ahhh ankaran ahhh çetim valla kulaklarınıinsan dayanamıyor ama az sıkcan dişini ha gayret Gerçi kilon bir çoğumuzla kıyaslanınca çok çok iyi durumda ama bir hedefin var biraz gayretle de ulaşacaksın canım
tamam canım kaydettim kilonutebrik de ediyorum çok güzel zayıflamışsın, hepimize de örnek oldun, 1,5 kilo vermişsin neredeyse 1 haftada
Tamam canım izinli yazdım seni
Kahvaltı gayet güzel, öğleni sadece yoğurtla geçiştirmeseydin akşama çok acıkmayasın :44:
Bugünkü menün süper olmuşhele akşam salata yoğurt çok çok iyi olmuş
İzinli olarak kaydediyorumÇok uzatma arayı
zubus seni de izinli yazıyorumgeri dönüş zamanı var mı? yoksa duruma göre bakacak mısın?
ben de menümü paylaşayım:
sabah
1 börek
1 brd çay
öğlen
3 tavuk köftesi (ıspanaklı)
1 bardak ayran
Çok az tarhana çorbası (yarım kase değildi)
akşam
4 parça suşi
1 bardk kola (biliyorum içmemeliydim ama dayanamadım)
1 orta kahve
Canım bende haziran sonuna kadar izin istiyorum.
havalar zaten şaşaırdı napçağını dün yanıyoduk bu gün gök delindi sen nerdesin canım izmirdemi bide isim ne ne iş yapıyorsun
Olmamasi lazim canim ya vallahi yedigim tam bir ogunum yok ama suyu cok tuketiyorum dun mesala sadece gunduz 3 surahi btirdim yani nerdeyse 6 litre butun gece sipayi emziriyorum herkalkismda buyuk bir bardak su iciyorm br ltre bazen daha fazla oluyor sabah tartiya cikiorum 88 gram iynamasi yok nolur bende artik 7 sayisini gorsemmm( neyse bugunku menum
sabah
ceyrek simit 2 dlm karpuz kahve sekersiz tabiki
arada 3 dlm karpuz
oglen 2 kase corba 1dlm ekmek yumurtali menemen
ara 10 tNe cilek :) cok oldu ama kaptidim
aksami bilmiyorum anemdeyim karavana ne cikarsa artik :)
2 saatte hem yuruus hem alisveris oglende 1 bir km yuruyus yapmistim sipayla :)
maydonoz olayım azcık. ağız kuruluğu şekerin belirtisi olabilir(gerçi havalar ısındı) ikincisi çok fazla su tüketiyorsun sıvı ekeltrolit dengen bozulabilir. ayrıca su zehirlenmesi yaşayabilirsin.benim tavsiyem bir doktor kontrolüne git. birde günlük sıvı alımlarının içine maen suyu ekle. elektrolit dengeni kurmakta destekleyici olur.
ayy dizikolik seni
gunaydın kızlar;
dün sitresli bir gün geçirdim. msn ve onun üzerinden face mi hacklediler. arkadaşımı dolardırmışlar. 300 lira civarında. bugün savcılığa gidip dilekçe vercez. bakalım bişey beklemiyorum ama aldık yazışmaların çıktısını en azından bişey yapmış olmak istiyoruz. umarım bulabilirler ama dediğimi gibi hiç umudum yok.
bu arada regl oldum ben kilo vermem durdu. bu sabah tartıldım aynı çıktım.
kızlar yarın kızım karne alacak tam gün giremeyebilirim yarın. giremezsem kaptanım kilomu bu şekilde kaydet.
gunaydın kızlar;
dün sitresli bir gün geçirdim. msn ve onun üzerinden face mi hacklediler. arkadaşımı dolardırmışlar. 300 lira civarında. bugün savcılığa gidip dilekçe vercez. bakalım bişey beklemiyorum ama aldık yazışmaların çıktısını en azından bişey yapmış olmak istiyoruz. umarım bulabilirler ama dediğimi gibi hiç umudum yok.
bu arada regl oldum ben kilo vermem durdu. bu sabah tartıldım aynı çıktım.
kızlar yarın kızım karne alacak tam gün giremeyebilirim yarın. giremezsem kaptanım kilomu bu şekilde kaydet.
En sevdiğim dizi onuda takip izleyeyim artık dime
GünaydınGeçmiş olsun canım inş. bulurlar. Ama bundan sonra msn'ni kimseye verme güvenlik açısından çünkü hackliyorlar.
En sevdiğim dizi onuda takip izleyeyim artık dime
GünaydınGeçmiş olsun canım inş. bulurlar. Ama bundan sonra msn'ni kimseye verme güvenlik açısından çünkü hackliyorlar.
Gecmis olsun canım inşallah bulurlar..
merhaba kardeş takım kıymetinizi bilin ilk size yazıyorumkendi takımıma daha girmedim ne var ne yok görüşmeyeli
sağolun kızlar buseryem eşim dışında kimse bilmiyo şifrelerimi daha önce de çalmışlardı şifrelerimi almak kolay olmuştu bunda da aldım biraz uğraştıktan sonra ama olan olmuş yarım saat te kandırmışlar benim üzerimden arkadaşımı. çok kolaymış şifreleri çalmaları bilgi işlemci arkadaşım var o bahsetmişti. aksilikler üst üste geldi dün. bizim şirketin şöförüne salı güne ftrları yatırması için verdim oda ptt şubeden yatırmış. ertesi gün kesme ihbrnamesi geldi elektrik için. kontrol etmemiştim ben dekontları meğer başkasının numarısını girmiş personel. bizde kontrol etmeden attık çantaya. dün gitti personelimiz ptt ye bayan o gün gelseydin yapacak bişey yok demiş. üstelik enerjisa ya git aboneyi bul ondan alabilrisen alırsın yoksa beni bağlamaz demiş.
nasıl delirdim anlatamam bugün gidicem, müdürün yanına çıkcam tutanak tutmalarını isteyecem personel hakkında bu ne sorumsuzluk örneğidir ya. bakalım bol aksiyonlu bol maceralı bir gün beni beklemekte, gün içinde gelişmelerden haberder ederim ben sizi öpüldünüz
Ben de İzmir'de oturuyorum, sen de İzmir'desin sanırım :44: Daha önce mesajlarında İzmir'den bahsetmiştin diye hatırlıyorum :44:
Gunaydin kızlar
kahvaltı
peynir 6 zeytin domates sandviç ekmek
öğlen
taze fasulye yoğurt düşünüyorum ekmek olmicak
Birde böyle deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?