- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
akşama taze fasulye yaptım ondan yiycem salatayla
***6. TAKIM 259. ETAP***
fatos0808 (115,5 / 115 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3) geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (71,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
eymen_b (88 / 88 / 0 / 0 %)
Buseryem (69,2 / 67,7 / 1,5 / 2,17 %)
ankaran (56,2 / 56 / 0,2 / 0,36 %)
aydogdugul (138,5 / 138 / 0,5 / 0.36 %)
lafebesi 77,6 diskalifiye
6. Takım Ortalaması: % 0,42
sonucumuz gayet iyi bakalım derece gelecek mi :)))
***6. TAKIM 259. ETAP*** Etap 4.sü olmuşuz arkadaşlar hepimiz için gayet güzel bir sonuç oldu ama özellikle Buseryem'i tebrik ediyorum, çok güzel kilo verdi
buseryem tebrik ederim hayatım. takımın en iyi hatta en mükemmel sonucunu sen almışsın.
***6. TAKIM 259. ETAP*** Etap 4.sü olmuşuz arkadaşlar hepimiz için gayet güzel bir sonuç oldu ama özellikle Buseryem'i tebrik ediyorum, çok güzel kilo verdi
gecen haftadan daha iyiyiz bende girtlagimi tutabilseydim cok daha iyi oordu neyse
Buseryem sor spor spor tebrik ederim sekerim
canım bir adet simit 4 ekmege eşmiş haberin olsunGeçen haftadan çok çok iyiyiz, umarım haftaya 1. oluruzBuseryem yanlış saymadıysam toplamda 4. olmuş
menümü paylaşıp, yürüyüşe çıkıyorum :
sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 bardk çay
öğlen
3-4 kaşık bulgur pilavı
3-4 kaşık türlü
1 kase cacık
Çok çok az çorba
akşam
daha yemedim ama tahminen
3-4 köfte
salata
1 bardak ayran
canım tebrik ederim neler yiyosun merak ettimBu hafta idare eder bir kilo verdim ama bence hala az çünkü benim kiloları daha yeni ve ayrıca ben çok çabuk kilo veren bir insanım çok fazla spor yapıyorum ama yemekten kesemeyince az veriyordum. Bu hafta yemektende kesip inat ettim ve verdim.Yani isteyince verilmeyecek kilo yok.Bu aralar tatlı krizlerim başladı haftayada 65'i görürsem benden mutlusu olmaz
ahhh ankaran ahhh çetim valla kulaklarınıinsan dayanamıyor ama az sıkcan dişini ha gayret Gerçi kilon bir çoğumuzla kıyaslanınca çok çok iyi durumda ama bir hedefin var biraz gayretle de ulaşacaksın canım
tamam canım kaydettim kilonutebrik de ediyorum çok güzel zayıflamışsın, hepimize de örnek oldun, 1,5 kilo vermişsin neredeyse 1 haftada
Tamam canım izinli yazdım seni
Kahvaltı gayet güzel, öğleni sadece yoğurtla geçiştirmeseydin akşama çok acıkmayasın :44:
Bugünkü menün süper olmuşhele akşam salata yoğurt çok çok iyi olmuş
İzinli olarak kaydediyorumÇok uzatma arayı
zubus seni de izinli yazıyorumgeri dönüş zamanı var mı? yoksa duruma göre bakacak mısın?
