Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / 114 / 0,5 / 0,44%)
eymen_b ( 87,5 /88 /-0,5 /-0,57 %)
Buseryem ( 65,8 /65,8 /0,2 / 0,30%)
ankaran ( 56 /55,7 /0,3 / 0,54%)
aydogdugul ( 137,8 / 137,5 / 0,3 / 0,22%)
lavinia17 ( 94,6 / 94,6/ 0/ 0%) bildirimde bulunmadı
rehnuma14 ( 69 /68,2 /0,8 / 1,16%) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 /59 / 1/ 1,67%) yeni üye hedef:50

Aslında listeyi böyle paylaştım fakat ben ilk tartıldığımda aynıydım sonradan yine tartıldım 0,2 gram vermiştim. Gram olarak düzeltmişim ama kilo olarak düzeltmeyi unutmuşum ordan bir problem olmuş
Mavi ile işaretledim orasının 65,6 olması gerekiyordu.Canım bence yeni bir yardımcı seçelim hem yeni gelenlerden belki olmak isteyen olur ben pek beceremiyorum galiba :18:

aydogdugul,

Nasılsın,nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?

sıcaklarla birlikte soğuk ve zararlı içecekler acaip çekiyor beni..Her yaz kendime dediğim gibi kışın daha iyi dikkat ediliyor yada ben ediyorum..
Son kilolu kışımız olur hepimiz için umarım ..

Son düzenleme:

Yok canım hata olur ne olacak, yüklenme kendine öyle. Ne demek beceremiyorum... Ben haftalardır cumaları burda olamadım kim yaptı listeleri... Sen olmasan ne listelerimiz yayınlanabilirdi ne de ilgilenen olurdu. Püsküüt düzeltir zaten merak etme sen Hadi bakalım takımın amacı hataları aramak değil zayıflamak olmalı

Ahh canım ya hiç sorma, gerçekten bu sıcakta kilo vermek çok daha zor. Onca hareket, yürüyüşten sonra dayanamayıp soğuk soğuk şeyler istiyor canım Soda içmekten midem delinecek Umarım bir an evvel veririz kilolarımızı da bir daha ki yaza tiril tiril giyinir gezeriz, zayıflama derdi olmadan

Buse'cim paylaştığın liste ile ilgili sıkıntı filan kalmadı Son durum haftaya lavinia'nın kilosu ikiye bölünecek

Dikkat etmediğim için kızıyorum kendime seninde yoğun zamanlarında başına iş açtım
Desteğin için teşekkürler birdahakine çok dikkat ederim Zaten bu hafta kiloda veremedim doğru dürüst haftaya 3 kilo vericem görün siz

Buse'cim paylaştığın liste ile ilgili sıkıntı filan kalmadı Son durum haftaya lavinia'nın kilosu ikiye bölünecek

Tamam canım ilgilenip düzelttiğin için teşekkürler

Bugün yediklerimi paylaşayım:

Sabah
2 poğaça

Öğlen
2 enginar (garnitürlü)
ekmek yok
1 bardak ayran

Ara
1 dilim karpuz
3-4 kiraz
1 haşlanmış mısır
(hepsi farklı zamanlarda)

Akşam
4-5 kabak mücveri
1 kase yoğurt
(daha yemedim)

Hafta sonu geldi yine kimsecikler gözükmüyor Bu hafta benim için daha rahat bir hafta olacak, eğitim bitti artık Umarım diyet de rahat rahat devam eder

iki gündür canım burnmdan geldi valla.regl oldum onun ağırlığı ve sancısı vardı üzerimde cumartesi ve pazar gitmemiz gereken yerler vardı bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor dışarı çıkmak.haftaya daha yoğun bi hafta sonu beni bekliyor.yaz geldi düğün dernek,sünnet sezonu açıldı yakınlara da gitmesek olmaz.eşime diyorum yaz geldi çile başladı.o da yaz ayı dert ayı diyo çeyrekler bir bir gidiyo da ondan dertleniyo zavallım :)))

kahvaltım

yarım simit,çok çok az light beyaz peynir,4 zeytin,yarım domates,yarım salatalık,bir tane biber ve şekersiz çay

Merhaba kızlar Nasılsınız :26ün ben arkadaşlarla buluştum gezdik tozduk bende diyet miyet kalmadı o yüzden Bugün tartıldım 66,50 idim bu cumaya kadar vermeye çalışıcam eğer veremezsem siz beni izinli geçin boşuna ortalamayı eksiye çekmeyeyim

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli. ben hafta sonu yine kızımın yanındaydım ama tuttum kendimi fazla kaçamak yapmadım, yalnız çok yemek yemek yerine çok fazla meyve tükettim umarım ters etkisi olmaz. şişlerim başladı yine malum günler kapıda. bu hafta son haftam 9 gün tatil başlıyo hafta sonu. göbek birz gitti ama hedefim daha büyüktü ne yapalım evde ki hesap çarşıya uymadı.
bu arada zubuscün hoşgeldin tekrar takıma. hedefini büyültmende çok güzel takımda braz daha fazla kalabilirsin.

benim sabah menüm
çeyrek kepek ekmeği arasında bal ve tereyağı :))) tereyağı çok az ama:) 2 salatalık 3 zeytin
öğlen 1 litre su iiçtim sıcaktan.
Akşama da bir kaç tane sarma ve bir bardak ayran var menüde

inşallah cnaım ya son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…