Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bencede kilo ver sonra hamile kal.

teşekkürederim.Evet bende artık kendime gelmeye başladım.

zubusummmm maşallah ne kadar güzel oluşmuşsun bambaşka birisi gibi
bayıldım bayıldım sana arkadaşım çok tebrik ederim seniiii hayran kaldım ay daha ne diyim bilemedim çok beyendimm
çok teşekkürederim.inşallah ilk amacım olan 70 kilo yada bir ulaşsam iyi olcak.

su içmek çok önemli.sakın ihmal etme yağları bu şekilde atıcaksın.

merhaba arkadaşlar..

kaptanım bende geçen hafta baya bir yoğundum ondan giremedim. Sınavlar filan vardı baya ama artık yoğunluğum bitti . Sürekli burdayım

selamlar takımm maşallahınız var inş. Hep böyle aktif olursunuz. Laf ebesi hoşgeldin canım. Bende ebeyim. Ama sağlık ocağındayım şimdilik yazcam yine görüşürüz iyi geceler. Zubuşum bu motivasyonla bu hafta 2 kilo gider gibi

Slm bayanlaarr. Nasılsınız?
Dün geldim, yazdıklarınızın hepsini okudum. ama cvp yazmaya ne benm ne de bilgisayarımın enerjisi yetti. Uyuyakalmışım.

eymen ve ankaran çizelgeleriniz hayırlı olsun tatlışlarım. Çok güzel olmuşlar. Hep söylediğim gibi, benim bu takımlara girme sebebim o çizelgeler olmuştur. Beni acayip gaza getirme yetisine sahipler kendileri.
lafebesi, hoşgeldin cnmcm. Kaptanımızla da meslektaş çıkmışsınız.
Kızlar dondurma kaçamakları okudum sanki. Bir ara nette diyete uygun, hafif dondurma tariflerine rastlamıştım. Şimdi nerde rastladığımı hatırlamıyorum ama eminim aradığınızda envai çeşit tarife rastlayacaksınızdır. Yaz da geliyor, insanın içi yanar. Dondurmaya da zaafınız varsa hiç eziyet etmeyin kendinize. Evde hazırladığınız düşük kalorili dondurmalarınızdan tabii ki yine aşırıya kaçmadan tüketin bence. :112:
ve aydogdugul, ne iyi etmişin de gelmişin tatlışım.

Ve kaptanım, asıl söylemek istediğimi sona sakladım. Bu hafta cumartesi akşama kadar stajda olucam, son haftası stajımın. Geçen hafta gitmeyince telafi etmeye çalışıyorum. Haftaya da finallerim başlıyor. Ben bu sefer izin almak istemiyordum ama anladım ki altından kalkamicam. Niyeyse bu dönem daha çok stres yaptım herşeyi. :18: Hazır takım da şenlenmişken, sen beni geri dönmek üzere ayrıldı yazsan, ben şu hengame bitince haziranda geri gelsem olur mu?

Son düzenleme:
Bu arada bayanlar, haziran başında ank a gidicem inş. Gidene kadar 61 olcam. Yani bana ne bana ne olcam işte, 61 olcam modundayım. Ve eğer gerçekten ennnnnnnnnnn fazla 61 olarak gidersem ank a kendime mac ten bir makyaj eğitimi hediye etmeye karar verdim. Bahane lazım ya bana da. Benm ödülüm de o oluversin.

sağol canım, ben de siz olmasaydınız ne diyet ne forum böyle uğraşmazdım, benim için de çok iyi oldu finallerde de çoook çoook başarılı olursun inş. çabucak sorunsuz hallet dön gel aramıza

sağol canım, ben de siz olmasaydınız ne diyet ne forum böyle uğraşmazdım, benim için de çok iyi oldu finallerde de çoook çoook başarılı olursun inş. çabucak sorunsuz hallet dön gel aramıza

İnş tatlışım. Büt lere kalmadan en az 5 kg vermiş bir şekilde geri dönmek istiyorum aranıza. :103::103:

gunaydin kizlar bulutlu bi sabah insanin ayilasi gelmiyor
su kanal d ye dktorum prog.ni acalim dogru nefes almayi ogrenelim ehehehh

tamam tamam yok kaçamak ödüllendirsek olmaz mı ?

gunaydin kizlar bulutlu bi sabah insanin ayilasi gelmiyor
su kanal d ye dktorum prog.ni acalim dogru nefes almayi ogrenelim ehehehh
günaydın, iki bardak demli çay içtim ama hala uykum var.normalde sabah makyaj yapmadan hayatta çıkmam evden ama bu sabah işe sıfır makyaj geldim bi hafta sonu olsaydı, bahar yorgunluğu var üzerimde bi türlü atamadım

Odulun iyiymis sekerim bende kendimi odullendircem Ama tabak tabak paklavayla :))))

bu arada bugün ki kahvaltı mı yazayım hemen,
1 parça labne peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
maydonoz - dereotu
iki dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm

off olsada bende icsem bende kahve ictim oda beni ayiltmadi senin bekledigin hsonun var sekerim bana hep ptesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…