selamlar ben geldim sizlere bakmaya sizi unuttum sakın sanmayın bahar temizliği var bu hafta evde benim belki cok fazla yazamıcam ama inşallah diğer hafta listenize dahil olurum bende:)bugun gezdim yürüdüm evi topladım kızlar çok yoruldum dolayısıyla cok kalori harcadıgımı dşünüyorum bugunki listemde bahsedeyim size belki beğenir yada beğenmezsiniz doğru yol gösterirsiniz..buarada bu havaların sıcaklıgını çok özlemişim sıcak havada daha çok şansımız var çabuk kilo verme konusunda ama size bişey danısıcam benim ellerim şişti kızlar acaba diyorum sıcaklardan olabilirmi?
çok yazdım okurken canınız sıkılcak :) neyse yazamıcam ya yarın içimi dökim dedim ben gelene kadar beni unutmayın 3 bilemedim 4 gn sonra burda olucam anneme gidicem yarın neyse kendinize iyi bakın..
dışarda gezince böyle oldu aralarda uçtu gitti
gunaydin canim bende zrla okuyupbcevapliyorum su telefondan Bian once krtulmam lazm yetisemiyorum bazen cevaplamalara
ankaran'ı tebrik eder28 MAYIS - 03 HAZİRAN MESAJ SAYIMI
fatos0808 ( 8 / 7 / 9 / 5 / 5 / 0 / 0 ) 34
caffiel ( 3 / 11 / 9 / 2 / - / - / - ) 25
lavinia17 ( - / - / - / - / 2 / 2 / 1 ) 5 yeni üye
eymen_b ( 3 / 6 / 0 / 0 / 2 / 5 / 0 ) 16
Buseryem ( 1 / 0 / 0 / 1 / 6 / 0 / 0 ) 8
ankaran ( 9 / 9 / 4 / 6 / 7 / 0 / 0 ) 35
aydogdugul ( 18 / 0 / 8 / 0 / 12 / 6 / 3 ) 47
EgeMeltemi ( 4 / 3 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 7
ankaran'ı da tebrik ederim 35 mesajla birincimiz[/SIZE]
canım ben artık akşam tüketmiyorum bir hafta böle gider a grubu oldugumdan herşey yasak lisetyi bir yasaam burayahoşgeldin aramıza. bol kilo vermeli haftalrın olur inşallah :)
paşam ben akşamları bi kase yoğurt yiyordum yememeliyim ve neden ?
süper menü ya bayıldım .ohhh canım da çekti
canım bnende senin gibiyim. boğazımı tutsam güzel kilo kaybediyorum ama uzun zamandır kilo vermem durmuştu. bende madem boğazımı tutamıyorum bari yediğime içtiğme dikkat edeyim dedim öyle başladım yola. ben 5 senedir ekmek yemiyorum çok nadir yersemde çavdar ekmeği yiyorum. suyumu da böldüm sabah 1,5 öğleden sonra 1,5 lt içiyorum. öyle takip etmem daha kolay oluyor. ne içtiğimi biliyorum. ben ek olarak yürüyüş te yapıyorum. akşam eve giderken 6 durak erken iniyorum. 3 km yapıyor eve nasıl gidiyorum bi bilsen tuvalete zor yetişiyorum acayip ödem attırıyor. tabi senin çalıştığın ortamda bu pekte mümkün görünmemekte. başka çözümler bulmuşsun sen zaten
teşekkür ederim bi de kilo kaybında birinci olabilsem. buseryem hedefini yükseltmiş 2 kg demiş nasıl geçicem ben buseryemi ya offf
canım ben artık akşam tüketmiyorum bir hafta böle gider a grubu oldugumdan herşey yasak lisetyi bir yasaam burayasüt ve süt ürünnleri yasakmış bizlere:18::18:
yavrim gel sanada yedireyim daha bol dolapta allah uuzn ömür versin benim sponsorabu hafta böle gidicek bakalım canım saat 6 sonrada birşey yemiyorum akşam meyvayı tükenme şeker olarak döner sana salata ve çorba ye ben bugün hafif yaptım kahvaltımı zaten 350 gram kadar vermiştim yazmadım gene 88 dedim meyesse gram bile olsa yazılıyomuş anlıcagın eksilerde çıktım bu hafta beni takip et bebem bu hafta bakıcam böyle güzel veririsem haftayada tam gaz devam
günaydın cicişlerha uutmadan çökelik dedigim yane sizin tabirinizle lor biz ona çökelik diyorum bebeler aklınızda çukulata diye kalmasın
paşacım bana ayarlayalım senin sponsordan . valla ben yazdırıyom gramları benden gram gram gidiyo maalesef. takıma katılmadan bu kadarda gitmiyo du inan. giden gramlar moral oluyor bana. ohhh çökeleği bende çok severim. kayınvalideme yaptıryorum ben çok güzel yapıyo sağolsun. ben bazen abartıp koca bi tabak tüketiyorum. çok seviyorum
ehehhh kaptanim olmuyor ama cerezle tatliyi ayni ogun yemisin o sitdeki kalori hessplayicsna guvenme bence :))
ankaran'ı tebrik ederBuseryem e ceza bekleriz
Saka saka cezalar olmasin cezaya karsiyiz
ya aklima geldi biara bi çinlimiz vardi noldu ona oda kayip..
