Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence güzel uygulamalar.Ben katılırım.

Canım karpuz güzel bi meyve ama unutma çok şekerli.muzda kalorisi yüksek bir meyve.Ben muz yemeyeli bayağı oldu.muz etrafımda çoktu ama kilo yapar diye yiyemedim.Karpuzu zaten geçen yaz yemiştim.

Canım karpuz güzel bi meyve ama unutma çok şekerli.muzda kalorisi yüksek bir meyve.Ben muz yemeyeli bayağı oldu.muz etrafımda çoktu ama kilo yapar diye yiyemedim.Karpuzu zaten geçen yaz yemiştim.

evett canim bakmistim muzun kalorisine oyle denilince. neyseki 2-3 dilim yemistim karpuz 1 dilim idealmis, ana ogunse 2 dilim. tesekkurler bu arada bilgi icin

zubus niye ekmek yok menülerinde vitamin eksikliği olur kilo veremezsin
Canım kepek bazende çavdar ekmeği yiyorum.yazmayı unutmuşum.sabahları 2 dilim ekmeğim var.başkada yemiyorum.
Canım çok teşekkürederim.uyardığın için.lütfen beni böle takipet.ben memnun olurum.haklısın bu ara çok cıvıttım.düzenim bozuldu.belkide bi kaç kilo verdim diye şımardım.ama doymuyorum artık.hep canım abur cubur istiyo.
ben çavdar ekmeginide kurutturuyorum fırında hemde iyi oluyo dok tuto kepek ekmegi yemiyorum sevemedim gitti ama krebi harika
bende çavdar ekmeği seviyorum.istanbulda yediklerimizin çavdar olduğuna pek inanmıyorum.
hoşgeldin aramıza.Benim amcam çinde yaşıyor.senede 1-2 ay geliyor.orası çok büyük bir yer.

Son düzenleme:
tesekkur ederim. bende yilda 2 kez geliorum, yazin ve kisin. cin cok guzel ya ve kesinlikle cok buyuk. tahmin ettigimden daha guzel bi ulke cikti. bazi seyler tabi ki cok farkli ama bunu goze alarak gelmeye karar verdim sonucta. simdilik iyi gidiyor, spor merkezi de buldum. daha bise istemem

Canım rejim haricinde bize oralardan bahsedermisin.Değişik adetleri varmı.günlerini nasıl geçiriyorlar.

Canım rejim haricinde bize oralardan bahsedermisin.Değişik adetleri varmı.günlerini nasıl geçiriyorlar.

Hm.... burda aile kavramindan bahsediim once. burdaki bayanlarin cogu calisiyor. kendi paralarini kendi kazaniyorlar hatta benim tanidiklarimin cogu kendi islerinde patron. bu yuzden kocalarini pek takmiorlar.kocalari da esi kendi parasini kazanio diye hayatlarina hic karismiyor. ve cinli bayanlar acaip derecede acik giyiniyorlar. normal kiyafetleri bizim kinada eglence de giydigimiz kiyafetler gibi. 10 cm topuk, super mini, seksi coraplar falan. surekli boyle dolasiorlar. kocalari da hic karismiyor. bu konu hakkinda tartisan tek cift gormedim burda. bizde olsa ohooo.. tek gecelik iliskilere burda kotu bakilmior. ailede sorun cikmior; uzun olmadigi surece. cocuklarina cok duskunler; cok simartiyorlar. 4 yasindaki cocuga ingilizce dersi aldiran insanlar gordum burda.
yemeklerine gelince... yemekler cok basit ve lezzetli degil. turk yemeklerini cogu cinli cok seviyor. ama biz sevemedik tabii, cunku agiz tatlarimiz cok farkli. ben cinin dogusunda yasadigimdan dolayi deniz urunleri cok. balik yiyebiliorum ve karides. ahtapot ve yengec tatmistim bi kere tatsiz bisey. genelde tuzsuz ve yagsiz pirinc cok tuketiolar yaninda haslanmis marul ve cesitli sebzeler. domuz eti ve ordek eti cok tuketiliolar. hatta bi ordek eti gormustum supermarkette. ustunde baby yaziodu ordek posetinin icinde demekki baby olani daha lezzetli herseyi yiyebiliolar ama kizartma sevmiolar burdailer. ekmek aliskanliklari hic yok. kekmis pastaymis turtaymis hiiiiic yok. anca luks restoranlarda boyle seyler var. surekli sulu seyler yer icerler. suyun icinde makarnalar pirincler daha biii suru seyler. caya cok duskunler . envai cesit caylari var. bi tanidigimiz bi cay hediye etmisti kilosu 100lira. ictik ama bisey farkedemedik hatta anneme ve babama da verdim. icemediler cunku caylara seker koymuorlar ve bizim gibi demlemiorlar. 1 dk tutup cayi, suyun icinden cekiyorlar. kimi suyun icinden hic cekmior cayi oylece iciyor
hmmm baska...
cok arkadas canlisi cinliler. hic onyargili degiller. akillarina bi soru takildi mi direk soruorlar. dedikodu yapana pek rastlamadim. sokaga pijama terlikle bile cikan gordum motoruyla. cok rahat bi toplum. bu yuzden burda hic kasilmiorum, o ne der bu ne der. bu uyar mi uymaz mi ustume diye. esofmanla dahi ciktigim olmustur.
oyle iste akliniza soru takilirsa sorabilirsinz

