Bencede kilo ver sonra hamile kal.zubus cün tebirk ederim muhteşemsin . darısı başımıza inşallah. ben ikinci çocuğu düşünüyorum ama kilo vermeden olmaz bu iş. hamileyken gördüğüm rakamları görmek zoruma gidiyor tartıda. sana helal olsun demekten başka bişey gelmiyo aklıma
teşekkürederim.Evet bende artık kendime gelmeye başladım.zubuscm cook guzel olmussun catlasin patlasin kiskananlar ( insanin kilosu gidince daha bir ozguvenli oluyor herkesicin olmayabilir ama benim icin oyle :))
telefondan cevaplamanin zorlugunu yenilemiycem oglende pcden mesajlara tek tek yorum yazacagim simdi sipama mama yapayim :)
çok teşekkürederim.inşallah ilk amacım olan 70 kilo yada bir ulaşsam iyi olcak.zubusummmm maşallah ne kadar güzel oluşmuşsun bambaşka birisi gibi
bayıldım bayıldım sana arkadaşım çok tebrik ederim seniiii hayran kaldım ay daha ne diyim bilemedim çok beyendimm
su içmek çok önemli.sakın ihmal etme yağları bu şekilde atıcaksın.akşamları yememek önemli ama nöbette olunca öyle olmuyo maalesef gunduz uyuyup gece ayakta oldugun için acıkıyosun ve ister istemez yiyosun bişeyler.. buna nasıl bir çözüm bulucağımı bilemiyorumbide su içmeyi çok unutuyorum o yüzden az su tüketiyorum şu an ilk hedefim su içme alışkanlığı edinmek..
merhaba arkadaşlar..
merhaba, hoşgeldin aramızaöncelikle ben kendimden bahsedeyim. Daha 1 ay oldu foruma katılalı, takımda da yeni başladım. Ilk foruma girdiğimde 146 kiloydum şimdi 140 kiloyum (1 ayda 6 kilo verdim) ve hedefim 90 olmak Foruma dahil oluncaya kadar ne zayıflama hayalim vardı, ne de bir mücadelem. 28 yaşındayım ve bugüne kadar neredeyse hiç diyet yapmadım. Ama bu sayfalarda paylaşımda bulunan arkadaşları okudukça, hem motivasyonum arttı, hem de ne yapıyorum ben diye kendimi sorgulamaya başladım. Umarım sen de bizim gibi şevkle, azimle ve elinden geldiğince paylaşımda bulunarak hem takıma hem de kendine yarar sağlarsın. Takım arkadaşlarımız da bu konuda ellerinden gelen desteği sağlıyor inan.
öncelikle kendini tanıtır mısın? Kaç kilosun, hedefin nedir, daha önce diyet deneyimin oldu mu? Ne sıklıkla nete girebiliyorsun? çünkü temel kuralımız düzenli paylaşımda bulunmak. 1 hafta deneme süresi veriyoruz takıma yeni gelen arkadaşlara (gerçi ben de yeni sayılırım daha ama yine de netteyken bilgilendireyim istedim seni). Her cuma (eğer cuma nete giremeyeceksen perşembe akşamı) kilomuzu ölçüp yazıyoruz buraya (ör. Geçen hafta 78, bu hafta 76 gibi, zayıflasan da kilo alsan da farketmez yazıyorsun). Tüm takımlar arasında bir yarışma var. Yüzde olarak en çok zayıflayan takımlar 1.,2. Ve 3. Oluyor. Ayrıca bireysel 1,2 ve 3.ler belirleniyor. Hedefine ulaşan da mezun oluyor :)) hem eğlenceli, hem teşvik edici bir uygulama. Hergün menümüzü paylaşıyoruz, birbirimize bildiklerimizi aktarıyoruz. Eksiklerimiz, yanlışlarımız konuşuluyor, arada geyik yapıyor, neşeleniyoruz, bir nevi aile gibi... Her hafta mesaj sayımızı belirleniyor, paylaşım çok önemli çünkü.
şimdilik anlatacaklarım bunlar, soruların ve mesajlarını bekliyoruz.
