liste Pazartesi/ Salı/ Çarşamba/ Perşembe/ Cuma
fatoş0808 5 /6 /5 /3 /4
ecz.imis 0/ 3 /5 /1 /1
zubus 5/ 5/ 0 /10/ 2
yst38 1 /3 /0 /1 /6
ipo 2/ 0 /2 /1 /1
beyazzambak /4/ 0 /2/ 0 /1
eymen_b 3 /4 /8 /3 /1
buseryem 5 /1 /5 /1/ 0
ankaran 0/ 0/ 6/ 3/ 0
aydogdugul 4 /7 /2/ 0 /3
özgekrd 1/ 0/ 0/ 0/ 0
geçen haftaki msj tablosu arkaddaşlar. size bırakıyorum yorumu.
Eki Görüntüle 409471 eski halim...
Köye gidiyoruz 3 gün netim olmuycak beni izinli yazın perşembe gelirim sizi seviyorum
bugün kurabiye yedim kete yedim püsküüt yedimof off
cuma günkü başarımız için. geciktiği için üzgünüm kızlar
merhaba arkadaşlar..
arkadaşım inanımaz değişmişsin ve çok güzel olmuşsunher kilonun kendine göre bir güzelliği var ama şimdiki halini çok beğendim darısı başımıza
Eki Görüntüle 409471 eski halim...
Eki Görüntüle 409466 işte şimdiki halim.
merhaba arkadaşlar..
liste Pazartesi/ Salı/ Çarşamba/ Perşembe/ Cuma
fatoş0808 5 /6 /5 /3 /4
ecz.imis 0/ 3 /5 /1 /1
zubus 5/ 5/ 0 /10/ 2
yst38 1 /3 /0 /1 /6
ipo 2/ 0 /2 /1 /1
beyazzambak /4/ 0 /2/ 0 /1
eymen_b 3 /4 /8 /3 /1
buseryem 5 /1 /5 /1/ 0
ankaran 0/ 0/ 6/ 3/ 0
aydogdugul 4 /7 /2/ 0 /3
özgekrd 1/ 0/ 0/ 0/ 0
geçen haftaki msj tablosu arkaddaşlar. size bırakıyorum yorumu.
hoşbulduk...
seni öncelikle tebrik ediyorum aydogdugul..
ben bir devlet hastanesinde ebe olarak çalışıyorum. 25 yaşındayım. daha önce defalarca diyet deneyimim oldu ama verdiğim kiloların hepsini fazlasıyla geri aldım.. üniversiteye ilk başladığımda 57 kilodaydım. üniversiteyi bitirdiğimde ise 4 sene de 77kiloya çıkmıştım. üniversite son senemde hocamız o kadar arkadaşımın içinde beni yanına çağırıp herkesin ortasında kilomla ilgili konuştu. ve benimle iddaa ya girdi. nasıl kilo vereceğimi düşünürken hap kullanmaya karar verdim. ve 1.5 ayda 68 kıloya ındım. kendıme yavaş yavaş guvenmeye başlamıştım. daha sonra hapları bırakıp kendım yapmaya çalıştım ama verecegıme almaya başladım.. dur dıyemıyordum kendıme.. bu arada temmuzda sevgılım askere gıtmıştı ve ben ona ve kendıme bır soz vermiştim geldıgınde evlenıcektık ve ben bu şekılde evlenmek ıstemıyordum zayıflamam gerektı.. ama ben verecegme aldım kıloları.. ve 83e kadar çıktım ocak ayında. ocak ayında bir kriz geçirdim hipoglisemi krizi. gizli şekerim çıkmıştı ve kendıme dur demezsem şeke hastası olmam an meselesydı spor salonuna yazıldım ve yedıklerıme dıkkat etmeye başladım.. şubat ayından bu yana 5 kılo verebıldım.. abur cuburu çıkardım hayatımdan ki hergün cips yıyen ben bu sure zarfında 1 veya 2 kere yedım.. sebze yemeye çalışıyorum ama nöbet sistemiyle çalıştıgım için tam bi düzene girmedi hayatım..