Herkese selamlar kızlar
28 mayıs - 03 haziran mesaj sayımı
fatos0808 ( 8 / 7 / 9 / 5 / 5 / 0 / 0 ) 34
caffiel ( 3 / 11 / 9 / 2 / - / - / - ) 25
lavinia17 ( - / - / - / - / 2 / 2 / 1 ) 5 yeni üye
eymen_b ( 3 / 6 / 0 / 0 / 2 / 5 / 0 ) 16
buseryem ( 1 / 0 / 0 / 1 / 6 / 0 / 0 ) 8
ankaran ( 9 / 9 / 4 / 6 / 7 / 0 / 0 ) 35
aydogdugul ( 18 / 0 / 8 / 0 / 12 / 6 / 3 ) 47
egemeltemi ( 4 / 3 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 7
[sıze=3]bu hafta egemeltemi neredeyse hiç uğramadı, haftaya uğramazsa takıma dahil olmayacak!!!
Buseryem önümüzdeki hafta daha çok burada olmanı istiyoruz
Ankaran'ı da tebrik ederim 35 mesajla birincimiz[/sıze]
gunaydin kizlarrr bol kilo vermeli bir hafta olsun
yav 1 msj içinmi beni tebrik etmedin küstüm
canım bi diyetisyene git :106: kilon çok fazla sistemli başlaman gerekir benceben de gördüm o kiloyu ama ben öyle bir yiyordum ki kolayı çerezi ekmeği kesip günde 1,5-2 saat yürüyüş yapınca 120 ye kadar düştü sonra ilaç falan kullandım stres yaptım hep kilo verdim ama çok pişmanım hem kilo vermemi durdurdum hem sonra geri aldım bi kısmını
ben kilo veremeyince stres oluyorum o huyumdan geçmem lazım
Naısılsınız kızlar bu gün elim ayağım kalkmıyo hiçbişi yapasım yok oturuyom öle..
Bugün valla hareket yürüytüş yapmadım gripmi olucam ne çok halsizim elim ayağım tutmuyor ya
haklısın canım ya hiç farketmedim 1 mesaj far olduğunu, otomatik sıralıyor excell programıgeç de olsa tebrik ederim
diyetisyene gitmiştim zaten, yediklerim de genelde diyete uygun oluyor ama kalori hesabına giriştim işler şaştızaten insülin direnci var ilaç kullanıyorum...
Hiç sorma ya bende de bir halsizliktir bugün gidiyor. Dün yağdı gürledi İzmir bugün de çok sıcak oldu, havanın ani değişmesinden olsa gerek :44:
Yazmışken menümü de paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 çay
öğlen
4 kaşık nohut
4 kaşık pilav
yarım kase cacık
ara
1 muz
akşam
1 karnıyarık
4 kaşık pilav
1 bardak ayran
yaa sorma bu hafta sonu kalori hesaplayayım dedim, bugün tartıldım 1 gram vermemişimkalori hesaplamakla olmayacak sanırım bu iş Ben yine eski yöntemime devam edeyim, tatlıya çereze hayır
Nerelerdesin canım özlettin kendini
Naısılsınız kızlar bu gün elim ayağım kalkmıyo hiçbişi yapasım yok oturuyom öle..
Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum65'i görücem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?