Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar nerdesiniz.ben koşturuyorum.misafirler nişan hazırlıkları ama yinede arada bi girmeye çalışıyorum.hiçbiriniz yoksunuz.Burası çok tenha.

Selam kuzucuklarımm. Nasılsınız bakalımm?
Gelip de yazdıklarınızı okuyamıyorum kaç gündür. Ama size bir iyi bir de kötü haberim var. :112:
İyi haber bugün 66 küsurları gördüm sonunda.
Kötü haber bu sevinçle bu akşam o kadddaaarr fazla yedim ki anlatamam. Kaçamak falan denmez buna. 3000 kal civarı aşmışımdır herhalde. Aslında karnım çok aç da değildi, hepsini isteyerek de yemedim. Ama niye yedim bilmiyorum. Daha çok bir şey için kendimi cezalandırıyormuş gibiydim ama kendimi niçin cezalandırmak istediğime dair de bir fikrim yok. :44: Ama sonuç olarak bu gösteriyor ki ben verdiğim kiloları almaya mahkumum. Başka şeylerin hıncını yemeklerden çıkarmamayı öğrenmem gerekiyor ve geçen bunca zamana karşı ben hala bunu beceremiyormuşum.

Ay fotolarını koycam.inan vakit bulamıyorum.Bu ara kendimi çok beğeniyorum.nediyeyim.

Her zaman beğeneceğiz inş kuzucm kendimizi.

kızlar bide yarın liste hazırlayamayacağım sizinde vaktiniz yoksa liste işini bugün yapın. görüşürüz yine sevgiler.

Bu mesajları yeni okuyabildim kaptanım. Ve bunu okuyunca 'Eyvaaahh' dedim. Pürtelaş sonuçlara gitmiştim, listemiz yapılmakla kalmamış, üzerine bir de ikinci olmuşuz. Harikayız biz ya.

Bu arada ben de prospektüslerin doğruluğunu bir kez daha test etmiş oldum. Bu arada cnmcm, gnc den aldıklarını doktoruna bir göster hayatım. Etkileşim falan olmasın. :112:

kızlar bu itiraf.com dan sonra kimse yemesi gerektiğini değil yememesi gerekenleri rahat rahat yazıyor.kendini rahatlatıyor.yok öle şey haaaa.itiraf edip edip bir sürü şey yemeyin.saçınızı çekerim.

Haklısın vallahi. Çek anacım. Saçlarımı ellerine bırakıyorum.

Son düzenleme:
selamm kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
bu hafta 58.00 kiloyum kırdıkmı zinciri aceppp

Kırmışızdır inş. Hadi bakalım, haftaya 57 olsun mu?

Kilo bildirimim

Gecen hafta 86.9
Bu hafta. 84.9

Fark 2.0 kg

İpo ( 86.9/84.9/-2.0/%2.30)

Benm sana harikasın demekten dilimde tüy bitti ipo. Maş maş maş

bugün cuma nerdesiniz takımı çok ihmal ediyorsunuz çekicem saçlarınızı valla

Çek fatoşum. çek valla.

benim geçen hafta 141di, bu hafta 140 olmuşum

Süperr.

bence takıma yeni üyeler hızla alınmalı, sayı çok az çünkü bir de takım kaptanlığından çekilmenden yana değilim, ama yardımcı seçilmeli

ben burdayim :) bencEde kaptanliktan cekilme bi yardimci sec kendine

İşte o ben oluyorum.
Bakmayın bu hafta fazla bulunamadığıma. Ben de yoğun ayıma girdim. tezi ve staj defterimi teslim edicem, arkasından finallerim başlayacak vs vs.
Hakkaten kaptanım ya, istersen yardımcını değiştir sen, pek yardımım olamıyor görüldüğü üzere. Ki birşeyler yapacak olursam da sazanlar yaparım ben nasılsa.

