yok canım niye sinir olayım yabancısı değil dimiHmm. Aslında güzel bir iş yapıyorlar ama kaptanım lütfen mecbur tutma şu pirinç işini.İpek in diyetini zaten denicem inş.
Sen bir regl ol, bak gör nasıl rahatlıyorsun. Kuşlar böcekler nasıl cıvıldıyor.
Fatoooşş, elbisen çok hoşmuş hayatım. Çok güzel olmuşun maş
Belki de böyle yorumlara sinir oluyorsundur bilemem ama yine de söylemeden geçemicem.Oğlun aynı babası fatoşum.
selam canım, kardeş takımımız 7.takım bildiğim kadarıyla....
bu arada ben 6.takımın mezunlarındanım, memnun oldum,takıma hoşgeldin.
sabah tost yedim domates salatalı öğlende sarma yedim 54 tane salatayla
selam kizlar nabersiniz benim sipayla ugrasmaktan yemek yemeye vakit bulamıyorum ama hala yavaş kilo veriyorum :)
sabah 1dlm ekmek 2-3 dlm hellim pynir domates salatalık süt
öğlen 2 dlm kek kahve yarım dlm karpuz
ara 2 köfte
aksam yeşil mercimek çığ köfte ayran
canım çok teşekkürederim.Bana çok yakıştı.ooo zümrüt yeşiline bayılırımbitince de gösterir misin resmini :) güle güle giy şimdiden
Ay bende aynısını sölicektim.oğlun aynı babası.Hmm. Aslında güzel bir iş yapıyorlar ama kaptanım lütfen mecbur tutma şu pirinç işini.İpek in diyetini zaten denicem inş.
Sen bir regl ol, bak gör nasıl rahatlıyorsun. Kuşlar böcekler nasıl cıvıldıyor.
Fatoooşş, elbisen çok hoşmuş hayatım. Çok güzel olmuşun maş
Belki de böyle yorumlara sinir oluyorsundur bilemem ama yine de söylemeden geçemicem.Oğlun aynı babası fatoşum.
Oo. Doğum günün kutlu olsun cnmcm. (Az daha doğum günün geçmiş olsun yazıyordum, hatta yazdım sildim.Sanırım uyku vaktim gelmiş. ) Daha nice yıllarda sevdiklerinle, sevenlerinle, mutlu, huzurlu, çıtır yaşarsın inş.
İşte tam da bu duygu bizim diyeti bırakmamızı engelleyen duygu bence. :112: Bak bana. Kilom hoşuma gitmeye başladı başlayalı yemeye de başladım. Kilo vermem durdu.Ama kendimi yine kocaman görmeye başladım.
Maiii.Başımızın üstünde yerin var tatlışım. Ama kilo alıp dönme tmm mı!
İnş hayatım.
Çok geçmiş olsun cnmcm.
Ay harikaa.Çokk güzl geçer inşş.
Ay evet bizimkide çalıştı.Ama bizimki benim laptopun şifresini değiştirdi bi kere.şimdi o açıyor biz oynuyoruz.Allah kolaylık versin canım, insanların egoları da çok yüksek dimi,iş ortamları çok zor.
zubeydecim bende laptopa çay döktüm zamanında,kızım yüzünden olmuştu
hemen kapatıp fön makinası tuttum, çok şanslıydım galiba bişey olmadı:)
çayın şekeri tuş altlarını yapış yapış etti sadece.ama ona da razı olduk
selam kızlar telefondan yazdığım için çok fazla alıntı yapamıyorum özledim sizleri vallahi. Nöbet korkutuğum gibi değil allahtan hekimim baya yardımcı sağolsun. Aşırı bir yoğunlukta yok neyseki. bu arada sabah kahvaltımda 2tane gofret yedim. Öyle aman aman canım çekmedi yediğimden tat almadım ama pişmanda olmadım. Onun dışında herşey iyi gidiyor maşallah. Bu arada zübeydenin elbisesini çok merak ediyorum nasıl bir tasarım olacak acaba. Mai hoşgeldin canım gel gel ihmal etme bizi özlüyoruz seni.
sarmalardan bahsederken çiğ köfteye geçtikolsa da yesek kim yaptı çiğ köfteyi, hazır mı? bizde de yoğurmayı bilen olsa keşke?
öğlen
ızagara tavuk 200gr
2-3 kaşık makarna (peynirli)
4-5 kaşık çorba
akşam
4-5 kaşık pirinç pilavı
yoğurt(1 bardak kadar)
2-3 kaşık semizotu yemeği
sabah poğaça olmamalıydı ama işe giderken yanıma bir şey almamıştım
54 çok değilmi sekerim :))) ya buarada senin sarma huplettigini okudukça avcumu yalıyorum yazık bana ya
öyle deme canm bir şey yapmıyor olsan 80-90larda filan olurdun sıralamada, bayağı iyi gidiyorsun :)
tezini tez zamanda bitirirsin inşallah canım, sensiz bir 6.takım düşünemiyorum ben şahsen
canım çok teşekkürederim.Bana çok yakıştı.
Elbisem harika oldu.fotoğrafını çekip size göstercem.Ama hafta sonu giyebileceğim.o zaman foto çekicem.
yok canım hazir ben yeme konusuda uzmanim yapamam :) diyete zarari varmi acaba web de bakindim ama bulamadim
hepinize iyi geceler nasılsınız bakalım bugün çok yoğun olmamakla birlikte hareketli bir gün geçirdim. Telefonla yazıyorum alıntılarla cevap veremeyeceğim. Beni bir süre bu şekilde idare edeceksiniz. Ve itiraf com a gelecek olursak. Sabah 2kakaolu gofret yedim. Öğlen 2parça kaşar peyniri 1kutu ton balığı salata. 1tane 3ü bir arada kahve. Akşam 2tane çiğ köfte. Ikramdı ayıp olmasın diye aldım çok az salata 1kutu ton balığı. Yarın simit ayran dönemine geçiyorum. Sabah alt kattan yukarı çıkacağım. O yüzden burdan peynirli poca almayı düşünüyorum akşamdan kalma salatada var. Öğlende simit alicam. Çok kaçırdığımı düşünmüyorum meyve yemedim diyet bisküvide yemedim. Neyse yarın tempolu bir gün beni bekliyorum umarım sakin bir gece geçiririm iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?