- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
çekişmeli geçicek ozaman bebem yaşasınnnnnnn işşallah hepimizde ideal kilomuza ulaşırız
6. takımın şirineri napıyormuşş bi bakayım dedim 7. takımda kismecikler yokta
Arkadaşlar akşama kadar yokum ben, önce köpüşle yürüyüşe çıkacağız(1 saat kadar), sonra eşimin yanına uğrayacağım, ordan bornova'ya arkadaşlarla buluşmaya, sonra tiyatroya... akşama kadar evde yokum, gelince son mesaj kendi mesajım olmasın lütfen az da olsa gelin bir selam verinBu hafta bazı değişklikler (aslında değişiklik değil eskiden yapılıyormuş) olacak.
1.si kilo alan arkadaşa ceza dönemi başlıyor (forumda 50 kez "bu hafta yediklerime dikkat edeceğim" yazması gibi)
2.si mesaj sayımı yapıp kenara oturmayacağız (3 hafta üst üste mesaj sayısı haftalık örneğin 20nin altına düşen takımdan diskalifiye olacak gibi, örnek veriyorum, cezayı birlikte belirleriz)
3.sü yaptığımız sporları kaydedecek gönüllü lazım ipo artık hiç gelmiyor (en azından o gelene kadar diyelim)
Sayfaya gelen fikrini belirtmeden geçmesin arkadaşlar
Canım karpuz güzel bi meyve ama unutma çok şekerli.muzda kalorisi yüksek bir meyve.Ben muz yemeyeli bayağı oldu.muz etrafımda çoktu ama kilo yapar diye yiyemedim.Karpuzu zaten geçen yaz yemiştim.ara menumu paylasim:
meyve salatasi yaptik esimle beraber harika oldu. -kendisi mutfakta cok beceriklidir, darisi basiniza hanimlar-
icinde;
karpuz ama ici sapsari olan karpuz. bilmiorum hic gordunuz mu ama tadi muazzam normal kirmizi karpuzdan daha tatli
armut
elma
muz
ananas
karpuz cok tok tutuyor icinde cok su oldugundan herhalde, bence ideal bi meyve diyet yaparken hem bol sulu hem cok lezizzzz
Canım karpuz güzel bi meyve ama unutma çok şekerli.muzda kalorisi yüksek bir meyve.Ben muz yemeyeli bayağı oldu.muz etrafımda çoktu ama kilo yapar diye yiyemedim.Karpuzu zaten geçen yaz yemiştim.
Canım kepek bazende çavdar ekmeği yiyorum.yazmayı unutmuşum.sabahları 2 dilim ekmeğim var.başkada yemiyorum.zubus niye ekmek yok menülerinde vitamin eksikliği olur kilo veremezsin
Canım çok teşekkürederim.uyardığın için.lütfen beni böle takipet.ben memnun olurum.haklısın bu ara çok cıvıttım.düzenim bozuldu.belkide bi kaç kilo verdim diye şımardım.ama doymuyorum artık.hep canım abur cubur istiyo.canım benim kızmasan birşey dicek :18::18:çokta karışıyorum derseniz birdaha yorum yapmam yane
şimdi şehriye çorbası yazmıuşsın birde biber dolması hepsinde karbonhidrat varanlıcagım vucuda düşman ben araştırdım kırmızı mercimektede şeker varmış yeşilini tükedicez nohum fasülye kuru ok yeşil fasülyede istedigin kadar ye oda doyuru ama aman diyim dolma biberi köy bulguruyla yersen taman ama pirinç olmaz tavuguda haşlama ye bebem suyuda güzel içmişsin benimde hatalarım oldu bir ara hiç kilo veremedim ben sonra diyetisyene gittigimde annemle adam dediki sen yanlış yapıyosun bir kaşık beyaz pirinç bile zarar dedi esmer pirin yicekmişiz aman diyim sakın yanlış anlama oldumu kardeşim mesela bugün gidiyodu rejim arkadaş