Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insallah gorursun canim mirak etme spora yeni basladiysan vucut kendini toparladiktan sonra fazlaligini atar mirak etme senn
mirak eeetmeee

Kalori konusunda sıkıntı yok ama aldığın kaloriyi karbonhidratlarla almak bence hiç mantıklı değil, karbonhidratın enerjiye dönüşümü daha zor oluyor. Bir de eymen_b'nin de dediği gibi yürüyüşü arttırmalısın. Bu arada takımın kaptanı benim yardımcısı Ecz.imiş ama yardımcımız izinli şuan

gunaydin kizlar kacamsiz bol hareketli hsftssonu olsun..

Haftasonu oldu ya menülerde kekler börekler kolalar artar şimdi Ben bu haftaya daha bir ciddi başladım, bak menümü paylaşayım:

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 domates
2 biber
1 dilim peynir
5 zeytin
(hiç ekmek yemedim, hep yiyordum, çay da içmedim 1 şeker atıyordum çünkü)

öğlen
1 dilim havuçlu cevizli kek
1 bardak süt

akşam
henüz belli değil yemeği yapınca paylaşırım

Saat 2de arkadaşlarla buluşup yürüyüş yapacağız. Kalabalık olacağı için yavaş tempo yürünür ama 2 saat yürümeden dönmem

bak şimdi yapma birdaha kulagını çekerim senin haberin olsun yeme onları yasak
ben bunları yersem varya topilik olurum zaten öyleyimde neyse
böyle ol canımı ye bebemama havuçlu cevizli kek olmamışbak ben ne yedim yazayım sana

sabah kahvaltısında yediklerim
kalkara kalkmaz limonlu ılık su
1- 1 yumurta beyazı
2- 2 tatlı kaşıgı çokalik
3-badem domates
4-nane dereotu maydonoz
5-1 kupa zayıflama çayı
6-1 adet çavdar ekmegi

öylen yedikelrimde şunlar
1- 1 su bardagı bezelye
2- kocaman 1 adet kereviz
3-bir avuç soya fasülyesi
4-tavuk gögsü 1 koca dilim
5- büyük boy ayran
bu arada bu sebzeleri hemen düdüklüye attım hasladım şimdide yiyorum isteyen gelsin

akşamda şunları yemeyi düşünüyorum
1- bol yeşillikli salata
2- semizotu salatasu yogurtlu
nasıl ama listem soru sormak isteyen varsa cevaplarım
böyle olun canımı yiyin kızlar bu haftada böyle denicem bakalım kaç kilo vericem

Hosgeldin canim.. Listen cok iyi kalori hesabina nerden bakiyorsun mirak ettim :) okadarcik yuruyusle ancak pogacalari eritmisindir

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 02.06.12 ] dan bakıyorum. üye oluyosun hergün giriosun yediklerini oraya tabii ki baslangıç hedef kilo falan girdikten sonra sana alman gereken kaloriyi sölüyo hedefe ulaşmak için günlük ihtiyaçla birlikte.mesela benim şu an 1138 kalori olmuş=)

Yürüyüş konusuna gelince çok yapamamın nedeni ben doğuda görev yapan bi öğretmenim canlar. Eşim de eve 8 gunde bir geliyor. Çok küçük bi ilçede çalışıyorum ben ve köpek fobim var çıkamıyorum dışarı yalnız. Zaten 30 hazırana kadar hergun merkeze seminere gidiyoruz sabah 7 gibi. Poğaçalar sırf o yüzden yani=) Dışarda sağlıklı yemek yenecek yerde yok Tunceli çok küçük.
o yüzden elimde tuba özayla fitness var bu aksamdan itibaren onu yapmaya başlıyorum. %0 dakika falan evde onunla idare edeceğim artık.

