Canım kepek bazende çavdar ekmeği yiyorum.yazmayı unutmuşum.sabahları 2 dilim ekmeğim var.başkada yemiyorum.
Canım çok teşekkürederim.uyardığın için.lütfen beni böle takipet.ben memnun olurum.haklısın bu ara çok cıvıttım.düzenim bozuldu.belkide bi kaç kilo verdim diye şımardım.ama doymuyorum artık.hep canım abur cubur istiyo.
bende çavdar ekmeği seviyorum.istanbulda yediklerimizin çavdar olduğuna pek inanmıyorum.
hoşgeldin aramıza.Benim amcam çinde yaşıyor.senede 1-2 ay geliyor.orası çok büyük bir yer.
Gezdim dolaştım ayağıma kara sular indi resmen, yürümekten her yerim ağrıyorYaptığım kaçamak da erimiş gitmiştir artık
Şöyle yaparız spor konusunu, günlük herkes yaptığı sporları paylaşır, sen de bir liste hazırlarsın kim ne kadar yürüdü, koştu, yüzdü...vb Spor yapmayana da sonra ki hafta zorunu sporlar yazarız... Tabi spordan sen sorumlu olacağın için kendin de ceza verebilirsin, hem teşvik de edersin; böylece zayıflamamız da hızlanır
canım ben de bugün uğrayamadım, haftasonu biraz sessiz oluyor buralar
ooo afiyet olsun canım, yeşilliği bol, yağı az... daha ne olsun
paşam artık kork bizden bu hafta daha sıkı çalışacağızbirinciliğinize ortak olalım
az yaptım gerçekten az yaptım, ama sen yine de çek kulağımı haklısın canım
tamam canım pazartesinden itibaren başlıyoruz o zaman ceza uygulamalarına
ne kadar farklı bir kültür, insan hep aynı çevrede yaşayınca daha bir garip geliyor. sen böyle anlatıyorsun ya yaşayamam ben çin'de diyorum. ama mantıklı düşününce alıştıktan sonra hele de o ortamda büyünce insan garipsemez durumu. bize göre bizim yaptıklarımız doğru, onlara göre kendileri... bu nedenle insan açık olmalı her duruma, yadırgamamalı, doğrularında inat etmemeli... tek sıkıntı temizlik konusu ama o duruma katlanmak gerçekten zor
canım iyi ki söyledin ben de baktım gerçekten ipo varmış ama 12-06-2011 tarihinden bu yana diskalifiye gözüküyorarkadaşlar var mı konu hakkında bilginiz, artık ipo'nun takımda olması mümkün gözükmüyor, zaten diskalifiye olduğu halde takımdaymış... başka bir ipo mu var acaba :44:
sen dön gel tamamiyle bak nasıl çekcez kulaklarınıhadi şimdilik yap bakalım kaçamağını, gerçi yürüyüşle telafi etmişsin hadi yine kurtardın
haftasonu böyle oluyor canım, hafta içi hareketlenir merak etme; hareketlenmese de ceza sistemimiz geliyor, o zaman mecbur hareketlenecek
CANIM KIRMIZI MERCİMEGİN İÇİNDE ŞEKER VARMIŞ YENİ DUYDUM BENDE1 kase yogurt
1dilim tost ekmegi
1 tabak mercimek yemegi (mercimek yememizde sakinca var mi?)
bol su
Günaydın güzeller...
Bu sabah istanbul da yine bulutlu puslu sıkıcı bir hava var.Şu havalar ne zaman düzelcek yaaa.Bizde ailecek kahvaltı yaptık.şimdide benim büyük kızın performans ödevlerini yapıyoruz.Valla bıktım şu performans ödevlerinden çocukların yapacağı gibi ödev vermiyolar.Bütün ödevleri veliler yapıyor.öğretmende bunu biliyor.Neymiş okul aile iş birliğiymiş.Şimdi yaptığımız sözde gurup ödevi.Ama kimse yok.Ödev bize kaldı.Eksik olursa hepsi zayıf alacaklar.Ne yapalım mecbur.biz yapıyoruz.