dediki sag olsun paşa yapma yeminle demese irademe hakim olamıcam neyse gittim gofret ban ben gofrete bakıyorum tam elim gitti dedim sen grisinin ye paşa o zararlı kaka inan bugün yedikelrimi yaazayım sana inanmazsam şimdi sabah kepekli krep içine kibrik kutusu kadar peynir badem domates 3 sivri acı biber 5 biryede akşamda semizotunu yogurtladım 2 tavuk gigsü eti ızgara yaptım kocaman 5 biryede çay ve 8 erik bir elma yedim şimdide karışık from çayı içiyorum bir kupa benimde yanlışım olursa laflara açıgım bebemler buyrun gelin
bende çavdar ekmeği seviyorum.istanbulda yediklerimizin çavdar olduğuna pek inanmıyorum.ben çavdar ekmeginide kurutturuyorum fırında hemde iyi oluyo dok tuto kepek ekmegi yemiyorum sevemedim gitti ama krebi harika
hoşgeldin aramıza.Benim amcam çinde yaşıyor.senede 1-2 ay geliyor.orası çok büyük bir yer.Peki tesekkur ederim. Ben 23 yasindayim, boyum 1.73, en son 80 kiloydum - tarti alip paylasicam guncel kilomu- evliyim, Cinde yasiyorum. Is icin burdayim. Ilk aylarda cok zor geldi, hersey cok dengesizdi ama su an alistim. Cok sukur rahatim. Burda etrafi daha iyi ogrendikce daha mutlu oluyorum; mesela bugun bi spor merkezi kesfettim. Harikaydi, ring bile vardi. Ve YogaaaaEsim sacma bulsa da bir iki seansa gidicem meraktan Benim icin olaganustu bi firsat bu kilo verebilmem icin. Daha once spor yapmistim 5 yil fakat lise donemimde. Universite yillarinda yiyip icip gezip tozmaktan sonuc bu iste maalesef. Neyseki yeterince hirsli oldugumu dusunuyorum. insallah hepimiz basaracagiz. mesela bu aksam luks bi restoranda is yemegimiz vardi, ve ben naptiim. salata ve balik ve meyve arti biraz da turta yedim. acik bufe olmasina ragmen eskisi kadar karnimi sisirmeden tatliyi abartmadan ama herseyden az tadarak masadan kalktim cok sukur. ama esim ne diyeti ya bugun diyet mi yapilir su yemeklere bak!!! dediyse bile onun kadar yemedigim icin mutluyum su an aklima gelen bu kadar zamanla insallah birbirimize daha cok yardimci olabiliriz kizlarr =))) ah bu arada hayatimda 3-4 defa diyete girme tesebbusunde bulunsam da hic birinde basarili olamadim. ama 10 gunde 3.5-4 kilo vermistim. agirlik kaldirmistim 2 2 =4 kilo kadar ve hizli tempoda yurumustum. sonra yurtdisi olayi cikinca koptu tabii. boyle istee =)
Canım rejim haricinde bize oralardan bahsedermisin.Değişik adetleri varmı.günlerini nasıl geçiriyorlar.evett canim. aslinda cok isteyerek geldim buraya ama ilk 4 ay cok zor gecti, neyse ki simdi daha iyiyim. burda yasamak unlu olmak gibi bisey ya. herkes sana bakiyor, resim cektirmek istiyor. Hello! ByeBye! gibi sozcukler havada ucusuyorcok garipti, hala da bu ilgi fazla geliyor bize. bazen bunaliosun soyleniosun falan ama bunlar tatli zorluklari tabii insanlar konusunda cok haklisin. bende eylulde falan turkiyeye donecegim o zamana kadar vermek istiorum kilolarimi hizli bi sekilde. ama umutluyum olacak olacak
Canım rejim haricinde bize oralardan bahsedermisin.Değişik adetleri varmı.günlerini nasıl geçiriyorlar.
