- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
Kızlar merhaba
Ben 7. takımdan. Bir fırsatını bulup nete girince size de uğrayıp bir bakayım dedim. Listeniz hazırlanmış bile.
Bu arada izmirli hemşerilerim varmış sanırım burda. ben de manavkuyuda oturuyorum. İzinden dönünce hepinizi tanımak isterim..
Güzel bir gün dilerim hepinize...
inş. birinci oluruz bu hafta. geçen haftadan sonra ilaç gibi gelir bize
1 saat evde HAREKET yaptım
Maalesef birinci olamıyoruz
şansa bakben de güzelyalıya çok yakın oturuyorum canım :)))
tamam canım kaydettim seni de:
257. ETAP
fatos0808 116
yst38 84,3 / 83,3 / 1 / 1,19 %
ipo 84,9
zubus 71,7
eymen_b 89,4 / 88,7 / 0,7 / 0,78 %
Buseryem 69,9 / 69,2 / 0,7 / 1 %
ankaran 57 / 56,4 / 0,6 / 1,05 %
aydogdugul 140 / 139,5 / 0,5 / 0,36 %
lafebesi 77,6
ne güzel İzmir'den ne kadar çok kişi varmış :))) ya bir gün izmir buluşması mı yapsak
bi daha ki sefere oluruz inşallah; takımda bu azim olduktan sonra
En geç ne zamana kadar takımların bildirmesi gerek ?
Ne çok izmirli varmış
sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
2 dilim ekmek
5 zeytin
arada
erik
öğlen
bezelye
En geç ne zamana kadar takımların bildirmesi gerek ?
Ne çok izmirli varmış
sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
2 dilim ekmek
5 zeytin
arada
erik
öğlen
bezelye
ne güzel İzmir'den ne kadar çok kişi varmış :))) ya bir gün izmir buluşması mı yapsak
Bencedee bu süperrr olurrr canımm kardeş takımlarrr izmir organizasyonu
Kızlar burada bir yağmur bir şimşek gelemedi şu yaz heralde benim forma girmemi bekliyor
Selam kizlar. Sanirim bende bu hos takima dahil oldum artikD
Peki tesekkur ederim. Ben 23 yasindayim, boyum 1.73, en son 80 kiloydum - tarti alip paylasicam guncel kilomu- evliyim, Cinde yasiyorum. Is icin burdayim. Ilk aylarda cok zor geldi, hersey cok dengesizdi ama su an alistim. Cok sukur rahatim. Burda etrafi daha iyi ogrendikce daha mutlu oluyorum; mesela bugun bi spor merkezi kesfettim. Harikaydi, ring bile vardi. Ve YogaaaaEsim sacma bulsa da bir iki seansa gidicem meraktan Benim icin olaganustu bi firsat bu kilo verebilmem icin. Daha once spor yapmistim 5 yil fakat lise donemimde. Universite yillarinda yiyip icip gezip tozmaktan sonuc bu iste maalesef. Neyseki yeterince hirsli oldugumu dusunuyorum. insallah hepimiz basaracagiz. mesela bu aksam luks bi restoranda is yemegimiz vardi, ve ben naptiim. salata ve balik ve meyve arti biraz da turta yedim. acik bufe olmasina ragmen eskisi kadar karnimi sisirmeden tatliyi abartmadan ama herseyden az tadarak masadan kalktim cok sukur. ama esim ne diyeti ya bugun diyet mi yapilir su yemeklere bak!!! dediyse bile onun kadar yemedigim icin mutluyum su an aklima gelen bu kadar zamanla insallah birbirimize daha cok yardimci olabiliriz kizlarr =))) ah bu arada hayatimda 3-4 defa diyete girme tesebbusunde bulunsam da hic birinde basarili olamadim. ama 10 gunde 3.5-4 kilo vermistim. agirlik kaldirmistim 2 2 =4 kilo kadar ve hizli tempoda yurumustum. sonra yurtdisi olayi cikinca koptu tabii. boyle istee =)
havalar güzelleşsin de ortak bir yer belirleyelim şöyle kahvemizi filan içelim karşılıklı, ayyy ne güzel olur
Ne baharmış mübarek, yağ yağ bitmiyor yağmurBuse yoksa sen mi bozuyorsun şu meteorolojinin ruhunu, gitsin kilolar öyle gelsin yaz diye diye
Selam kizlar. Sanirim bende bu hos takima dahil oldum artikD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?