Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız ? Diyet ne alemde kaçamak falan yapmadınız inş.

Günaydın.....

ben diyette kaçamak yapmadım ama dün sporda mecburen yaptım ve şu an aonun rahatsızlığını hissediyorum

Ne sporda kaçamak mı yaptın İnsan bir gram için o kadar yorulurken sen ders çıkaracağına kaçamak mı yaptın Birdaha sakın olmasın Aslında bende bazen yapıyorum ama spor yaptıktan sonra o kadar yorgunluğun üstüne hayatta yiyesim gelmiyor nede olsa onları verene kadar canımız çıkıyorr Genelde spordan önce yaparım kaçamakları ben ama bu aralar daha fazla dikkat etmeye başladım Ramazan yaklaştı Ramazan'a 59 olarak girmek istiyorum giremezsem Ramazan'da kesin salıp verdiklerimi fazlasıyla alırım Şu kilolardan bir kurtulayım bir daha kilo alır mıyım ben

Kızlar az önce Jillian Michaels yaptım nasıl terledim anlatamam. Aslında bir kaç haftadır başlamayı düşünüyordum ya vakit olmuyordu yada ben 10 dk.'yı geçemiyordum. Bugün 30 dk. dayandım. Öğleden sonrada leslie 5 mil yapmayı planlıyorum

Süpersin canım gerçekten faydası oluyor

yaaa gerçekten ben ramazandada dikkat etmeyi spora devam etmeyi istiyorum ya bakalım

inş.iftardan sonra halim kalır

Süpersin canım gerçekten faydası oluyor

Evet canım daha ilk günüm ama gerçekten çok terledim

yaaa gerçekten ben ramazandada dikkat etmeyi spora devam etmeyi istiyorum ya bakalım

inş.iftardan sonra halim kalır

İnş. birde insan Ramazan'da bir saldımı birdaha toparlamak zor oluyor iftarda o kadar güzel yemeğin arasında tutucaz artık kendimizi

Son düzenleme:

maşallah canım sana

selam millet ne olcak bi kilo durumu anlamadım. ben yine artıya geçtim ;(((
geldiğimde 86.7 di. bugün tartıda 81 i gördüm çok sıkıldı canım. boğazımı tutmaktan acizim resmen
bugün sabah sporda yaptım 10dk oryantel tarzı bir spor videosu buldum. 10 ar dakikalık bölümleri var ama iyi terletiyor. çok yapmak istemedim. nede olsa işe gelicem dimi.

sabah ketede yedim kekde sonra sızlanıyorum demi. ama yok bugün düşündüm ve yenirse yenir yenmezse atarım buzluğa. çayın yanına filan koyarım.

öğlende 1 kase çorba 2 yk az pilav, karnıyarık(susuz), 1 ayran, 1 küçük sütlaç
akşam için yürüyüş planım var bakalım neler olucak.
akşam yemeği sanırım ekşili köfte yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…