selam kızlar ben 3 gün yokum kv gitmem gerekiyor kızlar size bildirmek istedim
Kızlar herkese merhabalarBu aralar çok yoğun olduğum için nerdeyse hiç giremiyorum. Akşamleyin girip eski mesajları okuyacağım. Ayrıca ben 67,800 olmuşum eğer yarın söyleyemesem bunu girin
valla fatos bende ara da bakıyorum kimseyi bulamayınca bende çıkıyorum.merhaba kızlar neden bu kadar durgun buralar nerdesiniz hu hu
bu gün bir saat yürüyüş yaptım
hiç halim yok elim kolum kalkmıyo noldu bana yav
selam kızlar ben geldim. Aslında gelmiş sayılmam. Şuan hastane önünde otobüs bekliyorum. Siz nasılsınız. Islanmadan eve gitseydim hayırlısıyla. Şimdilik kaçtım görüşürüz
Karar Defteri'nden alıntı yaparak cevaplayayım sorularını:
6 - Mezuniyet Karnesine Hak Kazanma:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.
Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.
Hedef kilosu paylaşım alanında yayımlanmamış olan yarışmacı karne alamaz.X
Her yarışmacının sadece bir kezkarne alma hakkı vardır.
7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
evet canım sabah börek yediğim için öğleni geçiştirdim, hiç bir şey de yememek adına süt ve bir kaç badem yedim. birbirini tamamladı
günaydın kızlar;
dün kaçırdım ipin ucunu. eşim aldı işyerinden dün öğleden sonra, kızı da aldık etüt ten. bizim küçük cadı tutturdu pizza diye. eeee kızı kırmak olmaz şimdi. 1 küçük pizza bide künefe yedim. hastalığımdan heralde canım nasıl istedi bi bilseniz, görünce dayanamadım. sabah tartıldım 56 yım. sinir oldum yemeseydim belki 56 altında görücektim kendimi. nasıl pişmanım ama dün yerken hiç pişman değildim. offf tutamıyorum boğazımı. kaptanım çek çek saçımı çek, yol hakettim ben bunu.sporda yapamıyorum kaç gündür hastalıktan
bugün sabahta ofiste ekmeğimiz bitmiş. simit aldık büfeden yarına kadar tutarım artık kendimi. az ve öz yiyecem takıma geri dönmem lazım. ahhh şu boğazım ahhh.... gözüm doysa gönlüm doymuyo
Kızlar herkese merhabalarBu aralar çok yoğun olduğum için nerdeyse hiç giremiyorum. Akşamleyin girip eski mesajları okuyacağım. Ayrıca ben 67,800 olmuşum eğer yarın söyleyemesem bunu girin
selam kızlar ben 3 gün yokum kv gitmem gerekiyor kızlar size bildirmek istedim
sabah 2 dilim ekmek
salata domates
1 kk peynir
5 zeytin yedim
arada
1 elma
öğlen
yoğurt yedim sadece
bugün ki menümü paylaşayım sizinle;
sabah: 2 dilim çavdar ekmek
2 dilim beyaz penir
5 adet zeytin
domates-salatalık
öğlen:
1 kepçe tarhana çorbası
yarım kepçe kuru fasulye
yoğurt
akşam: bol malzemoslu salata (yağsız-tuzsuz)
yoğurt
3 lt suyumu da içtim .
kızlar beni haziran sonuna kadar izinli yazarmısınız. hem kilo vermem durdu hemde görevim uzatıldı. ayrıca haziranda düğün için kayseriye gidicez. o yüzden buralarda olmuycam. dönüşte zımba gibi aranızda olurum inşallah kendinize iyi bakın şimdilik
kızlar o zaman bende izinli olmak istiyorum.çünkü 6 ay aranızdan ayrılmak istemiyorum.Ama bu ara yazamıyorum.
kızlar beni haziran sonuna kadar izinli yazarmısınız. hem kilo vermem durdu hemde görevim uzatıldı. ayrıca haziranda düğün için kayseriye gidicez. o yüzden buralarda olmuycam. dönüşte zımba gibi aranızda olurum inşallah kendinize iyi bakın şimdilik
ahhh ankaran ahhh çetim valla kulaklarınıinsan dayanamıyor ama az sıkcan dişini ha gayret Gerçi kilon bir çoğumuzla kıyaslanınca çok çok iyi durumda ama bir hedefin var biraz gayretle de ulaşacaksın canım
tamam canım kaydettim kilonutebrik de ediyorum çok güzel zayıflamışsın, hepimize de örnek oldun, 1,5 kilo vermişsin neredeyse 1 haftada
Tamam canım izinli yazdım seni
Kahvaltı gayet güzel, öğleni sadece yoğurtla geçiştirmeseydin akşama çok acıkmayasın :44:
Bugünkü menün süper olmuşhele akşam salata yoğurt çok çok iyi olmuş
İzinli olarak kaydediyorumÇok uzatma arayı
zubus seni de izinli yazıyorumgeri dönüş zamanı var mı? yoksa duruma göre bakacak mısın?
aydogdugul hayatım benim bu takıma girmek istememde ki en büyük neden sizin hedeflerinizin büyük olmasıydı. ben çok zor kilo veriyorum.yediklerimi biliyorsunuz. bildiğim kadarıyla yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum.ama gel gör ki kilo kaybım 200-600 gr geçemiyor. ben bu sebepten bu takımdayım. bu takıma katılmadan önce hiç kilo veremiyordum. burda takımı etkileme korkusundan olsa gerek az da olsa kilo kaybetmeye başladım. :))
günaydın kızlar ölüyorum yirgunluktan bu hafta kilo veremedim (88) cunku hiç diyet yaamadim ama Allahtan almadım :)
günaydın hayatım. almamandan iyidir. önümüzde ki maçlara bakıcaz artık. sanırım yine son sıralarda olucak takımımız
sabah 2 dilim ekmek
salata domates
1 kk peynir
5 zeytin yedim
arada
güzel kahvaltı afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?