bir dedktif gibi arkandayım bebem haberin olsun
bakalım neler olucek cuma GÜNÜ BU HAFTA OLUR İŞŞALLAH ADETİN YARIN VUDCUDUM ŞİŞİYO OLDU BU HAFTA OLMADI HAFTAYA ANLICAGIN KAÇINILMAZ SON
CANIM KIRMIZI MERCİMEGİN İÇİNDE ŞEKER VARMIŞ YENİ DUYDUM BENDEYEŞİLİNİ TÜKET DAHA DOYURUCU BEN DÜN NE YAPTIM BAK ANLATIYIM BULGURULU YEŞİL MERCİMEK PİLAVI YAPTIUM YANINADA YOGURT KOYDUM ÇOK TOK TUTTU BEBEM İNAN HEM DOYURUCU HEM TOK TUTUCU BU ARADA AKŞAMLARIDA ALIŞTIM BADEM YİYORUM 2 TANE ODA TOK TUTUYO HABERİN OLSUN BEN KIZMIZI MERCİMEGE BAYILIIRM HERGÜN OLSA HERGÜN YERİM KENDİMEDE ŞÖYLE YAPIYORUM 1 SU BARDAGI KIRMIZI MERCİMEGİ KOYUYORUM OCAGA BİR YEMEK KAŞIGI YAG BİR TATLI KAŞIGII KURU NANE 5.5 SU BARDAGI SU KOYUYORUM DÜDÜKLÜYE ATIYORUM DÜDÜGÜ ÖTÜNCE 40 DADİKA KISIK ATEŞTE PİŞİRİYORUM İÇİNEDE KURUMUŞ ÇAVDAR EKMEGİNİ ATIYORUM BİR ADET GELME KEYFİNE BAZEN İÇİNE KEKİK KOYUYORUM ÇOK LEZZETLİ OLUYO DENE BAK HEM DİYET OLUYO HEMDE DOYURUCU SALÇA KOYMUYORUM
Benim amcam ilk kez gidip geldiğinde tanıyamamıştık.zayıflamıştı,çinli tıraşı yaptırmıştı.o 4-5 sene oldu oraya gideli bayağı çince konuşuyor.Evet çok zor ve kaba bi dil.Bende istanbulda bir tekstil firmasında abiye elbise modelistiyim.Diyoki sen bu işi çinde yapsan bayağı para kazanırsın.Ama onların parası türk parasına göre bayağı düşük dimi?hii evet biliorum orayi. Taizhou. ben bi tekstil firmasinin cin ofisinde calisiorum. daha cok bilgisayar basindayim operatorluk gibi bisey. yabanci dil gerektirio, cinceyi de az cok ogrenmeye basladim. cooook zor bi dil, tamamiyla ogrenemem herhalde ama anlasacak kadar konusurum saniorum
Bizim iş yerinde öğle yemeklerinde kırmızı mercimek çorbası çıkıyor.fazla olmasada yemek zorunda kalıyorum.Ama rejim açısından pek iyi olmadığını düşünüyorum.1 kase yogurt
1dilim tost ekmegi
1 tabak mercimek yemegi (mercimek yememizde sakinca var mi?)
