Canlarim gunaydinn bnde bugun reglim hep gecikio die doktora gdicem sanirim polikistik over var bnde neyse bildirimimi yapiim
İpo (88.3/86.9/ -1.4/1.59%)
hayırlı cumalar kızlar. o kadar yoğundumki gelip yazamadım. takıma katılmak isteyen arkadaşların mesajlarına öğlen arasında cevap vereceğim.
bugün benim için çok mutlu aslında. hemen bildirim yapayım öğlende listeyi hazırlayıp eklerim.
başlangıç tarihi: 5.7.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3
çok yavaşaladık yaa hadi bakalım hop hop
mai diye bir kaptanımız vardı hatırlayanlar vardır. onun bir kuralı daha vardı. 3 hafta üst üste kilo veremeyenler diskalifiye oluyordu. sanırım bu kuralı geri getirmek gerek siz ne dersiniz???
kaptanım ben buralardayım. Sıkıntıdan patladığımdan dayanamadım yaptım listeyi.Sen de öğle arasında gelince kontrol eder, eksik varsa ekler paylaşırsın. :112:
*** 6. Takım / 254. Etap ***
fatos0808 ( 117.5 / 117.5 / 0 / 0 )
ecz.imis ( 67.8 / 68.0 / -0.2 / - %0.3 )
yst38 ( 87.7 / 85.7 / 2 / %2.28 )
ipo ( 88.3 / 86.9 / 1.4 / %1.59 )
zubus ( 73.3 / 73.3 / 0 / 0 )
merve10er ( 69.9) kendi isteğiyle ayrıldı.
beyazzambak ( 58.2 / 58.2 / 0 / 0 )
ayça0750 ( 78.2 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
akıllıbıdıkk ( 64.5) kendi isteğiyle ayrıldı.
6. Takım ortalaması: %0.40
tickerımı da hazırladım bekliyorum :)
3 kişiye ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz, takımınıza katılabilir miyim? Ve takım kurallarını öğrenebilir miyim? 1.75 boyunda 141 kiloyum, 1 nisandan bu yana 5 kilo verdim daha da vermek istiyorum.
3 kişiye ihtiyacınız varmış. Bende katılabilir miyim. 3 haftadır diyetteyim 76'dan 70'e inip 6 kilo verdim. Hedefim 60 kilo olmak 10 kilom kaldı yani. 1,65 boyundayım. Bu aralar biraz motivasyon sorunu yaşadığım için bir grupla beraber kilo vermek istiyorum. 17 yaşındayım :d
canım daha önce 14. Takımda bulunmuşun galiba doğrumudur? Açıklarmısın?
hoşgeldin aramıza.
2. Takımdan çağrılmışın takımlar arasında sorun olmasın. Burda kalmak istersen 2. Takıma bu takımı seçtiğini söylermisin.
Ve tabii ki eymen ve blondesalad HOŞGELDİNİİİİZZZ
Kurallarımızdan aklımda olanları hemencecik söyleyiverim, sonrasında vakti olduğunda kaptanım tamamlar eksikleri. :112:
Günde 5 mesaj kuralımız var arkadaşlar, haftasonu hariç. Takımdaki paylaşımı zinde tutmak için. :112:
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Diğer arkadaşlar yorum yapabilsin diye. :112: Ve tabii ki biz de diğer arkadaşlara yorum yapıyoruz.Amaç cıss olan yiyecekleri birbirimize hatırlatmak ve böylece diyetimizdeki hata oranını mümkün olduğunca azaltmak. :112:
Cuma günleri genel bildirimimiz var. Bildiğiniz üzere takımlar arası bir yarışma bu. Cuma günkü kilolar yüzde bazında yarışıyor. :112: Ve takım listemizin zamanında hazır olup paylaşılabilmesi için cuma sabahı (Sanırım 11 di ama 10 da olabilir. Kaptanım özellikle bu noktayı netleştirsen:112:) bildirimimizi yapıyoruz. Hmm, bir de eğer cuma sabahı giremeyecek olursanız kilonuzu perş akşamından bildirebilirsiniz. :112:
Takım içi ekstralara gelirsek, pzt bildirimlerimiz oluyor kendi aramızda. Amaç haftasonu kaçamaklarını azaltmak. :112: Bir de pzt bildirimlerimizle yarıştığımız takım içi gruplarımız var. Ama farkettiğiniz üzere takım birazcık dağılmış durumda. Haftaya yeni gruplar ayarlarız herhalde. :112:
Günlük sporlarımızı da bildiriyoruz. ipo arkadaşımız kaydediyordu. Cumadan cumaya bir de haftalık spor yarışı yapıyorduk kendi aramızda. Ama okumuşunuzdur belki, ipo da artık yetiştiremediğini söylemiş. Eğer spor listelerini tutmada gönüllü olanınız varsa memnuniyetle kabul ederiz.:112:
Şu anda hatırladıklarım bunlar. Eğer unuttuğum varsa çıkar zaten kokusu. :112: Tabii bir de şu hatırlatmayı yapmam lazım sanırım. Yeni üyelerin (yani sizlerin) öncelikle 2 hafta deneme süreniz var. Eğer bu süre içerisinde paylaşımınız güzel olursa takıma dahil oluyorsunuz. Yani siz genel listeye haftaya gireceksiniz. :112:
Bu arada kızlar, sanırım kaptanımız kim diye soran olmuştu. Kaptanımız yst38
Buseryem hoşgeldiiinn.Bazı kurallarımız var. Bir kaç sf önce saymıştık. Şöyle alıntılayayım:112: Uzun olduğuna bakma. Tamamen benm çene düşüklüğümden kaynaklı öyle gözüküyor. Aslında bir kaç tane bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?