- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
65 mi 60 yapalım biz onu hem daha fazla aramızda olursun nede olsa ne kadar versek kardır
Ayyy 60 mı .inanamıyorum ki verebileceğime. Ufak ufak hedefler belirliyim diyorum.
Günaydın kızlar....
Ayyy 60 mı .inanamıyorum ki verebileceğime. Ufak ufak hedefler belirliyim diyorum.
merhabaaaaa kızlar ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor.pek sessiz sakin insanlarız herhalde :))
gerçi sıcaklardan internete giresi bile gelmiyo.benim işim hiç bitmiyo niyeyse,çocukla kafayı yiyecem bi gün.her gün her gün temizlik bitmiyo mübarek bu evin işi.
ben sıcaklardan eriyorum sanıırım,ya da tartım beni hep kandırıyor.cumadan beri kilo vermiş görünüyorum.regl dönemindeyim ama niyeyse az görünüyorum.kilo gider gibi görünüyo ama ben vücudumdan pek anlamıyorum zayıfladığımı.şu 65 e bi ineyim spora da başlayacam.ama bu sıcaklarda spor yapasım bile gelmiyor yaaa.
bu arada bugün yediklerimi yazayım
sabah kuymak ve iki dilim ekmek,5 zeytin bir kaşık reçellll :))
öğlen su,su,su ve su :)
akşam 10 adet sarma ve bir bardak ayran
günaydın kızlar, ben kahvaltı tabağımı hazırlamaya gidiyorum.
2 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
dereotu-maydonoz
1 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği
görüşürüz...
öğlen yediklerim:
1 kepçe patates yemeği
yarım dilim börek
yoğurt
kaptanım ben ona da bi çözüm buldum. iş arkadaşımla birlikte haftalık yapıyoruz alışverişimizi standart hep aynı aldıklarımız. peynir değişiyo sadece zevkimize göre . pazartesi sabah getiriyoruz koyuyoruz dolaba ohhh bi hafta yetiyo bize o, tabi arkadaşlar ortak olmazsa. yok sa öbür türlü bende hiç uğraşamam. teşekkür ederim bu arada. akşamları bende yemek yapamıyorum sıcaktan. karpuz en idealı. zayıflama da da en büyük yardımcıymış forumda bir yazı vardı orda okumuştum. eksik etmemekte fayda var. sıcak yaz günlerinde de dondurma yemektense :d
benim kahvaltımda genelde aynı oluyogünaydın kızlar, ben kahvaltı tabağımı hazırlamaya gidiyorum.
2 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
dereotu-maydonoz
1 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği
görüşürüz...
Selam kızlar nasılsınız? Geldim okudum ama cevap yazamadım sizeBugün izin günümüzdü denize gittik yüzmekten kollarım ağrıdı resmen :)) sabah tartılmıştım 137,3 çıktı 200gram gitmiş cumadan beri. perşembe günü de doktora gideceğim, 3 ayda 9 kilo vermiş oldum, artık doktor karşısına çıkabilirim :)) ama vermem gereken 15ti olsun bu bile bana yeter, kilo vermekten çok alıyordum çünkü. en azından artık almıyorum :))
merhabaaaaa kızlar ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor.pek sessiz sakin insanlarız herhalde :))
gerçi sıcaklardan internete giresi bile gelmiyo.benim işim hiç bitmiyo niyeyse,çocukla kafayı yiyecem bi gün.her gün her gün temizlik bitmiyo mübarek bu evin işi.
ben sıcaklardan eriyorum sanıırım,ya da tartım beni hep kandırıyor.cumadan beri kilo vermiş görünüyorum.regl dönemindeyim ama niyeyse az görünüyorum.kilo gider gibi görünüyo ama ben vücudumdan pek anlamıyorum zayıfladığımı.şu 65 e bi ineyim spora da başlayacam.ama bu sıcaklarda spor yapasım bile gelmiyor yaaa.
kaptanım ben ona da bi çözüm buldum. iş arkadaşımla birlikte haftalık yapıyoruz alışverişimizi standart hep aynı aldıklarımız. peynir değişiyo sadece zevkimize göre . pazartesi sabah getiriyoruz koyuyoruz dolaba ohhh bi hafta yetiyo bize o, tabi arkadaşlar ortak olmazsa. yok sa öbür türlü bende hiç uğraşamam. teşekkür ederim bu arada. akşamları bende yemek yapamıyorum sıcaktan. karpuz en idealı. zayıflama da da en büyük yardımcıymış forumda bir yazı vardı orda okumuştum. eksik etmemekte fayda var. sıcak yaz günlerinde de dondurma yemektense :d
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya boğazım ağırıyo sanki 10 kişi bir olup beni dövmüş elim kolum kalkmıyo
oh ne güzel nereye gittiniz denize canım benimöde ihtiyacım var tatile
Bir ara arkadaşlarla dediğin gibi ortak kahvaltı yapmaya çalıştık ama bir kaç gün sonra evde börek yapıp getiren, değişik ekmekler alanlar filan oldu, reçeller geldi... Diyetten çıktı iş köy kahvaltısına döndü resmenBir ara nesfit diyeti yapalım dedik o da olmadı Bu ay genelde evdeyim, çok az işe gideceğim o yüzden diyete uyarım kesin, ağustos ayına kadar sıkıntı yok gibi Karpuz çok fazla yemedikten sonra diyete gerçekten yardımcı oluyor, hem soğuk soğuk dediğin gibi dondurma yemene gerek yok ya da kolaya...vb. Bir de ben bu hafta soda ile doldurdum dolabı ne zaman ferahlamak istesem soda içmeye çalışıyorum zaten günde en fazla 2 tane içiyorum, o da bana yetiyor Ama arada diyeti kaçırdığım da olmuyor değil
Geçmiş olsun canımHava sıcak diye soğuk bir şeylere yöneliyoruz, ya da terleyip üzerimizde soğuyor... hasta olmamak elde değil dikkat et kendine
Çeşme / ılıca'ya gittik canım, günü birlik. Sabahtan çıktık akşama döndük :) Eşimin haftada 1 gün izni var tatilimiz bu şekilde oluyor mecburiyetten... Yazlık filan da olmadığı için...
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya boğazım ağırıyo sanki 10 kişi bir olup beni dövmüş elim kolum kalkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?