bol su
Canım çok sevindim.bir dedktif gibi arkandayım bebem haberin olsun
bakalım neler olucek cuma GÜNÜ BU HAFTA OLUR İŞŞALLAH ADETİN YARIN VUDCUDUM ŞİŞİYO OLDU BU HAFTA OLMADI HAFTAYA ANLICAGIN KAÇINILMAZ SON
CANIM KIRMIZI MERCİMEGİN İÇİNDE ŞEKER VARMIŞ YENİ DUYDUM BENDEYEŞİLİNİ TÜKET DAHA DOYURUCU BEN DÜN NE YAPTIM BAK ANLATIYIM BULGURULU YEŞİL MERCİMEK PİLAVI YAPTIUM YANINADA YOGURT KOYDUM ÇOK TOK TUTTU BEBEM İNAN HEM DOYURUCU HEM TOK TUTUCU BU ARADA AKŞAMLARIDA ALIŞTIM BADEM YİYORUM 2 TANE ODA TOK TUTUYO HABERİN OLSUN BEN KIZMIZI MERCİMEGE BAYILIIRM HERGÜN OLSA HERGÜN YERİM KENDİMEDE ŞÖYLE YAPIYORUM 1 SU BARDAGI KIRMIZI MERCİMEGİ KOYUYORUM OCAGA BİR YEMEK KAŞIGI YAG BİR TATLI KAŞIGII KURU NANE 5.5 SU BARDAGI SU KOYUYORUM DÜDÜKLÜYE ATIYORUM DÜDÜGÜ ÖTÜNCE 40 DADİKA KISIK ATEŞTE PİŞİRİYORUM İÇİNEDE KURUMUŞ ÇAVDAR EKMEGİNİ ATIYORUM BİR ADET GELME KEYFİNE BAZEN İÇİNE KEKİK KOYUYORUM ÇOK LEZZETLİ OLUYO DENE BAK HEM DİYET OLUYO HEMDE DOYURUCU SALÇA KOYMUYORUM
İzmir sıcaktı bugün, gez dolaş yeni girdim eveEveet ya performans ödevlerini gerçekten aileler yapıyor ve aileler arası yarışılıyor resmen. Çocuk da ne yapsın zaten yapamayacağı şey, öğrenemiyor da doğru dürüst, hep seviyesinin üstünde ödev veriyorlar. Eğitim sistemi zaten kökten bozuk Ben de bu yaşıma geldim hala sınava giriyorum. Bugün de kpds vardı. Bir de herşeyi yasaklamışlar, evin anahtarını bile almıyorlar sınav yerine. Millet arabayla gelmiş, arabanın anahtarını tanımadıkları insanlara emanet ediyorlar. Güya kamera içerebilirmiş, yaa sanki bilmiyoruz kopyanın nasıl dağıtıldığını Yüzük, küpe yasak.. zaten minnacık küpeye kamera koyabilecek kadar zekiysem ne işim var hala sınavlarla :44:
Yaa ben de deniycemKekikli hiç yemedim ve çok merak ettim :44: Annem bazen nane koyardı ama kekikli ilk defa duyuyorum :44:
canım sen kırmızıyla dnede gör bi bakcanimm tesekkur ederim tarifin icin, denicem. yesil mercimek yaptim zaten evet. kirmizi mercimekle corba yapiorum, yemek hic yapmadim ondan
canım bak çorbayı yapıpı istersen kekikle naneyide kuru olarak at baharat niyetine inan hem kilolarda gidiyoİzmir sıcaktı bugün, gez dolaş yeni girdim eveEveet ya performans ödevlerini gerçekten aileler yapıyor ve aileler arası yarışılıyor resmen. Çocuk da ne yapsın zaten yapamayacağı şey, öğrenemiyor da doğru dürüst, hep seviyesinin üstünde ödev veriyorlar. Eğitim sistemi zaten kökten bozuk Ben de bu yaşıma geldim hala sınava giriyorum. Bugün de kpds vardı. Bir de herşeyi yasaklamışlar, evin anahtarını bile almıyorlar sınav yerine. Millet arabayla gelmiş, arabanın anahtarını tanımadıkları insanlara emanet ediyorlar. Güya kamera içerebilirmiş, yaa sanki bilmiyoruz kopyanın nasıl dağıtıldığını Yüzük, küpe yasak.. zaten minnacık küpeye kamera koyabilecek kadar zekiysem ne işim var hala sınavlarla :44:
Yaa ben de deniycemKekikli hiç yemedim ve çok merak ettim :44: Annem bazen nane koyardı ama kekikli ilk defa duyuyorum :44:
Benim amcam ilk kez gidip geldiğinde tanıyamamıştık.zayıflamıştı,çinli tıraşı yaptırmıştı.o 4-5 sene oldu oraya gideli bayağı çince konuşuyor.Evet çok zor ve kaba bi dil.Bende istanbulda bir tekstil firmasında abiye elbise modelistiyim.Diyoki sen bu işi çinde yapsan bayağı para kazanırsın.Ama onların parası türk parasına göre bayağı düşük dimi?