Amcamda kadınların süslenmeyi çok sevdiğini sölemişti.Ama erkeklerinde iş yok demişti.eşlerine sahip çıkmıyorlarmış.Herşeyi doğal karşılıyolarmış.o yüzden türk erkeklerini çok beğeniyolarmış.evlerinde öle temizlik falan yokmuş.salonun ortasına çöp koyuyolarmış herkes içine çöpünü atıyomuş.
o çaylardan amcam bizede getirdi.çok pahalıymış.içinde reiki mantarıda vardı.amanAllahım o ne kadar iğrenç bir tattı anlatamam.Yengem sölemiştide ben inanmadım içerim sanmıştım.ıııııııı
sulu şeyler yediklerinden kilo almıyolar dimi.

Son düzenleme:
evet amcan dogru izlenimler edinmis. kadinlar modayi acaip sevior; zengin kesimlerde zaten ikoncan sanki hepsi. kilo yok bisey yok. boylari cok kisa ama benim 1.73 o kadar da uzun degil ama beni dev gibi goruolar o yuzden surekli topuklu giyiolar. markete ciksalar dahi.
temizlik konusunu atlamisimm; en berbat konu o zaten cin denilince. evet cok pisler ya. tuvaletleri bi gorseniz. bayan degil bu dersiniz yani. tuvaletin deligini tutturmak coooook zor bi konu burda; cok zahmet gerektirio herhalde anlayamadim cunku hala bu pisliklerinin nedenini. ilk geldigimde hastaneye gitmistim devlet hastanesine. komunizm sistemi oldugundan doktorlarin kendine ait odalari dolaplari defterleri bile yoktu. sok oldum, ve temiz degildi. aglayarak ciktim hastaneden. cunku mideme spazm cok sik girior benim gece saat 3-4 ben hastanedeyim. bunlari dusundum agladim ettim ama alismaktan baska carem olmadigi icin esim de beni teselli etti. ozel hastaneler var ama fahis fiyatlar. turkiyede 30 lira muayeneyse burda belki 5-6 kati. sonra hastanenin sistemini kavrayinca doktorlar da cok yardimci oldu saolsunlar. daha iyi oldu yani. simdi rahatim cok sukur eskisi kadar hasta olmuorum.
sokaklar cok temiz ve cevre duzenlemesi cok guzel burda. gokdelenlerin arasina bile park yapmislar. bi yanda gokdelenler bi yanda yesillik. cok garip gelmisti basta.
ha evet sulu cok tukettikleri icin kilo almiorlar ve cok da hareketliler. bizim sitede teyzeler cikio aksamin 8-9u dans edio 3-4 tanesi muzik de aciolar. kisin yapiolardi bi de bunu.hava buz gibi teyzeler step gibi bisey yapiolar D biz yabancilar olarak gecioruz diye hic cekinmiolar ha bozmuolar bile kendilerini. teyzeleri zaten fistik gibi nerdeee bizim tonton teyzeler

aydogdugul canım şu diskalifiye listesine bi baksana ipo var sizin :26: bizim takımdan da biri var oraya da yazıcam şimdi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün buralarda gibi görünsemde değildim. pc ye kayıtlı şifre filan annem girip geziyor siteyi. ben gelince mutlak bişiler çizittiriyorum neyse bugün epeyce kaçamağım oldu. acayip tatlı stiyor canım. ama bol bolda yürüdüm. hoşgeldiiiin...

kabul. ama özel durumum geçtikten sonra :))

bizim takim cok sessizmis yaaa belki haftasonu ondandir.. neyse ben bildirimimi yapim:

burda sabah oldu o yuzdennn kahvalti: 4 ceri domates, kk peynir, 2 kucuk krep, 1 bardak seftali suyu ve bol bol su.