Takım kaptanımız yst38, kaptan yardımcımız ecz.imiş. Takımdaki tüm arkadaşlar da gerekli desteği verirler inan
kaptanım bende geçen hafta baya bir yoğundum ondan giremedim. Sınavlar filan vardı baya ama artık yoğunluğum bitti . Sürekli burdayım
gunaydin kizlar masallahiniz dun giremedim aslinda bikacgundur ugrayamiyirm sıpa mmm sagolsun :) neyse kizlar once itirafediyorum yapayim :) son girdigimde diyet kalmadi cunku hicbisey yemiyorum demistim demez olaydim okadar ac kalmadan sonra istah acildi yemekler dondurmalari goturdumve baskulum yooook hep oyuzdn yiyorumn (bahanemde hazir)
buraya 90,5 davet edildim hedefim 75 ti ki hala oyle ilk davet kilomuzla cuma bilditim olsun belki birinci oluruz :)) buarada yuzde hesabi nasil yapilir bilmiyorum ve alttaki imzayi cok yapmaya ugrastim olmadi bugun bir pc bulirsam tekrar denicem
hoşbulduk...
Seni öncelikle tebrik ediyorum aydogdugul..
Ben bir devlet hastanesinde ebe olarak çalışıyorum. 25 yaşındayım. Daha önce defalarca diyet deneyimim oldu ama verdiğim kiloların hepsini fazlasıyla geri aldım.. üniversiteye ilk başladığımda 57 kilodaydım. üniversiteyi bitirdiğimde ise 4 sene de 77kiloya çıkmıştım. üniversite son senemde hocamız o kadar arkadaşımın içinde beni yanına çağırıp herkesin ortasında kilomla ilgili konuştu. Ve benimle iddaa ya girdi. Nasıl kilo vereceğimi düşünürken hap kullanmaya karar verdim. Ve 1.5 ayda 68 kıloya ındım. Kendıme yavaş yavaş guvenmeye başlamıştım. Daha sonra hapları bırakıp kendım yapmaya çalıştım ama verecegıme almaya başladım.. Dur dıyemıyordum kendıme.. Bu arada temmuzda sevgılım askere gıtmıştı ve ben ona ve kendıme bır soz vermiştim geldıgınde evlenıcektık ve ben bu şekılde evlenmek ıstemıyordum zayıflamam gerektı.. Ama ben verecegme aldım kıloları.. Ve 83e kadar çıktım ocak ayında. Ocak ayında bir kriz geçirdim hipoglisemi krizi. Gizli şekerim çıkmıştı ve kendıme dur demezsem şeke hastası olmam an meselesydı spor salonuna yazıldım ve yedıklerıme dıkkat etmeye başladım.. şubat ayından bu yana 5 kılo verebıldım.. Abur cuburu çıkardım hayatımdan ki hergün cips yıyen ben bu sure zarfında 1 veya 2 kere yedım.. Sebze yemeye çalışıyorum ama nöbet sistemiyle çalıştıgım için tam bi düzene girmedi hayatım..
83 kıloyla başladım ve şu an 78 kıloyum.ılk hedefım sevgılım temmuz ayında gelıcek ve o gelene kadar 70 kıloyu görmek ıstıyorum.. Ekim ayında tamamen geldıgınde ise 50li kiloları görmek ıstıyorum artık.. En son hedefım ise 53 kılo olmak olmak.. şuan için isveç diyetini yapıp bi şok uygulamak ıstıyorum çunku kılo vermem durdu artık..
Sabah 1fincan kahvemi içtim.
öğlen 2 katı yumurta ve domates
akşam 200 gram et ve yeşil salata yicem..
Bu süreçte sizinle beraber inş. Vermek ıstedıgım tum kılolarımdan kurtulucam...
Bu arada genelde hergun nete gırmeye çalışıyorum nöbetlerım olmadıgı surece..
hedef kilo ile şimdi kilo yazdığın yerler ters olmuş, hedefin 90 gözüküyor ve şimdiki kilon da 75 haliyle 15 kilo hedef kilo altındasın diyor
aaaaaaaaaa ehehh ne sapsalim :)
Slm bayanlaarr.Nasılsınız?
Dün geldim, yazdıklarınızın hepsini okudum. ama cvp yazmaya ne benm ne de bilgisayarımın enerjisi yetti.Uyuyakalmışım.
eymen ve ankaran çizelgeleriniz hayırlı olsun tatlışlarım. Çok güzel olmuşlar.Hep söylediğim gibi, benim bu takımlara girme sebebim o çizelgeler olmuştur. Beni acayip gaza getirme yetisine sahipler kendileri.
lafebesi, hoşgeldin cnmcm.Kaptanımızla da meslektaş çıkmışsınız.
