Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bende haziran sonuna kadar izin istiyorum.

havalar zaten şaşaırdı napçağını dün yanıyoduk bu gün gök delindi sen nerdesin canım izmirdemi bide isim ne ne iş yapıyorsun

Ben de İzmir'de oturuyorum, sen de İzmir'desin sanırım :44: Daha önce mesajlarında İzmir'den bahsetmiştin diye hatırlıyorum :44:

maydonoz olayım azcık. ağız kuruluğu şekerin belirtisi olabilir(gerçi havalar ısındı) ikincisi çok fazla su tüketiyorsun sıvı ekeltrolit dengen bozulabilir. ayrıca su zehirlenmesi yaşayabilirsin.benim tavsiyem bir doktor kontrolüne git. birde günlük sıvı alımlarının içine maen suyu ekle. elektrolit dengeni kurmakta destekleyici olur.

Gunaydin kızlar
kahvaltı
peynir 6 zeytin domates sandviç ekmek
öğlen
taze fasulye yoğurt düşünüyorum ekmek olmicak

Birde böyle deneyeyim

Diyete ilk baslamam diyetisyenle oldu canim seker kolestrol vs.. Herseye baktik cok su tukettigimi soyledim ensz 4litre oo cok iyi ekstra hicbir icecege gerek yok dedi birde emiriyorum yararinida çok gördüm goruyor yalnız takildim su zehirlenmesini bir arastirayim uyarın için sagol canım birileri maydonoz olsun diye burdayim canım

gunaydın kızlar;
dün sitresli bir gün geçirdim. msn ve onun üzerinden face mi hacklediler. arkadaşımı dolardırmışlar. 300 lira civarında. bugün savcılığa gidip dilekçe vercez. bakalım bişey beklemiyorum ama aldık yazışmaların çıktısını en azından bişey yapmış olmak istiyoruz. umarım bulabilirler ama dediğimi gibi hiç umudum yok.
bu arada regl oldum ben kilo vermem durdu. bu sabah tartıldım aynı çıktım.
kızlar yarın kızım karne alacak tam gün giremeyebilirim yarın. giremezsem kaptanım kilomu bu şekilde kaydet.

ayy dizikolik seni

En sevdiğim dizi onuda takip izleyeyim artık dime

Günaydın Geçmiş olsun canım inş. bulurlar. Ama bundan sonra msn'ni kimseye verme güvenlik açısından çünkü hackliyorlar.

Gecmis olsun canım inşallah bulurlar..

Günaydın Geçmiş olsun canım inş. bulurlar. Ama bundan sonra msn'ni kimseye verme güvenlik açısından çünkü hackliyorlar.

Bitti hurremin sekerim bende azcuk izledim benim coca aagolsun dizikoliktir gözü hicbiseyi görmez dizi varken cocuk bile onun bu durumuna sınır olup tv ye saldirip vuruyor :)

Gecmis olsun canım inşallah bulurlar..

sağolun kızlar buseryem eşim dışında kimse bilmiyo şifrelerimi daha önce de çalmışlardı şifrelerimi almak kolay olmuştu bunda da aldım biraz uğraştıktan sonra ama olan olmuş yarım saat te kandırmışlar benim üzerimden arkadaşımı. çok kolaymış şifreleri çalmaları bilgi işlemci arkadaşım var o bahsetmişti. aksilikler üst üste geldi dün. bizim şirketin şöförüne salı güne ftrları yatırması için verdim oda ptt şubeden yatırmış. ertesi gün kesme ihbrnamesi geldi elektrik için. kontrol etmemiştim ben dekontları meğer başkasının numarısını girmiş personel. bizde kontrol etmeden attık çantaya. dün gitti personelimiz ptt ye bayan o gün gelseydin yapacak bişey yok demiş. üstelik enerjisa ya git aboneyi bul ondan alabilrisen alırsın yoksa beni bağlamaz demiş.
nasıl delirdim anlatamam bugün gidicem, müdürün yanına çıkcam tutanak tutmalarını isteyecem personel hakkında bu ne sorumsuzluk örneğidir ya. bakalım bol aksiyonlu bol maceralı bir gün beni beklemekte, gün içinde gelişmelerden haberder ederim ben sizi öpüldünüz

merhaba kardeş takım kıymetinizi bilin ilk size yazıyorum kendi takımıma daha girmedim ne var ne yok görüşmeyeli

abov karışmış bacım oralar allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…