bu arada bugün 83.8 olduğumu gördüm bu ay bitmeden 79u görmeyi umuyorum. Haziranın 28ne ne kaldı. Her yerim gidiyor ama popom dağ gibi yerinde. Ipeğin dediği gibi kilo vermek mutlu ediyor ama yetmiyor hala kocaman bir gövdem var. Bide ben haftada 1kez wc ye gidebiliyorum bu kilolar nasıl gidiyor çok çözemedim. :26:
hmm disarda satilan sandviclerden alsaydin daha doyurucu olurdu neyse ben aslinda makarna
ve pilavina takildim onlari yemek yerine bir dilim ekmek yesen hem doyarsin hemde kisa sure sonra acikmazsin
selam canım bizde seni özledik haticem nöbet iyi geçmiş sevindim haticem o çikolatalı gofretler varya dün gece resmen gözümün önünde depar atıyordu tututum kendimi yemedim amaaa sonun supangule tenceresinin dibinde patlatıı tüm isteğimmmm aynen senin gibi sormana pişmanmıyım hayırrrr ama şimdilik eminim cuma günü ahhh keşkeler geçicek aklımdanselam kızlar telefondan yazdığım için çok fazla alıntı yapamıyorum özledim sizleri vallahi. Nöbet korkutuğum gibi değil allahtan hekimim baya yardımcı sağolsun. Aşırı bir yoğunlukta yok neyseki. bu arada sabah kahvaltımda 2tane gofret yedim. Öyle aman aman canım çekmedi yediğimden tat almadım ama pişmanda olmadım. Onun dışında herşey iyi gidiyor maşallah. Bu arada zübeydenin elbisesini çok merak ediyorum nasıl bir tasarım olacak acaba. Mai hoşgeldin canım gel gel ihmal etme bizi özlüyoruz seni.
süpersin ya 83 gördün demek naptınız siz kuzum 1 er 2 şer gidiyor kilolar maşallah inşallah 79 da görücen haticecim yavaş yavaş gidicek bütün kilolar bir bakıcaksın o kocaman gövden incecik olmuşşş wc problemin için doktora gittinmi hiç canımbu arada bugün 83.8 olduğumu gördüm bu ay bitmeden 79u görmeyi umuyorum. Haziranın 28ne ne kaldı. Her yerim gidiyor ama popom dağ gibi yerinde. Ipeğin dediği gibi kilo vermek mutlu ediyor ama yetmiyor hala kocaman bir gövdem var. Bide ben haftada 1kez wc ye gidebiliyorum bu kilolar nasıl gidiyor çok çözemedim. :26:
canım bence makarna pilav ekmak tarzı gıdalrı aynı gün içerisinde tğketmemeye çalış derimmbugün daha dikkatli yemeğe çalıştım:
sabah
2 poğaça
1 bardak çay
öğlen
ızagara tavuk 200gr
2-3 kaşık makarna (peynirli)
4-5 kaşık çorba
akşam
4-5 kaşık pirinç pilavı
yoğurt(1 bardak kadar)
2-3 kaşık semizotu yemeği
sabah poğaça olmamalıydı ama işe giderken yanıma bir şey almamıştım
zubuzumm çok merak ediyorummm ve sabırsızlıkla bekliyorummmmElbisem harika oldu.fotoğrafını çekip size göstercem.Ama hafta sonu giyebileceğim.o zaman foto çekicem.
allah kolaylık versdin canım seni baya tempolu bir hafta bekliyor dikkat et kendineBu hafta çok yoğunum kızlar.cuma günü öğlen kardeş okulumuz gaziantepten kızıma misafir gelcek.Baba kız.pazartesi akşam gitceklermiş.Bizim bi yandannişan var.bi yandan evde misafir bakalım ne yapcam.yarın akşam yemek yapcam.kek,börek ,kurabiye yapcam.Allah bana yardım etsin.bi yandan iş var.Ben yarından itibaren bir kaç gün giremeye bilirim.izin istiyorum.