Canlarimmmm gUnaydinnnnnn

Ya 2. Olmusuzzzzz tebrikkk ederim hepimizi acayip sevindimmnn

Bende diyete devam aynen ama dun aksam 3 kasik keskul yedim itiraf.com

Ve 91lerdeyken bi kac elbise almistim suan onlar harikaa oluyoo en azindn yaz gelmeden gecen senede az bi kiloya kavustum

85e indigimde kendime odul vericktim es gectim onu ertelemistim bu persembe burger king ve ruffles maximum birde gece bira icicem sanirim ole planladim ama bakalim

ya aslında formalite bir çoğu, sen "yardımcı" olarak gözüksen de gözükmesen de elinden geldiğince yardımcı olursun zaten. bence herkes kendine pay çıkarmalı bu durumda. foruma sık girilmiyor, girilemiyor. ben bir çok sefer son mesajın değişmediğini görüyorum yazacak da bir şey bulamayıp çıkıyorum. ama diğer takımlarda da benzer sorunlar var anladığım kadarıyla. sayımız çok az, bence ilk iş sayıyı arttırmak. fırsatını bulan katılmak isteyenleri davet etsin bence. zaten ilk hafta takip edilecekler, sonraki hafta dahil olacaklar derken bayağı zaman geçiyor. arada vazgeçip giden de olursa, ooo işimiz çok

fatos0808
Ecz.imis
yst38
ipo
zubus
beyazzambak
eymen_b
Buseryem
ankaran
aydogdugul

benim saydığım 10 kişiyiz, o kadar da az değilmiş sadece 2 eksik kalıyor

bütün gün uğrayan olmadı sanırım haftasonu olduğu için... ben yine de menümü paylaşayım:

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
2 biber

öğlen
6-7 kaşık makarna
6-7 kaşık tavuk yemeği

ara öğün
1 elma

akşam
1 tabak bakla
1 kase yoğurt
ekmek yok

slm kızlar nasısınız. hafta sonu buralar tenha olur ama bakıyorumda gelen giden olmuş. bu aralar kısa süreli görev değişikliğinden dolayı takımla ilgilenemiyorum. püsküütünde dediği gibi cumadan cumaya liste ekler oldum nerdeyse. ecz bu aralar yoğun eskiden kaptan yardımcısı değilkende yardım ederdi. pc de zaman harcayıp takıma motivasyon veririm takımın yoklamasını günlük takip ederim diyen birisi birileri yada tüm takım kaptanlığı kaptan yardımcılığını sahiplensin. hayat gün günü tutmuyor. bugün sakinim yarın değil. eskiden evdeydim sorun olmuyordu ama şimdi o kadar kolay olmuyor. kızlarda bilir boş vakitlerimde tek tek herkese cevap veririm günlük mesajları sayarım. ödüller dağıtırım. birde aydogdu demişki öyle 1 hafta bekle sonra ekle sorun olur. o 1 hafta kaynaşmak ve kişinin paylaşımını sağlamak adına. düenli paylaşım yapan listeye girer bütün takımların kuralları budur. yanıldığım yada eksik olduğum bir yer varmı acaba? her türlü fikre açığım.

fatos0808
Ecz.imis
yst38
ipo
zubus
beyazzambak
eymen_b
Buseryem
ankaran
aydogdugul

benim saydığım 10 kişiyiz, o kadar da az değilmiş sadece 2 eksik kalıyor

bu arada arkadaşlar bu listedeki arkadaşlar cuma bildirimini yaparken takıma girdikleri kiloyu ve hedef kilolarınıda yazsınlar lütfen sabit bir bilgisayar kullanmadığım için kayıt ve takip yapamıyorum.
kilo hesaplamayıda yapmaya çalışın lütfen ben her seferinde kontrol ediyorum ama yinede bilginiz olsun hesaplama açısından. olurki ben olmam ecz olmaz. takımı yarı yolda bırakmayın. cuma bildirimi yapmayan takımlar kapatılacak uyarısını hepiniz okumuşunuzdur sanırım?