Bizim iş yerinde öğle yemeklerinde kırmızı mercimek çorbası çıkıyor.fazla olmasada yemek zorunda kalıyorum.Ama rejim açısından pek iyi olmadığını düşünüyorum.
Canım çok sevindim.
Ya bırak haklısın .canları istedimi kopyayı daha sorular çıkmadan dağıtıyorlar.
bugün yediklerim
sabah
omlet(kızlarımın hazırladığı ilk yumurta)3 tane yeşil zeytin,nane,dereotu,tulum peyniri,beyaz peynirikisindende biraz
arada
evde yaptığım diet dondurma 1 top,3-4 tane kuru erik,5-6 tane kiraz,salatalık
öğle
istanbul foruma gittik bizimki burgerden menü aldı.ben sadece hamburgerin içinin tavuk panesini yedim,sundy dondurma yedim
arada
yok
akşam
yok
2 bardak form çay
0,5 lt su
bugün yediklerim
sabah
omlet(kızlarımın hazırladığı ilk yumurta)3 tane yeşil zeytin,nane,dereotu,tulum peyniri,beyaz peynirikisindende biraz
arada
evde yaptığım diet dondurma 1 top,3-4 tane kuru erik,5-6 tane kiraz,salatalık
öğle
istanbul foruma gittik bizimki burgerden menü aldı.ben sadece hamburgerin içinin tavuk panesini yedim,sundy dondurma yedim
arada
yok
akşam
yok
2 bardak form çay
0,5 lt su
Ya bırak haklısın .canları istedimi kopyayı daha sorular çıkmadan dağıtıyorlar.
canım sen kırmızıyla dnede gör bi bakunutma 1 bardak kırmızı mercimege 5.5 bardak su fızlasın kısık ateşyte 40 dadika sonra ye oh oh olsada yesem salı yapayıom ben en iyisi o çorbadan
canım bak çorbayı yapıpı istersen kekikle naneyide kuru olarak at baharat niyetine inan hem kilolarda gidiyoben öyle yapıyırm içinede kırmızı biber atıyorum metebolizmam çok fena çalışıyo terden anem aglıyo bugün 2 saat yürüdüm mesela çok terledim eve geldim duş aldm eşimle yürüdük aşk tazeledik
teşekkür ederim bebem
evde yaptıgın dondurmamı oldumu şimdi bebem ben seni ne yapayım süle bana kusura bakma sonradan aglamak yakışmıyo bize bir daha yapmama için bunu yapmak zorundayım şimdiden kusura bakma bir daha dondurma yicenmi çabuk süle bu sana ders olmuştur canım bugün kurana gittim allah seni inandırsın millet tavuklu pşilavı baklavbayı un helvasını götürdü garip paşa ne yaptı söyşüyüm boş ayran içti evine geldi saglıklı beslendi mesela canım benimde dondurma çekti çekmesine ama hep dedi 70 düş paşam sana söz 1 kilo dondurma alıcem ozaman oturup yicem o dondurmayı 3 gündür sözlere giidyorum millet götürüyo mamaları ben malesef onları seyretmekle yetindim dedim paşa üzülme zamanı gelince yiceksin sende aman diyim güzel kardeşim sakın bir daha bu hataya düşme kaç aydır yaglu sahanda yumurta yemiyorum bir bilsen ocaktan beri pilavın makarnanın tadını unuttum ben neden yemiyorum ne kadar çabuk veirisem okadar bebegime kavusurum teyzesi 3 evladımı topraga verdim 4 bebegimide vermek istemiyorum çok zor bebeksiz ev bir yanım eksik inan bana yürüyüşe gitmek istedim ilk gün eşimle düştüm yola o işe ben yürüyüşe kimsede yok yanımda neyse biraz yüürdüm dedimki kendi kendime aman paşa bu kadar yeter eve dön inanmazsın ama bişey diyeyim sana yolda tam dönüyodum kavşaktan içimdeki ses şöyle seslendi annecim ne olur pes etme biz sana gelmek için neleri göze alıyorum hadi anne pesetmek yok ne olur devam et dedi sonra her yürüdügümde bir sokak uzatıyorum inan o günden sonra yürüdüm sırf evlatlarım için inan neleri elimin tersiyle ittim sırf 70 düşücemde hamile kalıcam diye onun için başarmam lazım başarmalıyım
