Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar nasılsınız? Geldim okudum ama cevap yazamadım size Bugün izin günümüzdü denize gittik yüzmekten kollarım ağrıdı resmen :)) sabah tartılmıştım 137,3 çıktı 200gram gitmiş cumadan beri. perşembe günü de doktora gideceğim, 3 ayda 9 kilo vermiş oldum, artık doktor karşısına çıkabilirim :)) ama vermem gereken 15ti olsun bu bile bana yeter, kilo vermekten çok alıyordum çünkü. en azından artık almıyorum :))

merhabaaaaa kızlar ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor.pek sessiz sakin insanlarız herhalde :))

gerçi sıcaklardan internete giresi bile gelmiyo.benim işim hiç bitmiyo niyeyse,çocukla kafayı yiyecem bi gün.her gün her gün temizlik bitmiyo mübarek bu evin işi.

ben sıcaklardan eriyorum sanıırım,ya da tartım beni hep kandırıyor.cumadan beri kilo vermiş görünüyorum.regl dönemindeyim ama niyeyse az görünüyorum.kilo gider gibi görünüyo ama ben vücudumdan pek anlamıyorum zayıfladığımı.şu 65 e bi ineyim spora da başlayacam.ama bu sıcaklarda spor yapasım bile gelmiyor yaaa.

bu arada bugün yediklerimi yazayım

sabah kuymak ve iki dilim ekmek,5 zeytin bir kaşık reçellll :))

öğlen su,su,su ve su :)

akşam 10 adet sarma ve bir bardak ayran

günaydın kızlar, ben kahvaltı tabağımı hazırlamaya gidiyorum.
2 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
dereotu-maydonoz
1 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği

görüşürüz...

Ayyy 60 mı .inanamıyorum ki verebileceğime. Ufak ufak hedefler belirliyim diyorum.

hoş geldin :)) verirsin ya neden vermeyesin :)) yine de bu ay 65 diyelim istersen ama 65le de kalmazsın sen

bu arada bugün yediklerimi yazayım

sabah kuymak ve iki dilim ekmek,5 zeytin bir kaşık reçellll :))

öğlen su,su,su ve su :)

akşam 10 adet sarma ve bir bardak ayran

evet ya sıcakta insanın kolu kalkmıyor ama spor yapmayınca da olmuyor ben de sabah serinlikte çıktım yürüdüm geldim eve (saat 10-11 arası), başka zaman çıkamıyor insan. kuymak dediğin tereyağlı peynirli mısır unuyla yapılan bir şey demi, ya onun kalorisi çok değil midir gerçi öğlen bir şey yememişsin, akşam da yeterli...

günaydın kızlar, ben kahvaltı tabağımı hazırlamaya gidiyorum.
2 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
dereotu-maydonoz
1 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği

görüşürüz...

öğlen yediklerim:
1 kepçe patates yemeği
yarım dilim börek
yoğurt

süper gidiyorsun, sabah kahvaltın en ideal olanı ahh ben de şu tembelliği bırakıp işe giderken hazırlasam da yesem bugün evdeydim ve kahvaltı iyi oldu:

sabah
1 dilim beyaz peynir
1 dilim karpuz
5 tane yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
1 tabak salata
2 dilim çavdar ekmeği

ara
1 şeftali

akşam
yemek yapasım da yiyesim de yok bu sıcakta yine karpuz peynir yeriz herhalde (?)

kaptanım ben ona da bi çözüm buldum. iş arkadaşımla birlikte haftalık yapıyoruz alışverişimizi standart hep aynı aldıklarımız. peynir değişiyo sadece zevkimize göre . pazartesi sabah getiriyoruz koyuyoruz dolaba ohhh bi hafta yetiyo bize o, tabi arkadaşlar ortak olmazsa. yok sa öbür türlü bende hiç uğraşamam. teşekkür ederim bu arada. akşamları bende yemek yapamıyorum sıcaktan. karpuz en idealı. zayıflama da da en büyük yardımcıymış forumda bir yazı vardı orda okumuştum. eksik etmemekte fayda var. sıcak yaz günlerinde de dondurma yemektense :d

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya boğazım ağırıyo sanki 10 kişi bir olup beni dövmüş elim kolum kalkmıyo

sabah
1 kk peynir
4 adet pişi az yağda pişirdim
domates salatalık
5 zeytin

ara 1 muz

öğlen
bulgur poilavvı 6 kaşık ciğer tava
yoğuert yedim

akşam kabak yemeği yiycem
salata

karpuz gerçekten harika oluyor bende bayılıyorum

oh ne güzel nereye gittiniz denize canım benimöde ihtiyacım var tatile

işş bitmez canım yap bugün yarın yine aynı

Bir ara arkadaşlarla dediğin gibi ortak kahvaltı yapmaya çalıştık ama bir kaç gün sonra evde börek yapıp getiren, değişik ekmekler alanlar filan oldu, reçeller geldi... Diyetten çıktı iş köy kahvaltısına döndü resmen Bir ara nesfit diyeti yapalım dedik o da olmadı Bu ay genelde evdeyim, çok az işe gideceğim o yüzden diyete uyarım kesin, ağustos ayına kadar sıkıntı yok gibi Karpuz çok fazla yemedikten sonra diyete gerçekten yardımcı oluyor, hem soğuk soğuk dediğin gibi dondurma yemene gerek yok ya da kolaya...vb. Bir de ben bu hafta soda ile doldurdum dolabı ne zaman ferahlamak istesem soda içmeye çalışıyorum zaten günde en fazla 2 tane içiyorum, o da bana yetiyor Ama arada diyeti kaçırdığım da olmuyor değil

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya boğazım ağırıyo sanki 10 kişi bir olup beni dövmüş elim kolum kalkmıyo

Geçmiş olsun canım Hava sıcak diye soğuk bir şeylere yöneliyoruz, ya da terleyip üzerimizde soğuyor... hasta olmamak elde değil dikkat et kendine

oh ne güzel nereye gittiniz denize canım benimöde ihtiyacım var tatile

Çeşme / ılıca'ya gittik canım, günü birlik. Sabahtan çıktık akşama döndük :) Eşimin haftada 1 gün izni var tatilimiz bu şekilde oluyor mecburiyetten... Yazlık filan da olmadığı için...

ne güzel cnaım iyi gelmiştir evet terliyom sonra soğuk duş çarptı haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…