yeni üyelerin takıma girdikleri kilo / hedef:
eymen_b 90,5 / hedef?
Buseryem 71,4 / hedef?
ankaran 57 / hedef?
aydogdugul 142 / hedef 90
arkadaşların takıma katıldıkları kilo kısmına topic'e ilk mesaj yazdıkları zamanki kilolarını yazdım ama doğru mu yaptım bilemedim :26: çünkü geçtiğimiz cuma bildirimimiz geçerli değildi ama 1 haftadır burdaydık, acaba cuma günü (04mayıs) kaç kiloysak ordan mı başlanmalı? ben şimdi 140 kiloyum, ama beni ilk davet ettiğinizde 142ydim mesela, ya da Buseryem 71,4 ile davet edilmiş, şuan 70,5?
bir de yeni gelen arkadaşlar da hedef kilolarını belirtirse çok süper olur, hatta http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html sayfadan kilo çizelgesi de hazırlayabilirseniz seviniriz :))
ellerine sağlık canım. bende dün mesajları sayıyordum ama çıkmam gerekti bitiremedim. birtek pazartesi msj yazıp buraya uğramayan arkadaşımız var. bilmiyorum neden böyle oluyor. ecz. bu aralar yoğun resmiyette değilse bile gayriresmi olarak takım kaptanı yardımcılığı yaparsan sevinirim. takımın hertürlü motivasyona ve desteğe ihtiyacı var.
kızlar misafirler gitti.Biz nişanı yaptık.Sanırım normale döndüm.Ama sabah tartılamadım.çünkü bende dün çok kaçırdım.
Eki Görüntüle 409436 Eki Görüntüle 409437 Veeeee işte nişan fotolarım....
merak etme canım elimden geldiğince yardımcı olurum, sonuçta takım hepimizin için var. ne kadar motive olursak hepimize faydası olurzaten ben genelde akşam 6dan gece 2ye kadar online oluyorum, bu kiloları pc başında geçirmekle de almış olabilirm :126: şaka tabi ki de herkes işin ucundan tutsa hem takımımıza faydalı olur, hem de işin içinde kendi de olunca daha bir sahiplenir
zubus'cum hadi geçmiş olsun diyelimama unuttuk sanma zümrüt yeşili elbiseni hala göremedik :84:
zubuşum gelin kız kıskanmadımı seni??
maşallah çok güzel olmuşun. sen bizimle daha öncede resim paylaşmıştın değilmi?
Evet evet daha önce yine paylaşmıştım.Beğendiğine sevindim. gerçekten çok güzeldim.
bacım senden ricam o resmini tekrar paylaşırmısın. yeni gelenlerede motivasyon olur. bende düğün için kıyafetimi alınca paylaşacağım. senden görünce heves yaptım. valla fena çıtır olmuşun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?