Ne kadar mutlu oluyor insan kilo verdikçe.yanlız daha geçen kış aldığım deri montum sanki başkasının montu gibi duruyor üstümde.Daraltmada yapılmıyo.artık büyük beden yazısını görmekten çok sıkıldım. yazlıkları çıkarttım bu arada. bugün hoş iltifatlar aldım. kısa sürede zayıflayıp kıyafetler üstümden düşsede umrumda değil gidip güzel bir pantolon almak istiyorum. lcw aldığım pantolon çok kötü hiç memnun değilim. neyse işte öle bişiler. eski eteklerimide daraltmayı düşünüyorum. iyi bir terzi bulmam gerek.
sag olun kızlar teşekkürler
bencede kilo almamışımdır verdim gibi ama tartının pilini alınca ögrenicezzz
keşke evimin eski halinin fotlarını çekseydim yeni haliyle birlikte sizlere gösterirdim
Amin hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın.GÜNAYDINLARRR
kızlar ben yarın listeye girecekmiyim bu akşam yazarım kilomu 12 ye kadar bildirim bitiyordu bizim zamanımızda malum ben giremiyorum sabahtan hadi hayırlısı bakalım birde ticker yapacağım acaba doğumdan beri verdiğim kiloyu mu yazayım 100 lerde doğurdum ama 94 ile rejime başladım şimdi 85-86 kiloyum bana bir akıl verin please:)
merhabalar hoşbulduk zübeydecimAllah bağışlasın güzel kızlarını
çok geçmiş olsun çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyi
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varsın
hoşbulduk canım amiiiinnn inşalllahhh çıtır oluruz hepimiz
Kolay gelsin canım.Bayağı yoruluyorsun ama sonunda değecek inşallah.bengeldim sizleri bir yoklamak istedim nasıl gidiyor kilo vermeye devam dimiiii
ben 2 haftadır tartılmıyorum ama almamışımdır tartımın pili bitmiş :26:
evim hala çok kötü dün dogalgaz balandı mutfak yıkıldı banyo yıkılacak bugün elektirikçiler geldi birazda onlar yıkım yapıyor şu annasıl toparlanacak bu ev hiç bilmiyorum
yarında balkonu içeri alıcaz yine duvarlar yıkılacakkkk
hııı bu aradada ogullarımın 2 side çiçek hatalaıgına yakalandı yani anlicanız halim harap
ama ben aglanacak halime gülüyorum çok mutluyum yıllardır tadilata başlicamız günleri bekliyordum
hepinizi çok öpüyorummmmmmm
Çok geçmiş olsun canım.Tamda zamanına denk gelmiş.bengeldim sizleri bir yoklamak istedim nasıl gidiyor kilo vermeye devam dimiiii
ben 2 haftadır tartılmıyorum ama almamışımdır tartımın pili bitmiş :26:
evim hala çok kötü dün dogalgaz balandı mutfak yıkıldı banyo yıkılacak bugün elektirikçiler geldi birazda onlar yıkım yapıyor şu annasıl toparlanacak bu ev hiç bilmiyorum
yarında balkonu içeri alıcaz yine duvarlar yıkılacakkkk
hııı bu aradada ogullarımın 2 side çiçek hatalaıgına yakalandı yani anlicanız halim harap
ama ben aglanacak halime gülüyorum çok mutluyum yıllardır tadilata başlicamız günleri bekliyordum
hepinizi çok öpüyorummmmmmm
hmmmm 70 diyelim o zamanuzun bir serüven beni bekliyor yaniii bu arada isimlerinizi bilmiyorum zamanla öğreneceğim inşallahhhhh akşamda kilomu söylerim
Cnm ecz.imisim diyet listesini bna ardksm diyetisyenine gittikce verio bnde devamini bilmiorum
3 kişiye ihtiyaç olduğunu yazmışsınız. bende katılabilirmiyim. pazar günleri bazen aksasa da hergün internertle meşgul olabiliyorum. 1.61 boyum 64 kiloyum şimdiye kadar 10 kilo verdim. düzenli spor yapıyorum, diyetimide uygulamaya çalışıyorum 12 kilo daha vermek istiyorum ben de size katılabilirmiyim.bu haftayıda tek başıma zayıflayarak geçirmek istemiyorum.can simidim olurmusunuz
3 kişiye ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz, takımınıza katılabilir miyim? ve takım kurallarını öğrenebilir miyim? 1.75 boyunda 141 kiloyum, 1 nisandan bu yana 5 kilo verdim daha da vermek istiyorum.
Ne kadar mutlu oluyor insan kilo verdikçe.yanlız daha geçen kış aldığım deri montum sanki başkasının montu gibi duruyor üstümde.Daraltmada yapılmıyo.
sag olun kızlar teşekkürler
bencede kilo almamışımdır verdim gibi ama tartının pilini alınca ögrenicezzz
keşke evimin eski halinin fotlarını çekseydim yeni haliyle birlikte sizlere gösterirdim
Kızlar kilo bildirimi yapayım
117.500 aynıyım
düğün var yarın öbürgün ben pazartesiye kadar yokum izinli yazın öpüyorum hepinizi
Bana uyar.ama kaptanımız yst geldiğinde kesin kararı verecektir. :112:
3 kişiye ihtiyacınız varmış. Bende katılabilir miyim. 3 haftadır diyetteyim 76'dan 70'e inip 6 kilo verdim. Hedefim 60 kilo olmak 10 kilom kaldı yani. 1,65 boyundayım. Bu aralar biraz motivasyon sorunu yaşadığım için bir grupla beraber kilo vermek istiyorum. 17 yaşındayım
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, kilomu ölçtüm heyecanla pc başında bekliyorum kaptanın gelmesini. ve ticker hazırlamayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?