Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ellerine sağlık canım. bende dün mesajları sayıyordum ama çıkmam gerekti bitiremedim. birtek pazartesi msj yazıp buraya uğramayan arkadaşımız var. bilmiyorum neden böyle oluyor. ecz. bu aralar yoğun resmiyette değilse bile gayriresmi olarak takım kaptanı yardımcılığı yaparsan sevinirim. takımın hertürlü motivasyona ve desteğe ihtiyacı var.

kızlar misafirler gitti.Biz nişanı yaptık.Sanırım normale döndüm.Ama sabah tartılamadım.çünkü bende dün çok kaçırdım.

merak etme canım elimden geldiğince yardımcı olurum, sonuçta takım hepimizin için var. ne kadar motive olursak hepimize faydası olur zaten ben genelde akşam 6dan gece 2ye kadar online oluyorum, bu kiloları pc başında geçirmekle de almış olabilirm :126: şaka tabi ki de herkes işin ucundan tutsa hem takımımıza faydalı olur, hem de işin içinde kendi de olunca daha bir sahiplenir

kızlar misafirler gitti.Biz nişanı yaptık.Sanırım normale döndüm.Ama sabah tartılamadım.çünkü bende dün çok kaçırdım.

zubus'cum hadi geçmiş olsun diyelim ama unuttuk sanma zümrüt yeşili elbiseni hala göremedik :84:

Elbisem yukarıda işte.

Sabah 2 dilim börek
arada 2 tane altınbaşak
öğle 2 tabak tarhana çorbası,1 dilim kepek ekmeği
arada nescafe
akşam 4 tane köfte
3,5 lt su
yeşil çay
ixir

zubuşum gelin kız kıskanmadımı seni??
maşallah çok güzel olmuşun. sen bizimle daha öncede resim paylaşmıştın değilmi?

liste Pazartesi/ Salı/ Çarşamba/ Perşembe/ Cuma
fatoş0808 5 /6 /5 /3 /4
ecz.imis 0/ 3 /5 /1 /1
zubus 5/ 5/ 0 /10/ 2
yst38 1 /3 /0 /1 /6
ipo 2/ 0 /2 /1 /1
beyazzambak /4/ 0 /2/ 0 /1
eymen_b 3 /4 /8 /3 /1
buseryem 5 /1 /5 /1/ 0
ankaran 0/ 0/ 6/ 3/ 0
aydogdugul 4 /7 /2/ 0 /3
özgekrd 1/ 0/ 0/ 0/ 0

geçen haftaki msj tablosu arkaddaşlar. size bırakıyorum yorumu.

liste Pazartesi/ Salı/ Çarşamba/ Perşembe/ Cuma
fatoş0808 5 /6 /5 /3 /4
ecz.imis 0/ 3 /5 /1 /1
zubus 5/ 5/ 0 /10/ 2
yst38 1 /3 /0 /1 /6
ipo 2/ 0 /2 /1 /1
beyazzambak /4/ 0 /2/ 0 /1
eymen_b 3 /4 /8 /3 /1
buseryem 5 /1 /5 /1/ 0
ankaran 0/ 0/ 6/ 3/ 0
aydogdugul 4 /7 /2/ 0 /3
özgekrd 1/ 0/ 0/ 0/ 0

geçen haftaki msj tablosu arkaddaşlar. size bırakıyorum yorumu.

cuma günkü başarımız için. geciktiği için üzgünüm kızlar

Eklentiler

• $imagesCAXB8RIL.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
zubuşum gelin kız kıskanmadımı seni??
maşallah çok güzel olmuşun. sen bizimle daha öncede resim paylaşmıştın değilmi?

Evet evet daha önce yine paylaşmıştım.Beğendiğine sevindim. gerçekten çok güzeldim.

Son düzenleme:
takıma 3 kişi çağırdım kızlar. benim çıkmam gerek oğluşumun uyku vakti. karşılamayı siz yaparmısınız iyi geceler size.

Evet evet daha önce yine paylaşmıştım.Beğendiğine sevindim. gerçekten çok güzeldim.

bacım senden ricam o resmini tekrar paylaşırmısın. yeni gelenlerede motivasyon olur. bende düğün için kıyafetimi alınca paylaşacağım. senden görünce heves yaptım. valla fena çıtır olmuşun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…