veee bugün de geldik mesaj sayımına:
fatos0808 ( 6 / 6 / 5 / 6 / 3 / 0 / 0 ) 26
Ecz.imis ( izinli )
yst38 ( 0 / 12 / 0 / 11 / 1 / 3 / 0 ) 27
ipo (0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
zubus ( 5 / 11 / 4 / 5 / 0 / 8 / 7 ) 40
beyazzambak ( izinli )
eymen_b ( 2 / 7 / 7 / 1 / 1 / 0 / 0 ) 18
Buseryem ( 2 / 4 / 0 / 7 / 14 / 9 / 0 ) 36
ankaran ( 4 / 7 / 11 / 4 / 10 / 0 / 0 ) 36
aydogdugul ( 13 / 20 / 13 / 14 / 16 / 8 / 15 ) 99
lafebesi ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
harmoni_ ( 1 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 1
Tourist ( - / - / - / - / 5 / 10 / 5 ) 15
harmoni_'nin forumdaki mesajlarını kontrol ettim arkadaşlar, bizim topic'e hiç uğramıyor ama forum'un diğer sayfalarında gayet düzenli mesaj yazıyor. harmoni_ canım zayıflama takımında olmak istesen aynı paylaşımları burada da gerçekleştirirdin, bu nedenle takıma ne yazık ki dahil olamıyorsun (belki umrunda bile değil bilmiyorum) yolun açık olsunzaten cuma bildirimlerinde hiç adın geçmediği için "diskalifiye" yazmaya da gerek yok (diskalifiye olan bir daha katılamıyor hiçbir takıma). tekrar istersen bir gün başka bir takıma dahil olabilirsin!
lafebesi bu hafta hiç yoktu, bildirimde de bulunmadı, eğer haftaya yine olmazsa 2.kez bildirimde bulunmadı yazacağım ve sonraki hafta da diskalifiye olacak. lafebesi'ni gören duyan olursa haber versin!!!
ipo püsküüt'ün tuttuğu diskalifiye listesinde gözüküyor, daha önce katılıp diskalifiye olmuş. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. cuma bildirimde diskalifiye olmuş bir üye olduğunu belirtmem gerekecek çünkü. varsa bir yanlışlık düzelttirelim. yanlışlık varsa cuma bildiriminde geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım çünkü.
veeeeeee bu haftanın da şampiyonu zubusiki haftadır birinciliği kimseye bırakmıyor. Buseryem ve ankaran'ı da ayrıca tebrik ediyorum
Tourist yeni katıldığın halde mesajlarının sayısı gayet iyi, bu performansını koruman dileğiyle
veeee geldik haftanın cezalısınahaftada 20 mesajın altına düşen arkadaşımıza ne ceza versek eymen_b söyle bakalım, 1 saat yürüyüş mü yaptırsak, 20 kez "bu hafta daha çok mesaj yazacağım" mı yazdırsak...
tourıst hoşgeldin aramıza :)Selam kizlar. Sanirim bende bu hos takima dahil oldum artikD
aydogdugul tebrikler darısı başıma inşallah,Bu arada unuttum eklemeyi, kahvaltıdan sonra tartıldım 139 olmuşumgeçen hafta da cuma bildiriminden sonra yarım kilo vermiştim. haftayı 2 kilo vererek kapatmayı hedeflemiştim. yine aynı şey oldu, ama bu sefer 2 kiloya ulaşır inş.
