Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

off olsada bende icsem bende kahve ictim oda beni ayiltmadi senin bekledigin hsonun var sekerim bana hep ptesi :)

hayatım hafta sonu da evde bekleyen bi haftalık birikmiş iş var (laf aramızda hafta içi pek evin işlerina bakamıyorum) hafta sonu yalan yanlış onları bitirip çok sevdiğim balkonumda çay keyfi yapıcam. ne yalan söyleyeyim hafta sonu daha çok yoruluyorum ama olsun sonunda elde kumanda tv keyfi beni bekliyor

teşekkür ederim tatlım, 50 yi görürsem çizelge de daha da hayırlı olacak ama bakalım kısmet.
finallerinde başarılar hayatım, umarım en kısa zamanda görüşürüz

günaydın arkadaşlar...
nöbetten eve yeni geldim çok uykum var ama bi sizede uğrayayım dedim..
sabah 1 parça peynir 1 salatalık ve 5-6dilim salam yedim 1 büyük bardak sütle beraber..
gerisi Allah kerim :)
uyanınca görüşürüz kızlar... :)

Herkese günaydın kızlar Ben önceki mesajları okuyup geliyorum

Günaydın canım hoş geldin :)))

tamam tamam yok kaçamak ödüllendirsek olmaz mı ?

Ödül de ne güzel olur ben de kendime bulayım bir ödül...

bu arada bugün ki kahvaltı mı yazayım hemen,
1 parça labne peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
maydonoz - dereotu
iki dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm

canım kuru üzüm konusunda dikkat et, azcuk kalorisi yüksek ama sen onu ayarlarsın zaten yeşillikler çok iyi olmuş, ah ben de yiyebilsem en yeşilinden biber yiyebiliyorum sadece sabahları ben de sabah kahvaltıda:
1 kk beyaz peynir
3 biber
1 salatalık
1 domates
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin
yedim

ahh nöbetler ahh insan sabah sersem gibi oluyor, gecen gündüzün karışıyor sana iyi uykular, uyanınca görüşürüz

tamam canım dikkat ederim kuru üzüme, senin menün yarın sabahta benim tabağımda olacak. 2 gündür yürümüyorum ama kızlar bugün yürüyecem

3 mil leslie yaptım. Şimdi yine yapabildiğim kadar yapıcam . Cumaya az kaldı kilo vermek lazım

Kızlar normalde hergün sabahları tartılırdım. Ama bu hafta hiç tartılmadım cuma sabahı tartılcam. Heyecanla bekliyorum inşallah kilo vermişimdir

kızlar bulunduğum yerde pc ve internet yok. yarın kilo bildiriminizi yaparsanız akşama listeyi hazırlarım. cumaya yapamam yoksa. evde olunca gelemiyorum malesef

Ah kaptanım.keşke öyle kilolar verebilseydim.Ama ben ancak 200gr 200gr düşüyorum.

Bu günki menüm sabah kk peynir,3 tane zeytin,2 dilim kepek ekmeği
arada 3 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,ıspanak yemeği,salata,yarım paket 2i 1 arada
arada ufak kase yoğurt
akşam 4 tane ufak tavuk nugget
arada 1 kase dondurma
1,5 lt su
yeşil çay

Kızlar normalde hergün sabahları tartılırdım. Ama bu hafta hiç tartılmadım cuma sabahı tartılcam. Heyecanla bekliyorum inşallah kilo vermişimdir

inş. canım vermişsindir, ben de hiç bakmadım, yarın akşam bakcam artık :97:

kızlar bulunduğum yerde pc ve internet yok. yarın kilo bildiriminizi yaparsanız akşama listeyi hazırlarım. cumaya yapamam yoksa. evde olunca gelemiyorum malesef

tamam canım merak etme yarın kilo bildirimlerimizi yaparız

Kızlar annenize ne alacaksınız?Ben hala bulamadım da.

eşimin annesi kitap okumayı çok sever, aşk romanı aldık eşimle; bir de vazo istiyordu (çiçeklere bayılır) vazo aldık. hatta verdik şimdiden, çok sevindi. kadınlara alınacak hediye çok, mutfak eşyalarından kıyafete, makyaj malzemelerinden takılara kadar seçenek var. sevdiği istediği bir şeyi seçmekte de fayda var.

Yarın derken bugünü kast ediyordum. Ben 300gr almışım ne yazıkki. Geçen hafta 84 bu hafta 84.300. Yeni gelen ekip çok enerjik aramızda olmayı çok istiyorum ama şuan çok mümkün değil. Ayın 15ne kadar böyle olacak sanırım. Kızlar 1aydır adet olmuyorum acaba strestenmi yoksa ... Bu arada eşimin tayini onaylandı. 15haziranda kayseriye gidecek ben burda kalıcam yine ayrılık göründü.

benim baskulum yok iki haftadır tartilamiyorjm ben bildirim nası yapıcam
ayyyy yoksa..... :) canım saglikocagindasin bir tahlil yaptirsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…