Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir dedktif gibi arkandayım bebem haberin olsun
bakalım neler olucek cuma GÜNÜ BU HAFTA OLUR İŞŞALLAH ADETİN YARIN VUDCUDUM ŞİŞİYO OLDU BU HAFTA OLMADI HAFTAYA ANLICAGIN KAÇINILMAZ SON
1 kase yogurt
1dilim tost ekmegi
1 tabak mercimek yemegi (mercimek yememizde sakinca var mi?)
bol su
CANIM KIRMIZI MERCİMEGİN İÇİNDE ŞEKER VARMIŞ YENİ DUYDUM BENDEYEŞİLİNİ TÜKET DAHA DOYURUCU BEN DÜN NE YAPTIM BAK ANLATIYIM BULGURULU YEŞİL MERCİMEK PİLAVI YAPTIUM YANINADA YOGURT KOYDUM ÇOK TOK TUTTU BEBEM İNAN HEM DOYURUCU HEM TOK TUTUCU BU ARADA AKŞAMLARIDA ALIŞTIM BADEM YİYORUM 2 TANE ODA TOK TUTUYO HABERİN OLSUN BEN KIZMIZI MERCİMEGE BAYILIIRM HERGÜN OLSA HERGÜN YERİM KENDİMEDE ŞÖYLE YAPIYORUM 1 SU BARDAGI KIRMIZI MERCİMEGİ KOYUYORUM OCAGA BİR YEMEK KAŞIGI YAG BİR TATLI KAŞIGII KURU NANE 5.5 SU BARDAGI SU KOYUYORUM DÜDÜKLÜYE ATIYORUM DÜDÜGÜ ÖTÜNCE 40 DADİKA KISIK ATEŞTE PİŞİRİYORUM İÇİNEDE KURUMUŞ ÇAVDAR EKMEGİNİ ATIYORUM BİR ADET GELME KEYFİNE BAZEN İÇİNE KEKİK KOYUYORUM ÇOK LEZZETLİ OLUYO DENE BAKHEM DİYET OLUYO HEMDE DOYURUCU SALÇA KOYMUYORUM

canimm tesekkur ederim tarifin icin, denicem. yesil mercimek yaptim zaten evet. kirmizi mercimekle corba yapiorum, yemek hic yapmadim ondan

İzmir sıcaktı bugün, gez dolaş yeni girdim eve Eveet ya performans ödevlerini gerçekten aileler yapıyor ve aileler arası yarışılıyor resmen. Çocuk da ne yapsın zaten yapamayacağı şey, öğrenemiyor da doğru dürüst, hep seviyesinin üstünde ödev veriyorlar. Eğitim sistemi zaten kökten bozuk Ben de bu yaşıma geldim hala sınava giriyorum. Bugün de kpds vardı. Bir de herşeyi yasaklamışlar, evin anahtarını bile almıyorlar sınav yerine. Millet arabayla gelmiş, arabanın anahtarını tanımadıkları insanlara emanet ediyorlar. Güya kamera içerebilirmiş, yaa sanki bilmiyoruz kopyanın nasıl dağıtıldığını Yüzük, küpe yasak.. zaten minnacık küpeye kamera koyabilecek kadar zekiysem ne işim var hala sınavlarla :44:

Yaa ben de deniycem Kekikli hiç yemedim ve çok merak ettim :44: Annem bazen nane koyardı ama kekikli ilk defa duyuyorum :44:

Benim amcam ilk kez gidip geldiğinde tanıyamamıştık.zayıflamıştı,çinli tıraşı yaptırmıştı.o 4-5 sene oldu oraya gideli bayağı çince konuşuyor.Evet çok zor ve kaba bi dil.Bende istanbulda bir tekstil firmasında abiye elbise modelistiyim.Diyoki sen bu işi çinde yapsan bayağı para kazanırsın.Ama onların parası türk parasına göre bayağı düşük dimi?
1 kase yogurt
1dilim tost ekmegi
1 tabak mercimek yemegi (mercimek yememizde sakinca var mi?)
bol su
Bizim iş yerinde öğle yemeklerinde kırmızı mercimek çorbası çıkıyor.fazla olmasada yemek zorunda kalıyorum.Ama rejim açısından pek iyi olmadığını düşünüyorum.
Canım çok sevindim.