83 kıloyla başladım ve şu an 78 kıloyum.ılk hedefım sevgılım temmuz ayında gelıcek ve o gelene kadar 70 kıloyu görmek ıstıyorum.. ekim ayında tamamen geldıgınde ise 50li kiloları görmek ıstıyorum artık.. en son hedefım ise 53 kılo olmak olmak.. şuan için isveç diyetini yapıp bi şok uygulamak ıstıyorum çunku kılo vermem durdu artık..
sabah 1fincan kahvemi içtim.
öğlen 2 katı yumurta ve domates
akşam 200 gram et ve yeşil salata yicem..
bu süreçte sizinle beraber inş. vermek ıstedıgım tum kılolarımdan kurtulucam...
bu arada genelde hergun nete gırmeye çalışıyorum nöbetlerım olmadıgı surece..
Hoşgeldin canım aramızaBende senin gibi bir senede 76,600'e geldim şimdi 70 oldum ve 50 olmak istiyorum. Hiç hap kullanmadım zaten böyle hapla ilaçla hızlı bir şekilde verilen kilolar tekrar aynı şekilde hatta fazlasıyla geri dönüyorlar. Senin birde amacın var sevgilin gelene kadar 70 olmak böylelikle daha çabuk kilo verirsin. Hatta temmuza kadar 69'ları filanda görebilirsin yeterki iste ve sabret. Abur cuburu hayatınan çıkartman iyi olmuş bende çıkardım ama arda sırada gözüm dönüyor yiyorum fazlasıyla inşallah sen kendini tutabilirsin. Zaten ben abur cubur yüzünden kilo aldım. Ayrıca akşam 7'den sonra birşey yeme . Çünkü vucut hepsini direk yağ olarak depoluyor. Ama zaten eğer sabredersen kiloların yavaşta olsa gider. İnşallah hep beraber tüm kilolarımızdan kurtulup burdan mezun oluruz. Tekrardan hoşgeldin
Gunaydin kizlar masallahiniz dun giremedim aslinda bikacgundur ugrayamiyirm sıpa mmm sagolsun :) neyse kizlar once itirafediyorum yapayim :) son girdigimde diyet kalmadi cunku hicbisey yemiyorum demistim demez olaydim okadar ac kalmadan sonra istah acildi yemekler dondurmalari goturdumve baskulum yooook hep oyuzdn yiyorumn (bahanemde hazir)
buraya 90,5 davet edildim hedefim 75 ti ki hala oyle ilk davet kilomuzla cuma bilditim olsun belki birinci oluruz :)) buarada yuzde hesabi nasil yapilir bilmiyorum ve alttaki imzayi cok yapmaya ugrastim olmadi bugun bir pc bulirsam tekrar denicem
Canım çok teşekkürederim.Mutlaka her kilonun bir güzelliği var.Ben 2 kez üst üste yakın zamanlarda hamile kalmış,sonrasındada menepoza girmiş bir ANNEyim.ama malesef insanlar bunu böyle değerlendirmiyorlar hemen çok kilo almışsın,daha gençsin kilonu ver diyorlar.sanki bu çok basit bir şeymiş gibi.2 çocukla evde tek başına mücadele eden bendim.para yok ki üstüne bedenine göre bişey alasın.zaten buna hakkında yok.sonuçta sen evdesin,ne yapıyosunki.giy bulduğun üstüne olanları.iyi bir ev hanımı idare etmeyi bilmeliydi dimi.ahhh canım kendime senelerce hiç değer vermedim.dolayısıyla etrafımda değer vermedi.kimse katlandığım şeyler için mutlu olup takdir etmedi.halada etmiyolar.ama olsun.artık ben kendimi seviyorum.onları kilo verdikçe güzel giyindikçe şaşırtıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?