hayatım; akşamları girmek, size bakmak, nasılsınız demek isterdi ama inan akşamları hiç fırsatım olmuyo. beni mazur gör olur mu canım. cezalar teşfik açısından iyi fikir bence deArkadaşlar akşama kadar yokum ben, önce köpüşle yürüyüşe çıkacağız(1 saat kadar), sonra eşimin yanına uğrayacağım, ordan bornova'ya arkadaşlarla buluşmaya, sonra tiyatroya... akşama kadar evde yokum, gelince son mesaj kendi mesajım olmasın lütfen az da olsa gelin bir selam verinBu hafta bazı değişklikler (aslında değişiklik değil eskiden yapılıyormuş) olacak.
1.si kilo alan arkadaşa ceza dönemi başlıyor (forumda 50 kez "bu hafta yediklerime dikkat edeceğim" yazması gibi)
2.si mesaj sayımı yapıp kenara oturmayacağız (3 hafta üst üste mesaj sayısı haftalık örneğin 20nin altına düşen takımdan diskalifiye olacak gibi, örnek veriyorum, cezayı birlikte belirleriz)
3.sü yaptığımız sporları kaydedecek gönüllü lazım ipo artık hiç gelmiyor (en azından o gelene kadar diyelim)
Sayfaya gelen fikrini belirtmeden geçmesin arkadaşlar
iraden için kocaman bi alkış sana, kesinlikle hakediyorsun. sendekinin yarısı kadarı bende olsa ahh ahh neler yapardım ben :)canım sen kırmızıyla dnede gör bi bakunutma 1 bardak kırmızı mercimege 5.5 bardak su fızlasın kısık ateşyte 40 dadika sonra ye oh oh olsada yesem salı yapayıom ben en iyisi o çorbadan
canım bak çorbayı yapıpı istersen kekikle naneyide kuru olarak at baharat niyetine inan hem kilolarda gidiyoben öyle yapıyırm içinede kırmızı biber atıyorum metebolizmam çok fena çalışıyo terden anem aglıyo bugün 2 saat yürüdüm mesela çok terledim eve geldim duş aldm eşimle yürüdük aşk tazeledik
teşekkür ederim bebem
evde yaptıgın dondurmamı oldumu şimdi bebem ben seni ne yapayım süle bana kusura bakma sonradan aglamak yakışmıyo bize bir daha yapmama için bunu yapmak zorundayım şimdiden kusura bakma bir daha dondurma yicenmi çabuk süle bu sana ders olmuştur canım bugün kurana gittim allah seni inandırsın millet tavuklu pşilavı baklavbayı un helvasını götürdü garip paşa ne yaptı söyşüyüm boş ayran içti evine geldi saglıklı beslendi mesela canım benimde dondurma çekti çekmesine ama hep dedi 70 düş paşam sana söz 1 kilo dondurma alıcem ozaman oturup yicem o dondurmayı 3 gündür sözlere giidyorum millet götürüyo mamaları ben malesef onları seyretmekle yetindim dedim paşa üzülme zamanı gelince yiceksin sende aman diyim güzel kardeşim sakın bir daha bu hataya düşme kaç aydır yaglu sahanda yumurta yemiyorum bir bilsen ocaktan beri pilavın makarnanın tadını unuttum ben neden yemiyorum ne kadar çabuk veirisem okadar bebegime kavusurum teyzesi 3 evladımı topraga verdim 4 bebegimide vermek istemiyorum çok zor bebeksiz ev bir yanım eksik inan bana yürüyüşe gitmek istedim ilk gün eşimle düştüm yola o işe ben yürüyüşe kimsede yok yanımda neyse biraz yüürdüm dedimki kendi kendime aman paşa bu kadar yeter eve dön inanmazsın ama bişey diyeyim sana yolda tam dönüyodum kavşaktan içimdeki ses şöyle seslendi annecim ne olur pes etme biz sana gelmek için neleri göze alıyorum hadi anne pesetmek yok ne olur devam et dedi sonra her yürüdügümde bir sokak uzatıyorum inan o günden sonra yürüdüm sırf evlatlarım için inan neleri elimin tersiyle ittim sırf 70 düşücemde hamile kalıcam diye onun için başarmam lazım başarmalıyım
