Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydın
kahvaltım
1 çavdar ekmeği
yarım salatalık,yarım domataes,6 zeytin,yarım kk peynir
şekersiz çay

kızlar ölüyorum boğazımda açık yer yok çok fena şişti akşam ateşlendim benim oğlana geçmezse bari yarın doktora gitçem ne iyi gelir boğaz ağrısına

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya boğazım ağırıyo sanki 10 kişi bir olup beni dövmüş elim kolum kalkmıyo

sabah
1 kk peynir
4 adet pişi az yağda pişirdim
domates salatalık
5 zeytin

ara 1 muz

öğlen
bulgur poilavvı 6 kaşık ciğer tava
yoğuert yedim

akşam kabak yemeği yiycem
salata

ay oğlan olmazsa yatıcam çok kötüyüm ya

valla ya çocuk yokken iş arıyodum yapmaya, çocuk olduktan sonra olan işleri görmemeye uğrasıyorum.:))

aman salla gitsin ömür boyu yapıcan zaten . sanki yapınca bitiyo mu iki saat sonra yine aynı.

kızlar ölüyorum boğazımda açık yer yok çok fena şişti akşam ateşlendim benim oğlana geçmezse bari yarın doktora gitçem ne iyi gelir boğaz ağrısına

fatoşcum büyük geçmiş olsun. boğazım için benim kullandığım bi yöntem çok başarılı iki gün yap hiç bişeyin kalmaz. 2 yk bal 1 tk zerdeçal, 1 tk zencefil iyice karıştırp aklına geldikçe ye. başka ilaç kullanmadan iyileşmiştim ben. çocukta var zor valla işin o olmasa yatar dinlenirsin ama .

kaptanım ben bi ara nesfitli yapotım diyetimi sabah ve akşam sadece onu yedim.öğlen şirkette çıkan yemekten yedim. o dönem rahat kilo verdim ama ben çabuk sıkılıyorum. bide her gün aynı şeyi yemek çok sıkıcı. böyl yiyince de yavaş gidiyo ama ne yapalım. işte ki arkadaşlar da ayıp etmişler ama ya olmaz ki. benim bur da 5 erkek arkadaş iki kızız. inanmassın ben nesfit yerken herkes dalga geçiyodu benimle oda mı yenir mamamı yiyosun falan şimdi patronum da dahil herkes nesfit yiyor. bi gün patronum bile dedi sizin yediğiniz çok sağlıklı bişeye benziyo şöföre söyleyin bana da alsın diye sayem de herkes dengeli beslenyo anlayacağın DD

Bende öğlen şirketteki yemeği yiyorum canım ama bir yandan da yağından emin olamıyorum
çok yağlı gibi duruyo tek çorba içmeye özen gösteriyorum yinede içim rahat değil

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya boğazım ağırıyo sanki 10 kişi bir olup beni dövmüş elim kolum kalkmıyo

geçmiş olsun canım.
akşam yatmadan önca ayak tabanına bolca vicks sür.üzerine çorap geçir.boğazına oldukça faydalı olucaktır canım.

Kızlar günaydın
kahvaltım
1 çavdar ekmeği
yarım salatalık,yarım domataes,6 zeytin,yarım kk peynir
şekersiz çay

Canım senin kahvaltılar tam ideal oluyor, diyete de çok uygun Bugün endokrinolojiye gittim, doktor kesinlikle şekerli gıdalardan uzak dur, onun dışında bol meyve, sebze tüketebilirsin dedi. Sabah kahvaltısında bol bol domates salatalık... Kahvaltı listesi yaptı, 1 kk peynir, 5 zeytin, 3 dilim ekmek (benim kilom fazla olduğu için böyleymiş), domates salatalık sınırsız ve gün aşırı 1 haşlanmış yumurta

Çok geçmiş olsun canım, naptın gittin mi doktora?

Nesfit gerçekten zayıflamayı sağlıyor desene Ben düzenli yapamadığım için sonuca da ulaşamadım haliyle.... Ne güzel iş yerinde herkes uyum sağlamış sana, bizde de sözde diyet oluyor hep :)) Karar veriliyor, 2 gün sonra biri mutlaka bozuyor. Herhangi bir art niyet yok ama sadece kendilerini düşündükleri için. Ya biri dediğim gibi börek çörek getiriyor, ya pasta alıyorlar, ya kola alıyorlar, dondurma filan... Hatta bazen topluca herkes alıyor... Canımın çekmesinden öte, ikram ediliyor bazen almasan olmuyor... Aslında diyette ilk önce "hayır" demeyi öğrenmek lazım. Bugün doktora gittim kontrole, az da olsa verdiğim kilodan memnun oldu doktor. O an dedim ki "ya doktor beni neden düşünsün, umrunda olmamalı ama o bile kilo vermeme seviniyor ve umursuyorsa ben neden kendimi umursamıyorum"... Gerçekten ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz. Bugün o gazla 2 saat yürüyüş yaptım. 2 litre su içtim. Keşke her gün böyle şevkli olsam, tığ gibi kalırım

Bende öğlen şirketteki yemeği yiyorum canım ama bir yandan da yağından emin olamıyorum
çok yağlı gibi duruyo tek çorba içmeye özen gösteriyorum yinede içim rahat değil

Ben öğlen yemeklerinde genelde yemeğin suyundan almıyorum, ya da süzüyorum kaseye. Pilav, makarna vb olunca da çok çok az alıyorum. Dediğin gibi yağ konusunu bilmiyoruz. Pek yararlı bir yağ kullanmadıkları kesin, bir de bol bol yağ koyuyorlar

Öğle yemeğim
yayla çorbası,patlıcan musakka,pilav

En sevdiğim menü :))) Bana patlıcan ver sabah akşam yerim, hem de her halini :)) Patlıcan bağımlısıyım resmen Ben de akşama patlıcanlı bir şey yapayım madem canım çekti

Kızlar yarın bildirim günümüz unutmayalım sakın Yarın gelemeyecek olanlar bugünden bildirse de olur

***6. TAKIM 263. ETAP***
fatos0808 ( 114 / / / %)
eymen_b ( 88 / / / %)
aydogdugul ( 137,5 / 137 / 0,5 / 0,36%)
Buseryem ( 65,6 / / / %)
ankaran ( 55,7 / / / %)
lavinia17 ( 94,6 / / / %) kilosu 2'ye bölündü
rehnuma14 ( 68,2 / / / %)
duruece ( 59 / / / %)

6. Takım Ortalaması: %

***zubus bu hafta katılacak mısın?***

canım gayet ideal ama anlamadım ki bu hafta 300 gr vermişim sadece
listeden çıkaracağım bir şeyde kalmadı dr sana ara öğün verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…