Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi güzel bir deneyim de oluyor senin için, resim çektirmek istemeleri filan iyiymiş Eylüle kadar daha çok var verirsin canım merak etme Ben de İzmir'de oturuyorum, evliyim. Uzun zamandır aşırı kiloluydum, birgün nette dolaşırken bu sayfalar denk geldi. Onlarca kiloyu verdiklerini okudum, resimlerini gördüm zayıflayanların... O zamana kadar hiç umrumda değildi kilolar. Sonra ben ne yapıyorum zayıflamalıyım dedim, başladım. Nisan başından beri yediklerime dikkat ediyorum, toplam 6,5 kilo verdim. Her sene kilo alan biri olarak benim için inanılmaz bir fark. Umarım böyle devam eder. Tr'de nerede oturuyorsun? Çocuk yok sanırım?

tesekkur ederimmm insallah hepimizin D

Bu arada her takımın bir kardeş takımı var, bizimki 7. takım:13: saliss zaten yetişmiş gelmiş, selamını vermiş Kardeş takım olduğumuz için onlar bize gelir, biz onlara gideriz, birbirimize yardımcı oluruz... Burada kimse olmadığında da sıkılma hemen kardeş takıma ziyarete git, onlar da çok şeker insanlar

Cok iyiii. evet ya bende her sene kilo aldim son 2 yil helee.
Istanbul. Hayir cocuk yok. 2-3 sene dusunmuyorum. Allah zamaninda nasip eder insallah =)

Ne baharmış mübarek, yağ yağ bitmiyor yağmur Buse yoksa sen mi bozuyorsun şu meteorolojinin ruhunu, gitsin kilolar öyle gelsin yaz diye diye

Evet inat ettim yaz gelene kadar formda olucam diye He bide aydogdugul bak ben haftaya en az 66 olmalıyım sanada söylüyorum. Sende biraz kızda kaçamak maçamak yapmadan kolayca vereyim Olamazsam saçımı başımı yol

ilk bildirimimi yapimm ;D

kibrit kutusu derler ya o kadar beyaz peynir
1 dilim kizarmis ekmek
3 ceri domates
1 yaprak marul- marula bayilirim
yarim kase kendi mayaladigim mis gibi yogurt
1 bardak yesil cay

ara menumu paylasim:

meyve salatasi yaptik esimle beraber harika oldu. -kendisi mutfakta cok beceriklidir , darisi basiniza hanimlar-
icinde;
karpuz ama ici sapsari olan karpuz. bilmiorum hic gordunuz mu ama tadi muazzam normal kirmizi karpuzdan daha tatli
armut
elma
muz
ananas

karpuz cok tok tutuyor icinde cok su oldugundan herhalde, bence ideal bi meyve diyet yaparken hem bol sulu hem cok lezizzzz

hoş bulduk bebem ne var ne yok orda havalar nasılpaylaşımlar yapalım mesle dün 2 badem yedin akşam 8 de bir dokt tuttu bir bilsen
profum konuştu gene bayılıyorum senin şöyle yorumlarına
işşallah bebem işşallah inan cuma günü çok fena geliyorum haberiniz ola kupa benim olucek yaşasın

canım ananas armut gebeler için çok iyi hamile kalamayanlar demiş mubarekler armut yesin demişler rahime benzetiliyoya bende anansa çok yemiştim gebeligimde muzu kalorisi çok diye yemilyorum karpızda diyet listemde 1 dilim yazıyoaslında yabancılarda sabah kahvaltılarında yiyolaraferim sana devam et böyle ama karpuz bir dilim ona göre

kızlar günaydın hepiciginize

pasam;

bilgi icin tesekkurler bende arastirdim simdi haklisin ve soyle bi nuans var:
".....ancak ana öğünde yanında peynir ve ekmek yenilecekse 2 dilim kadar tüketilebilir" diye bisey okudum. boyle de yapilabilirmis.

kizlar bisey sormak istiorum. istedigimiz kadar ev yapimi yogurttan olan ayran icsek olur mu, tabi tuzsuz ? -yarim yagli sutten yapilmis yogurt-
ya da sizler icecek olarak ne tuketiosunuz su ve caylardan baska?

Oyyy canım sen yeter ki iste zevkle çekerim kulaklarını Böyle hedeflerle gel yeter ki Hadi bakalım bu hafta bizim takımdan da 1. çıksın :128: Zaten kaçamak yapana ceza uygulamasına başlamayı düşünüyorum, mesela 50 kez "söz bir daha kaçamak yapmayacağım" filan yazdıralım. Bu ceza kilo alanlara da uygulanabilir, ne dersin?

ilk bildirimimi yapimm ;D

kibrit kutusu derler ya o kadar beyaz peynir
1 dilim kizarmis ekmek
3 ceri domates
1 yaprak marul- marula bayilirim
yarim kase kendi mayaladigim mis gibi yogurt
1 bardak yesil cay

kahvaltı süper olmuş, afiyet olsun ben de yazayım sabah menümü:

