Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun nihayet kurtuldun
ketçaplı kurufasülye nasıl oluyo yaCADIARZU

heh tam üstüne bastın kaldır ayagını else .. hehe .....:roflol:ketçaplı kuru fasülye ha ...kafamçokkarıştı

kızlar size son posta bi haber daha . benim sınav 2. dönemi geçen cumartesiymiş biliyonuzmu geçmiş ola bana ....:mymeka:bende sınav kagıdı eve gelecek diye bekliyorum . oysa netten bakılacakmış delikafadulden getti sınav ....:dilcikar::dilcikar: ama kızların toplantısı vardı zaten gidemezdim galiba ...kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook ama pek teleşım yok zaten ilk sınavdan bu seneyi geçeçek kadar puan toplamıştım .:hooray::teytey:

hayal cadısı gelmiş hoş gelmiş ...:1hug:

ben yemek yapmaya kalkıyorum .

ha unuttum ben saatlerce buraya talılırken NETTE niye MEB ,E GİRMEDİM ÇOKTANDIR ....:mymeka::mymeka::mymeka:SALAK BEN Bİ ÖNCEKİ DÖNEM GİBİ EVE KAGIT ADRES GELECEK SANDIMDII....:dilcikar::dilcikar:

BedıŞ yenı dıŞınde hayırlı olsun bacım ............................

bugün yediklerimi yazayım
artık toparlıcam kendimi

sabah 1 bardak süt ve 2 kuru kayısı

arada 2 tane form bisküvi

öğle az makarna (bu kötü oldu) klava:

arada 3 badem , 4-5 fındık

akşam ton balıklı salata

gece de elma yicem

süper elsem ...

cokacimcoookmakarna azmış bişi olmaz oda lazım ....kaydirigubbakcemile3

bediş ketçaplı kurufasülyeyi açıklamadan kaçtı bak kaydirigubbakcemile3
sen açıköğretim sınavına mı giriyosun?

bediş ketçaplı kurufasülyeyi açıklamadan kaçtı bak kaydirigubbakcemile3
sen açıköğretim sınavına mı giriyosun?
evet ama sakın kaçıncı sınıf deme ..laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::ecrin_bebek:bebeyim ben daha ....:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar cuma yaklaştı ama ben söylemeden yine bu hafta ben yaparım diyen yok.... ben bir çözüm daha buldum.....listelerdeki sıramıza göre sırası gelen bu işi yapacak,o hafta hastalık dışı işi ne olursa olsun bu işi bitirecek...buda bir sorumluluk ve ben bu işi herhafta nazlı nın sadece onun göreviymiş gibi yapmasından rahatsızım...neyse....aşağıda liste...herkezin yapacağı hafta belli..herkez ona göre hazırlansın..elinde exeli olmayan olanlardan istesin,kendi haftasında yardım eden olmayacak gibi hazır olsun...ben yapamam bu hafta yok hastalık dışında...bende dahil......exel olmayan hesap makinasıyla yapacak güllerim bu kadar basit,sırasının yavaş yavaş geldiğini hisseden hazırlığını önceden yapsın son güne bırakmayalım lütfen..... evet listemiz aşağıda....kendi arasında değişmek isteyen birbirine rica edip sıra değişimi yapabilir.....

asibulut .....100. etap
dora............101. etap
aeben .........102.etap
kütahya .......103. etap
pınarım........104. etap
cceylin..........105. etap
referans.........106. etap
fatunuz .........107. etap
nazlıgüleç.....108. etap
mmmf27 ........109. etap
else ...............110. etap
yumukum.......111. etap
ozgekrd .........112. etap..............herkez takvimine haftasını işaretlesin arkadaşlar......herkeze teşekkür ederim.ve herkezin itiraz etmeyeceğindende eminim.....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

saolasın canım şimdi gene cok agrım var basım catlıyo sinirleri kopardık bikaçgun sızı yapar dedi ama gecer inş.

ketcaplı kuru fasulye şimdiii fasulyeyi düdüklüde haşladık ekstra kalori olmasın die hemde üşengeclikten sos yapmadım ole süzüp tabaga koyduk azcık ketcapla tuzla yedik böle:lepi::roflol:

Son düzenleme:
kütom hoşgeldin hayatımmm......ağrı kesicinin hükmü geçmeden yenisini yut,yoksa dayanamazsın canım...

Son düzenleme:

pınarım ben yapmasına yaparım ama işteyim biliyosun bazen yanımda patron oluyo giremiyorum bile o saatlerde
bana sıra geldiği hafta herkes perşembe akşamı bildirirse çok rahat olur benim için

Allah iyiliğini versin:roflol::roflol:
ketçap koydun az kalorili oldu di mi:roflol:

aferim pinarım iyi düşünmüsünde ögretin diom ögretmediniz neyse kocacıma sorareım bende ha bu arada sonuç acıklama haftamızda yaklaştı ya bu hafta ya gelecek hafta bi bakayım senağlama

iyi akşamlar hepinize ben geldimmmm:lepi:

geçmiş olsun cnm,şu ketçaplı kuru fasulyeyi bende merak ettimkaydirigubbakcemile3
aebencim sen nerde okuyosun anlamadım ben-tatlicadiarzu-

BedİŞ yenİ dİŞİnde hayırlı olsun bacım ............................

saol canım benımm :1hug:a.s.

üzülme ya iyi not aldıydın zaten ilk sınavdan nasip deilmiş yoksa duyardın görürdün bi şekilde tkma kafana

bencede cok iyi bugun öglen biraz rahat yada kalorili yeki akşam kolay olsun iyi yane

kütom yukarıdaki uygulamam konusunda yorumun olacak mı?sence adil mi ?bence adil....

tabiki adil canım en dogru yöntem bu tabi bilmek mesele bilmeyince gözümde buyuyo sahsen ben bilsem her hafta bile yaparım evde oldukca sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…