Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum65'i görücem galiba
günaydın canım allah kabul etsin. ne güzel ya oruçluyken kilo veriyorsun. bende tam tersi ramazanda kilo alırım. 65 görürsün bak sen böyle gidersen. bende akşam bişey yemedim sabah kalktım karnım inmiş göbek yoktu sanki. bu manzarayı görmeyeli aylar oldu nerdeyse nasıl sevindim anlatamam. bu hafta benden de en az 1 kilo gitmesi lazım
selam 6. takım. Ben aranıza yeni katıldım kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum:)
Ben gül yaşım 25. Kilo hikayeme gelince çocukluıgumdan beri hep kilolu oldum yalnız en son eylülde tartıda 114 kiloyu görünce resmen hayattan soğudum. Daha sonra iş güç evlilik derken nolduğunu anlamadan 95-96 kiloya düştüğümü gördüm çok sevindim:) hiçbir özel diyet yapmadım bu süreçte. Sadece ekmeği azalttım çaya kahveye attığım şekeri tamamen kestim bi de çalışmaya başladım tabii ki =)
Sonra dedim ki farkında olmadan 20 kiloya yakın kilo vermişsin demek ki verebiliyorsun bu umutsuzluk neden? Eşimin de bayaa etkisi oldu saolsun=) Dün itibariyle uzun zamandır takıp ettiğim ama yazmadığım bu siteye yazdım ve serüvenim başladı. Henüz çok yeniyim ama çok heyecanlıyım. Çok mutluyum:)
Hedefim 1 temmuzda 96 kilodan 90 kiloya inmek asıl hedefimse 1 aralıkta ideal kilom olan 61 kiloda olmakkk =) yani 6 ayda 35 kilo. inşallah başarabilirim:)
Cuma günü aranıza katılmam da iyi oldu sanırım bu hafta yarışabiliyorum değil mi? Dahil edilecek miyim kızlar =)
canım tebrik ederim neler yiyosun merak ettimdevam edersin işşallah gerçekten insan istediketn sonra veriyo yeterki istesin insan QUOTE]
Özel birşey yemiyorum yemeği azaltıp bol bol spor yapıyorum .
Bu tempoyla gidersen haftaya 65 olursunTatlı krizi de kadınların düşmanı Benim menülerimde pek tatlı olmuyor, benim zaafım genede hamurişi ya da pratik yiyeceklere karşı... Ama bu hafta uyguladıklarından şaşmazsan kısa zamanda mezun da ederiz seni
İnşallah canım . Ben tatlıyı çok seviyorum ama maalesef diyette olduğum için uzak kaldım bayadır. Ama kilo vermek için değer. Ben erken mezun olamam bir hafta veriyom bir hafta vermiyorum uzun zaman sizlerleyim anlaşılarn
28 MAYIS - 03 HAZİRAN MESAJ SAYIMI
fatos0808 ( 8 / 7 / 9 / 5 / 5 / 0 / 0 ) 34
caffiel ( 3 / 11 / 9 / 2 / - / - / - ) 25
lavinia17 ( - / - / - / - / 2 / 2 / 1 ) 5 yeni üye
eymen_b ( 3 / 6 / 0 / 0 / 2 / 5 / 0 ) 16
Buseryem ( 1 / 0 / 0 / 1 / 6 / 0 / 0 ) 8
ankaran ( 9 / 9 / 4 / 6 / 7 / 0 / 0 ) 35
aydogdugul ( 18 / 0 / 8 / 0 / 12 / 6 / 3 ) 47
EgeMeltemi ( 4 / 3 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 7
Bu hafta EgeMeltemi neredeyse hiç uğramadı, haftaya uğramazsa takıma dahil olmayacak!!!
Buseryem önümüzdeki hafta daha çok burada olmanı istiyoruz
ankaran'ı da tebrik ederim 35 mesajla birincimiz
Tamam siz yeterki isteyin
teşekkür ederim bi de kilo kaybında birinci olabilsem. buseryem hedefini yükseltmiş 2 kg demiş nasıl geçicem ben buseryemi ya offf
Senin kilon mu var kızBenim kilom fazla olduğu için daha çabu veriyorum Ama sende bu hafta kaçamak yapmazsan gayet kolay verirsin .
ankaran'ı tebrik ederBuseryem e ceza bekleriz
Saka saka cezalar olmasin cezaya karsiyiz
ya aklima geldi biara bi çinlimiz vardi noldu ona oda kayip..
