Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah kahvaltıda
1 parça peynir
yarım salata ve domates
1 dilim ekemek
çay

arada bir elma

öğleni yemedim daha

aaa saçmalığa bak hem suçlu hem terbiyesiz sonuçta faturaya baka baka yanlış yapıyor mudurude aynı cevabı verirse tüketici haklarına basvur surunsunler bende ck dikkatsizimdur aldığım para ustunu bile saymam oyuzden hep esim kontro l eder beni :)
neyse canım kolay gelsin sana..

ooo saoalsın canım iyiz şükür sen nasılsın
iç güveyinden halliceyim nasıl oluyum bizim hatunlar yok bu aralar ne oluyoılarda kimseler yok vallahı canları dayak istiyoda bakma kıyamıyorum tombul tavuklarıma
hosgeldin sekerim fazlalığımız cok eksiğimiz yok havalar sıcak aciz kilolar da gitmiyor böyle iste senin durumlar nasıl canım

ben bu hafta bomba gibi geliyorum bebem haberinizi olsun eksileri gördüm çünkükaç kilo verdigimi biliyomda siz bilmiyosunuz yarına müjdeyi veirirm artık az sabredim şurda cumaya ne kaldı6 sonra yemeyi kesince meyvasını alıyosunzu onu anladım

takipçinim sekerim erken bildirim yap
O saate sıpam uyuyor onunla uğraşıyorum coca bibucuk saat sonra geliyor hazirlikti sipanin mamasiydi benim yemem sekiz buçuğu buluyor uykuyads 11:30 geciyorum
hmmm bu hafta denemeye çalışacağım altıdan sonra yememeyi gerkirse hiç yemem meyveyle gecistiririm

Bitti hurremin sekerim bende azcuk izledim benim coca aagolsun dizikoliktir gözü hicbiseyi görmez dizi varken cocuk bile onun bu durumuna sınır olup tv ye saldirip vuruyor :)

Bana çekmiş oda

Herşey üst üste gelmiş canım inş. hepsi kolayca çözülür. Çok geçmiş olsun.

merhaba kardeş takım kıymetinizi bilin ilk size yazıyorum kendi takımıma daha girmedim ne var ne yok görüşmeyeli

Merhaba canım Bilmemiyiz pasam kıymetini Bende bu hafta başlarda çok kilo verdim ama bu aralar gine aldım galiba 65'i göremem bu hafta ben

nasılsınız
çok sıcak yav bunalmaya başladık valla

Sabahları çok sıcak akşamları yağmur yağıyor bizdede hava iyice sıyırttı

Kızlar ben leslie'mi yapıp geliyorum. Sizde ugün bol bol spor yapın yarın tartı günü nede olsa

Bende bu hafta eksileri gördüm ama bu son bir iki gün azıttım Merakla bekliyorum kilonu pasam

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Haziran oldu, nerde kaldı bu Ecz demeyin diye bir görüneyim dedim. :112: Aslında ben henüz dönemiyorum. Biliyor muydunuz bilmiyorum ama benm bir ablam siirtte yaşıyor. 1 aya da doğumu olacak inş. Doğum siirtte olacak gibi. Haliyle benm de ailemle oraya gitmem gerekiyor ve malesef tartıyı sırtlayıp götüremiyorum. Yani sizin anlayacağınız ben evime dönene kadar buraya da dönemiyorum. :112: Bir haber vereyim dedim. Sizler napıyorsunuz nasılsınız?? Nasıl gidiyor diyet??

Selam İyiyiz sen nasılsın özledik seni Biz yokuz diye diyeti bozup yemeğe saldırma saçını çekmeyelim senin Bende bu hafta iyi başlamıştım ama son bir iki gün tutamadım kendimi kaçamaklar yaptım Birkaç gündürde tartılmadım yarın tartılıcam heyecanla yarını bekliyorum

Kızlar bugün 7 Haziran diyetimin ikinci ayı doldu. 7 Nisan'da başladığım yolculuğuma hala devam ediyorum En uzun ve en başarılı diyetim bu 10 kilom gitti kaldı 10 kilom onlarda gitse başka birşey istemiyorum

canım inan çok farkediyo sadece su çay olaraktan içiyorum meyva bile yemiyorumyarım göürürsün olayıbeklerim topige bebem
ben sizin veli nimetinizim kimseler yok yav nerde bu millet nerde bu devlet
Bende bu hafta eksileri gördüm ama bu son bir iki gün azıttım Merakla bekliyorum kilonu pasam
canım merakını gideriyim istersen 85 geliyorum kaç haftadır şnamiyodum tartıda görünce kendimi şaştım bu hafta dıogru düzgün yemekte yemedim ondan galiba bolda yürüdüm 7 saat kadar 6 sonrada bir şey yemeyince sonuç

