Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 259. ETAP***

fatos0808 (115,5 / 115 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3) geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (71,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
eymen_b (88 / 88 / 0 / 0 %)
Buseryem (69,2 / 67,7 / 1,5 / 2,17 %)
ankaran (56,2 / 56 / 0,2 / 0,36 %)
aydogdugul (138,5 / 138 / 0,5 / 0.36 %)
lafebesi 77,6 diskalifiye

6. Takım Ortalaması: % 0,42

sonucumuz gayet iyi bakalım derece gelecek mi :)))

kızlar hani dereceler açıklanmamış. öldüm meraktan giremedim de gün için de şimdi fırsatım oldu bakayım dedim. kimse yok sonuçlar da yok..huhu kimse yok mu?

buseryem tebrik ederim hayatım. takımın en iyi hatta en mükemmel sonucunu sen almışsın.

***6. TAKIM 259. ETAP*** Etap 4.sü olmuşuz arkadaşlar hepimiz için gayet güzel bir sonuç oldu ama özellikle Buseryem'i tebrik ediyorum, çok güzel kilo verdi

Geçen haftadan çok çok iyiyiz, umarım haftaya 1. oluruz Buseryem yanlış saymadıysam toplamda 4. olmuş

menümü paylaşıp, yürüyüşe çıkıyorum :

sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 bardk çay

öğlen
3-4 kaşık bulgur pilavı
3-4 kaşık türlü
1 kase cacık
Çok çok az çorba

akşam
daha yemedim ama tahminen
3-4 köfte
salata
1 bardak ayran

buseryem tebrik ederim hayatım. takımın en iyi hatta en mükemmel sonucunu sen almışsın.

Teşekkürler canım ama geçen hafta kilo vermedim ondandır

***6. TAKIM 259. ETAP*** Etap 4.sü olmuşuz arkadaşlar hepimiz için gayet güzel bir sonuç oldu ama özellikle Buseryem'i tebrik ediyorum, çok güzel kilo verdi

Biraz gırtlağımı kesince oldu .

gecen haftadan daha iyiyiz bende girtlagimi tutabilseydim cok daha iyi oordu neyse
Buseryem sor spor spor tebrik ederim sekerim

Haftaya tutarsın şeker tutmazsan çekerim saçını Teşekkürler tatlım.

Bu hafta idare eder bir kilo verdim ama bence hala az çünkü benim kiloları daha yeni ve ayrıca ben çok çabuk kilo veren bir insanım çok fazla spor yapıyorum ama yemekten kesemeyince az veriyordum. Bu hafta yemektende kesip inat ettim ve verdim.Yani isteyince verilmeyecek kilo yok.Bu aralar tatlı krizlerim başladı haftayada 65'i görürsem benden mutlusu olmaz

selam 6. takım. Ben aranıza yeni katıldım kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum:)
Ben gül yaşım 25. Kilo hikayeme gelince çocukluıgumdan beri hep kilolu oldum yalnız en son eylülde tartıda 114 kiloyu görünce resmen hayattan soğudum. Daha sonra iş güç evlilik derken nolduğunu anlamadan 95-96 kiloya düştüğümü gördüm çok sevindim:) hiçbir özel diyet yapmadım bu süreçte. Sadece ekmeği azalttım çaya kahveye attığım şekeri tamamen kestim bi de çalışmaya başladım tabii ki =)
Sonra dedim ki farkında olmadan 20 kiloya yakın kilo vermişsin demek ki verebiliyorsun bu umutsuzluk neden? Eşimin de bayaa etkisi oldu saolsun=) Dün itibariyle uzun zamandır takıp ettiğim ama yazmadığım bu siteye yazdım ve serüvenim başladı. Henüz çok yeniyim ama çok heyecanlıyım. Çok mutluyum:)
Hedefim 1 temmuzda 96 kilodan 90 kiloya inmek asıl hedefimse 1 aralıkta ideal kilom olan 61 kiloda olmakkk =) yani 6 ayda 35 kilo. inşallah başarabilirim:)
Cuma günü aranıza katılmam da iyi oldu sanırım bu hafta yarışabiliyorum değil mi? Dahil edilecek miyim kızlar =)

bi de şu an herhangi bi diyet uygulamıyorum yalnız arkadaşımın tavsiye ettiği bi sitede kalori hesabı yapılıyor hedef kilonuzu tarihi girdiğinizde kaç kalori almanız gerektiğinizi söylüyor.
belki biliyorsunuzdur ama çok güzel yediğiniz herşeyi günlük giriosunuz sonra yaptığınız sporu aşılmaması gereken kaloriyi aştıysanız biraz spor yapmak lazım sanırım.
Bu süreç boyunca normal şekilde yemek yemeyi düşünüyorum fakat kalorisine göre napalım artık mesela bugün öğlen ekmek yedim die akşama kalorim kalmadı yiyemiyorum :)

