Günaydın kızlar nasılsınız ? Diyet ne alemde kaçamak falan yapmadınız inş.
Günaydın.....
ben diyette kaçamak yapmadım ama dün sporda mecburen yaptım ve şu an aonun rahatsızlığını hissediyorum
Kızlar az önce Jillian Michaels yaptım nasıl terledim anlatamam.Aslında bir kaç haftadır başlamayı düşünüyordum ya vakit olmuyordu yada ben 10 dk.'yı geçemiyordum. Bugün 30 dk. dayandım. Öğleden sonrada leslie 5 mil yapmayı planlıyorum
Ne sporda kaçamak mı yaptınİnsan bir gram için o kadar yorulurken sen ders çıkaracağına kaçamak mı yaptın Birdaha sakın olmasın Aslında bende bazen yapıyorum ama spor yaptıktan sonra o kadar yorgunluğun üstüne hayatta yiyesim gelmiyor nede olsa onları verene kadar canımız çıkıyorr Genelde spordan önce yaparım kaçamakları ben ama bu aralar daha fazla dikkat etmeye başladım Ramazan yaklaştı Ramazan'a 59 olarak girmek istiyorum giremezsem Ramazan'da kesin salıp verdiklerimi fazlasıyla alırım Şu kilolardan bir kurtulayım bir daha kilo alır mıyım ben
Süpersin canım gerçekten faydası oluyor
yaaa gerçekten ben ramazandada dikkat etmeyi spora devam etmeyi istiyorum ya bakalım
inş.iftardan sonra halim kalır
Evet canım daha ilk günüm ama gerçekten çok terledim
İnş. birde insan Ramazan'da bir saldımı birdaha toparlamak zor oluyor iftarda o kadar güzel yemeğin arasında tutucaz artık kendimizi
Kızlar az önce Jillian Michaels yaptım nasıl terledim anlatamam.Aslında bir kaç haftadır başlamayı düşünüyordum ya vakit olmuyordu yada ben 10 dk.'yı geçemiyordum. Bugün 30 dk. dayandım. Öğleden sonrada leslie 5 mil yapmayı planlıyorum
Günaydın kızlar nasılsınız ? Diyet ne alemde kaçamak falan yapmadınız inş.
ramazanı bende çok düşünüyorum hep artı kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?