Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar ben geldim. Aslında gelmiş sayılmam. Şuan hastane önünde otobüs bekliyorum. Siz nasılsınız. Islanmadan eve gitseydim hayırlısıyla. Şimdilik kaçtım görüşürüz

merhaba kızlar neden bu kadar durgun buralar nerdesiniz hu hu
valla fatos bende ara da bakıyorum kimseyi bulamayınca bende çıkıyorum.
bu gün bir saat yürüyüş yaptım
hiç halim yok elim kolum kalkmıyo noldu bana yav

nazara geldin sen bak demedi deme

selam kızlar ben geldim. Aslında gelmiş sayılmam. Şuan hastane önünde otobüs bekliyorum. Siz nasılsınız. Islanmadan eve gitseydim hayırlısıyla. Şimdilik kaçtım görüşürüz

:) selam canım bende şans eseri yağmur bizim mesai bitene kadar yağıyo bizim mesai bitince diniyo. tam eve giriyorum, yarım saat- 1 saat sonra tekrar başlıyo.

bugün ki menümü paylaşayım sizinle;
sabah: 2 dilim çavdar ekmek
2 dilim beyaz penir
5 adet zeytin
domates-salatalık

öğlen:
1 kepçe tarhana çorbası
yarım kepçe kuru fasulye
yoğurt

akşam: bol malzemoslu salata (yağsız-tuzsuz)
yoğurt

3 lt suyumu da içtim .

kızlar beni haziran sonuna kadar izinli yazarmısınız. hem kilo vermem durdu hemde görevim uzatıldı. ayrıca haziranda düğün için kayseriye gidicez. o yüzden buralarda olmuycam. dönüşte zımba gibi aranızda olurum inşallah kendinize iyi bakın şimdilik

kızlar o zaman bende izinli olmak istiyorum.çünkü 6 ay aranızdan ayrılmak istemiyorum.Ama bu ara yazamıyorum.

ahhh ankaran ahhh çetim valla kulaklarını insan dayanamıyor ama az sıkcan dişini ha gayret Gerçi kilon bir çoğumuzla kıyaslanınca çok çok iyi durumda ama bir hedefin var biraz gayretle de ulaşacaksın canım

Kızlar herkese merhabalar Bu aralar çok yoğun olduğum için nerdeyse hiç giremiyorum. Akşamleyin girip eski mesajları okuyacağım. Ayrıca ben 67,800 olmuşum eğer yarın söyleyemesem bunu girin

tamam canım kaydettim kilonu tebrik de ediyorum çok güzel zayıflamışsın, hepimize de örnek oldun, 1,5 kilo vermişsin neredeyse 1 haftada

selam kızlar ben 3 gün yokum kv gitmem gerekiyor kızlar size bildirmek istedim

Tamam canım izinli yazdım seni

sabah 2 dilim ekmek
salata domates
1 kk peynir
5 zeytin yedim
arada
1 elma

öğlen
yoğurt yedim sadece

Kahvaltı gayet güzel, öğleni sadece yoğurtla geçiştirmeseydin akşama çok acıkmayasın :44:

Bugünkü menün süper olmuş hele akşam salata yoğurt çok çok iyi olmuş

İzinli olarak kaydediyorum Çok uzatma arayı

kızlar o zaman bende izinli olmak istiyorum.çünkü 6 ay aranızdan ayrılmak istemiyorum.Ama bu ara yazamıyorum.

zubus seni de izinli yazıyorum geri dönüş zamanı var mı? yoksa duruma göre bakacak mısın?

ben de menümü paylaşayım:
sabah
1 börek
1 brd çay

öğlen
3 tavuk köftesi (ıspanaklı)
1 bardak ayran
Çok az tarhana çorbası (yarım kase değildi)

akşam
4 parça suşi
1 bardk kola (biliyorum içmemeliydim ama dayanamadım)
1 orta kahve

259. ETAP
fatos0808 (115,5 / / / %)
yst38 (84,3) geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (71,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
eymen_b (88 / / / %)
Buseryem (69,2 / 67,8 / 1,4 / 2,02 %)
ankaran (56,2 / 56 / 0,2 / 0,36 %)
aydogdugul (138,5 / 138 / 0,5 / 0.36 %)
lafebesi 77,6VİRÜSdiskalifiye

6. Takım Ortalaması: %

EgeMeltemi (55 / / / / %) (hedef:50) 2 gündür yok, eğer bildirimde bulunursa takıma dahil olacak, bildirimde bulunmazsa listeye eklenmeyecek
fatos0808 (115,5 / / / %) cuma bildirimde bulunacak
eymen_b (88 / / / %) cuma bildirimde bulunacak

özleyeceğiz seni :)

hanımlar benden 200 gr gitmiş yine bu hafta 56 oldum bilginize. bu hafta spor yapamadım biliyorsunuz. önümüzdeki hafta sıkı bir spor programıyla umarım kayıplarım daha büyük olur.
sabah ki kahvaltım 1 tane poğaça yedim . haftaya toparlancam söz

***6. TAKIM 259. ETAP***
fatos0808 (115,5 / 115 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3) geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (71,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
eymen_b (88 / 88 / 0 / 0 %)
Buseryem (69,2 / 67,8 / 1,4 / 2,02 %)
ankaran (56,2 / 56 / 0,2 / 0,36 %)
aydogdugul (138,5 / 138 / 0,5 / 0.36 %)
lafebesi 77,6 diskalifiye

6. Takım Ortalaması: % 0,39

Kızlar benim leptop bozulduğu için kardeşiminkinden girebiliyorum belli zamanlarda bu yüzden sporları not edemiyorum çok üzgünüm isterseniz başkasını seçin Ayrıca kilom 67,700 benim .

Herkese merhabalar kızlar yeni gelen arkadaşlarımızada selamlar Bende bu aralar giremiyorum malum giremiyince beni engelleyecek kimsede olmuyor. Geçenlerde dondurma yedim dünde canım bir çekti br çekti iki tane yiyecem dedim sonra dedim ben ne yapıyorum iki dondurma için istediğim elbiselere giremiyorum yola yürürken kafamı yerden kaldıramıyorum o kadar spor yapıyorum bir dondurma ile mi bozucam. Yesem ne olucak bitcek gitcek dedim yemedim ama şimdide canım çok çekiyor. Ayrıca dün bizim pazar vardı ev meyve dolu kiraz var bayılırım ben kiraza gidip hepsini yiyesim var ama kendimi tutuyorum. Haftaya 65'i görmeyi çok istiyorum. Çünkü her an 70'i görmekten korkuyorum 65'i görüp rahatlamak istiyorum. Ondan sonrada diyete 4 elle asılıcam . Canım dondurma çekiyor biri bana dur desiiiiin

çok özletmeden geldim hemen
Yok yok şaka yaptım. Bugün tartıldım ve 85.8 i gördüm. Ayağıma ayakkabı olmuyor terlikle geldim işe
Neyse bugün dukana başladım. çünkü böyle giderse düğün için aldığım elbisenin içine sığmıycam. O zamanda yeni bir elbise alırım
Sabah 2 yumurta birazcıkta peynir yedim. 1 bardak light sütle kahve içtim(şekersiz) şimdide yoğurtla yulaf kepeği yiyorum. Gün içinde evrakların içinde boğulmazsam gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…