sağolun kızlar buseryem eşim dışında kimse bilmiyo şifrelerimi daha önce de çalmışlardı şifrelerimi almak kolay olmuştu bunda da aldım biraz uğraştıktan sonra ama olan olmuş yarım saat te kandırmışlar benim üzerimden arkadaşımı. çok kolaymış şifreleri çalmaları bilgi işlemci arkadaşım var o bahsetmişti. aksilikler üst üste geldi dün. bizim şirketin şöförüne salı güne ftrları yatırması için verdim oda ptt şubeden yatırmış. ertesi gün kesme ihbrnamesi geldi elektrik için. kontrol etmemiştim ben dekontları meğer başkasının numarısını girmiş personel. bizde kontrol etmeden attık çantaya. dün gitti personelimiz ptt ye bayan o gün gelseydin yapacak bişey yok demiş. üstelik enerjisa ya git aboneyi bul ondan alabilrisen alırsın yoksa beni bağlamaz demiş.
nasıl delirdim anlatamam bugün gidicem, müdürün yanına çıkcam tutanak tutmalarını isteyecem personel hakkında bu ne sorumsuzluk örneğidir ya. bakalım bol aksiyonlu bol maceralı bir gün beni beklemekte, gün içinde gelişmelerden haberder ederim ben sizi öpüldünüz
bende ekmeği kesicem toptan sadece kahvaltıda yiycem
merhaba kardeş takım kıymetinizi bilin ilk size yazıyorumkendi takımıma daha girmedim ne var ne yok görüşmeyeli
iç güveyinden halliceyim nasıl oluyum bizim hatunlar yok bu aralar ne oluyoılarda kimseler yok vallahı canları dayak istiyoda bakma kıyamıyorum tombul tavuklarımaooo saoalsın canım iyiz şükür sen nasılsın
hosgeldin sekerim fazlalığımız cok eksiğimiz yok havalar sıcak aciz kilolar da gitmiyor böyle istesenin durumlar nasıl canım
Bitti hurremin sekerim bende azcuk izledim benim coca aagolsun dizikoliktir gözü hicbiseyi görmez dizi varken cocuk bile onun bu durumuna sınır olup tv ye saldirip vuruyor :)
sağolun kızlar buseryem eşim dışında kimse bilmiyo şifrelerimi daha önce de çalmışlardı şifrelerimi almak kolay olmuştu bunda da aldım biraz uğraştıktan sonra ama olan olmuş yarım saat te kandırmışlar benim üzerimden arkadaşımı. çok kolaymış şifreleri çalmaları bilgi işlemci arkadaşım var o bahsetmişti. aksilikler üst üste geldi dün. bizim şirketin şöförüne salı güne ftrları yatırması için verdim oda ptt şubeden yatırmış. ertesi gün kesme ihbrnamesi geldi elektrik için. kontrol etmemiştim ben dekontları meğer başkasının numarısını girmiş personel. bizde kontrol etmeden attık çantaya. dün gitti personelimiz ptt ye bayan o gün gelseydin yapacak bişey yok demiş. üstelik enerjisa ya git aboneyi bul ondan alabilrisen alırsın yoksa beni bağlamaz demiş.
nasıl delirdim anlatamam bugün gidicem, müdürün yanına çıkcam tutanak tutmalarını isteyecem personel hakkında bu ne sorumsuzluk örneğidir ya. bakalım bol aksiyonlu bol maceralı bir gün beni beklemekte, gün içinde gelişmelerden haberder ederim ben sizi öpüldünüz
merhaba kardeş takım kıymetinizi bilin ilk size yazıyorumkendi takımıma daha girmedim ne var ne yok görüşmeyeli
nasılsınız
çok sıcak yav bunalmaya başladık valla
ben bu hafta bomba gibi geliyorum bebem haberinizi olsun eksileri gördüm çünkü kaç kilo verdigimi biliyomda siz bilmiyosunuz yarına müjdeyi veirirm artık az sabredim şurda cumaya ne kaldı 6 sonra yemeyi kesince meyvasını alıyosunzu onu anladım
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Haziran oldu, nerde kaldı bu Ecz demeyin diye bir görüneyim dedim. :112: Aslında ben henüz dönemiyorum. Biliyor muydunuz bilmiyorum ama benm bir ablam siirtte yaşıyor. 1 aya da doğumu olacak inş. Doğum siirtte olacak gibi. Haliyle benm de ailemle oraya gitmem gerekiyor ve malesef tartıyı sırtlayıp götüremiyorum. Yani sizin anlayacağınız ben evime dönene kadar buraya da dönemiyorum. :112: Bir haber vereyim dedim. Sizler napıyorsunuz nasılsınız?? Nasıl gidiyor diyet??
canım inan çok farkediyo sadece su çay olaraktan içiyorum meyva bile yemiyorumtakipçinim sekerim erken bildirim yap
O saate sıpam uyuyor onunla uğraşıyorum coca bibucuk saat sonra geliyor hazirlikti sipanin mamasiydi benim yemem sekiz buçuğu buluyor uykuyads 11:30 geciyorum
hmmm bu hafta denemeye çalışacağım altıdan sonra yememeyi gerkirse hiç yemem meyveyle gecistiririm
ben sizin veli nimetinizimBana çekmiş oda
Herşey üst üste gelmiş canım inş. hepsi kolayca çözülür. Çok geçmiş olsun.
