Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu gün pek bi enerciğimmmmmmmmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

alışverişe gittim dışardaydım bugun çok yoruldum kızlar ayaklarım zonkluyor ve boğazlarım iyice şişti hastayım bir kupa ıhlamur yaptım içtim inşallah iyi olurum
tekrar geçmiş olsun hayatım. ıhlamur evet iyi geliyor.bu aralar herkes hasta
bu sabah kahvaltıda simit yiycem simitçi bekliyom her sabah 9 da geçiyo çok özledim simiti ya yiycem valla 1 tane
ohhh afiyet olsun. bende çok severim. simiti olsa da yesek

bu gün pek bi enerciğimmmmmmmmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

lalalala la lalalala la bize de mi bulaştı ne

kızlar dün unuttum hastalıktan menümü paylaşmayı
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
salatalık domates

öğlen:
yeşil fasulye
yoğurt

ara öğün:
1 dilim ekmeğe peynirli domatesli sandviç yapıp yedim

akşam:
kırmızı biber sarımsaklı yoğurtlu
2 dilim karpuz

3 lt suyumu da bitirdim gün içinde
ama kızlar spor yapamıyorum haslatıktan sebep bu hafta yine az olacak kilo kaybım. umarım takımı büyük ölçüde etkilemez bu durumum. zira benim gibi hasta olan arkadaşlar da var grupta. hadi hayırlısı

bu hasta halimle bu kadar gülen yüzü ekranda görünce banada enerjihh geldi yaw:)
OH OH NE GÜZEL KUZUM İŞTE
tekrar geçmiş olsun hayatım. ıhlamur evet iyi geliyor.bu aralar herkes hasta

ohhh afiyet olsun. bende çok severim. simiti olsa da yesek

lalalala la lalalala la bize de mi bulaştı ne

BULAŞSIN BULAŞSIN

bazen ebeveyn sorunları bizlere yansıyor elimizden geldiince yardımcı olucaz napalım evliliklerde yaş kaç olursa olsun sorun hep oluyor

Geçmişolsun.Ben böyle durumlarda limonlu ılık suda içiyorum.o da çok iyi geliyor.
denerim canım sağolasın

bu sabah kahvaltıda simit yiycem simitçi bekliyom her sabah 9 da geçiyo çok özledim simiti ya yiycem valla 1 tane
bende poçeee die bağırıp arabasıyla geçen pocalara bayılıorum :)ama şimdi yasak

güzel çok iyi beslenmişin

Bugün hava güzel olacak diye çıktık eşimle ama bir yağmur yağdı, alıveriş merkezine girdik. Gezdik dolaştık çıktığımızda güneşli havayla karşılaştık. Ne acayip İzmir'in havası :44: İyice yorulduk, akşam da misafir gelecek artık bugün canımız çıkar :18: Eşim evde sağolsun yardımcı olur şimdi evi toparlamaya geçiyorum. Hepinize iyi güzel günler diliyorum. Uğrayamayabilirim tekrar Bu arada söz misafirlere yaptıklarımdan yemeyeceğim, menümü paylaşayım şimdiden:

sabah
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay

öğlen
1 bardak süt
3-4 badem

akşam
5-6 kaşık yeşil mercimek
1 kase yoğurt

1 fincan kahve

Kızlar benim hedefime ulaşmama az kaldı.Ben her zaman düzenli sizinle yazışmaya çalışıyorum.Ama artık zor oluyor.Ben mezun olim diyorum.Daha sonra tekrar aranıza gelmek isterim.Yanlız kuralları tam anlamadım.şimdi ben mezun olursam birdaha buraya girmek istediğimde kilo vermiş yada almış olursam nasıl bir uygulama yapılıyor.Birde ne kadar zaman sonra tekrar dönebiliyorum?

bana yardımcı olursanız sevinirim.

sabah yediğin böreği öğlen telafietmişindir canım öğlen o yüzden sanırım bişi yememişin doğru düzgün:)

hayırlısı olsun canım darısı başımıza

Karar Defteri'nden alıntı yaparak cevaplayayım sorularını:

6 - Mezuniyet Karnesine Hak Kazanma:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.
Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.
Hedef kilosu paylaşım alanında yayımlanmamış olan yarışmacı karne alamaz.X
Her yarışmacının sadece bir kezkarne alma hakkı vardır.

7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

sabah yediğin böreği öğlen telafietmişindir canım öğlen o yüzden sanırım bişi yememişin doğru düzgün:)

evet canım sabah börek yediğim için öğleni geçiştirdim, hiç bir şey de yememek adına süt ve bir kaç badem yedim. birbirini tamamladı

günaydın kızlar;
dün kaçırdım ipin ucunu. eşim aldı işyerinden dün öğleden sonra, kızı da aldık etüt ten. bizim küçük cadı tutturdu pizza diye. eeee kızı kırmak olmaz şimdi. 1 küçük pizza bide künefe yedim. hastalığımdan heralde canım nasıl istedi bi bilseniz, görünce dayanamadım. sabah tartıldım 56 yım. sinir oldum yemeseydim belki 56 altında görücektim kendimi. nasıl pişmanım ama dün yerken hiç pişman değildim. offf tutamıyorum boğazımı. kaptanım çek çek saçımı çek, yol hakettim ben bunu.sporda yapamıyorum kaç gündür hastalıktan

bugün sabahta ofiste ekmeğimiz bitmiş. simit aldık büfeden yarına kadar tutarım artık kendimi. az ve öz yiyecem takıma geri dönmem lazım. ahhh şu boğazım ahhh.... gözüm doysa gönlüm doymuyo

Kızlar herkese merhabalar Bu aralar çok yoğun olduğum için nerdeyse hiç giremiyorum. Akşamleyin girip eski mesajları okuyacağım. Ayrıca ben 67,800 olmuşum eğer yarın söyleyemesem bunu girin

aynen canım bazen bakıyorum göz doymuyor ama künefe yemeyeli uzun zaman olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…