canım bir adet simit 4 ekmege eşmiş haberin olsun bu arada bende kaçamak yaptım nazara geldim he ama bugün bir krara aldım yapmıcam artık neyse birdaha simit yeme çekerim kulagınıadetimin aziizligine ugradım bu ay çok kötü oldu ama akıllandım bu hafta sıkı bir spor sonra gitsin kilolar
canım tebrik ederim neler yiyosun merak ettim devam edersin işşallah gerçekten insan istediketn sonra veriyo yeterki istesin insan

börekmi aşk olsun kime diyorumbu arada yogurdu akşam tüketmeyin birde salatalara zeytin yagı koyun metebolizmayı hızlandırıyomuş ben karra verdim 6 sonra birşey yemicem bu hafta bakalım işe yarıcekmı:18::18:

Bu tempoyla gidersen haftaya 65 olursun Tatlı krizi de kadınların düşmanı Benim menülerimde pek tatlı olmuyor, benim zaafım genede hamurişi ya da pratik yiyeceklere karşı... Ama bu hafta uyguladıklarından şaşmazsan kısa zamanda mezun da ederiz seni

Öncelikle hoş geldin takıma Ben de 146 kiloyken başladım diyete, ama diyet de diyemem daha çok yediklerime dikkat ediyor ve daha fazla hareket ediyorum demeliyim. Bu halimle neredeyse her hafta 0,5 kilo veriyorum. İlk ay her hafta 1kilo vermiştim. Şuan 138 oldum ki 140 altı bile bana hayaldi... Her neyse ekmek ve şekeri bile azaltınca insan kilo verebiliyorken, biraz da yemeklerden kısıp spor yapınca kilo verememesi sadece sağlık sorunu nedeniyle olur. İnş. sen de bizimle birlikte kilo vermeye devam edersin. Cuma katıldığın için haftaya cuma yarışmasına seni dahil edebilirim sıkıntı değil ancak bu hafta forumda ne kadar bulunduğun önemli olacak. Hiç uğramaz, menülerini paylaşmazsan olmuyor.

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

paşam haklısın simit konusunda, nisan ayında hep yarısını yiyordum ama bu ay aç kalıyor gibi hissediyorum hep Bu hafta 2 dilim ekmek arasına peynir domates ile sandviç yapmaya başlayacağım. İşe yanımda bir şey götürmezsem simite muhtaç kalıyorum. Ya yarım simit olacak artık. Çünkü nisan ayında her hafta 1 kilo veriyordum bu ay hep yarım kilo verdim Tabi bir de börek filan eklendi, ama genelde öğlen ya da akşamdan eksilterek telafi etmeye çalışıyorum. Ya da yürüyüş saatini arttırıyorum. Salataya da hep zeytinyağı kullanırım zaten, ama bazen sadece limon ile de yiyorum yağsız, damağım da alıştı

teşekkür ederim kuralları verdiğin için arkadaşım bu çok iyi oldu =)o zaman ben cuma günkü menümü aktarayım da bi başlangıç yapmış olayım gerçi utanıyorum bugün biraz fazla yedim sankiii =)

Nescafe 3`ü 1 arada 1 PAKET
Peynirli Poğaça 1 ADET
Patatesli Poğaça (ev yapımı) 1 ADET
Cacık 1 PORSİYON
Pirinç Pilavı 1 PORSİYON
Karnıyarık 1 PORSİYON
çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak

bunlar 980 kalori civarıymış.

Ek olarak bugün yürüdüm. yokuş yukarııı 3 kez çıktım indim 1 1.5 km felan oluyor herhalde. 30dk süre olarak o kadardır. Bundan sonra zamanlara dikkat ederek yzarım:)

Dunku menumu yazayim dun firsatim olmadi
kahvalti sutlu nesfit icine bir tatli kasik yulaf kepegi koydum ara ogun kacamagi yapmadim
oglen yemek oncesi yogurt zencefil zerdecal yedim yarim saat sonra yarim sandvic ekmegi icine patates
aksam pilav ustune patlıcan yemegi yesil cay 4lt su :)

Hosgeldin canim.. Listen cok iyi kalori hesabina nerden bakiyorsun mirak ettim :) okadarcik yuruyusle ancak pogacalari eritmisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…