- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
Öncelikle Allah kabul etsin, bu sıcak havada oruç da diyet de zor gerçekten. Ama oruçta bile kilo vermişsin 65i kesin görürsünBildiğinden de şaşmamak lazım, herkesin kendine göre bünyesine göre bir düzeni var değiştirince olmuyor
Bu arada Çin'li arkadaş hepinizin de farkettiği gibi yok, bir şey de söylemedi :44: Zaten tüm takımlarda üye eksikliği var, yeni gelenlerin çoğu da takımdan çabuk ayrılıyor. Bize de
lafebesi
ipo
harmoni_
bebishhh06
Tourist
EgeMeltemi
katılmıştı ama hiç birinden haber alınamadı bir daha :44::44::44: İyice sessizleşti forum, 3 kişi kaldıklarını söyleyen takım bile var... Yeni üyeler bir ara katılacak takım bulamıyordu, şimdi takımlar üye bulamıyor
Günaydın kızlarNasılsınız ?
Günaydın kızlarNasılsınız ?
GünaydınnnBugün izinliyim evdeyim ama alışkanlıktan yine 8de uyandım, uyanmışken yarım saat dışarı çıktım, yürüyüş yaptım. Hava bozmaya başlamış, yağmur yağacak herhalde, bir de düne göre soğumuş
Ne yapayım canım ya ben de üst üste pilav yemekten memnun değilim ama iş yerinde pilav çıkmıştı, evde de yapmıştım denk geldiYeme demi ayır pilavı ama tepsiye alınca da dayanamıyorum Aslında sadece didikliyorum, 4 kaşık da tahmini yemişimdir diyorum... Bugün menüm:
sabah
1 poğaça
1 çay
öğlen
1 parça ızgara tavuk
yarım kase yoğurt
3 kaşık pilav
akşam
1 karnıyarık (dünden kalan yemek old. için dün ile aynı)
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
bu sefer pilav yok
İster istemez poğaça filan yiyoruz ama ben bir çok insana göre çok çok az yemeye çalışıyorum. Poğaçalar zaten küçük sadece 1 tane yiyorum. Yarın ben de domates salatalıklı kahvaltımı yapacağım. Evde olduğum sürece kahvatlım daha iyi oluyorSenin de menü gayet iyi, akşam da bir şey yememişsin valla tebrik ederim, ben duramam yemezsem
Günde kaç kalori almak gerekir?
Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her bir kilo için 20 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Mesela 65 kiloda aktif bir kadın günlük olarak 1800-2000 kalori alması gerekir. Bu kişi haftada yarım ile bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarını 500 kalori azaltması lazım. Eğer daha kalıcı ve sağlıklı kilo çözümleri istiyorsanız, diyet yaparken günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz yapın.
canım poğaça yiyerek zayıflayamazsın ne kadar az yesen de çok sağlıksız.. akşamdan kepekli peynirli sandviç hazırla folyoya sar dolaba at sabah ye iş yerinde bence.. diyet yapıyor olmaktan mı utanıyorsunutanma çünkü o kilolar gittiğinde oranın yıldızı olacaksın aynısını yaşadım ben.. kendinden başkasını düşünme.. menünde hiç salata yok pilavdan alacağına karbonhidratı yeşil salatadan al kahvaltında hiç besin yok hiç vitamin yok böyle beslenmeye devam edersen erken yaşlanırsın nolur listeni düzelt artık ve sağlıklı beslen nolur bir diyetisyene git. listen hiç güzel değil sen bu cuma 5 kilo da versen güzel değil
bu hesap nerde yazıyor ama benim için hesaplarsak sıfır aktivite ile 2260 seni hesaplarsak 2760 eder sen diyetisyenden 1800 cal diyetle başlasan belki de kimbilir nasıl kilolar vereceksin
hadi göriyim seni
Gunaydin kizlar sonunda sipayi uyutup geldim
dun ugrayamadim doktor kontrolum vardi sonra alisveris yaptim totoma pantolon bulmak cok zor oldu coook moralim bozuldu cookkokadar aclik hareket ve sonunda olusan ter ama tartida gram oynamiyor cakildim kaldim oofff
GünaydınnnBugün izinliyim evdeyim ama alışkanlıktan yine 8de uyandım, uyanmışken yarım saat dışarı çıktım, yürüyüş yaptım. Hava bozmaya başlamış, yağmur yağacak herhalde, bir de düne göre soğumuş
Gunaydin kizlar sonunda sipayi uyutup geldim
dun ugrayamadim doktor kontrolum vardi sonra alisveris yaptim totoma pantolon bulmak cok zor oldu coook moralim bozuldu cookkokadar aclik hareket ve sonunda olusan ter ama tartida gram oynamiyor cakildim kaldim oofff
merhaba arkadaşlar nasılsınız burada hava kapalı gök delindi bir yağmur yağdı
arada oluyor canım kilo vermede duraksama moralini bozma
Kızlar dün kaçamak birsürü kaçamak yaptım iftardan sonra bu cumaya kadar kesin 65'i görmem lazım onun için sürekli spor yapıyorum. Ama bugün yürüyüş yapamıyacağım galiba çünkü Muhteşem Yüzyıl'ın sezon finali var izlemesem meraktan ölürüm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?