yanlış anlamışsın, ben neden 1 hafta beklenildiğini sorgulamadım; yeni üye almak için şimdiden çağıralım zaten 1 hafta bekleyecek ya zaman kaybetmeyelim demek istemiştim

yanlış anlamışsın, ben neden 1 hafta beklenildiğini sorgulamadım; yeni üye almak için şimdiden çağıralım zaten 1 hafta bekleyecek ya zaman kaybetmeyelim demek istemiştim

kızlar geçen cuma bende giremedim işlerim acayip yoğundu. gruba katıldığımda 57 kiloydum.henüz bi değişiklik olmadı bu cuma umarım değişir

selam şekerim, aynı dert bende de var ,ama helal olsun 66 yı görmüşsün tebrik ederim olsun en azından kilo kaybedebiliyorsun bu da bişey dimi ama

selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum nasılsınız bakem
canlar ben kendimi iyi hissetmiyom ya neden bilmiyorum ama bir tuhafım bugün birde herkes yüzün şişmiş falan dedi
dünde ellerim şişmiş yüzüklerimi zor çıkardım ödemmi oldu anlamadım varmı bana bir tavsiyeniz

Kaptanım ben bu takıma 71,400 ile girdim. Şuan 70,500 'üm. Hedefim 50 kilo olmak. Bu haftaki listeye girceksem bugün tartıldım 70,500'üm . Ayrıca kilo hesaplamaya gelirsek ben yapmayı bilmiyorum formülü ne söylerseniz siz olmadığınızda bende yardım etmeye çalışırım .

Kizlarrrr nasilsinizzzzVİRÜS

Bugun bodrum acayip sicakti 27 dereceydi resmen gunes nasil yakiyodu anlatamammm…

Bnde sık giremiorum
Yine cnku internetim
Kesikkkk :)) alismissnzdr gerci her ay ayni sey :)

Bu cuma kac cikicam cok merak ediorum veremeyebilirim cnku odul verdim dun kendime burger king yedim cumada meyhaneye gdp
Mezeyle kalamar yiycem
Pazarda annemi bruncha goturucem of ki ne offf:))

kızlar geçen cuma bende giremedim işlerim acayip yoğundu. gruba katıldığımda 57 kiloydum.henüz bi değişiklik olmadı bu cuma umarım değişir

yeni üyelerin takıma girdikleri kilo / hedef:
eymen_b 90,5 / hedef?
Buseryem 71,4 / hedef?
ankaran 57 / hedef?
aydogdugul 142 / hedef 90

arkadaşların takıma katıldıkları kilo kısmına topic'e ilk mesaj yazdıkları zamanki kilolarını yazdım ama doğru mu yaptım bilemedim :26: çünkü geçtiğimiz cuma bildirimimiz geçerli değildi ama 1 haftadır burdaydık, acaba cuma günü (04mayıs) kaç kiloysak ordan mı başlanmalı? ben şimdi 140 kiloyum, ama beni ilk davet ettiğinizde 142ydim mesela, ya da Buseryem 71,4 ile davet edilmiş, şuan 70,5?

bir de yeni gelen arkadaşlar da hedef kilolarını belirtirse çok süper olur, hatta http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html sayfadan kilo çizelgesi de hazırlayabilirseniz seviniriz :))

veee gelelim bugünün menüsüne:

sabah
1 poğaça
1 bardak çay

öğlen
1 parça tavuk but (küçük)
3-4 kaşık erişte
1 kase yayla çorbası (neredeyse yağsız)

akşam
1 tabak enginar yemeği
2 dilim ekmek
bol bol salata

ara öğün
5-6 erik

selam kızlar bu aralar hem iştahım arttı hemde canm acayip tatlı çekimyor. kilo vermem durdu haliyle. hasta olsaydım rahatlayacağım ama bir türlü olmadı. ben bu simit diyetinden hiç hoşlanmadım. eski sandeviçi çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…