Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar. sabah uyanamadım işe geç kalcaz servis kaçıcak diye nasıl hazırlandım hatırlamıyorum. o yüzden unutmuşum tartılmayı. kaptanım beni aynı kilomda yaz bu hafta. bilmiyorum çünkü offfff

***6. TAKIM 263. ETAP***
fatos0808 ( 114 / / / %)
eymen_b ( 88 / / / %)
aydogdugul ( 137,5 / 137 / 0,5 / 0,36%)
Buseryem ( 65,6 / 66 / -0,4 / -0,61%)
ankaran ( 55,7 / 55,7 / 0 / 0%)
lavinia17 ( 94,6 / / / %) kilosu 2'ye bölündü
rehnuma14 ( 68,2 / 67,2 / 1 / 1,46%)
duruece ( 59 / 59 / 0 / 0%)

6. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
ben kendimden korkmaya başladım çünkü gecen haftadan bu yana bir kilo daha vermişim.korkuyorum çünkü ben AS hastasıyım birkaç ay önce teşhis konuldu ve kiloda hızla azalmaya neden olabiliyomuş.ve ben ilk kez böyle kolay kilo veriyorum.tamam akşamları dikkat ediyorum ama pasta börek olunca da affetmiyorum yiyorum yani.ben böyle kilo vermeye devam edersem fena inşallah hastalıktan değil de dikkat ettiğim için veriyorumdur

canım gayet ideal ama anlamadım ki bu hafta 300 gr vermişim sadece
listeden çıkaracağım bir şeyde kalmadı dr sana ara öğün verdi mi?

Ara öğünde 1 porsiyon meyve ya da 4 galeta kepekli ya da kepekli bisküvi var. Eğer öğlen kalsiyum almadıysam arada 1 kase yoğurt, 1 bardak light süt filan da olabiliyor.

İnş. hastalıktan filan vermemişsindir canım. Haftada 1 kilo verenler oluyor ama istersen bu hafta da bak yine böyle zayıflarsan doktora git. Senin diyeti de kontrollü yapman lazım. Kilo vermene sevindim ama hastalıktan bahsedince de inş. değildir diyorum. Doktora gitmeden kendi başına da felaket senaryoları yazma. Hatta gerekirse zayıflamaya da çalışma, düzenli beslen bence bu hafta.

Son düzenleme:
ben zaten düzenli besleniyorum hani aç filan kalmıyorum akşamları sadece ekmeksiz ve erken vakitte yiyorum.sabah kahvaltım gayet ağır oluyor.kuymak ekmek reçel bal ne varsa yiyorum :)kalan vakitlerde dikkat ediyorum sadece.demek istediğim önceden olsa böyle dikkat ederek bu kadar kilo veremezdim aylar sürerdi kilo vermem.

Evet aslında iyi de yiyorsun, aç kalmıyorsun. Biraz internetten araştırdım da hastalığın başlangıcında kilo kaybı belirtileri arasındaymış. Bu hafta da takip et kendini yine 1 kilo verirsen, dediğin gibi hiç mantıklı değil. Diyelim ki AS yüzünden kilo veriyorsun, kullandığın ilaçlar vardır mutlaka onların etkisi ile kilo kaybı tekrar normale dönüyor mu acaba?

ilaç kullanmıyorum şimdilik.doktor bi ağrı kesici verdi aşırı derecede ağrın olmadan almanı tavsiye etmiyorum dedi.yani sürünmedikçe kullanma dedi :) bende ağrılara dayanmaya çalışıyorum.
takipteyim bakalım verecekmiyim daha.hadi 300 -400 gr.versem neyse de bu kadar yemeye her hafta bir kilo gitmez herhalde

***6. TAKIM 263. ETAP***
fatos0808 ( 114 / 113 / 1 / 0,88%)
eymen_b ( 88 ) izinli
lavinia17 ( 94,6 / / / %) kilosu 2'ye bölündü

6. Takım Ortalaması: %

lavinia17 neredesin???

Son düzenleme:
***7. TAKIM 263. ETAP***

SAPHIRA (85.5/85.1/0.4/%0.47)
Saliss (100/100.2/-0.2/-%0.1)geçen hafta izinliydi kilosu 2 ye bölündü
Pasam3405 (85/)izinli
Ecemavi (73/72.8/0.2/%0,27)
Angiera (80.4/79,7/0,7/%0,87)geri dönmek üzere ayrıldı
İpekyol51(76/76/0/0) geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(89,7/90,3/-0,6/%-0,67)

7. Takım Ortalaması:% 0.12

kızlar bi bakarmısınız ?

Son düzenleme:
Doktora gittim çok kötü olmuş boğazların ameliyat olman lazım dedi
1 asntibiyotik bir hap bir sprey verdi

Doktora gittim çok kötü olmuş boğazların ameliyat olman lazım dedi
1 asntibiyotik bir hap bir sprey verdi

Ameliyat mı dedi Çok kötü olmuşsun o zaman. Geçmiş olsun canım inş. çabuk iyileşirsin, ameliyata da gerek kalmaz. Ama bademcikleri aldırınca daha rahat ediyor insan diyorlar, ne derece doğru bilmiyorum tabi.

Ameliyat mı dedi Çok kötü olmuşsun o zaman. Geçmiş olsun canım inş. çabuk iyileşirsin, ameliyata da gerek kalmaz. Ama bademcikleri aldırınca daha rahat ediyor insan diyorlar, ne derece doğru bilmiyorum tabi.

aldırmama canım ya ilerki yaşalrda tehlikeli korkuyom saol cnaım

aldırmama canım ya ilerki yaşalrda tehlikeli korkuyom saol cnaım

fatoşcum ben 18 yaşındayken aldırdım bademciklerimi. ondan öncesini kısaca anlatayım. yaz kış sürekli haftanın 7 gününün 4 ünü hasta olarak geçirirdim. sürekli penadur iğnesi bu iğne normalde en fazla 15 gün aralıklarla vurulan bir iğne ben her hafta vurumaya başlamıştım son aylarda. doktroum dedi ki sende kurtul bende aldıralım. bana hep aldırma pişman olursun zararını yine sen çekeceksşn dediler. ama artık çok bıkmıştım ve aldırdım. normalde yarım saatten fazla sürmeyen bir ameliyatmış doktorum 1,20 dakika da ancak çıkabilmiş . resmen çürümüş badewmciklerim yarardan çok zararı varmış bana. çürüyen bademcikler parça parça ciğerlerime inmiş. o günden bugüne hasta olsam ayakta atlatırım. yatarak hasta olduğum nadirdir. onda da bademcişkten değil nezle gripten. çok rahat ettim bilemezsin. sadece tozlu ortamlarda fazla bulunmama ya dikkat ediyorum. bana kalırsa bi daha dşün derim

***6. TAKIM 263. ETAP***
fatos0808 ( 114 / 113 / 1 / 0,88%)
eymen_b ( 88 ) izinli
lavinia17 ( 94,6 ) izinli

6. Takım Ortalaması: % 0,26

lavinia17 görünürlerde yok, geçen hafta kilosunu biz bildirmeyi unutmuştuk, bu hafta da kilo bildiriminde bulunmadı yazarsak 2.kez bildirimde bulunmamış gibi olacak. Haksızlık olmasın diye izinli yazıyorum Yarım saat daha bekleyeyim gelmezse eğer son listemiz bu arkadaşlar...

Son düzenleme:

doktora danışcam canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…