selamlarr 6. takımın hatunlarııı,
yalnız bir doğum günü geçirmekteyim.... sabha uyurken kapı çaldı ve kargo geldi,abimin kız arkdaşı hediye yollmaış sağolsun çok begendim hediyesinii bugün aldıgım ilk hediye oldu ama çok keyifsizimmm((
refimm haram olsun rüzgarın altınları o pis hırsıza çok üzüldümm
özgem sana da çok geçmiş olsun canım yazıcam diye elini çok yorma dikkat ett....
ayrıca dogum günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ediyorum canlarım iyiki varsınız en azından moral oluyor insana burası,tek başıma olmaktan daha iyi.
spor yapmak istiyorum. yürüyüşe çıkmak için havaların ısınmasını beklemek zorundayım. oğlumla gidebilirim çünkü ve havalar bozdu yine. sanırım daha çok bekleyeceğim Çok üzgünüm çoook
özgecim aklıma platesi getirdin. akşam mümkün değil ama sabah biraz erken kalkıp yapabilirim belki. nerden indirdin ve nasıl çalıştırdın. bir anlatsana şu acemi arkadaşına
gerçi koca bebek bizim yatağımızda yattığı için ben kalkınca hemen o da uyanıp kalkıyor. bazan wcden çıkınca tam karşımda görüyorum, bazen de ben mutfaktayken sessiz sessiz geliyor. tırsak ben bir gün kalp krizi geçirmezsem iyidir kaydirigubbakcemile
diyeti uzun süre yapıncada . şaşmalar oluyo bide şu yarış yaptıgın hafta çokmu sıktın ardındanda iştah açılması geliyo ama bü günlerde okudugum kadarıyla iyi gidiyosun nazlı kilo aldıgını sanmıyorum üzülme ...:1hug:aebenciğim ben tartılamadım daha korkuyorum tartıya çıkmaya. akşam platese giderken annem ve kardeşim sanki sen biraz kilo almışsın dediler çok moralim bozuldu.
diyeti uzun süre yapıncada . şaşmalar oluyo bide şu yarış yaptıgın hafta çokmu sıktın ardındanda iştah açılması geliyo ama bü günlerde okudugum kadarıyla iyi gidiyosun nazlı kilo aldıgını sanmıyorum üzülme ...:1hug:
tebrikler hemşom gerisi gelir inşallah ....:teytey:tünaydın kızlar.
Evine hırsız giren ve elini kesen arkadaşa çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
Birkaç gündür yoğundum gelemedim.
Misafirler geldi ,ben bebek görmelere falan gittim o yüzden giremedim.
Ama bu yoğunluk yaramış ve 1 kilo gitmiş gözüküyor.İnşallah geri gelmemek üzere....
tebrikler hemşom gerisi gelir inşallah ....:teytey:
bu arada cok yorgunum yeni geldim dişci amcada şimdilik işimiz bitti çirlop gibi agrımayan bi dişim var artık pek güzel oldu ablaları :))) sabah gitmeden 1 tek etiformla yarım salatalık yemiştim şimdide bi kase ketcaplı kuru fasulye yedim yagsız yurudumde cok deil ama benden böle şimdilik
yeni ve ağrısız dişin hayırlı olsun kütommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?