Hm.... burda aile kavramindan bahsediim once. burdaki bayanlarin cogu calisiyor. kendi paralarini kendi kazaniyorlar hatta benim tanidiklarimin cogu kendi islerinde patron. bu yuzden kocalarini pek takmiorlar.kocalari da esi kendi parasini kazanio diye hayatlarina hic karismiyor. ve cinli bayanlar acaip derecede acik giyiniyorlar. normal kiyafetleri bizim kinada eglence de giydigimiz kiyafetler gibi. 10 cm topuk, super mini, seksi coraplar falan. surekli boyle dolasiorlar. kocalari da hic karismiyor. bu konu hakkinda tartisan tek cift gormedim burda. bizde olsa ohooo.. tek gecelik iliskilere burda kotu bakilmior. ailede sorun cikmior; uzun olmadigi surece. cocuklarina cok duskunler; cok simartiyorlar. 4 yasindaki cocuga ingilizce dersi aldiran insanlar gordum burda.
yemeklerine gelince... yemekler cok basit ve lezzetli degil. turk yemeklerini cogu cinli cok seviyor. ama biz sevemedik tabii, cunku agiz tatlarimiz cok farkli. ben cinin dogusunda yasadigimdan dolayi deniz urunleri cok. balik yiyebiliorum ve karides. ahtapot ve yengec tatmistim bi keretatsiz bisey. genelde tuzsuz ve yagsiz pirinc cok tuketiolar yaninda haslanmis marul ve cesitli sebzeler. domuz eti ve ordek eti cok tuketiliolar. hatta bi ordek eti gormustum supermarkette. ustunde baby yaziodu ordek posetinin icinde demekki baby olani daha lezzetli herseyi yiyebiliolar ama kizartma sevmiolar burdailer. ekmek aliskanliklari hic yok. kekmis pastaymis turtaymis hiiiiic yok. anca luks restoranlarda boyle seyler var. surekli sulu seyler yer icerler. suyun icinde makarnalar pirincler daha biii suru seyler. caya cok duskunler . envai cesit caylari var. bi tanidigimiz bi cay hediye etmisti kilosu 100lira. ictik ama bisey farkedemedik hatta anneme ve babama da verdim. icemediler cunku caylara seker koymuorlar ve bizim gibi demlemiorlar. 1 dk tutup cayi, suyun icinden cekiyorlar. kimi suyun icinden hic cekmior cayi oylece iciyor
hmmm baska...
cok arkadas canlisi cinliler. hic onyargili degiller. akillarina bi soru takildi mi direk soruorlar. dedikodu yapana pek rastlamadim. sokaga pijama terlikle bile cikan gordum motoruyla. cok rahat bi toplum. bu yuzden burda hic kasilmiorum, o ne der bu ne der. bu uyar mi uymaz mi ustume diye. esofmanla dahi ciktigim olmustur.
oyle iste akliniza soru takilirsa sorabilirsinz
Arkadaşlar akşama kadar yokum ben, önce köpüşle yürüyüşe çıkacağız(1 saat kadar), sonra eşimin yanına uğrayacağım, ordan bornova'ya arkadaşlarla buluşmaya, sonra tiyatroya... akşama kadar evde yokum, gelince son mesaj kendi mesajım olmasın lütfen az da olsa gelin bir selam verinBu hafta bazı değişklikler (aslında değişiklik değil eskiden yapılıyormuş) olacak.