Merhaba canımBilmemiyiz pasam kıymetini Bende bu hafta başlarda çok kilo verdim ama bu aralar gine aldım galiba 65'i göremem bu hafta ben
Sabahları çok sıcak akşamları yağmur yağıyor bizdede hava iyice sıyırttı
canım merakını gideriyim istersen 85 geliyorum kaç haftadır şnamiyodum tartıda görünce kendimi şaştım bu hafta dıogru düzgün yemekte yemedim ondan galiba bolda yürüdüm 7 saat kadarBende bu hafta eksileri gördüm ama bu son bir iki gün azıttımMerakla bekliyorum kilonu pasam
slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Haziran oldu, nerde kaldı bu ecz demeyin diye bir görüneyim dedim. :112: Aslında ben henüz dönemiyorum. biliyor muydunuz bilmiyorum ama benm bir ablam siirtte yaşıyor. 1 aya da doğumu olacak inş. Doğum siirtte olacak gibi. Haliyle benm de ailemle oraya gitmem gerekiyor ve malesef tartıyı sırtlayıp götüremiyorum. Yani sizin anlayacağınız ben evime dönene kadar buraya da dönemiyorum. :112: Bir haber vereyim dedim. Sizler napıyorsunuz nasılsınız?? Nasıl gidiyor diyet??
gunaydın kızlar;
dün sitresli bir gün geçirdim. msn ve onun üzerinden face mi hacklediler. arkadaşımı dolardırmışlar. 300 lira civarında. bugün savcılığa gidip dilekçe vercez. bakalım bişey beklemiyorum ama aldık yazışmaların çıktısını en azından bişey yapmış olmak istiyoruz. umarım bulabilirler ama dediğimi gibi hiç umudum yok.
bu arada regl oldum ben kilo vermem durdu. bu sabah tartıldım aynı çıktım.
kızlar yarın kızım karne alacak tam gün giremeyebilirim yarın. giremezsem kaptanım kilomu bu şekilde kaydet.
evet izmirdeyim canım bornovada çalışıyormusun ev hanımımısın
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Haziran oldu, nerde kaldı bu Ecz demeyin diye bir görüneyim dedim. :112: Aslında ben henüz dönemiyorum. Biliyor muydunuz bilmiyorum ama benm bir ablam siirtte yaşıyor. 1 aya da doğumu olacak inş. Doğum siirtte olacak gibi. Haliyle benm de ailemle oraya gitmem gerekiyor ve malesef tartıyı sırtlayıp götüremiyorum. Yani sizin anlayacağınız ben evime dönene kadar buraya da dönemiyorum. :112: Bir haber vereyim dedim. Sizler napıyorsunuz nasılsınız?? Nasıl gidiyor diyet??
canım inan çok farkediyo sadece su çay olaraktan içiyorum meyva bile yemiyorumyarım göürürsün olayı beklerim topige bebem
ben sizin veli nimetinizimkimseler yok yav nerde bu millet nerde bu devlet
canım merakını gideriyim istersen 85 geliyorum kaç haftadır şnamiyodum tartıda görünce kendimi şaştım bu hafta dıogru düzgün yemekte yemedim ondan galiba bolda yürüdüm 7 saat kadar6 sonrada bir şey yemeyince sonuç
tamam canım kaydettim kilonuçok geçmiş olsun bu arada, internette de artık her türlü dolandırıcılığı yapıyorlar, inş. bulunur arkadaşın için de çok kötü olmuş... aksilikler de bir başlayınca bitmez ptt'nin kendi hatası bir de su üstüne çıkıyorlar utanmadan... ben de çok oldu ama bankada bir sıkıntı yaşamıştım. kadına para verdim hesabıma yatırsın diye, gitmiş başkasının hesabına yatırmış. bir de nüfus cüzdanı alıyorlar, ekranda resmin gözüküyor... normalde hiç kontrol etmem o an bakasım tuttu, başka birinin adı yazıyor. hemen döndüm, geri çekti kadın parayı, hesabıma yatırdı ama yanış yatırdığı hesap da vadeliymiş, kendi hatası yüzünden başkasının vadeli hesabının vadesi bozulmuş oldu. düzeltemediler de, artık hesap sahibi anlar mı anlamaz mı bilinmez... markette bile alışveriş fişini kontrol etmek lazım, hata çok yapılıyor
oyyy paşam sağol canım, hemen de gelmiş uğramış kardeşlerinin yanına
biz de hatayda oturuyoruz canım, ev hanımı değilim çalışıyorum. senin çocuk vardı demi? kaç yaşında?
oooo kimler gelmiş, özledik ya gel çabuk nerelerdesin. teyze olcan desene, hayırlısı olsun, uzun mutlu sağlıklı ömürlü olsun inş.
85 misüper ya çok güzeL kilo vermişsin, tebrik ederim ama hakkını adın sonuçta azimle ısrarla yaptın diyetini. bizi de çok uyardın ama bak dinlemeyince ben de saydım yerimde kendi kulağımı kendim çekcem artık poğaça börek karıştı hep, bir de kalori hesabına giriştim hepten bozuldu diyetim aslında kendi düşen ağlamaz, dediniz dediniz dinlemedim. bu hafta 200 gram vermişim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?