- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
Olsun canım ne var bunda, gözden kaçar ne olacakSevinmeliyiz aslında, demek mesaj yazan çok olmuş Bu arada takımın ortalamasını hesaplarken ufak bir hatamız olmuş püsküüt paylaşım alanında hesaplamış daha düşük çıkmış. 0,43% doğrusu. Ben de lavinia'yı ekledim yoksa sıralamada 1 geriye düşecektik
***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / 114 / 0,5 / 0,44%)
eymen_b ( 87,5 /88 /-0,5 /-0,57 %)
Buseryem ( 65,8 /65,8 /0,2 / 0,30%)
ankaran ( 56 /55,7 /0,3 / 0,54%)
aydogdugul ( 137,8 / 137,5 / 0,3 / 0,22%)
lavinia17 ( 94,6 / 94,6/ 0/ 0%) bildirimde bulunmadı
rehnuma14 ( 69 /68,2 /0,8 / 1,16%) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 /59 / 1/ 1,67%) yeni üye hedef:50
Aslında listeyi böyle paylaştım fakat ben ilk tartıldığımda aynıydım sonradan yine tartıldım 0,2 gram vermiştim. Gram olarak düzeltmişim ama kilo olarak düzeltmeyi unutmuşum ordan bir problem olmuşMavi ile işaretledim orasının 65,6 olması gerekiyordu.Canım bence yeni bir yardımcı seçelim hem yeni gelenlerden belki olmak isteyen olur ben pek beceremiyorum galiba :18:
aydogdugul,
Nasılsın,nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?
sıcaklarla birlikte soğuk ve zararlı içecekler acaip çekiyor beni..Her yaz kendime dediğim gibi kışın daha iyi dikkat ediliyor yada ben ediyorum..
Son kilolu kışımız olur hepimiz için umarım ..
Yok canım hata olur ne olacak, yüklenme kendine öyle. Ne demek beceremiyorum... Ben haftalardır cumaları burda olamadım kim yaptı listeleri... Sen olmasan ne listelerimiz yayınlanabilirdi ne de ilgilenen olurdu. Püsküüt düzeltir zaten merak etme senHadi bakalım takımın amacı hataları aramak değil zayıflamak olmalı
Buse'cim paylaştığın liste ile ilgili sıkıntı filan kalmadıSon durum haftaya lavinia'nın kilosu ikiye bölünecek
Hafta sonu geldi yine kimsecikler gözükmüyorBu hafta benim için daha rahat bir hafta olacak, eğitim bitti artık Umarım diyet de rahat rahat devam eder
aydogdugul,
Nasılsın,nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?
sıcaklarla birlikte soğuk ve zararlı içecekler acaip çekiyor beni..Her yaz kendime dediğim gibi kışın daha iyi dikkat ediliyor yada ben ediyorum..
Son kilolu kışımız olur hepimiz için umarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?