1.si kilo alan arkadaşa ceza dönemi başlıyor (forumda 50 kez "bu hafta yediklerime dikkat edeceğim" yazması gibi)
2.si mesaj sayımı yapıp kenara oturmayacağız (3 hafta üst üste mesaj sayısı haftalık örneğin 20nin altına düşen takımdan diskalifiye olacak gibi, örnek veriyorum, cezayı birlikte belirleriz)
3.sü yaptığımız sporları kaydedecek gönüllü lazım ipo artık hiç gelmiyor (en azından o gelene kadar diyelim)
hoşgeldiiiin...Peki tesekkur ederim. Ben 23 yasindayim, boyum 1.73, en son 80 kiloydum - tarti alip paylasicam guncel kilomu- evliyim, Cinde yasiyorum. Is icin burdayim. Ilk aylarda cok zor geldi, hersey cok dengesizdi ama su an alistim. Cok sukur rahatim. Burda etrafi daha iyi ogrendikce daha mutlu oluyorum; mesela bugun bi spor merkezi kesfettim. Harikaydi, ring bile vardi. Ve YogaaaaEsim sacma bulsa da bir iki seansa gidicem meraktan Benim icin olaganustu bi firsat bu kilo verebilmem icin. Daha once spor yapmistim 5 yil fakat lise donemimde. Universite yillarinda yiyip icip gezip tozmaktan sonuc bu iste maalesef. Neyseki yeterince hirsli oldugumu dusunuyorum. insallah hepimiz basaracagiz. mesela bu aksam luks bi restoranda is yemegimiz vardi, ve ben naptiim. salata ve balik ve meyve arti biraz da turta yedim. acik bufe olmasina ragmen eskisi kadar karnimi sisirmeden tatliyi abartmadan ama herseyden az tadarak masadan kalktim cok sukur. ama esim ne diyeti ya bugun diyet mi yapilir su yemeklere bak!!! dediyse bile onun kadar yemedigim icin mutluyum su an aklima gelen bu kadar zamanla insallah birbirimize daha cok yardimci olabiliriz kizlarr =))) ah bu arada hayatimda 3-4 defa diyete girme tesebbusunde bulunsam da hic birinde basarili olamadim. ama 10 gunde 3.5-4 kilo vermistim. agirlik kaldirmistim 2 2 =4 kilo kadar ve hizli tempoda yurumustum. sonra yurtdisi olayi cikinca koptu tabii. boyle istee =)
Vericez bu kiloları biz başka yolu yok
Bende bu cuma çok fena geliyorum ona göre
Çek çekHer zaman gelirim sen merak etme kaptanım İnş. bu hafta takım olarak birinci oluruz. Bencede kaçamak yapanlara ceza yapalım ama sporlu birşey olsunki böylece yediklerimizide eritmiş oluruz
Alkış alkışHaftaya iki kilo vermezsen saçını çekerim senin
Gez canım gez gez sakın gezerkende kaçamak yapma. Değişikliklerine gelince bencede kesinlikle kaçamaklara şöyle caydırıcı güzel bir ceza olmalı . Mesaj sayısındada sana katılıyorum birkaç kişi hariç pek mesaj atan yok biraz daha canlı olmalıyız. Gerçi bende fazla mesaj atamıyorum ama Ben aslında boşum sporları kaydebilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum .
6. takımın şirineri napıyormuşş bi bakayım dedim 7. takımda kismecikler yokta
aksam yemegi bildirimi:
koca bi tabak piyaz yedimmmm. Icine sogan, domates, marul, akdeniz yesilligi, sirke, limon, cok az yag attim. tuz hic atmadim. onun yerine biraz beyaz peynir attim. daha iyi oldu. ve ustune de harika yogurdumdan koydum mukemmel oldu, tavsiye ederim bayanlar.
Simdi kosuya cikiyorum yarim saat. halim kalirsa yarim saat de yurumeyi dusunuyorum. bakalimm
önemli degil tatlım ni demek
hoş bulduk bebem keyifler nasıl
çekişmeli geçicek ozaman bebem yaşasınnnnnnn işşallah hepimizde ideal kilomuza ulaşırız
Bizdede pek kimse yok bugün haftasonu ya herkes gezmelerde kaçamak yapmasalar bari
Bence güzel uygulamalar.Ben katılırım.
