Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar ben geldim nasılsınız?? pazartesinden itibaren yeniden aranızda olmayı umut ediyorum. liste paylaşmamışınız merak ettim doğrusu.

slm kızlar ben geldim nasılsınız?? pazartesinden itibaren yeniden aranızda olmayı umut ediyorum. liste paylaşmamışınız merak ettim doğrusu.

Sağol canım iyiyiz sen nasılsın? Oh ne güzel geliyorsunuz, zubus da gelecek Bekliyoruz sabırsızlıkla Birkaç dakika önce paylaştım listeyi

Son düzenleme:
18 HAZİRAN - 24 HAZİRAN MESAJ SAYIMI
fatos0808 ( 3 / 5 / 6 / 9 / 6 / 0 / 0 ) 29

eymen_b ( 6 / 0 / 10 / 3 / 1 / 1 / 0 ) 21
aydogdugul ( 0 / 3 / 0 / 3 / 2 / 6 / 2 ) 16
Buseryem ( 1 / 4 / 7 / 0 / 9 / 5 / 0 ) 26
ankaran ( 7 / 3 / 4 / 12 / 3 / 0 / 0 ) 29

lavinia17 ( 1 / 0 / 1 / 0 / 4 / 0 / 0 ) 6

rehnuma14 ( 1 / 3 / 4 / 2 / 1 / 0 / 0 ) 11

duruece ( 8 / 1 / 1 / 8 / 1 / 0 / 0 ) 19
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )
yst38 ( izinli )
zubus ( izinli )

kızlar bittim bugün. klavyeye basacak enerjim kalmadı. kaçıncı olduk merak ettim belli mi sonuçlar

9. olmuşuz Gitgide daha da geriye düşüyoruz rehnuma14 ( 68,2 / 67,2 / 1 / 1,46%) yüzde olarak takımda en çok zayıflayan olduğu için tebrik ederim

Bir istatistik çıkardım, çok geriye gidemedim ama 255. etaptan itibaren kim kaç kilo vermiş görelim

fatos0808 ( 117 / 113 / 4 / 3,42% )
eymen_b ( 90,5 / 88 / 2,5 / 2,76% )
aydogdugul ( 142 / 137 / 5 / 3,52% )
Buseryem ( 71,4 / 66 / 5,4 / 7,56% )
ankaran ( 57 / 55,7 / 1,3 / 2,28% )

(lavinia17, rehnuma14, duruece daha yeni takıma katıldılar)

9. olmuşuz Gitgide daha da geriye düşüyoruz rehnuma14 ( 68,2 / 67,2 / 1 / 1,46%) yüzde olarak takımda en çok zayıflayan olduğu için tebrik ederim

teşekkür ederim ben bu hafta olamayacağım bursaya gidiyorum.internet varsa yazmaya çalışırım yoksa kusuruma bakmayın.öpüyorum herkesiii

Kızlar günaydın

sonuçlar hiç açıcı değil benimde dahil olmak üzere tbk
haftaya bomba gibi girmeliyiz

günaydın herkes güzel bir hafta sonu diliyorum. benim için temizlikle yoğun bir hafta sonu olucak.
geçen hafta annemi bir diyetisyene götürdüm.kadın psikolojik olarakda fizyolojik olarakda çok ilgileniyor.
neyse anneme verdiği diyet sonucu tartıda 2 kilo düşmüş görünüyordu ilk haftada. ama detaylı incelemede su ve kas oranı artmış(ki anneminkiler baya düşüktü) yağ olarakta 3.7 kilo vermiş çıktı.
neyse bende bugün anneme verdiği diyete başladım. bana hep 1700kal diyet verildi. annemin diyeti 1700kal. bakalım bendeki sonucu ne olucak.

