Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada kızlar ben bir türlü bitiremiyorum şu tezi. Hala ablamdayım. Yarın da stajı ekicem artık. Eczacım sorun çıkartmasa bari ya. Uzun zamandır uğramıyorum eczaneye de. :18:

Son düzenleme:

hhaha dimi yaa insan verdikçe veresi gelio hergün tartıda fark oluyo yalnız bu duruma alış hatice ablacım hergün biraz dha eriyceksinnnnn kaçarın yokkkk ama insan uzun süre belli bi kiloda takıldıktan snra hızlı hızlı verince dumur oluo doğal olarak bnde mesela cuma günü 86.9dum şimdiiii 85.1 im oha falan yaniiiiiii

ya kızlar bnde uğrayamıorum artık 24 saat boyunca midem bulanıo nedense...ilaçta içiorum kesmio...bütün dengem alt üst oldu nabzım flnda yüksek kalbim koluma çarpıo atarken fln....neden böle oldum bilmiorum sporda yapamıorum 1 haftadr

hmm disarda satilan sandviclerden alsaydin daha doyurucu olurdu neyse ben aslinda makarna
ve pilavina takildim onlari yemek yerine bir dilim ekmek yesen hem doyarsin hemde kisa sure sonra acikmazsin

ekmek yemeye bir başladım mı bırakamıyorum, onun yerine pilavdan bir kaç kaşık alınca sanki daha çok şey yemiş gibi hissediyorum. ekmek hep yan ürün oldu gözümde :) ama değiştiriyorum da gün aşırı, mesela dün pilav yedim bugün ekmek yerim... genelde iş yerinin menüsüne göre şekillendiriyorum

günaydın kızlar nasılsınız
dün uğrayamadım daha doğrusu okudum ama yazamadım yine duruldu buralar ya

evet gelelim itiraf com.a sabah 1yumurta 1salata yedim öğlen 1kepçe çorba 1kepçe k.fasulye yedim
arada 1 elma 1 bardak y.yağlı süt içtim akşamda 3kaşık türlü ,3 fırın mücver,yoğurtlu semizotu yedim
ve asıl bomba şimdi geliyorrrr 1 dondurma ama şu algidanın varya fruttare 55 cal.ondan sonra eşim spangule istedi
onu yaptım kuplara boşaltım tencerinin dibinide petibör bisküvi il ben yedim resmen gözüm dönmüştü bittikten sonra inanamadım kendime ben böyle şeyleride pek sevmem hemde artık nasıl gözüm döndüyse

Günaydın kızlar dün bende pek uğrayamadım. Şimdi gelelim itiraf.com 'a Benim diyet dün iyiykidiki akşama gözüm döndü. Anneannemlere gitmiştik onlarda kızartma yapmıştı dayanamadım ekmekle yemeye başladım. Ama Allah'tan içinden kıl çıktıta yemedim Böyle şeylerde çok hassasım. Ama ondan sonra 1 tabak kabak çekirdeği yedim ve iki bardak kola içtim Yedikten sonrada yarım saat sinirden ağladım tüm gün o kadar yemekleri yeme sonra akşama 1 tabak çekirdeğe dayanama . Bundan sonra diyette hiç kaçamak yapmak yok.

gunaydin kizlarrr guzel birgun guzel basladim insallah guzel biter benim icin :)
kahvaltim ekmek peynir domates msuyu az biraz karpuz
oglen aksam Allah kerim ne yiyecegim bilmiyorum belkide yemem iyi biseymi bilmiyorum da istahim yemek istegim azaldi