Hm.... burda aile kavramindan bahsediim once. burdaki bayanlarin cogu calisiyor. kendi paralarini kendi kazaniyorlar hatta benim tanidiklarimin cogu kendi islerinde patron. bu yuzden kocalarini pek takmiorlar.kocalari da esi kendi parasini kazanio diye hayatlarina hic karismiyor. ve cinli bayanlar acaip derecede acik giyiniyorlar. normal kiyafetleri bizim kinada eglence de giydigimiz kiyafetler gibi. 10 cm topuk, super mini, seksi coraplar falan. surekli boyle dolasiorlar. kocalari da hic karismiyor. bu konu hakkinda tartisan tek cift gormedim burda. bizde olsa ohooo.. tek gecelik iliskilere burda kotu bakilmior. ailede sorun cikmior; uzun olmadigi surece. cocuklarina cok duskunler; cok simartiyorlar. 4 yasindaki cocuga ingilizce dersi aldiran insanlar gordum burda.
yemeklerine gelince... yemekler cok basit ve lezzetli degil. turk yemeklerini cogu cinli cok seviyor. ama biz sevemedik tabii, cunku agiz tatlarimiz cok farkli. ben cinin dogusunda yasadigimdan dolayi deniz urunleri cok. balik yiyebiliorum ve karides. ahtapot ve yengec tatmistim bi keretatsiz bisey. genelde tuzsuz ve yagsiz pirinc cok tuketiolar yaninda haslanmis marul ve cesitli sebzeler. domuz eti ve ordek eti cok tuketiliolar. hatta bi ordek eti gormustum supermarkette. ustunde baby yaziodu ordek posetinin icinde demekki baby olani daha lezzetli herseyi yiyebiliolar ama kizartma sevmiolar burdailer. ekmek aliskanliklari hic yok. kekmis pastaymis turtaymis hiiiiic yok. anca luks restoranlarda boyle seyler var. surekli sulu seyler yer icerler. suyun icinde makarnalar pirincler daha biii suru seyler. caya cok duskunler . envai cesit caylari var. bi tanidigimiz bi cay hediye etmisti kilosu 100lira. ictik ama bisey farkedemedik hatta anneme ve babama da verdim. icemediler cunku caylara seker koymuorlar ve bizim gibi demlemiorlar. 1 dk tutup cayi, suyun icinden cekiyorlar. kimi suyun icinden hic cekmior cayi oylece iciyor
hmmm baska...
cok arkadas canlisi cinliler. hic onyargili degiller. akillarina bi soru takildi mi direk soruorlar. dedikodu yapana pek rastlamadim. sokaga pijama terlikle bile cikan gordum motoruyla. cok rahat bi toplum. bu yuzden burda hic kasilmiorum, o ne der bu ne der. bu uyar mi uymaz mi ustume diye. esofmanla dahi ciktigim olmustur.
oyle iste akliniza soru takilirsa sorabilirsinz
evet amcan dogru izlenimler edinmis. kadinlar modayi acaip sevior; zengin kesimlerde zaten ikoncan sanki hepsi. kilo yok bisey yok. boylari cok kisa ama benim 1.73 o kadar da uzun degil ama beni dev gibi goruolaro yuzden surekli topuklu giyiolar. markete ciksalar dahi.
temizlik konusunu atlamisimm; en berbat konu o zaten cin denilince. evet cok pisler ya. tuvaletleri bi gorseniz. bayan degil bu dersiniz yani. tuvaletin deligini tutturmak coooook zor bi konu burda; cok zahmet gerektirio herhalde anlayamadim cunku hala bu pisliklerinin nedenini. ilk geldigimde hastaneye gitmistim devlet hastanesine. komunizm sistemi oldugundan doktorlarin kendine ait odalari dolaplari defterleri bile yoktu. sok oldum, ve temiz degildi. aglayarak ciktim hastaneden. cunku mideme spazm cok sik girior benim gece saat 3-4 ben hastanedeyim. bunlari dusundum agladim ettim ama alismaktan baska carem olmadigi icin esim de beni teselli etti. ozel hastaneler var ama fahis fiyatlar. turkiyede 30 lira muayeneyse burda belki 5-6 kati. sonra hastanenin sistemini kavrayinca doktorlar da cok yardimci oldu saolsunlar. daha iyi oldu yani. simdi rahatim cok sukur eskisi kadar hasta olmuorum.
