Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kolay gelsin canim bu temizlik isleri zor Ben sozde Kadin tuttum ama hep arkasindan gectim halada evim daginik sipam hicbirsey yapmama izin vermior ( sicaklar kilo vermek icin iyide off cekilmiyor ya geceleri bile su icnde kaliyorum insallah cuma bunun yararini gorurum bide temizlik yaparken hareketli ediyorum nasilsa diye insan tikinmayi bol tutuyor sen sakin yapma Ben yaptim sen yapma sekerimmm

ankaran'ı tebrik eder Buseryem e ceza bekleriz
Saka saka cezalar olmasin cezaya karsiyiz
ya aklima geldi biara bi çinlimiz vardi noldu ona oda kayip..

canım ben artık akşam tüketmiyorum bir hafta böle gider a grubu oldugumdan herşey yasak lisetyi bir yasaam burayasüt ve süt ürünnleri yasakmış bizlere:18::18:
yavrim gel sanada yedireyim daha bol dolapta allah uuzn ömür versin benim sponsorabu hafta böle gidicek bakalım canım saat 6 sonrada birşey yemiyorum akşam meyvayı tükenme şeker olarak döner sana salata ve çorba yeben bugün hafif yaptım kahvaltımı zaten 350 gram kadar vermiştim yazmadım gene 88 dedim meyesse gram bile olsa yazılıyomuşanlıcagın eksilerde çıktım bu hafta beni takip et bebem bu hafta bakıcam böyle güzel veririsem haftayada tam gaz devam
günaydın cicişlerha uutmadan çökelik dedigim yane sizin tabirinizle lor biz ona çökelik diyorum bebeler aklınızda çukulata diye kalmasın

Son düzenleme:

paşacım bana ayarlayalım senin sponsordan . valla ben yazdırıyom gramları benden gram gram gidiyo maalesef. takıma katılmadan bu kadarda gitmiyo du inan. giden gramlar moral oluyor bana. ohhh çökeleği bende çok severim. kayınvalideme yaptıryorum ben çok güzel yapıyo sağolsun. ben bazen abartıp koca bi tabak tüketiyorum. çok seviyorum

canım ,taze olunce benim sponsorun eşim bebem inan birşeyim bitse alıyo bazen mızıkçılıkta ediyo degil yane bebek için veriyorumya verincede seviniyo bu arada huyu degişmedi ban karşı allah var şimdiye kadar kafama hiç kalkmadı kilomu ama kilo verdikçe adama birşey oluyo anlamış degilimherşey bebek için

ehehhh kaptanim olmuyor ama cerezle tatliyi ayni ogun yemisin o sitdeki kalori hessplayicsna guvenme bence :))

yaa sorma bu hafta sonu kalori hesaplayayım dedim, bugün tartıldım 1 gram vermemişim kalori hesaplamakla olmayacak sanırım bu iş Ben yine eski yöntemime devam edeyim, tatlıya çereze hayır

ankaran'ı tebrik eder Buseryem e ceza bekleriz
Saka saka cezalar olmasin cezaya karsiyiz
ya aklima geldi biara bi çinlimiz vardi noldu ona oda kayip..

Herkese selamlar kızlar

Nerelerdesin canım özlettin kendini

canım bi diyetisyene git :106: kilon çok fazla sistemli başlaman gerekir bence ben de gördüm o kiloyu ama ben öyle bir yiyordum ki kolayı çerezi ekmeği kesip günde 1,5-2 saat yürüyüş yapınca 120 ye kadar düştü sonra ilaç falan kullandım stres yaptım hep kilo verdim ama çok pişmanım hem kilo vermemi durdurdum hem sonra geri aldım bi kısmını

ben kilo veremeyince stres oluyorum o huyumdan geçmem lazım

yav 1 msj içinmi beni tebrik etmedin küstüm

Sabah
1 tane suda yumurta
1 domates salkatalık
zeytin
2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen
semizotu yemeği
yoğurt
1 dilim ekemek
akşama
çorba
salata

yav 1 msj içinmi beni tebrik etmedin küstüm

haklısın canım ya hiç farketmedim 1 mesaj far olduğunu, otomatik sıralıyor excell programı geç de olsa tebrik ederim

diyetisyene gitmiştim zaten, yediklerim de genelde diyete uygun oluyor ama kalori hesabına giriştim işler şaştı zaten insülin direnci var ilaç kullanıyorum...

Naısılsınız kızlar bu gün elim ayağım kalkmıyo hiçbişi yapasım yok oturuyom öle..
Bugün valla hareket yürüytüş yapmadım gripmi olucam ne çok halsizim elim ayağım tutmuyor ya

Hiç sorma ya bende de bir halsizliktir bugün gidiyor. Dün yağdı gürledi İzmir bugün de çok sıcak oldu, havanın ani değişmesinden olsa gerek :44:

Yazmışken menümü de paylaşayım:

sabah
1 poğaça
1 çay

öğlen
4 kaşık nohut
4 kaşık pilav
yarım kase cacık

ara
1 muz

akşam
1 karnıyarık
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

Son düzenleme:

kaptanım ne yaptın sen öğlen nohut+pilav akşam karnıyarık+pilav
ama olmaz ki

günaydın kızlar;
dün bende çok fenaydım. sesim tamamiyle gitti düne nazaran biraz daha iyiyim. dün yediklerimi paylaşayım sizinle bugün kileride gün içinde yazarım
sabah: 1 adet poğaça

öğlen: 1 kepçe çorba
yarım kepçe patlıcan yemeği
yoğurt

akşam: bişey yemedim

bugün sabah: nihayet düzgün bi kahvaltı yaptım bi hafta aradan sonra
yarım haşlanmış yumurta- diğer yarısı ofiste ki diğer arkadaşıma
1 adet domates salatalık
biraz maydonoz
1 dilim köy peyniri
bir dilim ekmek

suyumu da içiyorum tabi gün aşırı

Bende hiç başka bir diyet uygulamıyorum korkuyorum kilo alırım diye Böyle yemekten kesip spor yapınca gidiyor benim kilolar . Leptopum kırıldı bende kardeşiminkinden ara ara girebiliyorum. Tamirciden gelsin çıkmıyacam buralardan .

Naısılsınız kızlar bu gün elim ayağım kalkmıyo hiçbişi yapasım yok oturuyom öle..

Bende oruçluyum biraz yorgunum .

Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum 65'i görücem galiba

Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum 65'i görücem galiba

günaydın canım allah kabul etsin. ne güzel ya oruçluyken kilo veriyorsun. bende tam tersi ramazanda kilo alırım. 65 görürsün bak sen böyle gidersen. bende akşam bişey yemedim sabah kalktım karnım inmiş göbek yoktu sanki. bu manzarayı görmeyeli aylar oldu nerdeyse nasıl sevindim anlatamam. bu hafta benden de en az 1 kilo gitmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…