Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler canım inş. hep beraber hedeflerimizi görürüz . Dediğin gibi herkes zaten neredeyse kendi vücudunu tanıyor onun için ben kendi bildiğimden şaşmıyorum. Şu ana kadar zararını görmedim

Gelen bir daha uğramıyor . Bizden mi kaçıyorlar ne

Günaydın kızlar Nasılsınız ?

Günaydınnn Bugün izinliyim evdeyim ama alışkanlıktan yine 8de uyandım, uyanmışken yarım saat dışarı çıktım, yürüyüş yaptım. Hava bozmaya başlamış, yağmur yağacak herhalde, bir de düne göre soğumuş

Günaydın kızlar Nasılsınız ?

günaydın canım.

günaydın kaptanım. vücut alışınca kurmalı saat gibi aynı saatte kalkıyor. ne güzel miskinlik yapmayı da tercih edebilrdin sen yapmamışsın, atmışsın kendini dışarı.
hava ankara da da kapalı yağmur yağdı yağacak.

Gunaydin kizlar sonunda sipayi uyutup geldim
dun ugrayamadim doktor kontrolum vardi sonra alisveris yaptim totoma pantolon bulmak cok zor oldu coook moralim bozuldu cookk okadar aclik hareket ve sonunda olusan ter ama tartida gram oynamiyor cakildim kaldim oofff

canım poğaça yiyerek zayıflayamazsın ne kadar az yesen de çok sağlıksız.. akşamdan kepekli peynirli sandviç hazırla folyoya sar dolaba at sabah ye iş yerinde bence.. diyet yapıyor olmaktan mı utanıyorsun utanma çünkü o kilolar gittiğinde oranın yıldızı olacaksın aynısını yaşadım ben.. kendinden başkasını düşünme.. menünde hiç salata yok pilavdan alacağına karbonhidratı yeşil salatadan al kahvaltında hiç besin yok hiç vitamin yok böyle beslenmeye devam edersen erken yaşlanırsın nolur listeni düzelt artık ve sağlıklı beslen nolur bir diyetisyene git. listen hiç güzel değil sen bu cuma 5 kilo da versen güzel değil

bu hesap nerde yazıyor ama benim için hesaplarsak sıfır aktivite ile 2260 seni hesaplarsak 2760 eder sen diyetisyenden 1800 cal diyetle başlasan belki de kimbilir nasıl kilolar vereceksin

hadi göriyim seni

sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekemek
salata somates
çay
arada
5 erik

öğlen çorba şehriye çorbası
salata yiycem

arada oluyor canım kilo vermede duraksama moralini bozma

mesaj tekrarıııııııııııııııı

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

havalar zaten şaşaırdı napçağını dün yanıyoduk bu gün gök delindi sen nerdesin canım izmirdemi bide isim ne ne iş yapıyorsun

Bizde burada yanıyoruz sıcak bastı dünde çok sıcaktı akşamleyin soğudu birden bir yanıyoruz bir üşüyoruz ortası yok galiba

Günaydın Dert etme belki kilo vermen filan durmuş olamaz mı ?

merhaba arkadaşlar nasılsınız burada hava kapalı gök delindi bir yağmur yağdı

Merhaba İyiyiz sen nasılsın. Burdada bizi sıcak bastı açtık klimaları

Kızlar dün kaçamak birsürü kaçamak yaptım iftardan sonra bu cumaya kadar kesin 65'i görmem lazım onun için sürekli spor yapıyorum. Ama bugün yürüyüş yapamıyacağım galiba çünkü Muhteşem Yüzyıl'ın sezon finali var izlemesem meraktan ölürüm heralde

arada oluyor canım kilo vermede duraksama moralini bozma

Olmamasi lazim canim ya vallahi yedigim tam bir ogunum yok ama suyu cok tuketiyorum dun mesala sadece gunduz 3 surahi btirdim yani nerdeyse 6 litre butun gece sipayi emziriyorum herkalkismda buyuk bir bardak su iciyorm br ltre bazen daha fazla oluyor sabah tartiya cikiorum 88 gram iynamasi yok nolur bende artik 7 sayisini gorsemmm ( neyse bugunku menum
sabah
ceyrek simit 2 dlm karpuz kahve sekersiz tabiki
arada 3 dlm karpuz
oglen 2 kase corba 1dlm ekmek yumurtali menemen
ara 10 tNe cilek :) cok oldu ama kaptidim
aksami bilmiyorum anemdeyim karavana ne cikarsa artik :)
2 saatte hem yuruus hem alisveris oglende 1 bir km yuruyus yapmistim sipayla :)

ayy dizikolik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…