Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptanım ben biraz sayımın şeklini değiştirdim. mesela alıntı yaparak cevaplamışsa her alıntıya yazılan cevabı tek tek saydım. çünkü özellikle ecz.imiş'e haksızlık oluyor. herkese yanıt yazmış ama tek mesajda alıntılarla... istese mesela 6 mesaj ardarda yolardı, sonuçta 6 kişiye birden cevap vermiş

pazartesi/salı/çarşamba/perşembe/cuma/cumartesi/pazar---toplam
fatos0808---6 /6 /5 /3 /4 /0 /0---24
Ecz.imis--0 /12 /18 /2 /1 /0 /10---43
yst38---1 /3 /0 /1 /6 /0 /2---13
ipo---2 /0 /2 /1 /1 /0 /1---7
zubus---5 /5 /0 /10 /2 /3 /0---25
beyazzambak---7 /0 /9 /0 /1 /0 /0---17
eymen_b---3 /4 /11 /3 /1 /2 /0---24
Buseryem---4 /1 /5 /1 /0 /0 /0---11
ankaran---0 /0 /6 /1 /0 /0---7
aydogdugul---6 /7 /6 /0 /3 /2 /3---27

bu haftanın birincisi Ecz.imiş, tebrik ediyoruz kendisini ipo ve ankaran'dan da boooooolllll boooooollllll mesaj bekliyoruz bu hafta, haydi kızlar bilgisayar başına :126:

merhaba arkadaşlar..

merhaba, hoşgeldin aramıza öncelikle ben kendimden bahsedeyim. daha 1 ay oldu foruma katılalı, takımda da yeni başladım. ilk foruma girdiğimde 146 kiloydum şimdi 140 kiloyum (1 ayda 6 kilo verdim) ve hedefim 90 olmak foruma dahil oluncaya kadar ne zayıflama hayalim vardı, ne de bir mücadelem. 28 yaşındayım ve bugüne kadar neredeyse hiç diyet yapmadım. ama bu sayfalarda paylaşımda bulunan arkadaşları okudukça, hem motivasyonum arttı, hem de ne yapıyorum ben diye kendimi sorgulamaya başladım. umarım sen de bizim gibi şevkle, azimle ve elinden geldiğince paylaşımda bulunarak hem takıma hem de kendine yarar sağlarsın. takım arkadaşlarımız da bu konuda ellerinden gelen desteği sağlıyor inan.

öncelikle kendini tanıtır mısın? kaç kilosun, hedefin nedir, daha önce diyet deneyimin oldu mu? ne sıklıkla nete girebiliyorsun? çünkü temel kuralımız düzenli paylaşımda bulunmak. 1 hafta deneme süresi veriyoruz takıma yeni gelen arkadaşlara (gerçi ben de yeni sayılırım daha ama yine de netteyken bilgilendireyim istedim seni). her cuma (eğer cuma nete giremeyeceksen perşembe akşamı) kilomuzu ölçüp yazıyoruz buraya (ör. geçen hafta 78, bu hafta 76 gibi, zayıflasan da kilo alsan da farketmez yazıyorsun). tüm takımlar arasında bir yarışma var. yüzde olarak en çok zayıflayan takımlar 1.,2. ve 3. oluyor. ayrıca bireysel 1,2 ve 3.ler belirleniyor. hedefine ulaşan da mezun oluyor :)) hem eğlenceli, hem teşvik edici bir uygulama. hergün menümüzü paylaşıyoruz, birbirimize bildiklerimizi aktarıyoruz. eksiklerimiz, yanlışlarımız konuşuluyor, arada geyik yapıyor, neşeleniyoruz, bir nevi aile gibi... her hafta mesaj sayımızı belirleniyor, paylaşım çok önemli çünkü.

