bu arada bugün ki kahvaltı mı yazayım hemen,
1 parça labne peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
maydonoz - dereotu
iki dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm
off olsada bende icsem bende kahve ictim oda beni ayiltmadi senin bekledigin hsonun var sekerim bana hep ptesi :)
Slm bayanlaarr.Nasılsınız?
Dün geldim, yazdıklarınızın hepsini okudum. ama cvp yazmaya ne benm ne de bilgisayarımın enerjisi yetti.Uyuyakalmışım.
eymen ve ankaran çizelgeleriniz hayırlı olsun tatlışlarım. Çok güzel olmuşlar.Hep söylediğim gibi, benim bu takımlara girme sebebim o çizelgeler olmuştur. Beni acayip gaza getirme yetisine sahipler kendileri.
lafebesi, hoşgeldin cnmcm.Kaptanımızla da meslektaş çıkmışsınız.
Kızlar dondurma kaçamakları okudum sanki.Bir ara nette diyete uygun, hafif dondurma tariflerine rastlamıştım. Şimdi nerde rastladığımı hatırlamıyorum ama eminim aradığınızda envai çeşit tarife rastlayacaksınızdır. Yaz da geliyor, insanın içi yanar. Dondurmaya da zaafınız varsa hiç eziyet etmeyin kendinize. Evde hazırladığınız düşük kalorili dondurmalarınızdan tabii ki yine aşırıya kaçmadan tüketin bence. :112:
ve aydogdugul, ne iyi etmişin de gelmişin tatlışım.
Ve kaptanım, asıl söylemek istediğimi sona sakladım.Bu hafta cumartesi akşama kadar stajda olucam, son haftası stajımın. Geçen hafta gitmeyince telafi etmeye çalışıyorum. Haftaya da finallerim başlıyor. Ben bu sefer izin almak istemiyordum ama anladım ki altından kalkamicam. Niyeyse bu dönem daha çok stres yaptım herşeyi. :18: Hazır takım da şenlenmişken, sen beni geri dönmek üzere ayrıldı yazsan, ben şu hengame bitince haziranda geri gelsem olur mu?
gunaydin kizlar bulutlu bi sabah insanin ayilasi gelmiyor
su kanal d ye dktorum prog.ni acalim dogru nefes almayi ogrenelim ehehehh
Herkese günaydın kızlarBen önceki mesajları okuyup geliyorum
tamam tamam yok kaçamak ödüllendirsek olmaz mı ?
1 parça labne peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
maydonoz - dereotu
iki dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm
günaydın arkadaşlar...
nöbetten eve yeni geldim çok uykum var ama bi sizede uğrayayım dedim..
sabah 1 parça peynir 1 salatalık ve 5-6dilim salam yedim 1 büyük bardak sütle beraber..
gerisi Allah kerim :)
uyanınca görüşürüz kızlar... :)
Günaydın canım hoş geldin :)))
Ödül de ne güzel olurben de kendime bulayım bir ödül...
canım kuru üzüm konusunda dikkat et, azcuk kalorisi yüksek ama sen onu ayarlarsın zatenyeşillikler çok iyi olmuş, ah ben de yiyebilsem en yeşilinden biber yiyebiliyorum sadece sabahları ben de sabah kahvaltıda:
1 kk beyaz peynir
3 biber
1 salatalık
1 domates
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin yedim
ahh nöbetler ahh insan sabah sersem gibi oluyor, gecen gündüzün karışıyorsana iyi uykular, uyanınca görüşürüz
selamlar takımm maşallahınız var inş. Hep böyle aktif olursunuz. Laf ebesi hoşgeldin canım. Bende ebeyim. Ama sağlık ocağındayım şimdilik yazcam yine görüşürüz iyi geceler. Zubuşum bu motivasyonla bu hafta 2 kilo gider gibi
1 parça labne peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
maydonoz - dereotu
iki dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm
Kızlar normalde hergün sabahları tartılırdım. Ama bu hafta hiç tartılmadım cuma sabahı tartılcam. Heyecanla bekliyorum inşallah kilo vermişimdir
kızlar bulunduğum yerde pc ve internet yok. yarın kilo bildiriminizi yaparsanız akşama listeyi hazırlarım. cumaya yapamam yoksa. evde olunca gelemiyorum malesef
Kızlar annenize ne alacaksınız?Ben hala bulamadım da.
inş. canım vermişsindir, ben de hiç bakmadım, yarın akşam bakcam artık :97:
tamam canım merak etme yarın kilo bildirimlerimizi yaparız
eşimin annesi kitap okumayı çok sever, aşk romanı aldık eşimle; bir de vazo istiyordu (çiçeklere bayılır) vazo aldık. hatta verdik şimdiden, çok sevindi. kadınlara alınacak hediye çok, mutfak eşyalarından kıyafete, makyaj malzemelerinden takılara kadar seçenek var. sevdiği istediği bir şeyi seçmekte de fayda var.
Kızlar annenize ne alacaksınız?Ben hala bulamadım da.
Yarın derken bugünü kast ediyordum. Ben 300gr almışım ne yazıkki. Geçen hafta 84 bu hafta 84.300. Yeni gelen ekip çok enerjik aramızda olmayı çok istiyorum ama şuan çok mümkün değil. Ayın 15ne kadar böyle olacak sanırım. Kızlar 1aydır adet olmuyorum acaba strestenmi yoksa ... Bu arada eşimin tayini onaylandı. 15haziranda kayseriye gidecek ben burda kalıcam yine ayrılık göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?