Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 kişiye ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz, takımınıza katılabilir miyim? ve takım kurallarını öğrenebilir miyim? 1.75 boyunda 141 kiloyum, 1 nisandan bu yana 5 kilo verdim daha da vermek istiyorum.

Son düzenleme:
Ne kadar mutlu oluyor insan kilo verdikçe.yanlız daha geçen kış aldığım deri montum sanki başkasının montu gibi duruyor üstümde.Daraltmada yapılmıyo.

sag olun kızlar teşekkürler
bencede kilo almamışımdır verdim gibi ama tartının pilini alınca ögrenicezzz

keşke evimin eski halinin fotlarını çekseydim yeni haliyle birlikte sizlere gösterirdim

Çok güzel olurdu.keşke fotolarını çekseydin.öncesi sonrası derdik.

Amin hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın.

Kolay gelsin canım.Bayağı yoruluyorsun ama sonunda değecek inşallah.

Çok geçmiş olsun canım.Tamda zamanına denk gelmiş.

Kızlar kilo bildirimi yapayım
117.500 aynıyım
düğün var yarın öbürgün ben pazartesiye kadar yokum izinli yazın öpüyorum hepinizi

günaydınlar , hayırlı cumalarrr arkadaşlar ben bu sabah 85.7 çıktım işe gitmeden bildirimde bulunayım dedim

Günaydın bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Tartı sonuçlarınız ne durumda? Ben yine artıdayım malesef. Çok değil, ama yine de artı işte. Düşürecek yüzdeyi. Bu haftaki kilom 68.0 kg.

Ecz.imis ( 67.8 / 68.0 / -0.2 / - %0.3 )

hmmmm 70 diyelim o zaman uzun bir serüven beni bekliyor yaniii bu arada isimlerinizi bilmiyorum zamanla öğreneceğim inşallahhhhh akşamda kilomu söylerim

Tmm cnm. Bildiğin gibi haftaya gireceksin inş listeye. 70 olarak bildiririz. :112:

Cnm ecz.imisim diyet listesini bna ardksm diyetisyenine gittikce verio bnde devamini bilmiorum

Hadi ya.

Bana uyar. ama kaptanımız yst geldiğinde kesin kararı verecektir. :112:

3 kişiye ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz, takımınıza katılabilir miyim? ve takım kurallarını öğrenebilir miyim? 1.75 boyunda 141 kiloyum, 1 nisandan bu yana 5 kilo verdim daha da vermek istiyorum.

Aynı şey senin için de geçerli hayatım. Yst verecektir son kararı. :112: Ama ben bir şey sormak istiyorum. Seni başka bir takım çağırmamış mıydı zaten? Yanlış mı hatırlıyorum? :44:

Ne kadar mutlu oluyor insan kilo verdikçe.yanlız daha geçen kış aldığım deri montum sanki başkasının montu gibi duruyor üstümde.Daraltmada yapılmıyo.

Ay evt. En zor kısım o. İnsan sevinse mi üzülse mi bilemiyor. Ama boş ver hayatım. Sevinmek daha iyi.

Son düzenleme:
3 kişiye ihtiyacınız varmış. Bende katılabilir miyim. 3 haftadır diyetteyim 76'dan 70'e inip 6 kilo verdim. Hedefim 60 kilo olmak 10 kilom kaldı yani. 1,65 boyundayım. Bu aralar biraz motivasyon sorunu yaşadığım için bir grupla beraber kilo vermek istiyorum. 17 yaşındayım

sag olun kızlar teşekkürler
bencede kilo almamışımdır verdim gibi ama tartının pilini alınca ögrenicezzz

keşke evimin eski halinin fotlarını çekseydim yeni haliyle birlikte sizlere gösterirdim

Ay keşke çekseydiiinn. İnş vermişindir tatlım. Hadi al şu pili bir an önce de öğrenelim.

Kızlar kilo bildirimi yapayım
117.500 aynıyım
düğün var yarın öbürgün ben pazartesiye kadar yokum izinli yazın öpüyorum hepinizi

Oo, iyi eğlenceler hayatım. Bol göbek atmalar. Umarım elbisen de idtediğin gibi olmuştur.

Kaptanımız gelince cvp verecektir cnm. :112:

O zaman bugünkü listemizin şimdiki hali bu bayanlar. yst, ipo ve zambağım, lütfen çok kilo vermiş olun da eksiye düşmeyelim.
Bir de kaptanım, ayçayı dönmek üzere ayrıldı yazacak mıyız?

*** 6. Takım / 254. Etap ***

fatos0808 ( 117.5 / 117.5 / 0 / 0 )
Ecz.imis ( 67.8 / 68.0 / -0.2 / - %0.3 )
yst38 ( 87.7 )
ipo ( 88.3 )
zubus ( 73.3 / 73.3 / 0 / 0 )
merve10er ( 69.9) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
beyazzambak ( 58.2 )
ayça0750 ( 78.2 ) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
akıllıbıdıkk ( 64.5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI

6. Takım Ortalaması:

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalarrrr
ben yine aynıyım kaç hafta oldu sabit kaldı sinir oldum hafta sonu ayran detoksunu yapıcam
inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…