şimdilik anlatacaklarım bunlar, soruların ve mesajlarını bekliyoruz.

takım kaptanımız yst38, kaptan yardımcımız Ecz.imiş. Takımdaki tüm arkadaşlar da gerekli desteği verirler inan

Son düzenleme:
arkadaşım inanımaz değişmişsin ve çok güzel olmuşsun her kilonun kendine göre bir güzelliği var ama şimdiki halini çok beğendim darısı başımıza

Canım çok teşekkürederim.Mutlaka her kilonun bir güzelliği var.Ben 2 kez üst üste yakın zamanlarda hamile kalmış,sonrasındada menepoza girmiş bir ANNEyim.ama malesef insanlar bunu böyle değerlendirmiyorlar hemen çok kilo almışsın,daha gençsin kilonu ver diyorlar.sanki bu çok basit bir şeymiş gibi.2 çocukla evde tek başına mücadele eden bendim.para yok ki üstüne bedenine göre bişey alasın.zaten buna hakkında yok.sonuçta sen evdesin,ne yapıyosunki.giy bulduğun üstüne olanları.iyi bir ev hanımı idare etmeyi bilmeliydi dimi.ahhh canım kendime senelerce hiç değer vermedim.dolayısıyla etrafımda değer vermedi.kimse katlandığım şeyler için mutlu olup takdir etmedi.halada etmiyolar.ama olsun.artık ben kendimi seviyorum.onları kilo verdikçe güzel giyindikçe şaşırtıyorum.

Kaptanım bende geçen hafta baya bir yoğundum ondan giremedim. Sınavlar filan vardı baya ama artık yoğunluğum bitti . Sürekli burdayım

Gunaydin kizlar masallahiniz dun giremedim aslinda bikacgundur ugrayamiyirm sıpa mmm sagolsun :) neyse kizlar once itirafediyorum yapayim :) son girdigimde diyet kalmadi cunku hicbisey yemiyorum demistim demez olaydim okadar ac kalmadan sonra istah acildi yemekler dondurmalari goturdum ve baskulum yooook hep oyuzdn yiyorumn (bahanemde hazir)
buraya 90,5 davet edildim hedefim 75 ti ki hala oyle ilk davet kilomuzla cuma bilditim olsun belki birinci oluruz :)) buarada yuzde hesabi nasil yapilir bilmiyorum ve alttaki imzayi cok yapmaya ugrastim olmadi bugun bir pc bulirsam tekrar denicem

zubuscm cook guzel olmussun catlasin patlasin kiskananlar ( insanin kilosu gidince daha bir ozguvenli oluyor herkesicin olmayabilir ama benim icin oyle :))

telefondan cevaplamanin zorlugunu yenilemiycem oglende pcden mesajlara tek tek yorum yazacagim simdi sipama mama yapayim :)

hoşbulduk...
seni öncelikle tebrik ediyorum aydogdugul..
ben bir devlet hastanesinde ebe olarak çalışıyorum. 25 yaşındayım. daha önce defalarca diyet deneyimim oldu ama verdiğim kiloların hepsini fazlasıyla geri aldım.. üniversiteye ilk başladığımda 57 kilodaydım. üniversiteyi bitirdiğimde ise 4 sene de 77kiloya çıkmıştım. üniversite son senemde hocamız o kadar arkadaşımın içinde beni yanına çağırıp herkesin ortasında kilomla ilgili konuştu. ve benimle iddaa ya girdi. nasıl kilo vereceğimi düşünürken hap kullanmaya karar verdim. ve 1.5 ayda 68 kıloya ındım. kendıme yavaş yavaş guvenmeye başlamıştım. daha sonra hapları bırakıp kendım yapmaya çalıştım ama verecegıme almaya başladım.. dur dıyemıyordum kendıme.. bu arada temmuzda sevgılım askere gıtmıştı ve ben ona ve kendıme bır soz vermiştim geldıgınde evlenıcektık ve ben bu şekılde evlenmek ıstemıyordum zayıflamam gerektı.. ama ben verecegme aldım kıloları.. ve 83e kadar çıktım ocak ayında. ocak ayında bir kriz geçirdim hipoglisemi krizi. gizli şekerim çıkmıştı ve kendıme dur demezsem şeke hastası olmam an meselesydı spor salonuna yazıldım ve yedıklerıme dıkkat etmeye başladım.. şubat ayından bu yana 5 kılo verebıldım.. abur cuburu çıkardım hayatımdan ki hergün cips yıyen ben bu sure zarfında 1 veya 2 kere yedım.. sebze yemeye çalışıyorum ama nöbet sistemiyle çalıştıgım için tam bi düzene girmedi hayatım..
83 kıloyla başladım ve şu an 78 kıloyum.ılk hedefım sevgılım temmuz ayında gelıcek ve o gelene kadar 70 kıloyu görmek ıstıyorum.. ekim ayında tamamen geldıgınde ise 50li kiloları görmek ıstıyorum artık.. en son hedefım ise 53 kılo olmak olmak.. şuan için isveç diyetini yapıp bi şok uygulamak ıstıyorum çunku kılo vermem durdu artık..
sabah 1fincan kahvemi içtim.
öğlen 2 katı yumurta ve domates
akşam 200 gram et ve yeşil salata yicem..
bu süreçte sizinle beraber inş. vermek ıstedıgım tum kılolarımdan kurtulucam...

