Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum 65'i görücem galiba

günaydın canım allah kabul etsin. ne güzel ya oruçluyken kilo veriyorsun. bende tam tersi ramazanda kilo alırım. 65 görürsün bak sen böyle gidersen. bende akşam bişey yemedim sabah kalktım karnım inmiş göbek yoktu sanki. bu manzarayı görmeyeli aylar oldu nerdeyse nasıl sevindim anlatamam. bu hafta benden de en az 1 kilo gitmesi lazım

iki kere göndermişim ya bilgisayarın yavaşlığı göndermedim sandım hehe

Hoşgeldin canım İnşallah hep beraber kilolarımızdan kolayca kurtuluruz .

Günaydın Normalde bende ramazanda kilo alırım ama artık çok dikkat ediyorum tüm gün aç kalınca akşamleyinde kendimi doyuracak kadar yiyorum . Sonrada spor yapıyorum 1 saat böylece kilo vermiş oluyorum. Sende verirsin 1 kiloyu ama kendini bu kadar strese sokmana gerek yok o kadar fazlan yok ben senin kilon benim hedefim

benim bünyem zayıf buseryem. tutamıyorum boğazımı. eskiden olsa hiç korkmazdım herşeyi yerdim çekinmeden, bi kaç gün tutardım boğazımı hooopp giderdi kilom. çok basitti benim için anlayacağın. şimdi öyle değil spor la ancak verebiliyorum. ramazanda da kilo alacağımı hesap edersek o zamana kadar hedef kiloma ulaşmam lazım. sizden korkuma artık yemekleri de azalttım az ve dikkatli yemeğe çalışıyorum. neme lazım saçımı çekersiniz falan :)

Geçmiş olsun canım benimde bademciklerim şişti ve sesim kısıldı. Halsizlikte başladı biraz yorgunum bugün o yüzden

Bende bu sene içinde aldım bu kadar kiloyu haklısın sen baştan al önlemin sonra bizim gibi ah vah etme. Ben şimdi çok pişman oldum ama iş işten geçti. Ama zararın neresinden dönsek kardır diyip diyete girdim. 10 kilo verdim kaldı 10 kilo onlarda giderse benden mutlusu yok Sende sakın diyeti bozayım deme çok pis saçını çekerim

canım sana da çok geçmiş olsun. diyeti alışkanlık haline getirmem lazım. 10 kilo vermişsin zaten diğer 10 kilo da çok rahat gider emin olur.

sabah 1 kk peynir
2 dilim ekemek
salatalık domates
5 zeytin
çay
ara 1 muz
öğlen
taze fasulye yemeği1 dilim ekemek salata yedim

evet ya ramazan hep bozuyo diyetlerimi of ya bende hep kilo alıyorum

tekrara geçmiş olsun cnaım menünde çok güzelmiş

sabah 1 kk peynir
2 dilim ekemek
salatalık domates
5 zeytin
çay
ara 1 muz
öğlen
taze fasulye yemeği1 dilim ekemek salata yedim

ohhh afiyet olsun balım..

slm arkadaşlar nasılsınız izmire iyden iye yaz geldi iyce yazın napçaz bilmeme çok sıcak

selam canım. bizde iki gündür ofiste klima çalıştırıyoruz. ankara da ısındı iyiden iyiye

tekrara geçmiş olsun cnaım menünde çok güzelmiş

teşekkür ederim tatlım.
öğlen kaçtı biraz. işyerinin yemeğini kaçırdık dışarda alışveriş yapıcaz diye. kıymalı pide söyledik arkadaşımla paylaşıp onu yedik. akşam hafif bişeylerle geçiştiricem bakalım.

canım sana da çok geçmiş olsun. diyeti alışkanlık haline getirmem lazım. 10 kilo vermişsin zaten diğer 10 kilo da çok rahat gider emin olur.

Evet iki aydır diyetteyim böyle devam edicem sonuna kadar
slm arkadaşlar nasılsınız izmire iyden iye yaz geldi iyce yazın napçaz bilmeme çok sıcak

Buralarda çok sıcak cam pencere açtık her tarafı

ben varım canımm

Bir kişi buldum

allah kabul etsin canım orucunu

Sağol canım.

kaptanım ne yaptın sen öğlen nohut+pilav akşam karnıyarık+pilav
ama olmaz ki

Ne yapayım canım ya ben de üst üste pilav yemekten memnun değilim ama iş yerinde pilav çıkmıştı, evde de yapmıştım denk geldi Yeme demi ayır pilavı ama tepsiye alınca da dayanamıyorum Aslında sadece didikliyorum, 4 kaşık da tahmini yemişimdir diyorum... Bugün menüm:

sabah
1 poğaça
1 çay

öğlen
1 parça ızgara tavuk
yarım kase yoğurt
3 kaşık pilav

akşam
1 karnıyarık (dünden kalan yemek old. için dün ile aynı)
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
bu sefer pilav yok

İster istemez poğaça filan yiyoruz ama ben bir çok insana göre çok çok az yemeye çalışıyorum. Poğaçalar zaten küçük sadece 1 tane yiyorum. Yarın ben de domates salatalıklı kahvaltımı yapacağım. Evde olduğum sürece kahvatlım daha iyi oluyor Senin de menü gayet iyi, akşam da bir şey yememişsin valla tebrik ederim, ben duramam yemezsem

Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum 65'i görücem galiba

Evet iki aydır diyetteyim böyle devam edicem sonuna kadar

Buralarda çok sıcak cam pencere açtık her tarafı

Bir kişi buldum

Sağol canım.

Öncelikle Allah kabul etsin, bu sıcak havada oruç da diyet de zor gerçekten. Ama oruçta bile kilo vermişsin 65i kesin görürsün Bildiğinden de şaşmamak lazım, herkesin kendine göre bünyesine göre bir düzeni var değiştirince olmuyor

Bu arada Çin'li arkadaş hepinizin de farkettiği gibi yok, bir şey de söylemedi :44: Zaten tüm takımlarda üye eksikliği var, yeni gelenlerin çoğu da takımdan çabuk ayrılıyor. Bize de

lafebesi
ipo
harmoni_
bebishhh06
Tourist
EgeMeltemi

katılmıştı ama hiç birinden haber alınamadı bir daha :44::44::44: İyice sessizleşti forum, 3 kişi kaldıklarını söyleyen takım bile var... Yeni üyeler bir ara katılacak takım bulamıyordu, şimdi takımlar üye bulamıyor

Günde kaç kalori almak gerekir?

Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her bir kilo için 20 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Mesela 65 kiloda aktif bir kadın günlük olarak 1800-2000 kalori alması gerekir. Bu kişi haftada yarım ile bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarını 500 kalori azaltması lazım. Eğer daha kalıcı ve sağlıklı kilo çözümleri istiyorsanız, diyet yaparken günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…