Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar kahvaltım yine aynı

yarım domates,salatalık,biber
şekersiz çay
yarım kk peynir
7 zeytin
2 çavdar ekmeği

günaydın kızlar
şimdi bir bardak yeşil çay içtim

yarım sa jillian yaptım

eğer evdeki pv ye indirebilirsem 1 mil leslie yapcam kesmedi yarım saat

sende ki bu azimle ne uçan kurtulur ne kaçan. biraz da bana versen şu azminden

işin zor valla koca orda sen burda allah yardımcın olsun. kiraz sapını arkadaşım dedi geçen gün deneyeceğim bende sonuçları size bildiririm

heerkese günaydın
kızlar kandiliniz mübarek olsun....

günaydın şeker kızlar

hepimizin kandili mübarek olsun

kızlar kahvaltım yine aynı

yarım domates,salatalık,biber
şekersiz çay
yarım kk peynir
7 zeytin
2 çavdar ekmeği

kahvaltılarımız aynı hemen hemen. yalnız ben bu hafta biraz cozuttum. iki gün gözleme bugün simit peynir zeytin. neyime güveniyosam artık. dün 4 yıldır görüşmediğimiz bi arkadaşım vardı tayini ankaraya çıkmış onlarla oturduk akşam. kız beni görünce kilo almışsın dedi. oysa bilmiyo ki bu vermiş halim offf nasıl moralım bozuldu. yaş ilerledikçe hakikaten insanın vermesi zorlaşıyo. eskiden olsa iki hafta tutsam boğazımı ne göbek kalırdı ne gıdık, şimdi yok kaç haftadır sözüm ona diyet yapıyorum 2 kilo veremedim totalde.

en gıcık olduğum şey ya benide gören kilo almışsın diyo
ya ben kimsye bişey demem çok kilo almış görsem bile ama herkes bana diyoo
ramazan bayramında herkesle görüşcem çok hırs yaptım inş.

kızlar 5 dk leslie yaptım şimdi

aynen ne sinir bozucu .araya sıkıştırmıssın leslıe bravo valla

kızlar 1 mil leslie yaptım

öğle yemeğim
2k pilav
1 karnıyarık
yarım ezogelin çorba 1 dilim ekmek
yarım yoğurt

galiba abarttım biraz

kızlar selamlaaaarrr...
sabah 2 tane tost yedim. biri kahvalt biri ara öğün. sabah çok tok olunca öğlen iştahım az oluyor
öğlene 1 tane şinitzel ve patlıcan ezmesi yedim
ara yaparmıyım bilmiyorum çok şiştim.
akşamda dünden kalma tavuk sote bulgur pilavı patlıcan yemği var
sporda ne olcak bilmiyorum

Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun,yakınlık uzaklıkla değildir...yakınlık insanının ellerinin göğe açıldığında akla ilk gelenlerdir...dualarda buluşmak ümidi ile kandilinizi mübarek olsun canlar

iki gündür evde yemekte misafir var. hadi bakalım hayırlısı. diyet elden gitti. derhal toparlanmam ve en azından yarım kilo vermem lazım cumaya kadar. tam gaz devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…