Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım allah beterinden saklasın iyiki evde yokmuşsunuz.

selam kızlar
refff çok geçmiş olsun canım. allah beterinden korusun. nasıl cesaret ederler bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile
nazlım sana da 2 sene öncesi için geçmiş olsun. ben olsam korkudan ölürdüm
özgemm sana da geçmiş olsunnnn. keşke rapor alsaydın. işin hep elle yazmak ne olsa :jeyyar:
oy oy oyyyy ceylinim senin çok özel arkadaşına, aebenim sana ve tosun paşaya ve daha sayamadığım tüm gazilere geçmiş olsun mirmirmirmir

bende bugün oğlumu kreşe bırakırken merdivenlerde düştüm kaydirigubbakcemile3 bir dizim kanadı, diğer bacağımın ortası soyuldu. pantolonum yırtıldı sandım :1ninca: ama oğlumu bir bırakışım var görmeliydiniz. öyle yavaş öyle narin bıraktım ki. çocuk oturttuğumu sandı. allahtan ona bişey olmadı

ben bu aralar iyi değilim kızlar. hiç keyfim yok. diyetten de koptum. sanırım ondan. hem zayıflamak istiyorum. hem de beceremiyorum kaydirigubbakcemile bir de regl olucam. karnım ağrıyor. şiştim ve yine aç kurtlar gibiyim. doymuyorum kötükedihüso buraya da yeterince giremiyorum benneyaptımki o nedenle beni bir süre ya izinli sayın yada şutlayın önümüzdeki hafta sonu kaynıma kız istemeye gidicez. eğer olursa ki şu an kesin değil yazın nişan olacak. ama bennnn hala moda giremedim. aslında şu an modda hissediyorum kendimi ama karnım tok olduğu içindir. sabah tost ve halley yedim :mymeka:
yeni analiz zamanı da geldi. ben bir arpa boyu yol alamadım :mymeka:

Son düzenleme:
spor yapmak istiyorum. yürüyüşe çıkmak için havaların ısınmasını beklemek zorundayım. oğlumla gidebilirim çünkü ve havalar bozdu yine. sanırım daha çok bekleyeceğim Çok üzgünüm çoook
özgecim aklıma platesi getirdin. akşam mümkün değil ama sabah biraz erken kalkıp yapabilirim belki. nerden indirdin ve nasıl çalıştırdın. bir anlatsana şu acemi arkadaşına
gerçi koca bebek bizim yatağımızda yattığı için ben kalkınca hemen o da uyanıp kalkıyor. bazan wcden çıkınca tam karşımda görüyorum, bazen de ben mutfaktayken sessiz sessiz geliyor. tırsak ben bir gün kalp krizi geçirmezsem iyidir kaydirigubbakcemile

pınarcım allah kabul etsin hayrınızı inşallah :Saruboceq:

ceylincim sizi de abinle allah kavuştursun inşallah :Saruboceq: benim abim de tunceli de yaptı askerliğini. hayırlısıyla bitirdi geldi. hmm bir de doğum günün kutlu olsun canım

yumukum yeni işin hayırlı olsun. çocuğun küçük değil canım. kayınvaliden önüne yemeğini koysa yeter. kendi işini kendi halledebilir.

elsecim sen de benim gibi kopmuşsun diyetten kaydirigubbakcemile

koptum diyetten ama bugünden itibaren toparlamaya çalışıyorum asicim
sabah süt ve kuru kayısıyla başladım
şimdi bi tane form bisküvi yedim
öğlen semizotu var galiba yemekte
akşamda ton balıklı salata yapıcam

toplamamız lazım kendimizi bi şekilde

ayyyy enaz 10 mesaja cevap yazdım hemide renklendirdim,geçmişolsunlar,felan ama 1 noktaya dokundum hepsi silindi,emin olun 20 dakikadır yazıyodum,sinir oldum yaaaa....herkezi öptüm,bizim takıma nazar değmiş belli,herkeze geçmiş olsun tek tek yazmıştım oysaki.....

selamlarrrrr,hepinize kocaman öpücüklerrrra.s.