bu arada genelde hergun nete gırmeye çalışıyorum nöbetlerım olmadıgı surece..

günaydın kızlar naıslsınız bugün kızlar ben motivasyınumu kaybediyorum nasıl şiş her tarafım elllerim falan geriliyor sinir oldum
ödem atıcı çaylara bakıyorum bakalım inşallah faydası olur sizin tavsiyeniz varmı bu arada belimde çok fene ağrıyor biran önce geçsede spor yapsam acayip yürümek istiyorum

zubusummmm maşallah ne kadar güzel oluşmuşsun bambaşka birisi gibi
bayıldım bayıldım sana arkadaşım çok tebrik ederim seniiii hayran kaldım ay daha ne diyim bilemedim çok beyendimm

Hoşgeldin canım aramıza Bende senin gibi bir senede 76,600'e geldim şimdi 70 oldum ve 50 olmak istiyorum. Hiç hap kullanmadım zaten böyle hapla ilaçla hızlı bir şekilde verilen kilolar tekrar aynı şekilde hatta fazlasıyla geri dönüyorlar. Senin birde amacın var sevgilin gelene kadar 70 olmak böylelikle daha çabuk kilo verirsin. Hatta temmuza kadar 69'ları filanda görebilirsin yeterki iste ve sabret. Abur cuburu hayatınan çıkartman iyi olmuş bende çıkardım ama arda sırada gözüm dönüyor yiyorum fazlasıyla inşallah sen kendini tutabilirsin. Zaten ben abur cubur yüzünden kilo aldım. Ayrıca akşam 7'den sonra birşey yeme . Çünkü vucut hepsini direk yağ olarak depoluyor. Ama zaten eğer sabredersen kiloların yavaşta olsa gider. İnşallah hep beraber tüm kilolarımızdan kurtulup burdan mezun oluruz. Tekrardan hoşgeldin

akşamları yememek önemli ama nöbette olunca öyle olmuyo maalesef gunduz uyuyup gece ayakta oldugun için acıkıyosun ve ister istemez yiyosun bişeyler.. buna nasıl bir çözüm bulucağımı bilemiyorum bide su içmeyi çok unutuyorum o yüzden az su tüketiyorum şu an ilk hedefim su içme alışkanlığı edinmek..

Günaydıın Yemekler dondurmalar derken O kadar aç kalırsan yemeklere saldırırsın tabi hiç yakıştıramadım sana Saçını çekiyim seninde birdaha olmasın Bugün bol bol spor yapman lazım onları eritebilmen için ve acilen bir baskül al yoksa tutamazsın kendini . Bu hafta birinci olmalıyız onun için az yemek bol spor Sana diyorumda kendim sanki durabiliyorum bu yazdada dondurmalardan uzak kalmak çok zor oluyor. Neyse artık bizde gelecek yaz yeriz
Canım imzanın neresinde sorun yaşıyorsun ?

zubus cün tebirk ederim muhteşemsin . darısı başımıza inşallah. ben ikinci çocuğu düşünüyorum ama kilo vermeden olmaz bu iş. hamileyken gördüğüm rakamları görmek zoruma gidiyor tartıda. sana helal olsun demekten başka bişey gelmiyo aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…