Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bekleriz şekerim ihmal etme bizi

bugün çalışma aşkıyla yine kağıtların arasında kayboldum
birsüredir elimde olmayan sebeblerden düzenli bir diyet yapamıyordum. ya evde başladığım diyetle ilgili bişey yoktu yada topluluktan ayrılmam uygun olmuyordu. yada uydurmasyon sebeblerden ben cozutuyordum. yarın düzenli bir listeye başlıycam hem yarın pazarteside değil.sabah menümü paylaşırım. bu aralar bir durgunluk var sitede hayrola?

biraz durgun buralar bencede

sabah

1 dilim ekmek peynır zeytin 1 domates

ara

form bisk.1 tane

öğle

ton balıklı makarna ufak kase

akşam

5 köfte salata

gün içinde bir kupa ıhlamur su ıcmeye calıstım

alışverişe gittim dışardaydım bugun çok yoruldum kızlar ayaklarım zonkluyor ve boğazlarım iyice şişti hastayım bir kupa ıhlamur yaptım içtim inşallah iyi olurum

kaptanım kaç tanelik mesaj var burda bir güzellik yaparsın bana demi?

sen merak etme canım tek tek sayıyorum ben arada torpil de geçerim

su olayını çok iyi yapmışsın 2 ye bölmek süper fikir. ben hesapladım 2 litre içiyorum günde, 3 çıkarmam lazım :18:

kimse yok bakıyorum takımda şuanda geldiğiniz saatler varmı acaba

Takım genelde haftasonları sessiz oluyor, gün içinde de belli bir zamanı yok, herkesin düzeni farklı. Ben genelde saat 5ten sonra gelebiliyorum. İşteyken mesajları okuyorum ama pc çok yavaş olduğu için cevap yazmak sıkıntı oluyor. Yalnız bugün gelemedim, ailevi nedenlerle anlatırım birazdan )

iyi olur canım düzenli başlarsan, son zamanlarını anlıyoruz elinde olmayan nedenlerin vardı. inş. düzene oturur, devam edersin

alışverişe gittim dışardaydım bugun çok yoruldum kızlar ayaklarım zonkluyor ve boğazlarım iyice şişti hastayım bir kupa ıhlamur yaptım içtim inşallah iyi olurum

Geçmiş olsun canım, herkes de bir kırgınlık, grip hali var. Hep bu havalar yüzünden, sıcaktı sonra esti gürledi şimdi tekrar sıcaklar başlıyor... Ne giyeceğime karar veremiyorum bir türlü, kalın giy terlersin ince giy yağmur yağar... Ben de dün çok ateşlendim ama bugün iyiyim sağolsun kayınvaldem kayınpederim yorgunluğumu da unutturdu. Aslında tek başlarına iyi insanlar ama onların aralarındaki kavgalar bize yansıyor. Bak eve geleli yarım saat oluyor, iş çıkışı apar topar eve uğramadan onlara gittim. 12ye kadar ordaydık. Elde avuçta bir şey yok, sanki biz değil onlar genç gibi tartışıyorlar. Çöz çözebilirsen...

Geçmişolsun.Ben böyle durumlarda limonlu ılık suda içiyorum.o da çok iyi geliyor.

Canım hala çok korkuyorum .kilo alırım diye.Çünkü kilo verdinmi iş bitmiyor.Onu koruyabilmekte bir o kadar önemli.Benim bünyem çok müsait kilo almaya.Neyse dediğin gibi hemen harekete geçtim.Kendimi toparladım.

haklısın ama yinede kendimi farkettirmek istedim :)sanırım başarılı oldumda
Hoşgeldin aramıza.
Canım ada hakikaten çok güzeldi.Sende ailenle mutlaka git. havalar çok ısınınca güzel olmuyor.

Hoşgeldin aramıza.
Canım ada hakikaten çok güzeldi.Sende ailenle mutlaka git. havalar çok ısınınca güzel olmuyor.

Hoşgeldin aramıza.

Hoşgeldin aramıza.

Hoşgeldin aramıza.

günaydın kızlar nasılsınız benim oğlan bu gün erkenci sabah sabah dikti beni normalde 11 en aşağı kalkmaz ama bu gün erkenci

bu sabah kahvaltıda simit yiycem simitçi bekliyom her sabah 9 da geçiyo çok özledim simiti ya yiycem valla 1 tane

çozutma bacım o kadar emek ediyoz yazık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…