bende aynı canım okulki evden bakınca görüyorum 1 dk arası yinede kendim alır kendim götürüm arada cadde var korkuyorum,bu arada dün konuştum öğleden sonra gelemmi kabul ettiler yaza kadar böyle çalışıcam yaza Allah kerimkaydirigubbakcemile3

yumukum hayırlısı olsun kız heveslendin o kadar inş. iyi olur babaannesi iyi bakar dicem anlattıklarını görünce :S korktum bian anne olmak zor yaw şimdi iptal durumu bişle dogabilir
evet çok zor kütom hayırlısıyla sende olunca anlıcaksın sanki senden başka hiç kimse doğru düzgün bakamazmış gibi geliyor oysaki onlar 4er 5er büyütmüşler ama gel de bunu anlat kendine neyse yaza kadar böyle şimdilik yazın düşünürüz
Günaydın kızlar
Bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyor tabi bunada hamdolsun Allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi (
çok geçmiş olsun reficim,kendinize bişey olmamış şükür,ama çocuğunun resimlerine çok üzüldüm para yerine geliyorda onlar gelmiyor malesef:1no2:
gÜnaydın kızlar

dÜn akŞam alİm kesİldİ 4 dİkİŞ atldı o yÜzde tek elİmle yazıyorum pek yazamazsam kusura bakmayın optm:)
:1shok: geçmiş olsun özgecim..benim gibi bi sakar kız daha şu lavaboda bardak tabak kırmadan bi bulaşık yıkayamam bende-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun nazlım..diyetin süper gidiyor bu arada...

yumukum yeni işin hayırlı olsun. çocuğun küçük değil canım. kayınvaliden önüne yemeğini koysa yeter. kendi işini kendi halledebilir.

kaydirigubbakcemile

saol canım teşekkür ederim ,bende öyle düşünüyorum aslında,bensizde idare edebilmeyi öğrenir hem, şimdilik öğlene kadar evdeyim yazın artık kuralları koyup hem kızım hem kayınvaldem için öyle çalışmam gerekecek

izmir yine bozdu yahu dün tiril tiril gittim işe bi çıktım sular seller götürüyo izmirikaydirigubbakcemile3 okula gidene kadar sıçan yavrusuna dönmüşüm-tatlicadiarzu- düngecede devam etti ara ara yine yağıyo şu izmire güneşli günler nezaman gelecek yaw,

2 gün güneşi gördük yine başladı yağmurlar
olsun ama 1 ay sonra çok sıcak oldu demeye başlarız kaç ay var önümüzde çok sıcak geçicek
buarada günaydın a.s.

günaydın kızlar ne oldu ya (

özgem refim asim hepinize gecmiş olsun sabah sabah üzüldüm

2 gün güneşi gördük yine başladı yağmurlar
olsun ama 1 ay sonra çok sıcak oldu demeye başlarız kaç ay var önümüzde çok sıcak geçicek
buarada günaydın a.s.

günaydın cnm haklısın yazında çok sıcak diyoruz ama ben geçen sene antalyanın yazını gördükten sonra izmir cennet gibi geldi bana offf berbattı nemden ölüyo insan

selamlarr 6. takımın hatunlarııı,

yalnız bir doğum günü geçirmekteyim.... sabha uyurken kapı çaldı ve kargo geldi,abimin kız arkdaşı hediye yollmaış sağolsun çok begendim hediyesinii bugün aldıgım ilk hediye oldu ama çok keyifsizimmm((

refimm haram olsun rüzgarın altınları o pis hırsıza çok üzüldümm

özgem sana da çok geçmiş olsun canım yazıcam diye elini çok yorma dikkat ett....

ayrıca dogum günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ediyorum canlarım iyiki varsınız en azından moral oluyor insana burası,tek başıma olmaktan daha iyi.

ceylincim nice mutlu yaşlara inşallah sevdiklerinle beraber bi ömür
doğum günün kutlu olsun

Tekrar doĞum gÜnÜn kutlu olsun ceylınım. Sevdıklerınle beraber nıce yıllara canım.

aebenım uyanmış benı caldırdı :))) aebenım sen biliyosundur hacettepe hastanesinin misafirhanesi varmı bi akrabanın bebek havale gecirmiş saraya cevirme ihtimali varmış Allah korusun tedaviye gelecekler polis evi olurmu die sordularda hem pahalı hem dolu genelde birde yakın deil galiba sen gittiginde duymuşsundur belki hasta bebişlerin ailesi nerde kalıyodu

Kütom o bebeğe Allah yardım etsin ailesine de çok çok geçmiş olsun biliyorsun benim meleğimde geçirdi ama bizimki ateşli havale olduğu için daha az tehlikeli...

Kütom o bebeğe Allah yardım etsin ailesine de çok çok geçmiş olsun biliyorsun benim meleğimde geçirdi ama bizimki ateşli havale olduğu için daha az tehlikeli...

Allah bize versin hastalıkları bebişlere cok üzülüyorum ben ama takdiri ilahi sonucta bu ya karışmıyım diyorum 3 4 yılda 3 bebek arka arkaya yaparsan asgari ücretlisin soba yakamazlar gıda alamazlar bitane yap adam gibi bak yazık deilmi ... agzından su falan geliyomuş inş. gec deildir onun için çok üzüldüm 3 yasında var yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…