Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elsecim evet canım o gün herkezden rica edersin ve herkez perşembeden tartılır sana verir canıom....

bugün yediklerimi yazayım bende;
sabah
light ekmek arası peynirli tost
şekersiz çay

ara
1 yeşil elma
yeşil çay

öğlen
nesfit bir kase
%0 yağlı süt

ara---

akşam
1 dilim light ekmek
yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
yeşillik

bukadar

ya o liste neyün nesüdür ben bilmeyim liste hazırlamayı :çok üzgünüm: öğretirseniz yaparım ama öğlen işe gidiyorum okullar kapanma zamanına denk gelmezse öğlen 1 e kadar edebilirim sanırımCADIARZUneyse hele bi o gün gelsin

bi tatlı kaşıgı yedigim ketcabı çok görmeyin yaw dun bi elma bi salatalıkla sabah ettim öldüm acımdan

bugunku menude söle

sabah 1 adet etiform paket deil yarım hıyarcık

öglende daha dogrusu akşammı neyse işte menşurr fasulye

birazdanda gene elma salatalık bişi yedimmi bu kadarcık iştee

else bu arada fotonu gördüm anam kiloluyuz demiyonuzmu gelip dövecem ha bu angaralı hanumlarda zaten görünce gıcık oldum yok kilonuz falan sizin laf olsunn:jeyyar:

bu haftamıymış bildirim sırası?hadi sen o işin altından kalkmıştın canım...yaparsın yine....

nerde kalkytım yaw sıralamayı ösgem yaptı ben yazdım oldumu olacakmı derken kk takla oldu aebenımde acıktı o yaptıydı gecen sefer

sen bişey yemiyon ya
valla sizin yazdıklarınızı görünce kendimi aşırı derecede yiyomuşum gibi hissediyorum
ben bu kadar yesem ölürüm heralde açlıktan
biraz aç kalsam baygınlık geliyo bana

ya ben kilolu demesem nolcak kendime durmadan tombik, şişko deyip duran bi kociş ve sen hala kilo veremedin mi diyen bi anne var başımda senağlama

diyet mukemmell ne diyim :lepi::lepi::lepi:

liste su cuma gunleri bildirimimiz varya takımdaki herkesin kilo yuzdesi hesaplanıyo paylaşım alanına atılıyo falan filan böle şeyler sıkmayın canınızı hallederik ben bi ögreneyimde birde uyandırırsanız ben yaparımlülülülülülüsırnaşık şey

canım benımkı saglıklı olanı deilki senın yaptıgın dogrusu ben diyet yapmazkende çok seyi yemiyordum zaten birde artık 1 yılı gecti 22 kilo gitti bundan aşagısı kurtarmıyo benı aman diyim size ilk başlarda atıyorum 2 dilim ekmek ye takıldınmı 1 e düşür bidaha takılınca hiç ekmege düşüsürsün örnek bu yani en uçdan başlamayın benım böle oldu o yuzden bu kadar kasmak zorundayım şimdi bilmem anlatabildimmi

bu arada o kocişin kendine baksın:dilcikar: ben nerden biliyosam sen dediydin kilolu die ordan şeyettim:roflol:

valla bakıyo kendine rahatsız ediyomuş göbeği artık
gece 12den sonra kızarmış patates ,köfte, kızarmış et yiyen adam meyve yiyip yatıyo artık
hiç çaktırmadan da kilo veriyo sinir oluyorum

günaydın kızlar.
aebenciğim sınav tarihin geçtiyse şimdi ne olacak. bidaki seneyimi bekliyecen yoksa:1no2:
kütom geçmiş olsun canım. evet ilk günler biraz ağrı yapar ama sonraları rahat edersin inşallah.

ceylin iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun.

pınar yarın burda olursam bende yardımcı olabilirim.kaydirigubbakcemile5

özgeciğim sana niye rapor vermediler :mymeka:yaa. tek elle çekilirmi :1hug:

elseciğim senin menülerinde gayet iyi canım.

referim tekrar çok geçmiş olsun canım. haram zıkım olsun inşallah elleri kırılsın o hırsızın.

tuanacığım sanada maşallah canım. gerisi gelir inşallahhhh
hayal hoş geldin bebişim. yeni işinde kolaylıklar dilerim:1hug:

asiciğim bencede sakın diyeti bırakma canım. sadece bir müddet izinli ol yeter:1hug:

yumukcuğum seninde yeni işinde başarılar dilerim canım.

daha unuttuğum varsa sıraya dizilsin.
fatucuk hanım görünmüyor yinee nerelerde yavvvvvv

GÜNAYDINLAR 6. TAKIMIN FISTIKLARI

dün yediklermide yazayım ben

sabah
1 adet kepek ekmeğine beynirli tost
2 fincan şekersiz çay

öğlen
5 yemek kaşığı pırasa
1 su bardağı yoğurt
yarım kıymalı börek

ara
3 adet kuru kayısı
yarım paket diyet büsküvi

akşam
1 tabak süzme mercimek çorbası

ara
1 adet havuç

günaydın kızlar....sabah yine tartımla haşır neşir oldum ama o yaman geldi..neyse bende 2 dilim ekmekle kızarmış,güzel bir kahvaltı yaptım ohhhh olsun ...yaaa çin işkencesi gibi mübarek aynı yerde durdu tartı sanki bozuk,vermem lazım ama ibre oynamıyor,hatta dün yukarı bilem oynamıştı,bu gün 1 haftadır olduğu yerde yine....olsun ben pes etmem,kahvaltım güzeldi ama tüm gün fazla kaçırmam merak etmeyin.....

arada bir görmeyenler için editliyorum....

günaydın kızlar
ben tartılmıyorum kç gündür malum birde regl olunca yüzde yüz artı gösterecek çünkü biliyorum bugün lapa yapıyorum regl döneminde çok daha etkiliymiş malum
bundan sonra haftada iki gün lapa yapacaağımmmmm

günaydın fıstıklar pc başına oturalı 1 saat oldu ama size sıra gelmadi meb girdim ay kendi elinle düşürmüşüm puanımı . yıl sonu ortalamasına göre 3 dersin puanı eksiliyo . tekrar yıl sonu bütünlemeye katılacagım . pes bana ama eger ogün fark etseydim bile gidemezdim zaten galiba çocukların toplantıları vardı eşim bile biroda tamirat varken 1 saatline kaçıp geldi . ben nasıl bırakır giderdim onların toplantılarını ..... artık mayıs taki sinava hallederim saglı ollsun ....
H a bi yeni gelişme daha var . dora cım seneye galiba hem 7. hem 8. in derslerini verebiliyomuşuz yani seneya 2 sene birdan geçip 1 yılda hallede bilirmişiz yeni yönetmelik geliyo haberin olsun sende al şu liseden dkagıtlarınıda kayıt ol yaza ......

sizler neler yaptınız bakalım ....
özgem elin nasıl oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…