kızlar günaydın
verdiğim kiloyu geri alır gibi oldum
ara öğünleri çıkarıcam artık bana yaramıyor galiba
şimdi kahvaltımı yapıyorum 1 dilim çavdar ekmeği 7 zeytin,yarım kibrit kutusu kadar light peynir ve çay
Günaydın kızlar
Bir kaç gündür çok sessiz pek uğrayan yok topice gerçi bende uğrayamadımBende bu aralar diyeti saldığım için tekrar diyete girmeye çalışıyorum ama olmuyor ne zaman yemek görsem dayanamıyorum ne olucak benim bu halim :18:
günaydın kızlar noluyo ya nerdesiniz topikte in cin top oynuyo hadişn gelin gari
sabah
1 domates
1 kk peynir
1salatalık
2 dilim ekemek
çay
öyle canım baksana kimse gelmiyorbende de aynı etki oldu bende mecbur kalmadıkça yapmıyorum ara öğün. bazı bünyelerde ters tepiyo
günaydın canım
kelin ilacı olsa
hakikaten ya bi kaç kişi dışında kimsenin uğradığı yok. hey takım nerdesin bu hafta yine sonları görecez heralde. kimsenin uğradığı yok
afiyet olsun balım
benim menümde benzer di,
1,5 lt suyumuda içtim salata yok bugün mazlememiz kalmamış
yarın artık
yemekten sonra menümü de paylaşırım sizlerle şimdilik hoşçakalın
ce deyip kaçmışın canım
Öğle yemeğim
mercimek çorbası
2 yk türlü
2 yk pilav
bu bile fazla sanki daha da mı azaltsam bilemedim ya istediğim gibi bi sıçrama yapamadım ya
şu anda işteyim diğer arkadaş dışarı çıktığında 5 dk lık egzersiz(leslie) yapıyorum hemen
bugun 5 sefer yaptım
inşallah faydası olur
burdaki arkadaş üzülme sakında bırakma birden gider belli bir süre sonra diyo
hayırlısı bakalım
yediklerin gayet düzgün ve dengeli aaltmayı düşünmemelisin bence direncin azalır.benim metabolizmamda çok yavaş yediklerime içtiklerime olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. ama giden çok az oluyor. sporla desteklediğim zaman alabiliyorum o sonucuda . haftanın brinde inanmassın menülerim çok azdı ve ara öğünlerim yoktu ve benden gideceği yede arttı kilom ama yok yılmak falan. ben onlarla yaşamk zorunda değilim dedim. acele etme sabırlı ol yavaş yavaş gidiyor ama sonuçta gidiyor
canım sıkıldı ama biraz yediğimi gören kiloma şaşırıyor
çok hareketsizim tabi ev araba masabaşı ev ne bekliyosam
çok takılma derim sana, takıntı haline getirirsen psikolojin bozulur. yediklerine içtiklerine dikkat etmeye devam et yeter bu arada kilo cetveli (tıcker) yapsana kilonu görelim takip etmeside kolay olur
Vardı ama ilk adresi kaydetmeyi unutmuşum değiştiremiyordum bugün sildim yarın yeniden yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?