heerkese günaydın
kızlar kandiliniz mübarek olsun....
günaydın şeker kızlar
şimdi bir bardak yeşil çay içtim
yarım sa jillian yaptım
eğer evdeki pv ye indirebilirsem 1 mil leslie yapcam kesmedi yarım saat
selam kızlar ben geldim. uyumaya gitmeden uğrayım dedim. nasıl gidiyor diyet. ben biraz zorlanıyorum doğrusu. bakalım görücez. ilk hafta çok umutlu değilim kendimden. çünkü artılardayım. eve ve insanlara uyum sürecim zor geçiyor. sağlık ocağında yemeklerimi düzenliyebiliyordum. ama burda o şansım yok ne yazıkki. ya dışardan söylüycem ya yemekhaneden. diyeceksinizki yemek hane yemeğini diyetine uydur. o çok zor oluyor. misal bugün menüde çorba, mantı, börek ve karpuz vardı. ben sadece börek ve karpuz yedim. çok iştahım yoktu zaten. ama herzaman nefsime bu kadar hakim değilim. bana midemdeki o kara deliği kapatacak bir yol söyleyin. sanırım birazda psikolojik. ipo nun verdiği diyeti tekrar denemeyi düşünüyorum ama bakalım yapabilecekmiyim.
sabah 1 dilim ekmek biraz peynir domates yedim
eve gelince yarım kase kuruyemiş yedim. (saat 4 gibi. içinde sadece fındık badem ve ceviz vardı. ara öğün olarak saydım)
akşam 4yk pilay tavuk sote 2yk patlıcan yemeği, 3-4 dilim karpuz
az önce çay yanında küçük kete ve ince dilim kek yedim. kete diyince pastane ketesi gelmesin aklınıza avucumun ortasında kalıyor. kekde fındık doluydu)(kendimide kandırdım oh ne güzel)
canım eşimin kayseriye tayini onaylandı yarın ordaki görevine başlıycak. ben görümcelerimle kalıyorum. onlar oğlana bakıcak bende işe gidip gelicem.
valla anneme kiraz sapı mısır püskülü iyi gelmişti.
heerkese günaydın
kızlar kandiliniz mübarek olsun....
hepimizin kandili mübarek olsungünaydın şeker kızlar
kızlar kahvaltım yine aynı
yarım domates,salatalık,biber
şekersiz çay
yarım kk peynir
7 zeytin
2 çavdar ekmeği
günaydın kızlar
sende ki bu azimle ne uçan kurtulur ne kaçan. biraz da bana versen şu azminden
işin zor valla koca orda sen burda allah yardımcın olsun. kiraz sapını arkadaşım dedi geçen gün deneyeceğim bende sonuçları size bildiririm
hepimizin kandili mübarek olsun
kahvaltılarımız aynı hemen hemen. yalnız ben bu hafta biraz cozuttum. iki gün gözleme bugün simit peynir zeytin. neyime güveniyosam artık. dün 4 yıldır görüşmediğimiz bi arkadaşım vardı tayini ankaraya çıkmış onlarla oturduk akşam. kız beni görünce kilo almışsın dedi. oysa bilmiyo ki bu vermiş halim offf nasıl moralım bozuldu. yaş ilerledikçe hakikaten insanın vermesi zorlaşıyo. eskiden olsa iki hafta tutsam boğazımı ne göbek kalırdı ne gıdık, şimdi yok kaç haftadır sözüm ona diyet yapıyorum 2 kilo veremedim totalde.
en gıcık olduğum şey ya benide gören kilo almışsın diyo
ya ben kimsye bişey demem çok kilo almış görsem bile ama herkes bana diyoo
ramazan bayramında herkesle görüşcem çok hırs yaptıminş.
kızlar 5 dk leslie yaptım şimdi
günaydın şeker kızlar
selam kızlar
bizim takım bomboş kaldı,herkes izinli.sizde ne var ne yok?
yaz döneminde böyle oluyor sanıyorum,Eylülde yine herkes toparlanır
günaydın şeker kızlar
iftara
karnıyarık
pilav
cacık yapıcam
az az yiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?