Canım hemen toparlamaya geçtim.Çünkü hemen kilolar gelmek için kapıda bekliyor.
bu hasta halimle bu kadar gülen yüzü ekranda görünce banada enerjihh geldi yaw:)bu gün pek bi enerciğimmmmmmmmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tekrar geçmiş olsun hayatım. ıhlamur evet iyi geliyor.bu aralar herkes hastaalışverişe gittim dışardaydım bugun çok yoruldum kızlar ayaklarım zonkluyor ve boğazlarım iyice şişti hastayım bir kupa ıhlamur yaptım içtim inşallah iyi olurum
ohhh afiyet olsun. bende çok severim. simiti olsa da yesekbu sabah kahvaltıda simit yiycem simitçi bekliyom her sabah 9 da geçiyo çok özledim simiti ya yiycem valla 1 tane
bu gün pek bi enerciğimmmmmmmmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
OH OH NE GÜZEL KUZUM İŞTEbu hasta halimle bu kadar gülen yüzü ekranda görünce banada enerjihh geldi yaw:)
tekrar geçmiş olsun hayatım. ıhlamur evet iyi geliyor.bu aralar herkes hasta
ohhh afiyet olsun. bende çok severim. simiti olsa da yesek
lalalala la lalalala la bize de mi bulaştı ne
sen merak etme canım tek tek sayıyorum benarada torpil de geçerim
su olayını çok iyi yapmışsın 2 ye bölmek süper fikir. ben hesapladım 2 litre içiyorum günde, 3 çıkarmam lazım :18:
Takım genelde haftasonları sessiz oluyor, gün içinde de belli bir zamanı yok, herkesin düzeni farklı. Ben genelde saat 5ten sonra gelebiliyorum. İşteyken mesajları okuyorum ama pc çok yavaş olduğu için cevap yazmak sıkıntı oluyor. Yalnız bugün gelemedim, ailevi nedenlerle anlatırım birazdan )
iyi olur canım düzenli başlarsan, son zamanlarını anlıyoruz elinde olmayan nedenlerin vardı. inş. düzene oturur, devam edersin
Geçmiş olsun canım, herkes de bir kırgınlık, grip hali var. Hep bu havalar yüzünden, sıcaktı sonra esti gürledi şimdi tekrar sıcaklar başlıyor... Ne giyeceğime karar veremiyorum bir türlü, kalın giy terlersin ince giy yağmur yağar... Ben de dün çok ateşlendim ama bugün iyiyim sağolsun kayınvaldem kayınpederim yorgunluğumu da unutturdu. Aslında tek başlarına iyi insanlar ama onların aralarındaki kavgalar bize yansıyor. Bak eve geleli yarım saat oluyor, iş çıkışı apar topar eve uğramadan onlara gittim. 12ye kadar ordaydık. Elde avuçta bir şey yok, sanki biz değil onlar genç gibi tartışıyorlar. Çöz çözebilirsen...
denerim canım sağolasınGeçmişolsun.Ben böyle durumlarda limonlu ılık suda içiyorum.o da çok iyi geliyor.
bende poçeee die bağırıp arabasıyla geçen pocalara bayılıorum :)ama şimdi yasakbu sabah kahvaltıda simit yiycem simitçi bekliyom her sabah 9 da geçiyo çok özledim simiti ya yiycem valla 1 tane
güzel çok iyi beslenmişinkızlar dün unuttum hastalıktan menümü paylaşmayı
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
salatalık domates
öğlen:
yeşil fasulye
yoğurt
ara öğün:
1 dilim ekmeğe peynirli domatesli sandviç yapıp yedim
akşam:
kırmızı biber sarımsaklı yoğurtlu
2 dilim karpuz
3 lt suyumu da bitirdim gün içinde
ama kızlar spor yapamıyorum haslatıktan sebep bu hafta yine az olacak kilo kaybım. umarım takımı büyük ölçüde etkilemez bu durumum. zira benim gibi hasta olan arkadaşlar da var grupta. hadi hayırlısı
Bugün hava güzel olacak diye çıktık eşimle ama bir yağmur yağdı, alıveriş merkezine girdik. Gezdik dolaştık çıktığımızda güneşli havayla karşılaştık. Ne acayip İzmir'in havası :44: İyice yorulduk, akşam da misafir gelecek artık bugün canımız çıkar :18: Eşim evde sağolsun yardımcı olur şimdi evi toparlamaya geçiyorum. Hepinize iyi güzel günler diliyorum. Uğrayamayabilirim tekrarBu arada söz misafirlere yaptıklarımdan yemeyeceğim, menümü paylaşayım şimdiden:
sabah
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 bardak süt
3-4 badem
akşam
5-6 kaşık yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1 fincan kahve
Kızlar benim hedefime ulaşmama az kaldı.Ben her zaman düzenli sizinle yazışmaya çalışıyorum.Ama artık zor oluyor.Ben mezun olim diyorum.Daha sonra tekrar aranıza gelmek isterim.Yanlız kuralları tam anlamadım.şimdi ben mezun olursam birdaha buraya girmek istediğimde kilo vermiş yada almış olursam nasıl bir uygulama yapılıyor.Birde ne kadar zaman sonra tekrar dönebiliyorum?
bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar benim hedefime ulaşmama az kaldı.Ben her zaman düzenli sizinle yazışmaya çalışıyorum.Ama artık zor oluyor.Ben mezun olim diyorum.Daha sonra tekrar aranıza gelmek isterim.Yanlız kuralları tam anlamadım.şimdi ben mezun olursam birdaha buraya girmek istediğimde kilo vermiş yada almış olursam nasıl bir uygulama yapılıyor.Birde ne kadar zaman sonra tekrar dönebiliyorum?
bana yardımcı olursanız sevinirim.
sabah yediğin böreği öğlen telafietmişindir canım öğlen o yüzden sanırım bişi yememişin doğru düzgün:)
bazen ebeveyn sorunları bizlere yansıyor elimizden geldiince yardımcı olucaz napalım evliliklerde yaş kaç olursa olsun sorun hep oluyor
denerim canım sağolasın
bende poçeee die bağırıp arabasıyla geçen pocalara bayılıorum :)ama şimdi yasak
güzel çok iyi beslenmişin[/QUOTE
teşekkür ederim
aynen canım bazen bakıyorum göz doymuyor ama künefe yemeyeli uzun zaman olmusturgünaydın kızlar;
dün kaçırdım ipin ucunu. eşim aldı işyerinden dün öğleden sonra, kızı da aldık etüt ten. bizim küçük cadı tutturdu pizza diye. eeee kızı kırmak olmaz şimdi. 1 küçük pizza bide künefe yedim. hastalığımdan heralde canım nasıl istedi bi bilseniz, görünce dayanamadım. sabah tartıldım 56 yım. sinir oldum yemeseydim belki 56 altında görücektim kendimi. nasıl pişmanım ama dün yerken hiç pişman değildim. offf tutamıyorum boğazımı. kaptanım çek çek saçımı çek, yol hakettim ben bunu.sporda yapamıyorum kaç gündür hastalıktan
bugün sabahta ofiste ekmeğimiz bitmiş. simit aldık büfeden yarına kadar tutarım artık kendimi. az ve öz yiyecem takıma geri dönmem lazım. ahhh şu boğazım ahhh.... gözüm doysa gönlüm doymuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?