Kızlar dondurma kaçamakları okudum sanki.Bir ara nette diyete uygun, hafif dondurma tariflerine rastlamıştım. Şimdi nerde rastladığımı hatırlamıyorum ama eminim aradığınızda envai çeşit tarife rastlayacaksınızdır. Yaz da geliyor, insanın içi yanar. Dondurmaya da zaafınız varsa hiç eziyet etmeyin kendinize. Evde hazırladığınız düşük kalorili dondurmalarınızdan tabii ki yine aşırıya kaçmadan tüketin bence. :112:
ve aydogdugul, ne iyi etmişin de gelmişin tatlışım.
Ve kaptanım, asıl söylemek istediğimi sona sakladım.Bu hafta cumartesi akşama kadar stajda olucam, son haftası stajımın. Geçen hafta gitmeyince telafi etmeye çalışıyorum. Haftaya da finallerim başlıyor. Ben bu sefer izin almak istemiyordum ama anladım ki altından kalkamicam. Niyeyse bu dönem çok stres yaptım herşeyi. :18: Hazır takım da şenlenmişken, sen beni geri dönmek üzere ayrıldı yazsan, ben şu hengame bitince haziranda geri gelsem olur mu?
sağol canım, ben de siz olmasaydınız ne diyet ne forum böyle uğraşmazdım, benim için de çok iyi oldufinallerde de çoook çoook başarılı olursun inş. çabucak sorunsuz hallet dön gel aramıza
:) hemde hec fena degildi ama gerceklerr :)süper olmuşama eskisindeki gibi, hedef kilonun 15 kilo altında olmak da fena değildi hani
İnş tatlışım. Büt lere kalmadan en az 5 kg vermiş bir şekilde geri dönmek istiyorum aranıza.:103::103:
canım yaşadıkların tabi ki kolay şeyler değil, ama çok doğru bir noktaya değinmişsin "insan kendine değer vermezse başkası kesinlikle vermiyor" ama daha da önemlisi başkasının sana değer verip vermemesi umrunda olmasın. ben her zaman şöyle düşünürüm "hepimiz insanız birbirimizden farkımız yok, bana değer verse de vermese de o / onlar da sıradan insanlar sonuçta; bana verecekleri değerle de ben değişmeyeceğime göre : ne halleri varsa görsünler, hayat bana güzel" :))) hayatta ilk amaç (belki birçoğumuz yadırgıyoruz bu durumu ve bencil diyoruz) kendini sevmek ve kendin için yaşamak olmalı. zaten sen mutlu oldukça çevren de senden etkilenerek değişecektir, değişmezlerse de onların sorunu
ooo aç kal aç kal sonra da gelsin dondurmalarbak bu hafta sıkı tutun diyete, 1.liği de kapalım hep birlikte yüzde hesabı: verdiğin kilo / başlangıç kilon x 100 diye hesaplıyorum ben. ör: 2kilo verdin, normalde 90dın diyelim: 2 / 90 x 100 = 2.2% zayıflamışsın demek ya da 2kilo aldın, normalde 90dın diyelim -2 / 90 x 100 = -2,2% daha pratik yapılışı var mı bilmiyorum ama:26:
inşallah canım hep beraber kurtulacağız bu kilolardanartık ilaç devri kapandı, hele isveç diyeti gibi şok diyetleri de düşünme bence. ne kadar hızlı verilirse o kadar çabuk alınıyor çünkü ben nöbetlere salatalık domates götürmeye çalışıyorum artık, elma filan ya da en kötü grisini kepeklisinden. çok oyalıyor insanı, sen de dene
kaçamak yoookkkk hayııırrrrrrr
günaydın, iki bardak demli çay içtim ama hala uykum var.normalde sabah makyaj yapmadan hayatta çıkmam evden ama bu sabah işe sıfır makyaj geldim bi hafta sonu olsaydı, bahar yorgunluğu var üzerimde bi türlü atamadımgunaydin kizlar bulutlu bi sabah insanin ayilasi gelmiyor
su kanal d ye dktorum prog.ni acalim dogru nefes almayi ogrenelim ehehehh
Bu arada bayanlar, haziran başında ank a gidicem inş. Gidene kadar 61 olcam.Yani bana ne bana ne olcam işte, 61 olcam modundayım. Ve eğer gerçekten ennnnnnnnnnn fazla 61 olarak gidersem ank a kendime mac ten bir makyaj eğitimi hediye etmeye karar verdim. : Bahane lazım ya bana da. Benm ödülüm de o oluversin.
günaydın, iki bardak demli çay içtim ama hala uykum var.normalde sabah makyaj yapmadan hayatta çıkmam evden ama bu sabah işe sıfır makyaj geldim bi hafta sonu olsaydı, bahar yorgunluğu var üzerimde bi türlü atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?