Eki Görüntüle 409466 işte şimdiki halim.
aman kaptan dikkat et. ama kete olsa da yesek demeden de geçemeyeceğim
inş. bu hafta da 1lik bizim olacak
yeni üyelerin takıma girdikleri kilo / hedef:
eymen_b 90,5 / hedef?
Buseryem 71,4 / hedef?
ankaran 57 / hedef?
aydogdugul 142 / hedef 90
arkadaşların takıma katıldıkları kilo kısmına topic'e ilk mesaj yazdıkları zamanki kilolarını yazdım ama doğru mu yaptım bilemedim :26: çünkü geçtiğimiz cuma bildirimimiz geçerli değildi ama 1 haftadır burdaydık, acaba cuma günü (04mayıs) kaç kiloysak ordan mı başlanmalı? ben şimdi 140 kiloyum, ama beni ilk davet ettiğinizde 142ydim mesela, ya da Buseryem 71,4 ile davet edilmiş, şuan 70,5?
bir de yeni gelen arkadaşlar da hedef kilolarını belirtirse çok süper olur, hatta http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html sayfadan kilo çizelgesi de hazırlayabilirseniz seviniriz :))
Canım çok teşekkürederim.Mutlaka her kilonun bir güzelliği var.Ben 2 kez üst üste yakın zamanlarda hamile kalmış,sonrasındada menepoza girmiş bir ANNEyim.ama malesef insanlar bunu böyle değerlendirmiyorlar hemen çok kilo almışsın,daha gençsin kilonu ver diyorlar.sanki bu çok basit bir şeymiş gibi.2 çocukla evde tek başına mücadele eden bendim.para yok ki üstüne bedenine göre bişey alasın.zaten buna hakkında yok.sonuçta sen evdesin,ne yapıyosunki.giy bulduğun üstüne olanları.iyi bir ev hanımı idare etmeyi bilmeliydi dimi.ahhh canım kendime senelerce hiç değer vermedim.dolayısıyla etrafımda değer vermedi.kimse katlandığım şeyler için mutlu olup takdir etmedi.halada etmiyolar.ama olsun.artık ben kendimi seviyorum.onları kilo verdikçe güzel giyindikçe şaşırtıyorum.
Gunaydin kizlar masallahiniz dun giremedim aslinda bikacgundur ugrayamiyirm sıpa mmm sagolsun :) neyse kizlar once itirafediyorum yapayim :) son girdigimde diyet kalmadi cunku hicbisey yemiyorum demistim demez olaydim okadar ac kalmadan sonra istah acildi yemekler dondurmalari goturdumve baskulum yooook hep oyuzdn yiyorumn (bahanemde hazir)
buraya 90,5 davet edildim hedefim 75 ti ki hala oyle ilk davet kilomuzla cuma bilditim olsun belki birinci oluruz :)) buarada yuzde hesabi nasil yapilir bilmiyorum ve alttaki imzayi cok yapmaya ugrastim olmadi bugun bir pc bulirsam tekrar denicem
hoşbulduk...
seni öncelikle tebrik ediyorum aydogdugul..
ben bir devlet hastanesinde ebe olarak çalışıyorum. 25 yaşındayım. daha önce defalarca diyet deneyimim oldu ama verdiğim kiloların hepsini fazlasıyla geri aldım.. üniversiteye ilk başladığımda 57 kilodaydım. üniversiteyi bitirdiğimde ise 4 sene de 77kiloya çıkmıştım. üniversite son senemde hocamız o kadar arkadaşımın içinde beni yanına çağırıp herkesin ortasında kilomla ilgili konuştu. ve benimle iddaa ya girdi. nasıl kilo vereceğimi düşünürken hap kullanmaya karar verdim. ve 1.5 ayda 68 kıloya ındım. kendıme yavaş yavaş guvenmeye başlamıştım. daha sonra hapları bırakıp kendım yapmaya çalıştım ama verecegıme almaya başladım.. dur dıyemıyordum kendıme.. bu arada temmuzda sevgılım askere gıtmıştı ve ben ona ve kendıme bır soz vermiştim geldıgınde evlenıcektık ve ben bu şekılde evlenmek ıstemıyordum zayıflamam gerektı.. ama ben verecegme aldım kıloları.. ve 83e kadar çıktım ocak ayında. ocak ayında bir kriz geçirdim hipoglisemi krizi. gizli şekerim çıkmıştı ve kendıme dur demezsem şeke hastası olmam an meselesydı spor salonuna yazıldım ve yedıklerıme dıkkat etmeye başladım.. şubat ayından bu yana 5 kılo verebıldım.. abur cuburu çıkardım hayatımdan ki hergün cips yıyen ben bu sure zarfında 1 veya 2 kere yedım.. sebze yemeye çalışıyorum ama nöbet sistemiyle çalıştıgım için tam bi düzene girmedi hayatım..