Bugünkü yemek listemse yine sağlıksız ama mecburiyetten
Sabah : 1 adet simit şeklinde kuru pasta
Öğleye doğru: 1 nescafe(nescafesiz yapamıyorum)
Öğlen: Bir porsiyon iskender (arkadaşlardan ayrılamadığım için mecburen yedim)
1 çay(şekersiz)
toplam 3litreye yakın su

bunların toplam kalorisi 1032 kalori sınırım 1086 zaten 1 temmuzda 96 olmak için 1086yı geçmemeliyim. Dolayısıyla iskenderin bedeli bana akşam yemeksiz kalma olarak dönmüş bulunmakta :)))) akşam da sporumu yapacağım eve yeni döndüm biraz dinlendikten sonra. 50 dk yapınca tüm hareketleri 8dkda youtubedaki şu hareketleri yapacağım.
8 dakika Karın Egzersizi - YouTube

Artık hiçbirşey yemiyorum sadece su ve şekersiz çay :)

arkadaşlar bence kontrollü gittikten sonra karbonhidrat falan ne farkeder ki sonuçta yani ben karbonhidrattır proteındır ayıramıyorum kalorisine göre takılıyorum çünkü benim çoooook zayıf bir iradem var ilk kez ciddi manada zayıflamaya karar verdim istediklerimi yiyemezsem vazgeçerim gibi geliyor o yüzden ben sporu arttırıp böyle devam edeceğim bakalım cuma neler olcak?

Bir de arkadaşlar cuma sabahtan aç tartılmıştım ben 95.9. Yine aynı şekilde cuma sabahtan aç tartılıp yazıorum değil mi kilomu belli bir saat yok?

Cuma sabah tartılırsan ve bir öncekinde aç tartıldığın için yine aç tartılırsan iyi olur tabi ki Eğer nete girmede sıkıntın olursa perşembe akşamından da kilonu bildirebilirsin Açıkcası ben de hemen hemen her şeyi yiyorum ama porsiyonlarını azaltarak... Her hafta 0,5 kilo veriyorum, kilo vermediğim hafta olmadı. Ama yürüyüşü arttırdım, onun da çok faydası var

anladım canım :) sporları yaptım ben bu akşam bu arada 58 dk :) yürüyüş imkanı keşke benim de olsa çok faydalıymış dediğin gibi yaa ordan baktığım zaman 30dklık bi yuruyuş bile 250 civari kalori yaktırıo çok ii yani :)

Senin durumunda evde spor yapmak daha mantıklı gözüküyor. Hem küçük bir yerde çalışıyorsun, yürüyecek yerlerde de köpek korkun var. Evde de yapılabilecek çok şey var. Videolar zaten var demiştin Kalori hesaplama işini çok sevdim, söylediğinden beri ben de hesaplayıp duruyorum. Hatta yemediklerim ama yemek istediklerime de bakıyorum kaç kalori diye, çok pratik bir site olmuş Tunceli nasıl peki, ne zamandan beri orada görev yapıyorsun, alıştın mı? Ben Adana'da Diyarbakır'da yaşadım biraz da Hatay'ı bilirim ama Tunceli'ye hiç gitmedim. Uzun zamandır da İzmir'de yaşıyoruz. Ahh bu öğretmenlerin çilesi ne zaman bitecek, yerlerinden yurtlarından oluyor insanlar meslek için... Hep öğretmen olmamı istemişlerdi... Eş durumu filan yok mu? Ailen nerede yaşıyor?

Öğlen oldu ne gelen var ne giden Haftasonu sakin oluyordu ama havalar düzelince hiç kimse uğramaz oldu Neyse ben yine de menümü paylaşayım:

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
2 domates
2 biber

öğlen
1 avuç karışık çerez (leblebi, kabak ç., badem) 150kalori
1 porsiyon profiterol 208 kalori

28 MAYIS - 03 HAZİRAN MESAJ SAYIMI
fatos0808 ( 8 / 7 / 9 / 5 / 5 / 0 / 0 ) 34
caffiel ( 3 / 11 / 9 / 2 / - / - / - ) 25
lavinia17 ( - / - / - / - / 2 / 2 / 1 ) 5 yeni üye
eymen_b ( 3 / 6 / 0 / 0 / 2 / 5 / 0 ) 16
Buseryem ( 1 / 0 / 0 / 1 / 6 / 0 / 0 ) 8
ankaran ( 9 / 9 / 4 / 6 / 7 / 0 / 0 ) 35
aydogdugul ( 18 / 0 / 8 / 0 / 12 / 6 / 3 ) 47
EgeMeltemi ( 4 / 3 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 7