ben de menümü paylaşayım:
sabah
1 börek
1 brd çay
öğlen
3 tavuk köftesi (ıspanaklı)
1 bardak ayran
Çok az tarhana çorbası (yarım kase değildi)
akşam
4 parça suşi
1 bardk kola (biliyorum içmemeliydim ama dayanamadım)
1 orta kahve
Bu hafta idare eder bir kilo verdim ama bence hala az çünkü benim kiloları daha yeni ve ayrıca ben çok çabuk kilo veren bir insanım çok fazla spor yapıyorum ama yemekten kesemeyince az veriyordum. Bu hafta yemektende kesip inat ettim ve verdim.Yani isteyince verilmeyecek kilo yok.Bu aralar tatlı krizlerim başladı haftayada 65'i görürsem benden mutlusu olmaz
selam 6. takım. Ben aranıza yeni katıldım kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum:)
Ben gül yaşım 25. Kilo hikayeme gelince çocukluıgumdan beri hep kilolu oldum yalnız en son eylülde tartıda 114 kiloyu görünce resmen hayattan soğudum. Daha sonra iş güç evlilik derken nolduğunu anlamadan 95-96 kiloya düştüğümü gördüm çok sevindim:) hiçbir özel diyet yapmadım bu süreçte. Sadece ekmeği azalttım çaya kahveye attığım şekeri tamamen kestim bi de çalışmaya başladım tabii ki =)
Sonra dedim ki farkında olmadan 20 kiloya yakın kilo vermişsin demek ki verebiliyorsun bu umutsuzluk neden? Eşimin de bayaa etkisi oldu saolsun=) Dün itibariyle uzun zamandır takıp ettiğim ama yazmadığım bu siteye yazdım ve serüvenim başladı. Henüz çok yeniyim ama çok heyecanlıyım. Çok mutluyum:)
Hedefim 1 temmuzda 96 kilodan 90 kiloya inmek asıl hedefimse 1 aralıkta ideal kilom olan 61 kiloda olmakkk =) yani 6 ayda 35 kilo. inşallah başarabilirim:)
Cuma günü aranıza katılmam da iyi oldu sanırım bu hafta yarışabiliyorum değil mi? Dahil edilecek miyim kızlar =)
bi de şu an herhangi bi diyet uygulamıyorum yalnız arkadaşımın tavsiye ettiği bi sitede kalori hesabı yapılıyor hedef kilonuzu tarihi girdiğinizde kaç kalori almanız gerektiğinizi söylüyor.
belki biliyorsunuzdur ama çok güzel yediğiniz herşeyi günlük giriosunuz sonra yaptığınız sporu aşılmaması gereken kaloriyi aştıysanız biraz spor yapmak lazım sanırım.
Bu süreç boyunca normal şekilde yemek yemeyi düşünüyorum fakat kalorisine göre napalım artık mesela bugün öğlen ekmek yedim die akşama kalorim kalmadı yiyemiyorum :)
canım bir adet simit 4 ekmege eşmiş haberin olsunbu arada bende kaçamak yaptım nazara geldim he ama bugün bir krara aldım yapmıcam artık neyse birdaha simit yeme çekerim kulagını adetimin aziizligine ugradım bu ay çok kötü oldu ama akıllandım bu hafta sıkı bir spor sonra gitsin kilolar
börekmi aşk olsun kime diyorumbu arada yogurdu akşam tüketmeyin birde salatalara zeytin yagı koyun metebolizmayı hızlandırıyomuş ben karra verdim 6 sonra birşey yemicem bu hafta bakalım işe yarıcekmı:18::18:
teşekkür ederim kuralları verdiğin için arkadaşım bu çok iyi oldu =)o zaman ben cuma günkü menümü aktarayım da bi başlangıç yapmış olayım gerçi utanıyorum bugün biraz fazla yedim sankiii =)
Nescafe 3`ü 1 arada 1 PAKET
Peynirli Poğaça 1 ADET
Patatesli Poğaça (ev yapımı) 1 ADET
Cacık 1 PORSİYON
Pirinç Pilavı 1 PORSİYON
Karnıyarık 1 PORSİYON
çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak
bunlar 980 kalori civarıymış.
Ek olarak bugün yürüdüm. yokuş yukarııı 3 kez çıktım indim 1 1.5 km felan oluyor herhalde. 30dk süre olarak o kadardır. Bundan sonra zamanlara dikkat ederek yzarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?