Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çizelgeyi yaptım ama nereye yapıştırıcam

canım yaşadıkların tabi ki kolay şeyler değil, ama çok doğru bir noktaya değinmişsin "insan kendine değer vermezse başkası kesinlikle vermiyor" ama daha da önemlisi başkasının sana değer verip vermemesi umrunda olmasın. ben her zaman şöyle düşünürüm "hepimiz insanız birbirimizden farkımız yok, bana değer verse de vermese de o / onlar da sıradan insanlar sonuçta; bana verecekleri değerle de ben değişmeyeceğime göre : ne halleri varsa görsünler, hayat bana güzel" :))) hayatta ilk amaç (belki birçoğumuz yadırgıyoruz bu durumu ve bencil diyoruz) kendini sevmek ve kendin için yaşamak olmalı. zaten sen mutlu oldukça çevren de senden etkilenerek değişecektir, değişmezlerse de onların sorunu

ooo aç kal aç kal sonra da gelsin dondurmalar bak bu hafta sıkı tutun diyete, 1.liği de kapalım hep birlikte yüzde hesabı: verdiğin kilo / başlangıç kilon x 100 diye hesaplıyorum ben. ör: 2kilo verdin, normalde 90dın diyelim: 2 / 90 x 100 = 2.2% zayıflamışsın demek ya da 2kilo aldın, normalde 90dın diyelim -2 / 90 x 100 = -2,2% daha pratik yapılışı var mı bilmiyorum ama:26:

inşallah canım hep beraber kurtulacağız bu kilolardan artık ilaç devri kapandı, hele isveç diyeti gibi şok diyetleri de düşünme bence. ne kadar hızlı verilirse o kadar çabuk alınıyor çünkü ben nöbetlere salatalık domates götürmeye çalışıyorum artık, elma filan ya da en kötü grisini kepeklisinden. çok oyalıyor insanı, sen de dene

biri kete mi dedi,,, offff kaçamak zamanı

kaçamak yoookkkk hayııırrrrrrr

eymen_b 90,5 / hedef 75
Buseryem 71,4 / hedef 60
ankaran 57 / hedef 50
aydogdugul 142 / hedef 90
lafebesi 78 / hedef 70

hadi bakalım hedef kilolarımızı da güncelledim, hepimize tekrar kolay gelsin, yağlar erisin gitsin :))) hele de zubus'un resimlerinden sonra mahalleyi koşa koşa dolaşıp deli gibi zayıflayasım var

kaç gündür bende de şişlik var bol bol su tüketiyorum 3 lt kadar ama inmedi bi türlü şişlerim, ne yapsam bilemedim

şişliğin çok farklı nedenleri oluyor sen de bilirsin, stres, regl dönemi, aşırı tuz tüketimi... tuzu azalt canım bir de kalsiyumun şişliği azaltmada etkisi var derler ne derece doğru bilemem ama yoğurt süt filan da tüket

http://www.webhatti.com/saglik/142136-sisman-degil-sis-siniz.html bu sitede de şişlik ve neler yenmesi gerektiği ile ilgili bilgiler var, bak istersen. ben başlığı çok sevdim "şişman değil şişsiniz" :))

Son düzenleme:
lafebesi hosgeldin sekerim
teker teker cekin sacimi yaaaa aaaa hergun 2km yuruyorum ( kacadim kac mil oldugunu bilmem :)) yalniz sorunum buyuk coca sabote ediyorum diyetimi iki aksamda bir buzdolabi dondurmayla dolduruyor gelde yeme baskulum cuma gelecrk bu hafta bole son nafakalarimi toplim haftaya soz agzima surmeyecegim iki kilo verecegim :)

ehehe al benden de okadar ben gerci koskurtum sipayi uyuttum dondurmayla aldigim 500 kalori gitti :) yemek oncesi bur yesil cay icsemmi karar veremedim

nie ben gelince kactiniz yaaaaaaa neyse su cizelgemdeki tosba nie yanlis yerde durdu anlayamadim bi yardim bana

nie ben gelince kactiniz yaaaaaaa neyse su cizelgemdeki tosba nie yanlis yerde durdu anlayamadim bi yardim bana

hedef kilo ile şimdi kilo yazdığın yerler ters olmuş, hedefin 90 gözüküyor ve şimdiki kilon da 75 haliyle 15 kilo hedef kilo altındasın diyor

hadi bakalım bu hafta da geçsin, şu baskül gelsin de o zaman dondurma yasak sana zaten havalar da 5 derece soğuyacak diyorlar

çok teşekkürederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…