selam canım bizde seni özledik haticem nöbet iyi geçmiş sevindim haticem o çikolatalı gofretler varya dün gece resmen gözümün önünde depar atıyordu tututum kendimi yemedim amaaa sonun supangule tenceresinin dibinde patlatıı tüm isteğimmmm aynen senin gibi sormana pişmanmıyım hayırrrr ama şimdilik eminim cuma günü ahhh keşkeler geçicek aklımdan
süpersin ya 83 gördün demek naptınız siz kuzum 1 er 2 şer gidiyor kilolar maşallah inşallah 79 da görücen haticecim yavaş yavaş gidicek bütün kilolar bir bakıcaksın o kocaman gövden incecik olmuşşş wc problemin için doktora gittinmi hiç canım
canım bence makarna pilav ekmak tarzı gıdalrı aynı gün içerisinde tğketmemeye çalış derimm
Elbisem harika oldu.fotoğrafını çekip size göstercem.Ama hafta sonu giyebileceğim.o zaman foto çekicem.
zubuzumm çok merak ediyorummm ve sabırsızlıkla bekliyorummmm
allah kolaylık versdin canım seni baya tempolu bir hafta bekliyor dikkat et kendine
Bu arada kızlar ben bir türlü bitiremiyorum şu tezi. Hala ablamdayım. Yarın da stajı ekicem artık. Eczacım sorun çıkartmasa bari ya. Uzun zamandır uğramıyorum eczaneye de. :18:
canım benimm uzadıkça canın sıkılıcak kendini tezine vermeye çalış tatlım salma kendini sen niye eczaneye uğramıyon bakem
maşallah ipeğim şuan gıpta ediyorum sana ve haticeme nasılda güzel gidiyor kilolar tütütü darısı başıma

canım taminimce kullandığın ilacın yan etkisindendir doktorunla bir konuş ipeğim ilacın prospektüsüne baktınmı yan etkilerine falan

hazirlarda et yok olsa agzima surmem zaten saatlerce bekletiyorlar ayyy dusundukce ben bu pis yiycegi nasil yyorum diyorum neyse istahimi kapatiyor

günaydın kızlar,
keşke gruplarda paylaşılan diyet listeleri ayrı bir başlığa atılsa...ne güzel listeler vardı, şimdi bana lazım oldu

ecz.imis yok ya ondan durldu :) yemek oncesiyse bide o mis kokuyu duyunca gozun doner tabi oh afiyetolsun 20 mekik ceza :))

ahh canim telefonun zorlugunu iyi biliyorum oyuzden biraz Geri kaiyorum laptopumu hurdaya cikardim cocada almam icin surunduyor beni :)
pogaca yerine 2dlm ekmekten sandvic yap hem daha doyurucu olur hemde fazladan yap tuketmemis olursun gecenlerde gulben ergrnin programina cikan bir diyetisyen soylemisti :)

günaydın kızlar ben gruba yeni katıldım, zayıflamaya çalışıyorum ama 1 gidip 1 geliyorum. sabah kahvaltımı nesfıtle yapıyorum.öğlen yemeğim yoğurt 1 kepçe ana yamekten alıyorum gün içinde ekmek hiç tüketmiyorum(nanadiren bi kaç dilim ) akşam yemeğinde de çok ağıra kaçmıyorum ama bol yeşillik oluyo mutlaka. akşam yemeğimnde ki tek sorun eşim geç geliyo 9 dan önce oturamıyruz sofraya . işten eve dönerken 3 km tempolü yürüyüş yapıyorum dolmuş tan erken inip yürüyorum. günde 2 lt de suyumu mutlaka içiyorum ama hafta sonu nedense boğazımı bi tutamıyorum ve hafta içi verdiğim kilolar hafta sonu hooop üstümdeler. yaşta 31 oldu ne yapacağımı şaşırdım. çok demli çay içiyorum birde sizce zararı olur mu ?görüşmek dileğiyle

hmm hamileligimde yasamistim ekmek krizlerini zaten bu kilolarin yerlesme sebebi o :)
isyerinde yemek daha iyi olur aslinda yanina mumkunse bikac kisi al yerken laklak yok yok dedikodu yapin yemegi yavas yer cabuk doyarsin :)