Hayır kıymayın banaEvet çinli vardı oda gözükmüyo ortalarda bıraktı mı acaba?
günaydın canım allah kabul etsin. ne güzel ya oruçluyken kilo veriyorsun. bende tam tersi ramazanda kilo alırım. 65 görürsün bak sen böyle gidersen. bende akşam bişey yemedim sabah kalktım karnım inmiş göbek yoktu sanki. bu manzarayı görmeyeli aylar oldu nerdeyse nasıl sevindim anlatamam. bu hafta benden de en az 1 kilo gitmesi lazım
GünaydınNormalde bende ramazanda kilo alırım ama artık çok dikkat ediyorum tüm gün aç kalınca akşamleyinde kendimi doyuracak kadar yiyorum . Sonrada spor yapıyorum 1 saat böylece kilo vermiş oluyorum. Sende verirsin 1 kiloyu ama kendini bu kadar strese sokmana gerek yok o kadar fazlan yok ben senin kilon benim hedefim
günaydın kızlar;
dün bende çok fenaydım. sesim tamamiyle gitti düne nazaran biraz daha iyiyim. dün yediklerimi paylaşayım sizinle bugün kileride gün içinde yazarım
sabah: 1 adet poğaça
öğlen: 1 kepçe çorba
yarım kepçe patlıcan yemeği
yoğurt
akşam: bişey yemedim
bugün sabah: nihayet düzgün bi kahvaltı yaptım bi hafta aradan sonra
yarım haşlanmış yumurta- diğer yarısı ofiste ki diğer arkadaşıma
1 adet domates salatalık
biraz maydonoz
1 dilim köy peyniri
bir dilim ekmek
suyumu da içiyorum tabi gün aşırı
benim bünyem zayıf buseryem. tutamıyorum boğazımı. eskiden olsa hiç korkmazdım herşeyi yerdim çekinmeden, bi kaç gün tutardım boğazımı hooopp giderdi kilom. çok basitti benim için anlayacağın. şimdi öyle değil spor la ancak verebiliyorum. ramazanda da kilo alacağımı hesap edersek o zamana kadar hedef kiloma ulaşmam lazım. sizden korkuma artık yemekleri de azalttım az ve dikkatli yemeğe çalışıyorum. neme lazım saçımı çekersiniz falan :)
Geçmiş olsun canım benimde bademciklerim şişti ve sesim kısıldı. Halsizlikte başladı biraz yorgunum bugün o yüzden
Bende bu sene içinde aldım bu kadar kiloyu haklısın sen baştan al önlemin sonra bizim gibi ah vah etme. Ben şimdi çok pişman oldum ama iş işten geçti. Ama zararın neresinden dönsek kardır diyip diyete girdim. 10 kilo verdim kaldı 10 kilo onlarda giderse benden mutlusu yokSende sakın diyeti bozayım deme çok pis saçını çekerim
Huhu kimse yokmu ordaBugün ben varım diye kimse girmiyor
benim bünyem zayıf buseryem. tutamıyorum boğazımı. eskiden olsa hiç korkmazdım herşeyi yerdim çekinmeden, bi kaç gün tutardım boğazımı hooopp giderdi kilom. çok basitti benim için anlayacağın. şimdi öyle değil spor la ancak verebiliyorum. ramazanda da kilo alacağımı hesap edersek o zamana kadar hedef kiloma ulaşmam lazım. sizden korkuma artık yemekleri de azalttım az ve dikkatli yemeğe çalışıyorum. neme lazım saçımı çekersiniz falan :)
Günaydın kızlar bende 3 gündür niyetliyim. Bu sabah tartıldım 66,200 olmuşum65'i görücem galiba
günaydın kızlar;
dün bende çok fenaydım. sesim tamamiyle gitti düne nazaran biraz daha iyiyim. dün yediklerimi paylaşayım sizinle bugün kileride gün içinde yazarım
yoğurt
1 adet domates salatalık
biraz maydonoz
1 dilim köy peyniri
bir dilim ekmek
sabah 1 kk peynir
2 dilim ekemek
salatalık domates
5 zeytin
çay
ara 1 muz
öğlen
taze fasulye yemeği1 dilim ekemek salata yedim
slm arkadaşlar nasılsınız izmire iyden iye yaz geldi iyce yazın napçaz bilmeme çok sıcak
tekrara geçmiş olsun cnaım menünde çok güzelmiş
canım sana da çok geçmiş olsun. diyeti alışkanlık haline getirmem lazım. 10 kilo vermişsin zaten diğer 10 kilo da çok rahat gider emin olur.
slm arkadaşlar nasılsınız izmire iyden iye yaz geldi iyce yazın napçaz bilmeme çok sıcak
ben varım canımm
allah kabul etsin canım orucunu
kaptanım ne yaptın sen öğlen nohut+pilav akşam karnıyarık+pilav
ama olmaz ki
günaydın kızlar;
yoğurt
1 adet domates salatalık
biraz maydonoz
1 dilim köy peyniri
bir dilim ekmek
Bende hiç başka bir diyet uygulamıyorum korkuyorum kilo alırım diyeBöyle yemekten kesip spor yapınca gidiyor benim kilolar . Leptopum kırıldı bende kardeşiminkinden ara ara girebiliyorum. Tamirciden gelsin çıkmıyacam buralardan .
Bende oruçluyum biraz yorgunum .
Evet iki aydır diyetteyim böyle devam edicem sonuna kadar
Buralarda çok sıcak cam pencere açtık her tarafı
Bir kişi buldum
Sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?