canım benimm uzadıkça canın sıkılıcak kendini tezine vermeye çalış tatlım salma kendini sen niye eczaneye uğramıyon bakemBu arada kızlar ben bir türlü bitiremiyorum şu tezi.Hala ablamdayım. Yarın da stajı ekicem artık. Eczacım sorun çıkartmasa bari ya. Uzun zamandır uğramıyorum eczaneye de. :18:
maşallah ipeğim şuan gıpta ediyorum sana ve haticeme nasılda güzel gidiyor kilolar tütütühhahadimi yaa insan verdikçe veresi gelio hergün tartıda fark oluyo yalnız bu duruma alış hatice ablacım hergün biraz dha eriyceksinnnnn kaçarın yokkkk ama insan uzun süre belli bi kiloda takıldıktan snra hızlı hızlı verince dumur oluo doğal olarak bnde mesela cuma günü 86.9dum şimdiiii 85.1 im oha falan yaniiiiiii
ya kızlar bnde uğrayamıorum artık 24 saat boyunca midem bulanıo nedense...ilaçta içiorum kesmio...bütün dengem alt üst oldu nabzım flnda yüksek kalbim koluma çarpıo atarken fln....neden böle oldum bilmiorum sporda yapamıorum 1 haftadr
Kişisel fikrimi söyleyecek olursam diyete çok bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Yani şu an değişim listelerim yanımda değil ama 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Ordan üzerine biraz et biraz yağ ekleyip kaba bir hesap yapabilirsin. :112: Gerçi hazırlarda et de olmuyor. O kısmı atlayabiliriz. :13:
günaydın kızlar nasılsınız
dün uğrayamadım daha doğrusu okudum ama yazamadım yine duruldu buralar ya
evet gelelim itiraf com.a sabah 1yumurta 1salata yedim öğlen 1kepçe çorba 1kepçe k.fasulye yedim
arada 1 elma 1 bardak y.yağlı süt içtim akşamda 3kaşık türlü ,3 fırın mücver,yoğurtlu semizotu yedim
ve asıl bomba şimdi geliyorrrr 1 dondurma ama şu algidanın varya fruttare 55 cal.ondan sonra eşim spangule istedi
onu yaptım kuplara boşaltım tencerinin dibinide petibör bisküvi il ben yedim resmen gözüm dönmüştü bittikten sonra inanamadım kendime ben böyle şeyleride pek sevmem hemde artık nasıl gözüm döndüyse
hepinize iyi geceler nasılsınız bakalım bugün çok yoğun olmamakla birlikte hareketli bir gün geçirdim. Telefonla yazıyorum alıntılarla cevap veremeyeceğim. Beni bir süre bu şekilde idare edeceksiniz. Ve itiraf com a gelecek olursak. Sabah 2kakaolu gofret yedim. Öğlen 2parça kaşar peyniri 1kutu ton balığı salata. 1tane 3ü bir arada kahve. Akşam 2tane çiğ köfte. Ikramdı ayıp olmasın diye aldım çok az salata 1kutu ton balığı. Yarın simit ayran dönemine geçiyorum. Sabah alt kattan yukarı çıkacağım. O yüzden burdan peynirli poca almayı düşünüyorum akşamdan kalma salatada var. Öğlende simit alicam. Çok kaçırdığımı düşünmüyorum meyve yemedim diyet bisküvide yemedim. Neyse yarın tempolu bir gün beni bekliyorum umarım sakin bir gece geçiririm iyi geceler hepinize
ekmek yemeye bir başladım mı bırakamıyorum, onun yerine pilavdan bir kaç kaşık alınca sanki daha çok şey yemiş gibi hissediyorum. ekmek hep yan ürün oldu gözümde :) ama değiştiriyorum da gün aşırı, mesela dün pilav yedim bugün ekmek yerim... genelde iş yerinin menüsüne göre şekillendiriyorum
günaydın kızlar ben gruba yeni katıldım, zayıflamaya çalışıyorum ama 1 gidip 1 geliyorum. sabah kahvaltımı nesfıtle yapıyorum.öğlen yemeğim yoğurt 1 kepçe ana yamekten alıyorum gün içinde ekmek hiç tüketmiyorum(nanadiren bi kaç dilim ) akşam yemeğinde de çok ağıra kaçmıyorum ama bol yeşillik oluyo mutlaka. akşam yemeğimnde ki tek sorun eşim geç geliyo 9 dan önce oturamıyruz sofraya . işten eve dönerken 3 km tempolü yürüyüş yapıyorum dolmuş tan erken inip yürüyorum. günde 2 lt de suyumu mutlaka içiyorum ama hafta sonu nedense boğazımı bi tutamıyorum ve hafta içi verdiğim kilolar hafta sonu hooop üstümdeler. yaşta 31 oldu ne yapacağımı şaşırdım. çok demli çay içiyorum birde sizce zararı olur mu ?görüşmek dileğiyle