teşekkür ler canım verdiğim kiloda da birinci olurum inşallahveee bugün de geldik mesaj sayımına:
fatos0808 ( 6 / 6 / 5 / 6 / 3 / 0 / 0 ) 26
Ecz.imis ( izinli )
yst38 ( 0 / 12 / 0 / 11 / 1 / 3 / 0 ) 27
ipo (0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
zubus ( 5 / 11 / 4 / 5 / 0 / 8 / 7 ) 40
beyazzambak ( izinli )
eymen_b ( 2 / 7 / 7 / 1 / 1 / 0 / 0 ) 18
Buseryem ( 2 / 4 / 0 / 7 / 14 / 9 / 0 ) 36
ankaran ( 4 / 7 / 11 / 4 / 10 / 0 / 0 ) 36
aydogdugul ( 13 / 20 / 13 / 14 / 16 / 8 / 15 ) 99
lafebesi ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
harmoni_ ( 1 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 1
Tourist ( - / - / - / - / 5 / 10 / 5 ) 15
harmoni_'nin forumdaki mesajlarını kontrol ettim arkadaşlar, bizim topic'e hiç uğramıyor ama forum'un diğer sayfalarında gayet düzenli mesaj yazıyor. harmoni_ canım zayıflama takımında olmak istesen aynı paylaşımları burada da gerçekleştirirdin, bu nedenle takıma ne yazık ki dahil olamıyorsun (belki umrunda bile değil bilmiyorum) yolun açık olsunzaten cuma bildirimlerinde hiç adın geçmediği için "diskalifiye" yazmaya da gerek yok (diskalifiye olan bir daha katılamıyor hiçbir takıma). tekrar istersen bir gün başka bir takıma dahil olabilirsin!
lafebesi bu hafta hiç yoktu, bildirimde de bulunmadı, eğer haftaya yine olmazsa 2.kez bildirimde bulunmadı yazacağım ve sonraki hafta da diskalifiye olacak. lafebesi'ni gören duyan olursa haber versin!!!
ipo püsküüt'ün tuttuğu diskalifiye listesinde gözüküyor, daha önce katılıp diskalifiye olmuş. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. cuma bildirimde diskalifiye olmuş bir üye olduğunu belirtmem gerekecek çünkü. varsa bir yanlışlık düzelttirelim. yanlışlık varsa cuma bildiriminde geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım çünkü.
veeeeeee bu haftanın da şampiyonu zubusiki haftadır birinciliği kimseye bırakmıyor. Buseryem ve ankaran'ı da ayrıca tebrik ediyorum
Tourist yeni katıldığın halde mesajlarının sayısı gayet iyi, bu performansını koruman dileğiyle
veeee geldik haftanın cezalısınahaftada 20 mesajın altına düşen arkadaşımıza ne ceza versek eymen_b söyle bakalım, 1 saat yürüyüş mü yaptırsak, 20 kez "bu hafta daha çok mesaj yazacağım" mı yazdırsak...
tesekkurler ankaran =) hosbuldum
tourıst merhaba,
anladığım kadarıyla çinden aramıza katıldın. merka ediyorum saat farkı nedir. kuzum sen aslen nerelesin meraklı böcüğümde ben :)
tesekkurler. eveet canim cindeyim. 5 saat ileri burasi. ben sizden once atabilirim bazen yemek bildirimlerimi komik oluo amaaslen istanbulluyum.
şekerim 5 saat ileri olması süpermiş ya. ne güzel işte senin programına göre bizde burda ufak değişiklikler yapabiliriz, fikir vermiş olursun bize, artılar katacağına inanıyorum süper yani.
bıraktığın şehri de özlüyorsundur eminim ama eşinle birlikte yeni yerler keşfetmen ne güzel. insan sevdiği yanındayken herşeyi yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?