1 domates
1 salatalık
yarım kk peynir
2 haşlanmış yumurta (zeytin yok, peynir yarım, ekmek 1dilim olunca 1 yumurta ekleniyor)
2 biber
1 dilim ekmek
çay da yok, bol bol su

bende aranıza katılabilir miyim?

canım gel buyur katıl bize, tanışalım kaynaşalım

sarı karpuz hiç görmedim :44: eşine de alkış , maharetli eş zor denk gelir valla kıymetini bil. benim eşim hiç anlamaz mutfak işlerinden, makarna bile haşlayamaz tadilat olsun ona, koşa koşa gelir yapar. aaa hakkını yemeyeyim çok güzel türk kahvesi yapıyor, onu unuttum

evet hep derler zaten ya hazır yiyeceklerden uzak durun diye haklılar. ben de zaten bir kaç ay bu şekilde yiyeceğim, ondan sonra daha da azalacak menüler. şuan aşırı kilo nedeniyle belli bir kaloriyi almam da şart. diyetisyene kalsa her öğüne 3 dilim ekmek koyuyor, ben yine o ekmekleri başka şeylerle değiştiriyorum. Nomalde yemem zaten her öğün 3 dilim ekmek

kızlar günaydın hepiciginize

günaydın paşam hoş geldin

Bu arada unuttum eklemeyi, kahvaltıdan sonra tartıldım 139 olmuşum geçen hafta da cuma bildiriminden sonra yarım kilo vermiştim. haftayı 2 kilo vererek kapatmayı hedeflemiştim. yine aynı şey oldu, ama bu sefer 2 kiloya ulaşır inş.

Arkadaşlar akşama kadar yokum ben, önce köpüşle yürüyüşe çıkacağız(1 saat kadar), sonra eşimin yanına uğrayacağım, ordan bornova'ya arkadaşlarla buluşmaya, sonra tiyatroya... akşama kadar evde yokum, gelince son mesaj kendi mesajım olmasın lütfen az da olsa gelin bir selam verin Bu hafta bazı değişklikler (aslında değişiklik değil eskiden yapılıyormuş) olacak.

1.si kilo alan arkadaşa ceza dönemi başlıyor (forumda 50 kez "bu hafta yediklerime dikkat edeceğim" yazması gibi)
2.si mesaj sayımı yapıp kenara oturmayacağız (3 hafta üst üste mesaj sayısı haftalık örneğin 20nin altına düşen takımdan diskalifiye olacak gibi, örnek veriyorum, cezayı birlikte belirleriz)
3.sü yaptığımız sporları kaydedecek gönüllü lazım ipo artık hiç gelmiyor (en azından o gelene kadar diyelim)

Sayfaya gelen fikrini belirtmeden geçmesin arkadaşlar

tesekkurler canim, hosbuldum. ay insallah hepimiz veririz hepberaberr

Vericez bu kiloları biz başka yolu yok

işşallah bebem işşallah inan cuma günü çok fena geliyorum haberiniz ola kupa benim olucek yaşasın

Bende bu cuma çok fena geliyorum ona göre

Çek çek Her zaman gelirim sen merak etme kaptanım İnş. bu hafta takım olarak birinci oluruz. Bencede kaçamak yapanlara ceza yapalım ama sporlu birşey olsunki böylece yediklerimizide eritmiş oluruz

Alkış alkış Haftaya iki kilo vermezsen saçını çekerim senin

Gez canım gez gez sakın gezerkende kaçamak yapma . Değişikliklerine gelince bencede kesinlikle kaçamaklara şöyle caydırıcı güzel bir ceza olmalı . Mesaj sayısındada sana katılıyorum birkaç kişi hariç pek mesaj atan yok biraz daha canlı olmalıyız. Gerçi bende fazla mesaj atamıyorum ama Ben aslında boşum sporları kaydebilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum .

aksam yemegi bildirimi:

koca bi tabak piyaz yedimmmm. Icine sogan, domates, marul, akdeniz yesilligi, sirke, limon, cok az yag attim. tuz hic atmadim. onun yerine biraz beyaz peynir attim. daha iyi oldu. ve ustune de harika yogurdumdan koydum mukemmel oldu, tavsiye ederim bayanlar.

Simdi kosuya cikiyorum yarim saat. halim kalirsa yarim saat de yurumeyi dusunuyorum. bakalimm

pasam;

bilgi icin tesekkurler bende arastirdim simdi haklisin ve soyle bi nuans var:
".....ancak ana öğünde yanında peynir ve ekmek yenilecekse 2 dilim kadar tüketilebilir" diye bisey okudum. boyle de yapilabilirmis.
önemli degil tatlım ni demek
hoş bulduk bebem keyifler nasıl

çekişmeli geçicek ozaman bebem yaşasınnnnnnn işşallah hepimizde ideal kilomuza ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…