kızlar bizim hırsız girdiğinede pişman olmuştur :)))) bebeğimin 9 çeyrek altını ve 70 tl nakit + fotoğraf makinasını çalmış pis hırsız haram olsun 4-5 aylık fotoğraf var içinde yavrumun(( en çokta ona üzüldüm ... Ama çok enteresan evdeki şirkete ait 2 dizüstü b,ilgisayarı almamış açmış bırakmış , kesin yeniden gelecek ama biz o arada önlemleri alcaz tabi...
sende yoksun ortalıkta bediş ....laelaelaelaelae
bu gün onada gittim hecet tepeye . kamerayla bebenın burnunun içine bakıyolar ....hastaydı 10 gün ilaç kullanıp tekrar gidecez ...:bbo:
:lepi::lepi::hooray:
heh öyle olmuşunki görmedim ....:jeyyar:Şenizkaydirigubbakcemile3
ben kendi testlerimi yarın yaptrıcam maytabın . ama biliyonuzmu ben bu testler için yanlış yere gitmişimmmmmm:1shok:delikafadulden
maytap rezene çayı sütü artırıyomuş haberin olsun ...:ecrin_bebek:
yumukum seni anlıyorum ama benım 3 tane bebe biri 14 yaşında ve ben hergün onları okuldan almaya gidiyorum arada bir işim çıkıyo ve ben öyle korkuyorum ki anayoldan geçerken yada sokakta bişi olacak gelirken diye bide benım ki sıkı sıkı tabbih reder yanlız gelmesınler diye . gitmedigimde öyle sorumlukuk duyyorumki anlatamam delikafaduldenaksi olur ergün getiririm gitmedigim gün başlarına bişi gelir ...delikafaduldenallah korusun ....:Saruboceq:cümlemizimkini ..
evet çok zor kütom hayırlısıyla sende olunca anlıcaksın sanki senden başka hiç kimse doğru düzgün bakamazmış gibi geliyor oysaki onlar 4er 5er büyütmüşler ama gel de bunu anlat kendine neyse yaza kadar böyle şimdilik yazın düşünürüzyumukum hayırlısı olsun kız heveslendin o kadar inş. iyi olur babaannesi iyi bakar dicem anlattıklarını görünce :S korktum bian anne olmak zor yaw şimdi iptal durumu bişle dogabilir
çok geçmiş olsun reficim,kendinize bişey olmamış şükür,ama çocuğunun resimlerine çok üzüldüm para yerine geliyorda onlar gelmiyor malesef:1no2:Günaydın kızlar
Bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyortabi bunada hamdolsun Allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi (
:1shok: geçmiş olsun özgecim..benim gibi bi sakar kız daha şu lavaboda bardak tabak kırmadan bi bulaşık yıkayamam bende-tatlicadiarzu-gÜnaydın kızlar
dÜn akŞam alİm kesİldİ 4 dİkİŞ atldı o yÜzde tek elİmle yazıyorum pek yazamazsam kusura bakmayın optm:)
Kızlar sabah kahvaltım bİraz deĞİŞİklİ yapayım dedİm
1 adet kepek ekmeĞİne peynİrlİ tost yapıp yedİm.
2 fİncanda Şekersİz Çay İÇtİm.
Bİde grİp oluyorum. Burnum akıyor baŞım aĞrıyor badecİmleklerİm ŞİŞtİ yutkunamıyorum.
yumukum yeni işin hayırlı olsun. çocuğun küçük değil canım. kayınvaliden önüne yemeğini koysa yeter. kendi işini kendi halledebilir.
kaydirigubbakcemile
izmir yine bozdu yahu dün tiril tiril gittim işe bi çıktım sular seller götürüyo izmirikaydirigubbakcemile3 okula gidene kadar sıçan yavrusuna dönmüşüm-tatlicadiarzu- düngecede devam etti ara ara yine yağıyo şu izmire güneşli günler nezaman gelecek yaw,
2 gün güneşi gördük yine başladı yağmurlar
olsun ama 1 ay sonra çok sıcak oldu demeye başlarız kaç ay var önümüzde çok sıcak geçicek
buarada günaydın a.s.
Kütom o bebeğe Allah yardım etsin ailesine de çok çok geçmiş olsun biliyorsun benim meleğimde geçirdiama bizimki ateşli havale olduğu için daha az tehlikeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?