Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canım Evet kaptanımız hazıladı sağolsun ama yinede teşekkürler

inş. birinci oluruz bu hafta. geçen haftadan sonra ilaç gibi gelir bize

İnş. listeye 1.'likle başlamış olurum bende. Bizde başkalarının kilo vermelerini istemiyoruz

Ne çok izmirli varmış
sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
2 dilim ekmek
5 zeytin
arada
erik
öğlen
bezelye

En geç ne zamana kadar takımların bildirmesi gerek ?

Son düzenleme:
şansa bak
ne güzel İzmir'den ne kadar çok kişi varmış :))) ya bir gün izmir buluşması mı yapsak

valla bence de yapalım ben süper organizasyon yaparım.ayarlayayım bir buluşma,tanışalım görüşelim harikaaaaa olurr

bi daha ki sefere oluruz inşallah; takımda bu azim olduktan sonra

4. olduk canım bence bu sonuç da gayet güzel, haftaya inş. 1. olacağız. ben daha azimli olacağım inanın. bu hafta çok az kilo verdim çünkü

saat 16.30 son canım

1 saat evde HAREKET yaptım

Ne çok izmirli varmış
sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
2 dilim ekmek
5 zeytin
arada
erik
öğlen
bezelye

fatoş dikkat ediyorum da hemen hemen hergün öğün mesajını paylaşıyorsun, hiç aksatmıyorsun ama karşılıklı iletişim pek kurmuyorsun. nette fazla zaman geçiremiyorsun herhalde :44:

bi daha ki sefere oluruz inşallah; takımda bu azim olduktan sonra

4. olduk canım bence bu sonuç da gayet güzel, haftaya inş. 1. olacağız. ben daha azimli olacağım inanın. bu hafta çok az kilo verdim çünkü

saat 16.30 son canım

1 saat evde HAREKET yaptım

Ne çok izmirli varmış
sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
2 dilim ekmek
5 zeytin
arada
erik
öğlen
bezelye

fatoş dikkat ediyorum da hemen hemen hergün öğün mesajını paylaşıyorsun, hiç aksatmıyorsun ama karşılıklı iletişim pek kurmuyorsun. nette fazla zaman geçiremiyorsun herhalde :44:

Kızlar burada bir yağmur bir şimşek gelemedi şu yaz heralde benim forma girmemi bekliyor

Bencedee bu süperrr olurrr canımm kardeş takımlarrr izmir organizasyonu

havalar güzelleşsin de ortak bir yer belirleyelim şöyle kahvemizi filan içelim karşılıklı, ayyy ne güzel olur

Kızlar burada bir yağmur bir şimşek gelemedi şu yaz heralde benim forma girmemi bekliyor

Ne baharmış mübarek, yağ yağ bitmiyor yağmur Buse yoksa sen mi bozuyorsun şu meteorolojinin ruhunu, gitsin kilolar öyle gelsin yaz diye diye

Selam kizlar. Sanirim bende bu hos takima dahil oldum artik D

Hoş geldin canım Kısaca yarışma ve takım hakkında bilgilendireyim seni. Amacımız "zayıflamak" senin de bildiğin gibi 12 kişilik takımlar halinde yarışma düzenliyoruz. Her cuma günü yarışmanın hem takım olarak hem de bireysel 1,2 ve 3.leri belirleniyor. Senin de yapman gereken bizimle bir likte bu sayfada gerek diyet hakkında bildiklerin gerekse günlük menülerini paylaşmak... Sadece diyetten de bahsetmiyoruz, ne zaman canımız sıkılsa, derdimiz olsa burda paylaşabiliyoruz, mutluluğumuzu da tabi En temel kural boool boool paylaşımda bulunmak. Her cuma kilo alsan da almasan da bildiriyorsun kaç kilo olduğunu. Zaten zamanla öğrenirsin de detayları Tekrar hoş geldin, biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun kaç yaşındasın, diyet deneyimlerin, hedefin.... ne istersen

Peki tesekkur ederim. Ben 23 yasindayim, boyum 1.73, en son 80 kiloydum - tarti alip paylasicam guncel kilomu- evliyim, Cinde yasiyorum. Is icin burdayim. Ilk aylarda cok zor geldi, hersey cok dengesizdi ama su an alistim. Cok sukur rahatim. Burda etrafi daha iyi ogrendikce daha mutlu oluyorum; mesela bugun bi spor merkezi kesfettim. Harikaydi, ring bile vardi. Ve Yogaaaa Esim sacma bulsa da bir iki seansa gidicem meraktan Benim icin olaganustu bi firsat bu kilo verebilmem icin. Daha once spor yapmistim 5 yil fakat lise donemimde. Universite yillarinda yiyip icip gezip tozmaktan sonuc bu iste maalesef. Neyseki yeterince hirsli oldugumu dusunuyorum. insallah hepimiz basaracagiz. mesela bu aksam luks bi restoranda is yemegimiz vardi, ve ben naptiim. salata ve balik ve meyve arti biraz da turta yedim. acik bufe olmasina ragmen eskisi kadar karnimi sisirmeden tatliyi abartmadan ama herseyden az tadarak masadan kalktim cok sukur. ama esim ne diyeti ya bugun diyet mi yapilir su yemeklere bak!!! dediyse bile onun kadar yemedigim icin mutluyum su an aklima gelen bu kadar zamanla insallah birbirimize daha cok yardimci olabiliriz kizlarr =))) ah bu arada hayatimda 3-4 defa diyete girme tesebbusunde bulunsam da hic birinde basarili olamadim. ama 10 gunde 3.5-4 kilo vermistim. agirlik kaldirmistim 2 2 =4 kilo kadar ve hizli tempoda yurumustum. sonra yurtdisi olayi cikinca koptu tabii. boyle istee =)

Son düzenleme:

Çin mi Uzaklardan taaa Dünya'nın öbür ucundan zayıflamak için takımımıza katıldın ya Aynı şehirde farklı bir semte bile taşınınca insan zorlanıyorken, farklı bir ülkede yaşamak hiç kolay olmasa gerek. Ama alışmış ve tanımaya da başlamışsın. Ben olsam 1 sene söyenirdim herhalde :106: Diyet yaparken çevredekilerin ısrarı da artıyor haklısın, bize kasıtları mı var bu insanların Benim de sürekli çevremde bir şey ikram eden oluyor, istemiyorum dedikçe de ısrar Bahsettiğin gibi "bugün de diyet yapılır mı boşver" de hiç bitmez Hadi bakalım birlikte çabalayacağız artık, bir an evvel ulaşırız umarım hedeflerimize

Evett canımm şu izmiree yaz gelsinn buluşalımmm havalarrr nasıll yaaa hiç böle olduğunu hatırlamıom izmiriminnKahvee süppperrrr
Selam kizlar. Sanirim bende bu hos takima dahil oldum artik D

Hoşgeldinnn canımmmm benn 7. takmdan yani kardeş takımınızdann inşallah giderrr kilocuklar hızlaaa

evett canim. aslinda cok isteyerek geldim buraya ama ilk 4 ay cok zor gecti, neyse ki simdi daha iyiyim. burda yasamak unlu olmak gibi bisey ya. herkes sana bakiyor, resim cektirmek istiyor. Hello! ByeBye! gibi sozcukler havada ucusuyor cok garipti, hala da bu ilgi fazla geliyor bize. bazen bunaliosun soyleniosun falan ama bunlar tatli zorluklari tabii insanlar konusunda cok haklisin. bende eylulde falan turkiyeye donecegim o zamana kadar vermek istiorum kilolarimi hizli bi sekilde. ama umutluyum olacak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…