ay ben turşuya bayılırım ama öyle sık yediğim bişey değil. ayrıca hafta başı yedimki hafta sonuna kadar ödemim gitsin diyeHoş geldin canımSeninle forumun başka bir sayfasında tanışmıştık. Şans bu ya aylar sonra takımlara dahil olmak istemişsin. Çok sevindim bizim takıma gelmene, umarım birlikte bol paylaşımlarla zayıflarız Biraz kurallardan bahsedeyim. Takım kaptanıyım, Buseryem de kaptan yardımcısı... Her cuma kilomuzu bildiriyoruz. Yüzde olarak en çok zayıflayan kişi ve takım dereceye giriyor. Anlayacağın hem bireysel, hem de takım olarak yarışıyoruz. Hergün yediğimiz öğünü paylaşıyoruz. Birbirimize yorumlar yapıyoruz...vb Mesaj olabildiğince çok yazmanı isteriz, ne kadar destek fazla olursa, kilolar da o kadar çabuk gider Detayları zaten öğrenirsin canım zamanla
Canım çok dikkat edemiyorum aslında ben de zaman zaman kaçamak yapıyorumAma her hafta 1 kilo vermek istiyorum inş. olur da İkram oldu mu insan dayanamıyor, bazen de kıramıyor. Ama sen de turşuyu ve turşu suyu ekleyince iyice abartmış olmuşsun Çoook tuzlu sakın turşuya hayır
ilaçların yan etkisidir canımkızlar bugünlerde uykuya doymuyorum noluyor yav
oh maşallahKızlar bugün sabah tartıldım, çok çoooooook mutlu oldumPazartesi olmasına rağmen cumadan bu yana 1 kilo vermişim, 136 olmuşum Hadi bakalım bu hafta gerçekten derece filan yapalım, hep sonlara yakın oluyoruz
kaptanım bak koştum geldim hemencecik çizittirdim. ama şimdik kaçıyorum.Akşam uğrayan olmamış sayfayaBu hafta bakalım nasıl olacak, takımda sayfaya çok az uğrayan arkadaşlar var. Haftaya istatistik çıkaracağım, üst üste mesaj sayımında 15in altında kalanlar, habersiz kilo bildirmeyenler, habersiz sayfaya uğramayanlar... Takımlara girmek isteyen çok kişi var arkadaşlar. Unutmayın takımın sınırı 12 kişi ve siz aktif bir şekilde zayıflamak için mücadele etmeyecekseniz, 1 kişinin hakkını da yemiş oluyorsunuz. Elbette işleriniz vardır, uğrayamayabilirsiniz; net yoktur, pc bozuktur, iş değiştirmişsinizdir...vb. Zaten o zaman izinli yazıyoruz. Ama hiç bir şey söylemeden gelmeyenler de oluyor. Bakalım bu hafta sonuçlar nasıl olacak...
25 HAZİRAN - 01 TEMMUZ mesaj sayımı
fatos0808 ( 6 / 6 / 8 / 3 / 6 / 0 / 0 ) 29
aydogdugul ( 0 / 1 / 6 / 6 / 11 / 0 / 6 ) 30
Buseryem ( 1 / 2 / 2 / 0 / 1 / 4 / 0 ) 10
ankaran ( 1 / 8 / 3 / 4 / 3 / 0 / 0 ) 19
lavinia17 ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 )
rehnuma14 ( 2 / 2 / 1 / 0 / 4 / 1 / 0 ) 10
duruece ( 3 / 7 / 2 / 5 /4 / 1 / 0 ) 22
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )
yst38 ( izinli )
zubus ( izinli )
eymen_b ( izinli )
Bu hafta bomba gibiyiz gerçekten, hadi bakalım ben de çok dikkat ediyorum. Bu sefer kaçamak maçamak yok. Kaç kaç nereye kadarYediğimiz şeyin tadını 2 dk'da unutuyoruz, ah bu nefis yok mu, çok fena ya
Kızlar bugün sabah tartıldım, çok çoooooook mutlu oldumPazartesi olmasına rağmen cumadan bu yana 1 kilo vermişim, 136 olmuşum Hadi bakalım bu hafta gerçekten derece filan yapalım, hep sonlara yakın oluyoruz
Akşam uğrayan olmamış sayfayaBu hafta bakalım nasıl olacak, takımda sayfaya çok az uğrayan arkadaşlar var. Haftaya istatistik çıkaracağım, üst üste mesaj sayımında 15in altında kalanlar, habersiz kilo bildirmeyenler, habersiz sayfaya uğramayanlar... Takımlara girmek isteyen çok kişi var arkadaşlar. Unutmayın takımın sınırı 12 kişi ve siz aktif bir şekilde zayıflamak için mücadele etmeyecekseniz, 1 kişinin hakkını da yemiş oluyorsunuz. Elbette işleriniz vardır, uğrayamayabilirsiniz; net yoktur, pc bozuktur, iş değiştirmişsinizdir...vb. Zaten o zaman izinli yazıyoruz. Ama hiç bir şey söylemeden gelmeyenler de oluyor. Bakalım bu hafta sonuçlar nasıl olacak...