allah sağlıkla kurtarsın ablanı canım

Geçen hafta 115
bu hafta 114.700
fark 300 gr
az ama bu hafta böle oldu regl dönemim

erkenden bildirdim sabah giremiyorum çünkü

tamam canım kaydettim kilonu çok geçmiş olsun bu arada, internette de artık her türlü dolandırıcılığı yapıyorlar, inş. bulunur arkadaşın için de çok kötü olmuş... aksilikler de bir başlayınca bitmez ptt'nin kendi hatası bir de su üstüne çıkıyorlar utanmadan... ben de çok oldu ama bankada bir sıkıntı yaşamıştım. kadına para verdim hesabıma yatırsın diye, gitmiş başkasının hesabına yatırmış. bir de nüfus cüzdanı alıyorlar, ekranda resmin gözüküyor... normalde hiç kontrol etmem o an bakasım tuttu, başka birinin adı yazıyor. hemen döndüm, geri çekti kadın parayı, hesabıma yatırdı ama yanış yatırdığı hesap da vadeliymiş, kendi hatası yüzünden başkasının vadeli hesabının vadesi bozulmuş oldu. düzeltemediler de, artık hesap sahibi anlar mı anlamaz mı bilinmez... markette bile alışveriş fişini kontrol etmek lazım, hata çok yapılıyor

merhaba kardeş takım kıymetinizi bilin ilk size yazıyorum kendi takımıma daha girmedim ne var ne yok görüşmeyeli

oyyy paşam sağol canım, hemen de gelmiş uğramış kardeşlerinin yanına

evet izmirdeyim canım bornovada çalışıyormusun ev hanımımısın

biz de hatayda oturuyoruz canım, ev hanımı değilim çalışıyorum. senin çocuk vardı demi? kaç yaşında?

oooo kimler gelmiş, özledik ya gel çabuk nerelerdesin. teyze olcan desene, hayırlısı olsun, uzun mutlu sağlıklı ömürlü olsun inş.

85 mi süper ya çok güzeL kilo vermişsin, tebrik ederim ama hakkını adın sonuçta azimle ısrarla yaptın diyetini. bizi de çok uyardın ama bak dinlemeyince ben de saydım yerimde kendi kulağımı kendim çekcem artık poğaça börek karıştı hep, bir de kalori hesabına giriştim hepten bozuldu diyetim aslında kendi düşen ağlamaz, dediniz dediniz dinlemedim. bu hafta 200 gram vermişim sadece

Son düzenleme:
***6.TAKIM 260. ETAP***

fatos0808 (115 / 114,7 / 0,3 / 0,26 %)
eymen_b (88 / / / %)
Buseryem ( 67,7 / / / %)
ankaran (56 / 56 / 0 / 0 %)
aydogdugul (138 / 137,8 / 0,2 / 0,15 %)

6. Takım Ortalaması: %

Arkadaşlar ben yarın nete giremeyebilirim, toplantımız olacak bu nedenle kardeş takıma söyleyeceğim bizim listeyi hazırlasınlar diye. Bu hafta çok az kişiyiz Buseryem ve eymen_b'nin kiloları eklenecek sadece. Kardeş takım yapar ama ben yine de ne olur ne olmaz kilo hesabının nasıl yapıldığını belirteyim, gerçi bir çoğumuz biliyor ama olsun.

ÖR: aydogdugul (138 geçen haftaki kilo / 137,8 bu haftaki kilo / 0,2 aradaki fark / 0,15 % aradaki farkı geçen haftaki kiloya böl, 100 ile çarp = 0,2 / 138 x 100)

Takım ortalaması= herkesin yüzdeleri toplanıp kişi sayısına bölünüyor

sagol bebem bu hafta hiç yemedim desem yeri kilo vericem diye 85 gördüm zamanında diyorudumya dedimki içimden 6 sonra birşey yeme seda sayana bir çocuk gelmişti ayda 10 vermiş 5 ayda 50 kilo verdi canım oda saat 6 sonra birşey yemedim dedi bende dedim ne kaybederimaz öz yedim çogunlukla salata meyvayla geçirdim evladıma kavuşmama 10 kilo kaldı darısı sizlere olsun işşallah çizelgemide degiştirmek istiyorum ama beceriksizim bu konularda bebem yardım eytmek isteyen el atsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…