slm kızlar ben geldim nasılsınız?? pazartesinden itibaren yeniden aranızda olmayı umut ediyorum. liste paylaşmamışınız merak ettim doğrusu.
slm kızlar ben geldim nasılsınız?? pazartesinden itibaren yeniden aranızda olmayı umut ediyorum. liste paylaşmamışınız merak ettim doğrusu.
kızlar bittim bugün. klavyeye basacak enerjim kalmadı. kaçıncı olduk merak ettim belli mi sonuçlar
9. olmuşuzGitgide daha da geriye düşüyoruz rehnuma14 ( 68,2 / 67,2 / 1 / 1,46%) yüzde olarak takımda en çok zayıflayan olduğu için tebrik ederim
***6. TAKIM 259. ETAP***
fatos0808 (115,5 / 115 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3) geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (71,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
eymen_b (88 / 88 / 0 / 0 %)
Buseryem (69,2 / 67,7 / 1,5 / 2,17 %)
ankaran (56,2 / 56 / 0,2 / 0,36 %)
aydogdugul (138,5 / 138 / 0,5 / 0.36 %)
lafebesi 77,6 diskalifiye
6. Takım Ortalaması: % 0,42
sonucumuz gayet iyi bakalım derece gelecek mi :)))
gel cnaım gel ben hastayım bademcikler şişti
Bir istatistik çıkardım, çok geriye gidemedim ama 255. etaptan itibaren kim kaç kilo vermiş görelim
fatos0808 ( 117 / 113 / 4 / 3,42% )
eymen_b ( 90,5 / 88 / 2,5 / 2,76% )
aydogdugul ( 142 / 137 / 5 / 3,52% )
Buseryem ( 71,4 / 66 / 5,4 / 7,56% )
ankaran ( 57 / 55,7 / 1,3 / 2,28% )
(lavinia17, rehnuma14, duruece daha yeni takıma katıldılar)
9. olmuşuzGitgide daha da geriye düşüyoruz rehnuma14 ( 68,2 / 67,2 / 1 / 1,46%) yüzde olarak takımda en çok zayıflayan olduğu için tebrik ederim
teşekkür ederim ben bu hafta olamayacağım bursaya gidiyorum.internet varsa yazmaya çalışırım yoksa kusuruma bakmayın.öpüyorum herkesiii
günaydın herkes güzel bir hafta sonu diliyorum. benim için temizlikle yoğun bir hafta sonu olucak.
geçen hafta annemi bir diyetisyene götürdüm.kadın psikolojik olarakda fizyolojik olarakda çok ilgileniyor.
neyse anneme verdiği diyet sonucu tartıda 2 kilo düşmüş görünüyordu ilk haftada. ama detaylı incelemede su ve kas oranı artmış(ki anneminkiler baya düşüktü) yağ olarakta 3.7 kilo vermiş çıktı.
neyse bende bugün anneme verdiği diyete başladım. bana hep 1700kal diyet verildi. annemin diyeti 1700kal. bakalım bendeki sonucu ne olucak.
hıı bu arada kahvaltımı yazayım
uyanınca 1 büyük bardak su 1 tam ceviz, 2 kayısı
kahvaltı: 4 zeytin, 2 bardak çay, domates salatalık, 2 tatlı kaşığı maydonozlu peynirle yapılmış tam buğday ekmekli tost, 1 yumurta.
kahvaltıdan yarım saat 1 tatlı kaşığı pekmeze birkaçdamla limon(isteğe bağlı değişik tatlılar kullanılabilir.) vaktim olduğunda listeyi sizle paylaşırım.
bu arada annem 135 kilo ve onunda gelişmelerini anlatırım zamanla. pazartesi annemin kontrolü var yazarım.
Annenle neredeyse aynı kilodayız. Ben de mi uygulasam aynı diyeti :44: Takibindeyim bakalım, paylaştıkça ben de uygulamaya çalışırım. Bana 1900kal. diyet vermişlerdi. Günde 9 dilim ekmek var diyette
beni bekleyin anacığım bayyyy
kaptanım bu etapta ayrılmışım bide
Merhaba kızlar nasılsınız ?Ben çok kötüyüm neredeyse 1 ay olucak ve ben kilo vermemekle birlikte birde üstüne kilo aldım. Bugün tekrar diyetime döndüm hiç kaçamak yapmadım inş. haftaya 64'ü göreceğim. Çok istiyorum
hıı bu arada kahvaltımı yazayım
uyanınca 1 büyük bardak su 1 tam ceviz, 2 kayısı
kahvaltı: 4 zeytin, 2 bardak çay, domates salatalık, 2 tatlı kaşığı maydonozlu peynirle yapılmış tam buğday ekmekli tost, 1 yumurta.
kahvaltıdan yarım saat 1 tatlı kaşığı pekmeze birkaçdamla limon(isteğe bağlı değişik tatlılar kullanılabilir.) vaktim olduğunda listeyi sizle paylaşırım.
bu arada annem 135 kilo ve onunda gelişmelerini anlatırım zamanla. pazartesi annemin kontrolü var yazarım.
beni bekleyin anacığım bayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?