Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu ve sevdiklerinle birlikte yaşlara ulaşman dileğiyle..üzülme canım uzaktada olsa sevdiğin kalbi hep seninledir şimdi ayrıca geçmiş olsun yeniden arkadaşına inşallah düzelir canıma.s.

kızlar ben kaçıyorum hazırlanıyım dişci amcaya gidecem off offf moralim bozuldu benım refim sen aklımdaydın akşamdan beri gelmiyo hiç die ilk senın mesajını gördüm :) zehir zıkkım olsun inş. alışık olmam lazım telsiz acıkken duyuyorum her gece onlarcası oluyo ama tanıdık birine olmayınca insan etkilenmiyo bu kadar aLLAH KORKULU EVLAT YETıŞTıRMEKTE MESELE HEP BUNDAN ıŞTE

tünaydın ...

ben uyumuyorrum bediş ... hastanedeydim .. yeni geldim ...

o hastanenin misafir hanesi vermi bilmiyorum ama . belediyenin hasta yakınları için var . saman pazarının girişinde .......

kızlar öğlen yemeğimi yedim geldim.

6 yemek kaşığı ıspanak
1 su bardağı yoğurt
yarım kıymalı ve sebzeli börek yedim.

canım google pilates yazınca da çıkıyor ama gom player çalıştırıyor bi tek ona göre sana da geçmiş olsun bu arada

[

ne yaptınız kızlar . herkes gazi olmuş ....kaydirigubbakcemile3

özgem ne ettin bebişim pamuk ellerine ...:1shok: geçmişler olsun ......

ya refim size ne demeli hırsız ha . allah korumuş gene sizi ...cana gelen mala gelsinde işte olmuyo ...:1no2:çok geçmiş olsun .......

ceylinim sanada tekrardan hayırlı yaşlar fırtık ....Şeniza.s.

asüm simitlerini yedigim ... sanada geçmişler olsun ....a.s.

bediş tpotan çektir dişleride kurtul bari ..sırnaşık şey

pınarım kaybolmuş gene ....lokmaları yiyince ...:jeyyar:

doram ben nediyom sana kapıyo evde yokum yaz ....:jeyyar::roflol:

else canım güzelbir başlangıç olmuş .......hihoyyyt

nazlım sende durum nasıl fıstık tartıldınmı hiç ...

aebenciğim ben tartılamadım daha korkuyorum tartıya çıkmaya. akşam platese giderken annem ve kardeşim sanki sen biraz kilo almışsın dediler çok moralim bozuldu.

ben cuma sabahı yokum kızlar ....

şeker yükleme testi yapacaklar şekerimin gerçenten düşüp düşmedigime bakacaklar . bu kea dogru yere gittim .....burası başka bir bölümmüş atatürk hastanesinin . sadece şeker üstüne ...

şekerime baktıldıktan sonra diyet bölümüne gönderecek . dr. ona göre diyet vereceklermiş . şimdi veremedim çünki hala ıdrar yolu için antibiyotik kullanıyorum . o bitsin dedi o da etkilermiş umarım ondan düşük çıkmıştır . bu sefer normal çıkar..

aebenciğim ben tartılamadım daha korkuyorum tartıya çıkmaya. akşam platese giderken annem ve kardeşim sanki sen biraz kilo almışsın dediler çok moralim bozuldu.
diyeti uzun süre yapıncada . şaşmalar oluyo bide şu yarış yaptıgın hafta çokmu sıktın ardındanda iştah açılması geliyo ama bü günlerde okudugum kadarıyla iyi gidiyosun nazlı kilo aldıgını sanmıyorum üzülme ...:1hug:

inşallah vermişimdir aebenciğim. yarış haftası baya sıktım kendimi . daha sonra eğitim falan derken o hafta çok kaçırdım. sonuç ortada işte. ama bundan sonra kesinlikle şok diyet falan yapmıycam.

tünaydın kızlar.
Evine hırsız giren ve elini kesen arkadaşa çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
Birkaç gündür yoğundum gelemedim.
Misafirler geldi ,ben bebek görmelere falan gittim o yüzden giremedim.
Ama bu yoğunluk yaramış ve 1 kilo gitmiş gözüküyor.ınşallah geri gelmemek üzere....

ben kalkam fıstıklar . cuma yokum zaten izinli yim . yanlız cuma günü takımımızın bir sorumlulugu var ...

tebrikler hemşom gerisi gelir inşallah ....:teytey:

slm herkeselere nasılsınız cadılar anam ben çok özledim sizi yav :))),
bi düzenim otursun gelcem inş
daha ne iş yapcam vallah ben bile anlamış değilim benim yerine alındığım kadın hala burada son günü bugün o gitcek yarın başlarım sanırım ne iş yapcaksam :)),
bugün doktora gidiyorum cuma günü ilaçlı tomografi çektirmiştim onun sonucunu alıp bugün doktora göstercem akşam 17:30 da saat 16:00 da çıkıyorum bugün burdan bakalım hakkımızda hayırlısı yarın nolcek :),
sizde umarım iyisinizdir,
bide hırsız falan die bişi okudum kimse çok geçmiş olsun detaylı bakamıyorum çıkmam lazım buradan az sonra özleidm sizi,
Allaha emanet olun...

oyy hayaletim gelmişşşş canım hersey güsel olacak inş.

tuana hayırlı olsun canım arkası bol olsun ama hiç yazmıyosun bize tanışak kaynaşak

naslım eminim vermişsindir cuma gunu çok mutlu olacaksın inş.

aebenım saol canım bencede olabilir antıbıyotikler yada halsizsin falan ondan düşük cıkmıştır takma kafana tamammı yuksek olsa tehlikeli inş. normal cıkacak

bu arada cok yorgunum yeni geldim dişci amcada şimdilik işimiz bitti çirlop gibi agrımayan bi dişim var artık pek güzel oldu ablaları :))) sabah gitmeden 1 tek etiformla yarım salatalık yemiştim şimdide bi kase ketcaplı kuru fasulye yedim yagsız yurudumde cok deil ama benden böle şimdilik

yeni ve ağrısız dişin hayırlı olsun kütommm

yeni ve ağrısız dişin hayırlı olsun kütommm

saolasın canım benım Rabbim kimseye vermesin yorulmuştum artık agrı cekmekten bitti inş. çok şükür

sen neler yapıyosun merak ediyorum benya bi tartınsaydın keşke bence vermişindir için rahatlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…