Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım niye sinir olayım yabancısı değil dimi

selam kizlar nabersiniz benim sipayla ugrasmaktan yemek yemeye vakit bulamıyorum ama hala yavaş kilo veriyorum :)
sabah 1dlm ekmek 2-3 dlm hellim pynir domates salatalık süt
öğlen 2 dlm kek kahve yarım dlm karpuz
ara 2 köfte
aksam yeşil mercimek çığ köfte ayran

bugün daha dikkatli yemeğe çalıştım:

sabah
2 poğaça
1 bardak çay

öğlen
ızagara tavuk 200gr
2-3 kaşık makarna (peynirli)
4-5 kaşık çorba

akşam
4-5 kaşık pirinç pilavı
yoğurt(1 bardak kadar)
2-3 kaşık semizotu yemeği

sabah poğaça olmamalıydı ama işe giderken yanıma bir şey almamıştım

sarmalardan bahsederken çiğ köfteye geçtik olsa da yesek kim yaptı çiğ köfteyi, hazır mı? bizde de yoğurmayı bilen olsa keşke?

bugün tatil olduğu için gelen giden yok sanırım sayfaya o zaman kendim çalıp kendim söyleyeyim tey tey teeey

Ay bende aynısını sölicektim.oğlun aynı babası.

Ay evet bizimkide çalıştı.Ama bizimki benim laptopun şifresini değiştirdi bi kere.şimdi o açıyor biz oynuyoruz.

Elbisem harika oldu.fotoğrafını çekip size göstercem.Ama hafta sonu giyebileceğim.o zaman foto çekicem.

Bu hafta çok yoğunum kızlar.cuma günü öğlen kardeş okulumuz gaziantepten kızıma misafir gelcek.Baba kız.pazartesi akşam gitceklermiş.Bizim bi yandannişan var.bi yandan evde misafir bakalım ne yapcam.yarın akşam yemek yapcam.kek,börek ,kurabiye yapcam.Allah bana yardım etsin.bi yandan iş var.Ben yarından itibaren bir kaç gün giremeye bilirim.izin istiyorum.

hmm disarda satilan sandviclerden alsaydin daha doyurucu olurdu neyse ben aslinda makarna
ve pilavina takildim onlari yemek yerine bir dilim ekmek yesen hem doyarsin hemde kisa sure sonra acikmazsin

hepinize iyi geceler nasılsınız bakalım bugün çok yoğun olmamakla birlikte hareketli bir gün geçirdim. Telefonla yazıyorum alıntılarla cevap veremeyeceğim. Beni bir süre bu şekilde idare edeceksiniz. Ve itiraf com a gelecek olursak. Sabah 2kakaolu gofret yedim. Öğlen 2parça kaşar peyniri 1kutu ton balığı salata. 1tane 3ü bir arada kahve. Akşam 2tane çiğ köfte. Ikramdı ayıp olmasın diye aldım çok az salata 1kutu ton balığı. Yarın simit ayran dönemine geçiyorum. Sabah alt kattan yukarı çıkacağım. O yüzden burdan peynirli poca almayı düşünüyorum akşamdan kalma salatada var. Öğlende simit alicam. Çok kaçırdığımı düşünmüyorum meyve yemedim diyet bisküvide yemedim. Neyse yarın tempolu bir gün beni bekliyorum umarım sakin bir gece geçiririm iyi geceler hepinize

öyle deme canm bir şey yapmıyor olsan 80-90larda filan olurdun sıralamada, bayağı iyi gidiyorsun :)

Tşk ederim tatlışım, keşke ben de dediğine inanabilsem ama işte.

tezini tez zamanda bitirirsin inşallah canım, sensiz bir 6.takım düşünemiyorum ben şahsen

Heidincm şimdi bu iltifat mı yoksa hakaret mi? Hiç kilo veremeyip hiç mezun olamayacağımı mı söylemeye çalışıyorsn yoksa bana?

canım çok teşekkürederim.Bana çok yakıştı.

Pek de mütevaziyiz maş.

Elbisem harika oldu.fotoğrafını çekip size göstercem.Ama hafta sonu giyebileceğim.o zaman foto çekicem.

Sen şu haftasonunu sağ salim atlat da inş:18: biz bekleriz kuzucm.

yok canım hazir ben yeme konusuda uzmanim yapamam :) diyete zarari varmi acaba web de bakindim ama bulamadim

Kişisel fikrimi söyleyecek olursam diyete çok bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Yani şu an değişim listelerim yanımda değil ama 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Ordan üzerine biraz et biraz yağ ekleyip kaba bir hesap yapabilirsin. :112: Gerçi hazırlarda et de olmuyor. O kısmı atlayabiliriz. :13:

Hmm, ben de sabaha 2 gofreti okuyunca diyeti bıraktın sandım. Ne güzel, simit ayran faslına geçebilmek çok uzak benm için. E hala diyete başlamadığım düşünülürse.
Ne güzel, 83 lere gelmişin. 79 da yakındır inş. Harika ya. maşmaşmaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…