Hosgeldin canim bence gune yanlis basliyorsun nesfit yerine normal kahvalti yapsan tokluk suren uzar oglende de bir dilim ye aksam bol yesilik anayemek yeter zaten gec yiyorsun ustune birde aburcubur yeme sakin meyve dahil :) ayyy uzman kesildim bianda :))
yasinda ne var sekerim bends 30 um daha gencecigiz en guzel cagimiz :))
demli cay bende cok severim ve icerim iki bardag gecmem kabizlik yaparmis bende hic olmadi birde son olarak suyu daha cok icmeye calis ben enaz 4litre icerim :)

Hoşgeldin aramıza canım Bende başlarda senin gibiydim gidip gelirdim ama sen kendini fazla sıktığından olsa gerek hafta sonu dayanamayıp yemeğe saldırıyorsun. Ben kaçamak yapınca bile biraz sporla gidiyor o kilolar. Bence bu kadar yemekten kesmek yerine biraz daha spora yüklenmelisin. Bende uzman kesildim kelin ilacı olsa başına sürermiş

Aynen o dediğinden cnmcm. Ohaa! Maş maş maş maş.

Cnmcm iki seçenek var bence. Ya hastalığın için aldığın ilaçlardan ya da yaptığın diyetten. Bence de ilacın prospektüsüne bir baksana hakkaten, ve ya bir eczaneye gidip soradabilirsin. :112:

Oyy oyy oyy. Çekirdek!! Hani şu yağlı tohumlar!! Amanınn!! Hem de yanına 2 bardak kola!! Şu şeker oranı en yüksek içeceklerden biri!! Kuzucm napmışın sen ya. Kızartma bence bunların yanında hafif kalıyor. Yani bir günlük yemektir. Geçer gider. ama bunlar her gün bulunabilen şeylerdir. Hadi saçını çekiverim, hep kendiminkini mi çekicem. Al sana.
Bence tatlışım kolayı hayatından mümkün olduğunca çıkarman gerekiyor. Hem bu kilocukları verebilmen için hem de sonrasında geri almaman için. Dayanamam diyorsan en azından light ına alışmaya çalış. Aslında onu da önermem, direkt maden suyu derim ben ama şimdi hiç kolanın vücuda zararları olaylarına girmicem, merak etme. Ama en azından light ının kalorisi yok. :112:

Regl in mi yakın hayatım? Ben normalde sevmediğim (Ki kendilerinin sayısı çokk azdır) şekerlilere sadece o dönemler düşerim. Ağzıma şekerli tat versin de ne olursa olsun modundayımdır o dönem.

Yok cnmcm. Yememek iyi bir şey değil, metabolizma hızını azaltırsın yemezsen. :112: Onun yerine hafif şeylerden az porsiyonlardan ye. :112: Biz genellikle yemek için yaşayan grubunda olduğumuz için bu kilolardayız. Artık yaşamak için yemenin vakti geldi sanki. :112:
Bir de içtiğin meyva suyunun nektar olmasına dikkat et. Nektarlar bir nebze daha doğal oluyor. Diğerlerinde şeker katkısı çok yüksek. E haliyle kalorileri de yüksek oluyor. :112: Markette kutuların üzerindeki enerji değerlerini karşılaştırdığında ne demek istediğimi anlayacaksın. :112:

canım benimm uzadıkça canın sıkılıcak kendini tezine vermeye çalış tatlım salma kendini sen niye eczaneye uğramıyon bakem

Ya işte teze bakim, bitirim dediğim için gitmedim. Ama öğlene kadar uyuyunca onu da yapamadım tabii. Sabah ablam kaldırır diye alarm kurmamıştım. O da uyandırmadan gidince ben uyudum ki.

ecz.imis yok ya ondan durldu :) yemek oncesiyse bide o mis kokuyu duyunca gozun doner tabi oh afiyetolsun 20 mekik ceza :))

:87:

Hoşgeldiiinnn.

ayyy uzman kesildim bianda :))

Bende uzman kesildim kelin ilacı olsa başına sürermiş

Bence burda herkes birbirinin uzmanı. O yüzden yazıyoruz zaten menülerimizi. Yanlış yaptığımız noktalarda birbirimizi uyarabilmek için.

Not: Benden de iyi uzman olur ama di mi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…