Ya bırak haklısın .canları istedimi kopyayı daha sorular çıkmadan dağıtıyorlar.

bugün yediklerim
sabah
omlet(kızlarımın hazırladığı ilk yumurta)3 tane yeşil zeytin,nane,dereotu,tulum peyniri,beyaz peynirikisindende biraz
arada
evde yaptığım diet dondurma 1 top,3-4 tane kuru erik,5-6 tane kiraz,salatalık
öğle
istanbul foruma gittik bizimki burgerden menü aldı.ben sadece hamburgerin içinin tavuk panesini yedim,sundy dondurma yedim
arada
yok
akşam
yok
2 bardak form çay
0,5 lt su

Son düzenleme:
canimm tesekkur ederim tarifin icin, denicem. yesil mercimek yaptim zaten evet. kirmizi mercimekle corba yapiorum, yemek hic yapmadim ondan
canım sen kırmızıyla dnede gör bi bak unutma 1 bardak kırmızı mercimege 5.5 bardak su fızlasın kısık ateşyte 40 dadika sonra ye oh oh olsada yesemsalı yapayıom ben en iyisi o çorbadan
canım bak çorbayı yapıpı istersen kekikle naneyide kuru olarak at baharat niyetine inan hem kilolarda gidiyo ben öyle yapıyırm içinede kırmızı biber atıyorum metebolizmam çok fena çalışıyo terden anem aglıyobugün 2 saat yürüdüm mesela çok terledim eve geldim duş aldm eşimle yürüdük aşk tazeledik
teşekkür ederim bebem

evde yaptıgın dondurmamıoldumu şimdi bebem ben seni ne yapayım süle banakusura bakma sonradan aglamak yakışmıyo bize bir daha yapmama için bunu yapmak zorundayım şimdiden kusura bakma bir daha dondurma yicenmi çabuk sülebu sana ders olmuştur canım bugün kurana gittim allah seni inandırsın millet tavuklu pşilavı baklavbayı un helvasını götürdü garip paşa ne yaptı söyşüyüm boş ayran içti evine geldi saglıklı beslendi mesela canım benimde dondurma çekti çekmesine ama hep dedi 70 düş paşam sana söz 1 kilo dondurma alıcem ozaman oturup yicem o dondurmayı 3 gündür sözlere giidyorum millet götürüyo mamaları ben malesef onları seyretmekle yetindim dedim paşa üzülme zamanı gelince yiceksin sende aman diyim güzel kardeşim sakın bir daha bu hataya düşme kaç aydır yaglu sahanda yumurta yemiyorum bir bilsen ocaktan beri pilavın makarnanın tadını unuttum ben neden yemiyorum ne kadar çabuk veirisem okadar bebegime kavusurum teyzesi 3 evladımı topraga verdim 4 bebegimide vermek istemiyorum çok zor bebeksiz ev bir yanım eksik inan bana yürüyüşe gitmek istedim ilk gün eşimle düştüm yola o işe ben yürüyüşe kimsede yok yanımda neyse biraz yüürdüm dedimki kendi kendime aman paşa bu kadar yeter eve dön inanmazsın ama bişey diyeyim sana yolda tam dönüyodum kavşaktan içimdeki ses şöyle seslendi annecim ne olur pes etme biz sana gelmek için neleri göze alıyorum hadi anne pesetmek yok ne olur devam et dedi sonra her yürüdügümde bir sokak uzatıyorum inan o günden sonra yürüdüm sırf evlatlarım için inan neleri elimin tersiyle ittim sırf 70 düşücemde hamile kalıcam diye onun için başarmam lazım başarmalıyım

Son düzenleme:

Oyy kızların hazırladığı omlet de yenmez mi ama hem de ilkmiş

Ya bırak haklısın .canları istedimi kopyayı daha sorular çıkmadan dağıtıyorlar.