83 kıloyla başladım ve şu an 78 kıloyum.ılk hedefım sevgılım temmuz ayında gelıcek ve o gelene kadar 70 kıloyu görmek ıstıyorum.. ekim ayında tamamen geldıgınde ise 50li kiloları görmek ıstıyorum artık.. en son hedefım ise 53 kılo olmak olmak.. şuan için isveç diyetini yapıp bi şok uygulamak ıstıyorum çunku kılo vermem durdu artık..
sabah 1fincan kahvemi içtim.
öğlen 2 katı yumurta ve domates
akşam 200 gram et ve yeşil salata yicem..
bu süreçte sizinle beraber inş. vermek ıstedıgım tum kılolarımdan kurtulucam...
bu arada genelde hergun nete gırmeye çalışıyorum nöbetlerım olmadıgı surece..
akşamları yememek önemli ama nöbette olunca öyle olmuyo maalesef gunduz uyuyup gece ayakta oldugun için acıkıyosun ve ister istemez yiyosun bişeyler.. buna nasıl bir çözüm bulucağımı bilemiyorumbide su içmeyi çok unutuyorum o yüzden az su tüketiyorum şu an ilk hedefim su içme alışkanlığı edinmek..
biri kete mi dedi,,, offff kaçamak zamanı
çizelgeyi yaptım ama nereye yapıştırıcam
çizelgeyi yaptım ama nereye yapıştırıcam
sağ üstte profilim yazıyor ya ona tıkla, çizelge yazan yer var yanında da kalem işareti var ona tıkla, sonra http ile başlayan ve .png ile biten satırı yapıştır hepsi bu
olmuş canım ellerine sağlık
kaç gündür bende de şişlik var bol bol su tüketiyorum 3 lt kadar ama inmedi bi türlü şişlerim, ne yapsam bilemedim
eymen_b 90,5 / hedef 75
Buseryem 71,4 / hedef 60
ankaran 57 / hedef 50
aydogdugul 142 / hedef 90
lafebesi 78 / hedef 70
hadi bakalım hedef kilolarımızı da güncelledim, hepimize tekrar kolay gelsin, yağlar erisin gitsin :))) hele de zubus'un resimlerinden sonra mahalleyi koşa koşa dolaşıp deli gibi zayıflayasım var
şişliğin çok farklı nedenleri oluyor sen de bilirsin, stres, regl dönemi, aşırı tuz tüketimi... tuzu azalt canım bir de kalsiyumun şişliği azaltmada etkisi var derler ne derece doğru bilemem ama yoğurt süt filan da tüket
ŞİŞman DeĞİl "ŞİŞ"sİnİz! bu sitede de şişlik ve neler yenmesi gerektiği ile ilgili bilgiler var, bak istersen. ben başlığı çok sevdim "şişman değil şişsiniz" :))
nie ben gelince kactiniz yaaaaaaaneyse su cizelgemdeki tosba nie yanlis yerde durdu anlayamadim bi yardim bana
lafebesi hosgeldin sekerim
teker teker cekin sacimi yaaaa aaaa hergun 2km yuruyorum ( kacadim kac mil oldugunu bilmem :)) yalniz sorunum buyuk coca sabote ediyorum diyetimi iki aksamda bir buzdolabi dondurmayla dolduruyor gelde yeme baskulum cuma gelecrk bu hafta bole son nafakalarimi toplim haftaya soz agzima surmeyecegim iki kilo verecegim:)
çok teşekkürederim.Oha şok oldum . İnsan kilo verince nasılda güzelleşiyor. Güzelmişsin zaten şimdi manken gibi olmuşsunTebrikler inşallah bende senin gibi kilo verebilirim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza . Umarım istediğimiz kilolara hep beraber ulaşırız .
kaç gündür bende de şişlik var bol bol su tüketiyorum 3 lt kadar ama inmedi bi türlü şişlerim, ne yapsam bilemedim
çok teşekkürederim.alkış, alkış, alkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?