Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlarim gunaydinnnnnn

Kptanin iradene mukayet olmaya calis 70lerr bi kadar yakinken bunu yapamassin kedine

Kilo bildirimim

Gecen hafta 86.9
Bu hafta. 84.9

Fark 2.0 kg

İpo ( 86.9/84.9/-2.0/%2.30)

Slm bayanlar, geç kaldım di mi? Neyse, tezle son günlerim. :112: Öğleden sonra da hocamın yanına gidicem, hazırlanmam lazım. İşte bildirimim. :112:

Ecz.imis ( 68 / 67.2 / 0.8 / %1,18 )

**6. Takım / 255. Etap **

fatos0808 ( 117.5 / 117/0.5/ %0.43)
Ecz.imis ( 68 / 67.2 / 0.8 / %1,18 )
yst38 ( 85.7 /84 /1.7/ %1.98 )
ipo ( 86.9 / 84.9/2 / %2.3 )
zubus ( 73.3 / 73.3 / 0 / 0 )
beyazzambak ( 58.2 / 58 / 0.2 / %0.34 )

6. Takım Ortalaması: %1.03

ben bu hafta yarışmaya dahil olacak mıyım bilmiyorum ama yine de yazayım kilo durumumu :

benim geçen hafta 141di, bu hafta 140 olmuşum ama yüzde olarak nasıl hesaplayacağım bilemedim

kızlar antepten misafir geldi.yemek ikramı yaptım.bir sürü hazırlık.hiç bişey yemediler.az yediler.

hepinizi tebrik ederim

kızlar bu aralar burayı ihmal ediyorum ve size yeterli motivasyon veremiyorum sanırım. ben kaptanlıktan çekilmek istiyorum. takıma aldığımız arkadaşlar hani? neden katılım bu kadar az? yaz geldi bıraktınız buraları sanırım?

bence takıma yeni üyeler hızla alınmalı, sayı çok az çünkü bir de takım kaptanlığından çekilmenden yana değilim, ama yardımcı seçilmeli

ben burdayim :) bencEde kaptanliktan cekilme bi yardimci sec kendine

herkese günaydın
bugün erkenden başladım bakalım güne, ev işleri birikmiş geçen hafta diyet konusunda fire verdiğim oldu ama bu hafta daha dikkatli olmaya çalışacağım. biz yeni üyeler listede yoktuk ama herkesi tebrik ediyorum haftaya 1.yiz

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

Karar defterine göre zaten takım kaptan yardımcısı varmış:
...
6. Takım / yst38 / Ecz.imis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…