Tabi canım sınava girmeden soruları alıyor zaten alan Biz yine saf salağı oynuyoruz işte

Canım ya Allah gönüne göre versin, inş. bebişin de olur zamanı geldiğinde. Hayırılısı inş. Vicdan azabı duyacağına sonradan zamanında "hayır" demeyi öğrenmeliyiz yemeklere. Ama alışmışız toplum olarak, hep ikram hep ikram... Ben de bugün çeyiz sermeye gittim arkadaşın evine, eşyalarını filan yerleştirdik. Millet iş yapmaktan çok ha babam yemek yedi. Ben zaten sabah sınava gideceğim diye yarım simit yemiştim. Orda da gelsin kolalar, çaylar, kahveler, pideler... Hayır demekten yoruldum, çok az pide yedim o da yiyebilecek başka bir şey yoktu. Akşam geldim, sen gibi biz de eşimle çıktık yürüyüşe, 2-2,5 saat yürüdük ama insanın yürüdükçe yürüyesi geliyor. Dediğin gibi metabolizma çalışıyor. Ben bunca kiloyla 2 basamak merdiven çıkamazdım, hatta bugün yürüdüğümüz yol yokuşlu eskiden taksiyle dönerdik eve şimdi çok kızıyorum kendime; ne gereği varmış

veee bugün de geldik mesaj sayımına:

fatos0808 ( 6 / 6 / 5 / 6 / 3 / 0 / 0 ) 26
Ecz.imis ( izinli )
yst38 ( 0 / 12 / 0 / 11 / 1 / 3 / 0 ) 27
ipo (0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
zubus ( 5 / 11 / 4 / 5 / 0 / 8 / 7 ) 40
beyazzambak ( izinli )
eymen_b ( 2 / 7 / 7 / 1 / 1 / 0 / 0 ) 18
Buseryem ( 2 / 4 / 0 / 7 / 14 / 9 / 0 ) 36
ankaran ( 4 / 7 / 11 / 4 / 10 / 0 / 0 ) 36
aydogdugul ( 13 / 20 / 13 / 14 / 16 / 8 / 15 ) 99
lafebesi ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
harmoni_ ( 1 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 1

Tourist ( - / - / - / - / 5 / 10 / 5 ) 15

harmoni_'nin forumdaki mesajlarını kontrol ettim arkadaşlar, bizim topic'e hiç uğramıyor ama forum'un diğer sayfalarında gayet düzenli mesaj yazıyor. harmoni_ canım zayıflama takımında olmak istesen aynı paylaşımları burada da gerçekleştirirdin, bu nedenle takıma ne yazık ki dahil olamıyorsun (belki umrunda bile değil bilmiyorum) yolun açık olsun zaten cuma bildirimlerinde hiç adın geçmediği için "diskalifiye" yazmaya da gerek yok (diskalifiye olan bir daha katılamıyor hiçbir takıma). tekrar istersen bir gün başka bir takıma dahil olabilirsin!

lafebesi bu hafta hiç yoktu, bildirimde de bulunmadı, eğer haftaya yine olmazsa 2.kez bildirimde bulunmadı yazacağım ve sonraki hafta da diskalifiye olacak. lafebesi'ni gören duyan olursa haber versin!!!

ipo püsküüt'ün tuttuğu diskalifiye listesinde gözüküyor, daha önce katılıp diskalifiye olmuş. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. cuma bildirimde diskalifiye olmuş bir üye olduğunu belirtmem gerekecek çünkü. varsa bir yanlışlık düzelttirelim. yanlışlık varsa cuma bildiriminde geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım çünkü.