Gezdim dolaştım ayağıma kara sular indi resmen, yürümekten her yerim ağrıyor Yaptığım kaçamak da erimiş gitmiştir artık

Şöyle yaparız spor konusunu, günlük herkes yaptığı sporları paylaşır, sen de bir liste hazırlarsın kim ne kadar yürüdü, koştu, yüzdü...vb Spor yapmayana da sonra ki hafta zorunu sporlar yazarız... Tabi spordan sen sorumlu olacağın için kendin de ceza verebilirsin, hem teşvik de edersin; böylece zayıflamamız da hızlanır

6. takımın şirineri napıyormuşş bi bakayım dedim 7. takımda kismecikler yokta

canım ben de bugün uğrayamadım, haftasonu biraz sessiz oluyor buralar

ooo afiyet olsun canım, yeşilliği bol, yağı az... daha ne olsun

önemli degil tatlım ni demek

hoş bulduk bebem keyifler nasıl

çekişmeli geçicek ozaman bebem yaşasınnnnnnn işşallah hepimizde ideal kilomuza ulaşırız

paşam artık kork bizden bu hafta daha sıkı çalışacağız birinciliğinize ortak olalım

Bizdede pek kimse yok bugün haftasonu ya herkes gezmelerde kaçamak yapmasalar bari

az yaptım gerçekten az yaptım, ama sen yine de çek kulağımı haklısın canım

Bence güzel uygulamalar.Ben katılırım.

tamam canım pazartesinden itibaren başlıyoruz o zaman ceza uygulamalarına

ne kadar farklı bir kültür, insan hep aynı çevrede yaşayınca daha bir garip geliyor. sen böyle anlatıyorsun ya yaşayamam ben çin'de diyorum. ama mantıklı düşününce alıştıktan sonra hele de o ortamda büyünce insan garipsemez durumu. bize göre bizim yaptıklarımız doğru, onlara göre kendileri... bu nedenle insan açık olmalı her duruma, yadırgamamalı, doğrularında inat etmemeli... tek sıkıntı temizlik konusu ama o duruma katlanmak gerçekten zor

aydogdugul canım şu diskalifiye listesine bi baksana ipo var sizin :26: bizim takımdan da biri var oraya da yazıcam şimdi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171

canım iyi ki söyledin ben de baktım gerçekten ipo varmış ama 12-06-2011 tarihinden bu yana diskalifiye gözüküyor arkadaşlar var mı konu hakkında bilginiz, artık ipo'nun takımda olması mümkün gözükmüyor, zaten diskalifiye olduğu halde takımdaymış... başka bir ipo mu var acaba :44:

sen dön gel tamamiyle bak nasıl çekcez kulaklarını hadi şimdilik yap bakalım kaçamağını, gerçi yürüyüşle telafi etmişsin hadi yine kurtardın

bizim takim cok sessizmis yaaa belki haftasonu ondandir.. neyse ben bildirimimi yapim:

burda sabah oldu o yuzdennn kahvalti: 4 ceri domates, kk peynir, 2 kucuk krep, 1 bardak seftali suyu ve bol bol su.

haftasonu böyle oluyor canım, hafta içi hareketlenir merak etme; hareketlenmese de ceza sistemimiz geliyor, o zaman mecbur hareketlenecek

canım saat farkı biraz şanssızlık senin için malesef ama 7. takım kardeş takımın onun dışında tüm takımlarla da iletişim kurabilirsin tabiki de

Günaydın güzeller...
Bu sabah istanbul da yine bulutlu puslu sıkıcı bir hava var.Şu havalar ne zaman düzelcek yaaa.Bizde ailecek kahvaltı yaptık.şimdide benim büyük kızın performans ödevlerini yapıyoruz.Valla bıktım şu performans ödevlerinden çocukların yapacağı gibi ödev vermiyolar.Bütün ödevleri veliler yapıyor.öğretmende bunu biliyor.Neymiş okul aile iş birliğiymiş.Şimdi yaptığımız sözde gurup ödevi.Ama kimse yok.Ödev bize kaldı.Eksik olursa hepsi zayıf alacaklar.Ne yapalım mecbur.biz yapıyoruz.

Canım amcamın anlattığına göre 'amcam burdan maydanoz tohumu götürmüş oraya .sulamış falan tam uzamaya başlamış bizim çinliler çevre düzenlemesi için bunu ot sanmışlar hepsini yolmuşlar.Amcam çok üzülmüştü.Hmm amcam taysoda yaşıyor.Bir musluk firmasında sanırım müşteri temsilciliği gibi bişey yapıyor.Sen ne iş yapıyosun orda.

hii evet biliorum orayi. Taizhou. ben bi tekstil firmasinin cin ofisinde calisiorum. daha cok bilgisayar basindayim operatorluk gibi bisey. yabanci dil gerektirio, cinceyi de az cok ogrenmeye basladim. cooook zor bi dil, tamamiyla ogrenemem herhalde ama anlasacak kadar konusurum saniorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…