Bu hafta EgeMeltemi neredeyse hiç uğramadı, haftaya uğramazsa takıma dahil olmayacak!!!
Buseryem önümüzdeki hafta daha çok burada olmanı istiyoruz
ankaran'ı da tebrik ederim 35 mesajla birincimiz

selamlar ben geldim sizlere bakmaya sizi unuttum sakın sanmayın bahar temizliği var bu hafta evde benim belki cok fazla yazamıcam ama inşallah diğer hafta listenize dahil olurum bende:)bugun gezdim yürüdüm evi topladım kızlar çok yoruldum dolayısıyla cok kalori harcadıgımı dşünüyorum bugunki listemde bahsedeyim size belki beğenir yada beğenmezsiniz doğru yol gösterirsiniz..buarada bu havaların sıcaklıgını çok özlemişim sıcak havada daha çok şansımız var çabuk kilo verme konusunda ama size bişey danısıcam benim ellerim şişti kızlar acaba diyorum sıcaklardan olabilirmi?
çok yazdım okurken canınız sıkılcak :) neyse yazamıcam ya yarın içimi dökim dedim ben gelene kadar beni unutmayın 3 bilemedim 4 gn sonra burda olucam anneme gidicem yarın neyse kendinize iyi bakın..

sabah

1 dilim ekmek peynir

öğle

tavk dürüm abowww burda büyük yanlışlardayım:18:

akşam

6 ızgara köfte salata

dışarda gezince böyle oldu aralarda uçtu gitti

selamlar ben geldim sizlere bakmaya sizi unuttum sakın sanmayın bahar temizliği var bu hafta evde benim belki cok fazla yazamıcam ama inşallah diğer hafta listenize dahil olurum bende:)bugun gezdim yürüdüm evi topladım kızlar çok yoruldum dolayısıyla cok kalori harcadıgımı dşünüyorum bugunki listemde bahsedeyim size belki beğenir yada beğenmezsiniz doğru yol gösterirsiniz..buarada bu havaların sıcaklıgını çok özlemişim sıcak havada daha çok şansımız var çabuk kilo verme konusunda ama size bişey danısıcam benim ellerim şişti kızlar acaba diyorum sıcaklardan olabilirmi?
çok yazdım okurken canınız sıkılcak :) neyse yazamıcam ya yarın içimi dökim dedim ben gelene kadar beni unutmayın 3 bilemedim 4 gn sonra burda olucam anneme gidicem yarın neyse kendinize iyi bakın..

sabah

1 dilim ekmek peynir

öğle

akşam

6 ızgara köfte salata

sabah

1 dilim ekmek peynir

öğle

akşam

6 ızgara köfte salata

sabah

1 dilim ekmek peynir

öğle

akşam

6 ızgara köfte salata

hoşgeldin aramıza. bol kilo vermeli haftalrın olur inşallah :)

paşam ben akşamları bi kase yoğurt yiyordum yememeliyim ve neden ?

süper menü ya bayıldım .ohhh canım da çekti

canım bnende senin gibiyim. boğazımı tutsam güzel kilo kaybediyorum ama uzun zamandır kilo vermem durmuştu. bende madem boğazımı tutamıyorum bari yediğime içtiğme dikkat edeyim dedim öyle başladım yola. ben 5 senedir ekmek yemiyorum çok nadir yersemde çavdar ekmeği yiyorum. suyumu da böldüm sabah 1,5 öğleden sonra 1,5 lt içiyorum. öyle takip etmem daha kolay oluyor. ne içtiğimi biliyorum. ben ek olarak yürüyüş te yapıyorum. akşam eve giderken 6 durak erken iniyorum. 3 km yapıyor eve nasıl gidiyorum bi bilsen tuvalete zor yetişiyorum acayip ödem attırıyor. tabi senin çalıştığın ortamda bu pekte mümkün görünmemekte. başka çözümler bulmuşsun sen zaten

teşekkür ederim bi de kilo kaybında birinci olabilsem. buseryem hedefini yükseltmiş 2 kg demiş nasıl geçicem ben buseryemi ya offf

ayyy sndemi kalori takintilisin bosver sekerim okadar takip etme
biri daha vardi grupta gram gram yiyip kalori hesaliyordu ismini hatirlayamadim noldi ona kayiplarda :)

ehehhh kaptanim olmuyor ama cerezle tatliyi ayni ogun yemisin o sitdeki kalori hessplayicsna guvenme bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…