günaydın kızlar ben gruba yeni katıldım, zayıflamaya çalışıyorum ama 1 gidip 1 geliyorum. sabah kahvaltımı nesfıtle yapıyorum.öğlen yemeğim yoğurt 1 kepçe ana yamekten alıyorum gün içinde ekmek hiç tüketmiyorum(nanadiren bi kaç dilim ) akşam yemeğinde de çok ağıra kaçmıyorum ama bol yeşillik oluyo mutlaka. akşam yemeğimnde ki tek sorun eşim geç geliyo 9 dan önce oturamıyruz sofraya . işten eve dönerken 3 km tempolü yürüyüş yapıyorum dolmuş tan erken inip yürüyorum. günde 2 lt de suyumu mutlaka içiyorum ama hafta sonu nedense boğazımı bi tutamıyorum ve hafta içi verdiğim kilolar hafta sonu hooop üstümdeler. yaşta 31 oldu ne yapacağımı şaşırdım. çok demli çay içiyorum birde sizce zararı olur mu ?görüşmek dileğiyle
hhahadimi yaa insan verdikçe veresi gelio hergün tartıda fark oluyo yalnız bu duruma alış hatice ablacım hergün biraz dha eriyceksinnnnn kaçarın yokkkk ama insan uzun süre belli bi kiloda takıldıktan snra hızlı hızlı verince dumur oluo doğal olarak bnde mesela cuma günü 86.9dum şimdiiii 85.1 im oha falan yaniiiiiii
ya kızlar bnde uğrayamıorum artık 24 saat boyunca midem bulanıo nedense...ilaçta içiorum kesmio...bütün dengem alt üst oldu nabzım flnda yüksek kalbim koluma çarpıo atarken fln....neden böle oldum bilmiorum sporda yapamıorum 1 haftadr
Günaydın kızlar dün bende pek uğrayamadım. Şimdi gelelim itiraf.com 'a Benim diyet dün iyiykidiki akşama gözüm döndü. Anneannemlere gitmiştik onlarda kızartma yapmıştı dayanamadım ekmekle yemeye başladım. Ama Allah'tan içinden kıl çıktıta yemedimBöyle şeylerde çok hassasım. Ama ondan sonra 1 tabak kabak çekirdeği yedim ve iki bardak kola içtim Yedikten sonrada yarım saat sinirden ağladım tüm gün o kadar yemekleri yeme sonra akşama 1 tabak çekirdeğe dayanama . Bundan sonra diyette hiç kaçamak yapmak yok.
günaydın kızlar nasılsınız
dün uğrayamadım daha doğrusu okudum ama yazamadım yine duruldu buralar ya
evet gelelim itiraf com.a sabah 1yumurta 1salata yedim öğlen 1kepçe çorba 1kepçe k.fasulye yedim
arada 1 elma 1 bardak y.yağlı süt içtim akşamda 3kaşık türlü ,3 fırın mücver,yoğurtlu semizotu yedim
ve asıl bomba şimdi geliyorrrr 1 dondurma ama şu algidanın varya fruttare 55 cal.ondan sonra eşim spangule istedi
onu yaptım kuplara boşaltım tencerinin dibinide petibör bisküvi il ben yedim resmen gözüm dönmüştü bittikten sonra inanamadım kendime ben böyle şeyleride pek sevmem hemde artık nasıl gözüm döndüyse
gunaydin kizlarrr guzel birgun guzel basladim insallah guzel biter benim icin :)
kahvaltim ekmek peynir domates msuyu az biraz karpuz
oglen aksam Allah kerim ne yiyecegim bilmiyorum belkide yemem iyi biseymi bilmiyorum da istahim yemek istegim azaldi
canım benimm uzadıkça canın sıkılıcak kendini tezine vermeye çalış tatlım salma kendini sen niye eczaneye uğramıyon bakem
ecz.imis yok ya ondan durldu :) yemek oncesiyse bide o mis kokuyu duyunca gozun doner tabi oh afiyetolsun 20 mekik ceza:))
ayyy uzman kesildim bianda :))
Bende uzman kesildim kelin ilacı olsa başına sürermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?