Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada hemen menümü yazayım ben de. :112: Gerçi ortada bir menü yok. Sabah mutfağa girdiğimde çok açtım. Akşamdan tezgahın üstünde halka tatlı kalmış. 3 ısırık aldım. Sonrası kahvaltı. :112:
1,5-2 kk peynir, domates, salatalık, yeşil çay. Ekmek yok. Normalde olurdu ama sanırım tatlı iştahımı kestiğinden yiyemedim. Bunlar için bile kendimi zorladım bir nebze. Ama tatlı olsa nasıl da yerim. Gerçi var da yemicem işte, yemicem.
Bunları yiyeli 1 saat falan oldu. E 2-3 saat sonra da akşam yemeğini yeriz zaten. Arada sadece bir kupa daha yeşil çay içmeyi düşünüyorum.

Bu aradaa dün akşam kaçamak yapmadım. Yemekten sonra hiç birşey yemedim. Sadece çay içtim. Sanırım sabahki tatlı da ordan çıktı zaten. Dün akşam yememek için büyük mücadele vermiştim.

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim. haklısın galiba yemeyeyim dedikçe aklım sürekli, yemede içme de deli olacam psikolojik olarak açım görsen beni, eskiden olsa biraz fazla hareket ve dikkatli beslenmeyle istediğim kiloya kavurşursum ama şimdi nerde tutsam da kendimi veremiyoru. yaş ilerledikçe metabolizma yavaş çalışıyo. galiba bence de spora ağırlık vermeliyim yürüme mesafesini artırıcam bugünden itibarem tekrar sağol şekerim

bende bugün ki menü mü yazayım...sabah kahvaltıda: nestle nesfit 2 badak demli çay
öğlen yemekte : 1 kase yoğurt, 1 kepçe makarna, 1 adet kabak dolma
akşam yemeğinde de muhtemelen et yemeği, yeşil salata veee tabi ki 2 lt suu

teşekkür ederim canım ya, nesfit kolay geliyo biliyomusun evden hazırlayıp işte zor oluyo tam kahvaltı ama aslında haftalık alnıp burda da yenebilir.ekmek illa tam tahıllı mı olacak bende de yapmıyo demli çay kabızlık günde 8-10 bardak rahat içiyorum.suda problem 2lt den fazla tüketemiyorum içitiğim bitki çayları ve demli çay eklesek nasıl olur

Evet kuzum o yağlı şeyler Ben çekirdek yemeği çok severim hele kabak çekirdeğini bir çuval koy önüme hepsini yerim Dünde bir başladım dayanamadım bir yandan önümdeki tabaktakini yiyorum diğer yandan gözümde poşette Allahtan annem çekti önümden yoksa heralde bitirirdim ben o poşeti .Çek saçımı bacım çek zaten cezalıyım spor yaptım tüm gün aklım başına geldi. Zaten kızartma yiyemedim lan . Midem bulandı Kolayıda zaten aylardır yemedim buz gibi kolalara karşı koydum dün sıcacık kolayı içtim saçımı çekmen az kalır Light sevmem onu içeceğime hiç içmeyeyim

Sen zaten uzmansın birde ben senin gibi verebilsem iyi olur .

Evet sürekli diyette olduğunu düşünürsen eskisinden dahada fazla bir açlık hissiyle karşılaşıyorsun. Görmeme gerek yok kendimden biliyorum gözümüz doymuyor ki Ama bence kilo verme hissini tadarsan bu yemeğe saldırmalar azalıcaktır :112: Spor olarakta aç müziği evde deli gibi dans et hopla zıpla halay çek tey tey Leslie ile evde yürüyüşte yapabilrsin .Önemli değil tatlım hepimiz burda kilo vermeye çalışıyoruz

:87:

Hoşgeldiiinnn.

Bence burda herkes birbirinin uzmanı. O yüzden yazıyoruz zaten menülerimizi. Yanlış yaptığımız noktalarda birbirimizi uyarabilmek için.

Not: Benden de iyi uzman olur ama di mi! [/QUOTE]

teşekkür ederim canım hoşbulduk. kesinlikle burda herkes uzman , bu arada benim mesaimin bitmesine çok az kaldı bugün ki yürüme mesafemi biraz daha artırıcam bakalım akşamda az yemeği planlıyorum.yarında adam gibi kahvaltıyla güne başlamarım heralde bakalım yarın görüşürz benden bugünlük bu kadar :)

bu fikri çok beğendim aç müziği danset kesin evde yapıcam yarın görüşürüz öptüm,

ehehehh olur olur senden daha iyi olur hemde aslında meyvesuyu pek almam gelen misafirler getirince içiyorum :)) yememe sebebime gelince benim sıpa onla ugrasmaktan saatimi kaçırıyorum sonrada aaammaaaan diyorum :)

tatluyu yemişin daha ne kaçamağı :)))
Neyse bayanlar, ben teze dönüyorum. Akşam tekrar uğramaya çalışırım inş. :112:

Kolay gelsin şekerim

demli çay su içme isteğini engelliyor bitki içmen daha faydalı bence

hoşgeldin ben de yeni sayılırım hatta yeniyim haftasonu yüklenmemek için zaten yeterince bilgi vermiş arkadaşlar, sen de biliyorsun

hmm hamileligimde yasamistim ekmek krizlerini zaten bu kilolarin yerlesme sebebi o :)
isyerinde yemek daha iyi olur aslinda yanina mumkunse bikac kisi al yerken laklak yok yok dedikodu yapin yemegi yavas yer cabuk doyarsin :)

bir de diyette olduğumu duymaya görsünler, voltran oluşturuyorlar resmen, yiyesim varsa da yemiyorum :129:

ooo 86.9dan 85.1e gayet iyi, tebrikler

glifor kullanıyorsun ya o mide bulantısı yapıyor, ilacı yemekten sonra iç 1 bardak dolusu su ile üzerine de bir iki lokma bir şey daha ye, o zaman daha iyi oluyor; ben öyle yapıyorum çünkü doktorum söyledi. ama çok çok kötüysen de mutlaka doktora görün, belki dozu değiştirir

valla şimdi kola içmemeliydin diyesim var ama itiraf ediyorum ben de 1 bardak içtim havalar ısındıkça insan dayanamıyor galiba

Geç olsun da güç olmasın demişler hayatım.

Onu bugün için değil dün için söylemiştim yahu. Kaçamak bugüne ait, düne değil.

Glifor mu kullanıyorsun ipo! Ne alaka? Diyecektim ama sevgili google amcamız sağolsun öğrendim. İlacın yan etkileri 1 haftada azalmaya başlıyormuş. Bilgine ipocm. :112: Kullanmaya başlayalı ne kadar oldu bilemiyorum ama Eğer 2 hafta falan olduysa başlayalı aydogdugul katılıyorum. Bir görün doktoruna bence de. :112:

Ay fotolarını koycam.inan vakit bulamıyorum.Bu ara kendimi çok beğeniyorum.nediyeyim.

Ben çok kilo verdiğim zaman oluyor öle.vicut birden kaldırmıyor.ne yapıyorsan biraz daha toleranslı ol.kendini çok zorlama.birde sen ilaçmı alıyordun?

Dün akşam elmalı kurabiye ve tuzlu kurabiye yaptım.ama kendim yemedim.yani hazırlıklar başladı.

hoş geldin aramıza.ticerenda yaparmısın kilonu görelim.ben 36 yaşındayım.bu saatten sonra kilo veriyorsam sen hayli verirsin.üstelik menepozum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…