veeeeeee bu haftanın da şampiyonu zubus iki haftadır birinciliği kimseye bırakmıyor. Buseryem ve ankaran'ı da ayrıca tebrik ediyorum

Tourist yeni katıldığın halde mesajlarının sayısı gayet iyi, bu performansını koruman dileğiyle

veeee geldik haftanın cezalısına haftada 20 mesajın altına düşen arkadaşımıza ne ceza versek eymen_b söyle bakalım, 1 saat yürüyüş mü yaptırsak, 20 kez "bu hafta daha çok mesaj yazacağım" mı yazdırsak...

buranin modasi biraz farkli canim. genel olarak turk kadinlari icin fazla acik ve sacma bi tarz var. onun icin bizim abiye dedigimiz seyleri bunlar begenir mi bilemiorum dogrusu tek sorun o olurdu burda, ama uyum da saglanabilir bilemiorum. onun disinda burda tekstil sektoru cok pahali ve cok revacta. amcan bunu kastetmistir buyuk ihtimalle.

sabah gec kalktigim icin ogleyle sabahi bir arada yedim ama galiba biraz fazla kacirdim disarda yemek zorunda oldugumuz icin :S

2 karides
yarim porsiyon spagetti carbonara (etsiz)
1 bardak kola
1 bardak portakal suyu
1 dilim cheesecake

ilk defa sucluluk duygusuna kapildim galiba bu sefer gercekten diyet yapiorum ondan mutluyum genel olarak

tebrikler zubus.
insallah koruyacagim. kilo bildirimi ne siklikta yapiliyor bu arada? sanirim yeni oldugum icin bi de ne kadar uzun suruor yarisma onu bilmiorumm...

Selam kizlar. Sanirim bende bu hos takima dahil oldum artik D
tourıst hoşgeldin aramıza :)

aydogdugul tebrikler darısı başıma inşallah,

hayatım; akşamları girmek, size bakmak, nasılsınız demek isterdi ama inan akşamları hiç fırsatım olmuyo. beni mazur gör olur mu canım. cezalar teşfik açısından iyi fikir bence de

iraden için kocaman bi alkış sana, kesinlikle hakediyorsun. sendekinin yarısı kadarı bende olsa ahh ahh neler yapardım ben :)

teşekkür ler canım verdiğim kiloda da birinci olurum inşallah
bana kalırsa eymene e yürüyüş cezası verelim hem bize faydası olur yapacağı cezanın hemde (tabi ençok) kendisine

tourıst merhaba,
anladığım kadarıyla çinden aramıza katıldın. merka ediyorum saat farkı nedir. kuzum sen aslen nerelesin meraklı böcüğümde ben :)

tesekkurler. eveet canim cindeyim. 5 saat ileri burasi. ben sizden once atabilirim bazen yemek bildirimlerimi komik oluo ama aslen istanbulluyum.

tesekkurler. eveet canim cindeyim. 5 saat ileri burasi. ben sizden once atabilirim bazen yemek bildirimlerimi komik oluo ama aslen istanbulluyum.

şekerim 5 saat ileri olması süpermiş ya. ne güzel işte senin programına göre bizde burda ufak değişiklikler yapabiliriz, fikir vermiş olursun bize, artılar katacağına inanıyorum süper yani.
bıraktığın şehri de özlüyorsundur eminim ama eşinle birlikte yeni yerler keşfetmen ne güzel. insan sevdiği yanındayken herşeyi yapabilir

selam kızlar cumadan beri yazamadim misafirdi sipaydi birde kolumu yaktım onun acısı vs..... off yogun bir hafasonuydu yani sizler iyisinz muhabbetiniz bool bol olsun yeni arkadaslar hosgeldiniz

evet o olmasaydi zaten cesaret edemezdim buralara kadar gelmeyi. eh insan ozluo tabi ailesini memleketini aliskanliklarini. herseyin hayirlisi olsun hepimizin hakkinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…