Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar uğrayamadım dün işe gitmeden bişiler çizittiriyim dedim. nasılsınız ne var ne yok.
dün benim kaçamak günümdü. sabah nöbette 1 poça ve 1 üçgen peynir yedim. öğlen 1 simit ayran ve salata yedim(yağsız tuzsuz)
iş çıkışı çiğ köfte aldım adam 2 tane ikram etti onu yedim. eve geldim bir avuç dolusu kuruyemiş, 1.5 tatlı kaşığı fındık ezmesi yedim. 1 tane etli kabak dolması, gece 10 gibi yine 2 tane çiğ köfte yedim. saçma bir menü oldu dimi.
nisanda hasta olmadım 3-4 gündürde karın ağrım var sanırım gelmesi yakın. çiğ köfteyede dayanamadım çok lezzetliydi(sanırım etle yapılandan değildi.)
şimdi kahvaltımı yapıp gidiyorum. ipek yaa bu diyet ayran işi nasıl olcak yok öyle diyet ayran filan valla bulduğumdan içicem da bu menü beni pek mutlu etmedi gibi. bugün yine 83.9 um.
kızlar bide yarın liste hazırlayamayacağım sizinde vaktiniz yoksa liste işini bugün yapın. görüşürüz yine sevgiler.

Ben dün sabah kk.peynir,3 tane zeytin ,2 tatlı kaşıgı reçel yedim
arada 1 salatalık
öğle taze fasulye
arada 1 yeşilelma
akşam 2 sahanda yumurta,2 dilim kepek ekmeği
1 kupa çay,3 lt su

hoş geldin aramıza.ticerenda yaparmısın kilonu görelim.ben 36 yaşındayım.bu saatten sonra kilo veriyorsam sen hayli verirsin.üstelik menepozum.

tatlım hoşbulduk nasıl yapıcam ticerenda anlamadım yardımcı olurmusun ayrıca çok güzel motive ediyorsunuz birlikte zayıflarız artık. bişey itiraf edicem ben dün bayağı bi ödüllendirdim kednimi yine tutamadım boğazımı. kızım akşam hazırlanmış "babam bizi yemeğe götürsün diye bi makyaj bi kıyafet " tabi dışarda oooffff ben söylemeden anladınız siz zaten kaldım gene 57 de

Herkese iyi günler kızlar bu aralar çok yoğun olduğum için çok az girebiliyorum .Ama diyetime hala devam bugün hiç kaçamak yapmadım zaten yapmaya da hakkım yok . Cezalıyım o çekirdeklerden sonra Sizler nasılsınız kilo verebildiniz mi bari

alttaki imza oluyor galiba bende yok telefonla girdigm icin yapamiyorum
57 ne canim kilonmu? Boyun ve kilon kac merak ettim simdi??

Itirafediyorum bende diyet kalmadi kahvaltiyla guzel basliyorum ama oglen yemiyorum aksamda corba salatayla gecistiriyrum kac gram kaybetnisim cok merak ediyorum ama bakamiyorum of yaaaa

canım linkin başında nasıl yapıldığı tarifediliyor. bende bu konuda pek başarılı değilim.

Kizlar ilginiz icin tesekkr ederim…gercektende bugun glifora baslayali 6 gun oldu ve tamamen iyiyim bulanti fln hic bisi kalmadi sukurler olsun

Gncden aldiklarimi ve tedavi ilaclarimi icmeye devam ediorum ve o diyet listemide uyguluorum bn artik aksam sebze yemegi yogurt salata ekmek kismina gectim…dhada doyurucu artik

kızlar bu itiraf.com dan sonra kimse yemesi gerektiğini değil yememesi gerekenleri rahat rahat yazıyor.kendini rahatlatıyor.yok öle şey haaaa.itiraf edip edip bir sürü şey yemeyin.saçınızı çekerim.

bu gün yediklerim
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim kepek ekmeği,salatalık
arada 1 salatalık
öğle mercimek çorbası,salata
arada 1 salatalık
akşam azcık tavuk
arada 2 kaşık yulaf,2 tane kurukayısı,bi avuç kuru üzüm
3 lt su,yeşil çay

hepinize günaydınlar dün azcık bir bakındım ama yazamadım. kızlar takımı ihmalmi ediyorsunuz ne???
ipeeekkk bana yardım et. bu simit diyeti beni bozdu. artıya doğru gidiyorum. öğlen iyi ama akşam kıtlıktan çıkmış gibi hissediyorum bu aralar. bide mens olucam bu aralar sanırım ondan dolayıda sıkıntılıyım. öğlen vakti listeyi hazırlamaya çalışırım lütfen herkes kilo bildirimini yapsın. yeni gelen kızlar sizleride haftaya listeye alıcam. bu arada takıma yeterli motivasyon sağlayamıyormuşum gibi geliyor. lütfen 2. bir kaptan seçelim. eskisi gibi yanınızda olamıyorum.

ankaran seni takıma kim çağırdı bilmiyorum ama iyi yapmış. hoşgeldin. umarım mezunlarımızdan olursun.

Gunaydin kizlar
kahvaltim tost karpuz brazdan kahve icecegim
benim baskulum bozuldu kac kiloyum bilmiyorum insallah artiya gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…