sokaklar cok temiz ve cevre duzenlemesi cok guzel burda. gokdelenlerin arasina bile park yapmislar. bi yanda gokdelenler bi yanda yesillik. cok garip gelmisti basta.
ha evet sulu cok tukettikleri icin kilo almiorlar ve cok da hareketliler. bizim sitede teyzeler cikio aksamin 8-9u dans edio 3-4 tanesimuzik de aciolar. kisin yapiolardi bi de bunu.hava buz gibi teyzeler step gibi bisey yapiolar D biz yabancilar olarak gecioruz diye hic cekinmiolar ha bozmuolar bile kendilerini. teyzeleri zaten fistik gibi nerdeee bizim tonton teyzeler
aydogdugul canım şu diskalifiye listesine bi baksana ipo var sizin :26: bizim takımdan da biri var oraya da yazıcam şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171
bugün buralarda gibi görünsemde değildim. pc ye kayıtlı şifre filan annem girip geziyor siteyi. ben gelince mutlak bişiler çizittiriyorum neyse bugün epeyce kaçamağım oldu. acayip tatlı stiyor canım. ama bol bolda yürüdüm.
hoşgeldiiiin...
kabul. ama özel durumum geçtikten sonra :))
bizim takim cok sessizmis yaaabelki haftasonu ondandir.. neyse ben bildirimimi yapim:
burda sabah oldu o yuzdennn kahvalti: 4 ceri domates, kk peynir, 2 kucuk krep, 1 bardak seftali suyu ve bol bol su.
bizim takim cok sessizmis yaaabelki haftasonu ondandir.. neyse ben bildirimimi yapim:
burda sabah oldu o yuzdennn kahvalti: 4 ceri domates, kk peynir, 2 kucuk krep, 1 bardak seftali suyu ve bol bol su.
evet amcan dogru izlenimler edinmis. kadinlar modayi acaip sevior; zengin kesimlerde zaten ikoncan sanki hepsi. kilo yok bisey yok. boylari cok kisa ama benim 1.73 o kadar da uzun degil ama beni dev gibi goruolaro yuzden surekli topuklu giyiolar. markete ciksalar dahi.
temizlik konusunu atlamisimm; en berbat konu o zaten cin denilince. evet cok pisler ya. tuvaletleri bi gorseniz. bayan degil bu dersiniz yani. tuvaletin deligini tutturmak coooook zor bi konu burda; cok zahmet gerektirio herhalde anlayamadim cunku hala bu pisliklerinin nedenini. ilk geldigimde hastaneye gitmistim devlet hastanesine. komunizm sistemi oldugundan doktorlarin kendine ait odalari dolaplari defterleri bile yoktu. sok oldum, ve temiz degildi. aglayarak ciktim hastaneden. cunku mideme spazm cok sik girior benim gece saat 3-4 ben hastanedeyim. bunlari dusundum agladim ettim ama alismaktan baska carem olmadigi icin esim de beni teselli etti. ozel hastaneler var ama fahis fiyatlar. turkiyede 30 lira muayeneyse burda belki 5-6 kati. sonra hastanenin sistemini kavrayinca doktorlar da cok yardimci oldu saolsunlar. daha iyi oldu yani. simdi rahatim cok sukur eskisi kadar hasta olmuorum.
sokaklar cok temiz ve cevre duzenlemesi cok guzel burda. gokdelenlerin arasina bile park yapmislar. bi yanda gokdelenler bi yanda yesillik. cok garip gelmisti basta.
ha evet sulu cok tukettikleri icin kilo almiorlar ve cok da hareketliler. bizim sitede teyzeler cikio aksamin 8-9u dans edio 3-4 tanesimuzik de aciolar. kisin yapiolardi bi de bunu.hava buz gibi teyzeler step gibi bisey yapiolar D biz yabancilar olarak gecioruz diye hic cekinmiolar ha bozmuolar bile kendilerini. teyzeleri zaten fistik gibi nerdeee bizim tonton teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?