25 HAZİRAN - 01 TEMMUZ mesaj sayımı
fatos0808 ( 6 / 6 / 8 / 3 / 6 / 0 / 0 ) 29
aydogdugul ( 0 / 1 / 6 / 6 / 11 / 0 / 6 ) 30
Buseryem ( 1 / 2 / 2 / 0 / 1 / 4 / 0 ) 10
ankaran ( 1 / 8 / 3 / 4 / 3 / 0 / 0 ) 19
lavinia17 ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 )
rehnuma14 ( 2 / 2 / 1 / 0 / 4 / 1 / 0 ) 10
duruece ( 3 / 7 / 2 / 5 /4 / 1 / 0 ) 22
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )
yst38 ( izinli )
zubus ( izinli )
eymen_b ( izinli )
herkese günaydın. dünde dediğim gibi misafirlerim gelmişti gelemedim. bugün akşamda gelemeyeceğim. eşimi yolculayacağım kimbilir kaç hafta yada ay ayrı kalıcaz. of şimdiden özledim.
akşam eşim seviyor diye hemde yoluk olsun diye kete ve kek yaptım. tabi ucundan azcık aldımkızmayın lütfen eşime ne yedirdim onun tadına baktım.
bugünde 1 dilim ekmek biraz peyniir3 tanede zeytin yedim.
hepsi bu çabuk acıkırım ama ne olcak bakalım. görüşürüz. tekrar
Günaydın şekerler nasılsınız ? Kilo verme durumunuz nasılBen bu hafta galiba bir kilo vericem kesin hadi herkes az gayret etsin dereceye girelim bu hafta
selam kızlar
bizim takım bomboş kaldı,herkes izinli.sizde ne var ne yok?
herkese günaydın. dünde dediğim gibi misafirlerim gelmişti gelemedim. bugün akşamda gelemeyeceğim. eşimi yolculayacağım kimbilir kaç hafta yada ay ayrı kalıcaz. of şimdiden özledim.
akşam eşim seviyor diye hemde yoluk olsun diye kete ve kek yaptım. tabi ucundan azcık aldımkızmayın lütfen eşime ne yedirdim onun tadına baktım.
bugünde 1 dilim ekmek biraz peyniir3 tanede zeytin yedim.
hepsi bu çabuk acıkırım ama ne olcak bakalım. görüşürüz. tekrar
selam kızlar;
kusura bakmayın işyerinde ki pc o kadar hızlı ki kaplumbağa bile geçer beni. bu hafta yı bi atlatsaydım. herkes pek bi azımlı bu hafta hadş hayırlısı bakalım. ne olacak dururmumuz
bugün yediklerim
sabah çok üzgünüm ama yine gözleme yedim
öğlen
yarım kepçe kuru fasulye
havuçlu yoğurt
1 dilim karpuz
su fazla içemedim 1,5 lt anca oldu. ödemlerim hala devam ediyor. regl oldum onunda etkisi var tabi. bu hafta takıma pek bi olumlu etkim olmayacak kanımca haftaya da tatil olacak. kaptanım hazır laf açılmışken haftaya giremeyebilirim yazdıklarınızı telden okuyacapım ama telden cevap yazmak çok zor oluyor. beni izinli yaz olur mu önümüzdeki bir hafta.
şimdi yeşil çay içtim kızlar 20 dk da leslie yaptım
selam kızlar
bizim takım bomboş kaldı,herkes izinli.sizde ne var ne yok?
Selam canım, iyiyiz biz de sağolHaftasonları tenha oluyor ama maşallah bizim kızlar buralarda oluyorlar Arada sen de çık gel, sohbet ederiz
slm cnaım bizimde sizden farkımız yok
canım eşimin kayseriye tayini onaylandı yarın ordaki görevine başlıycak. ben görümcelerimle kalıyorum. onlar oğlana bakıcak bende işe gidip gelicem.allah kavuştuyrusn canım nere gidiyo enişte
valla anneme kiraz sapı mısır püskülü iyi gelmişti.ödem bendede çok oluyor ya ne yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?