hıı bu arada kahvaltımı yazayım
uyanınca 1 büyük bardak su 1 tam ceviz, 2 kayısı
kahvaltı: 4 zeytin, 2 bardak çay, domates salatalık, 2 tatlı kaşığı maydonozlu peynirle yapılmış tam buğday ekmekli tost, 1 yumurta.
kahvaltıdan yarım saat 1 tatlı kaşığı pekmeze birkaçdamla limon(isteğe bağlı değişik tatlılar kullanılabilir.) vaktim olduğunda listeyi sizle paylaşırım.
bu arada annem 135 kilo ve onunda gelişmelerini anlatırım zamanla. pazartesi annemin kontrolü var yazarım.

beni bekleyin anacığım bayyyy

kaptanım bu etapta ayrılmışım bide

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben çok kötüyüm neredeyse 1 ay olucak ve ben kilo vermemekle birlikte birde üstüne kilo aldım. Bugün tekrar diyetime döndüm hiç kaçamak yapmadım inş. haftaya 64'ü göreceğim. Çok istiyorum

Başlarda iyi kilo vermişim

Evet ya haftayada sonuncu olmayalım bari :18:rehnuma14 tebrikler canım

Selam canım iyiyiz sen nasılsın :26:Sende dön aramıza özlettin kendini takımda biraz canlanmış olur

teşekkür ederim ben bu hafta olamayacağım bursaya gidiyorum.internet varsa yazmaya çalışırım yoksa kusuruma bakmayın.öpüyorum herkesiii

Tamam canım seni bu hafta izinli yazarız Yolun açık olsun

kaptanım bu etapta ayrılmışım bide

Tamam canım ben not almıştım zaten, ama hatırlattığın da iyi oldu Eh artık birlikte zayıflarız, senden öğrenecek çok şeyimiz var.

Bu arada yeni gelen arkadaşlar tanımıyordur, belirtmek istiyorum. yst38 benden önceki kaptanımız. Bir süre ara vermişti, ondan da öğreneceğimiz şeyler olacaktır, tekrar hoşgeldin

Hadi bakalım bu haftaya daha sıkı başlayalım Ben de her hafta 1er kilo veriyordum ne güzel

herkese günaydıııın. yine ve yeniden ben...
durun bakalım dün nerelerde kalmışım en son.

beni beklediniz bende geldiiim. hoşbulduk şimdiden.
dünki menümün devamını yazıyorum.

öğlen: 2 kase tavuk çorbası (normal koşullarda 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk gelir ama hem çok az yağ kullandım hemde su oranı az tavuk oranı çok olduğu için 2 kase çorba tükettim)
2 dilim ekmek(aslında 1 dilim yeterliydi)
salata

ilkindi için ara yapmadım ama soğuk 1 çay bardağı fanta içtim

akşam 2kk paynir, 3-4zeytin, domates, salatalık, 2 dilim ekmek(öğlen fazla yediğim ekmeği akşam düştüm. normalde 3 dilim ekmek hakkım vardı)

20.30 gibi 1 ince dilim dondurma(kesme dondurma), 1 küçük salkım üzüm. (gece öğününü fazla kaçırmış oldum ama dondurmayı süt yerine sayarsanız çokta abest kaçmıyor.)
1.5 litreden fazla su içtiğime inanıyorum.
diyetisyen gün içinde çörek otlu çay, tarçınlı çay önerdi bugün gün içinde denemeyi düşünüyorum. yorumları eklerim.

bugünki menü:
sabah aç karnına 1 büyük bardak ılık su(ılık su derken çeşmeden akan suyu ılık su kabul edebilirsiniz dedi diyetisyen)
2 tam kuru kaysı(benim bağırsak problemlerim çok oluyor. bakalım kaysının faydasını görebilecekmiyiz.
kahvaltı: domates, salatalık, çay, 1yk menemen, 1 kk peynir, 3-4 zeytin(normalde 3 zeytin olması gerekiyor ama ben zeytini çok severim ayrıca zeytin karın yağlarını eritmeye yardımcı. istenirse 3 zeytin yerine 3 ceviz yenebilir.)
2 dilim kaşar. 1 çb süt içmem gerekiyor ama henüz içmedim. istenirse 1 kase yoğurtta tüketilebilir.

birazdan ara öğünümüde yaparım. dünkinin aynısı olur. şimdilik kaçtım görüşürüz bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…