Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay ben turşuya bayılırım ama öyle sık yediğim bişey değil. ayrıca hafta başı yedimki hafta sonuna kadar ödemim gitsin diye
kızlar bugünlerde uykuya doymuyorum noluyor yav
ilaçların yan etkisidir canım
oh maşallah
kaptanım bak koştum geldim hemencecik çizittirdim. ama şimdik kaçıyorum.

Bu hafta bomba gibiyiz gerçekten, hadi bakalım ben de çok dikkat ediyorum. Bu sefer kaçamak maçamak yok. Kaç kaç nereye kadar Yediğimiz şeyin tadını 2 dk'da unutuyoruz, ah bu nefis yok mu, çok fena ya

Evet hadi bakalım belki derece yaparız bende bıraktım artık kaçamak yok zaten yedikçe daha fazla yiyesi geliyor iki dakikalık zevk için gerçekten değmez

Şimdiden bir kilo verdiysen sen iki kilo verirsin aman ha sakın kaçamak yapayım deme

Geçen hafta ben biraz yoğundum canım ondan pek uğrayamadım üzgünüm Ama bu hafta söz daha fazla uğrayacağım

Günaydın canım Yediğin o kadarcık kekten birşey olmaz hem bazı şeylerden yemeliyiz az az yoksa yemiyince dayanamayıp başka birşeye saldırıyoruz

Günaydın şekerler nasılsınız ? Kilo verme durumunuz nasıl Ben bu hafta galiba bir kilo vericem kesin hadi herkes az gayret etsin dereceye girelim bu hafta

sabah kahvaltısı:
bir yumurta
biraz beyaz peynir
çeyrek bağ kadar maydanoz
ara öğün bir yeşil elma

ve de en önemlisi sabah uyanıp 40 dakika kadar yürüyüş yaptım. çok iyi geldi.

selam kızlar;
kusura bakmayın işyerinde ki pc o kadar hızlı ki kaplumbağa bile geçer beni. bu hafta yı bi atlatsaydım. herkes pek bi azımlı bu hafta hadş hayırlısı bakalım. ne olacak dururmumuz
bugün yediklerim
sabah çok üzgünüm ama yine gözleme yedim
öğlen
yarım kepçe kuru fasulye
havuçlu yoğurt
1 dilim karpuz

su fazla içemedim 1,5 lt anca oldu. ödemlerim hala devam ediyor. regl oldum onunda etkisi var tabi. bu hafta takıma pek bi olumlu etkim olmayacak kanımca haftaya da tatil olacak. kaptanım hazır laf açılmışken haftaya giremeyebilirim yazdıklarınızı telden okuyacapım ama telden cevap yazmak çok zor oluyor. beni izinli yaz olur mu önümüzdeki bir hafta.

allah kavuştuyrusn canım nere gidiyo enişte

ödem bendede çok oluyor ya ne yapmak lazım

şimdi bir bardak yeşil çay içtim

yarım sa jillian yaptım

eğer evdeki pv ye indirebilirsem 1 mil leslie yapcam kesmedi yarım saat

selam kızlar ben geldim. uyumaya gitmeden uğrayım dedim. nasıl gidiyor diyet. ben biraz zorlanıyorum doğrusu. bakalım görücez. ilk hafta çok umutlu değilim kendimden. çünkü artılardayım. eve ve insanlara uyum sürecim zor geçiyor. sağlık ocağında yemeklerimi düzenliyebiliyordum. ama burda o şansım yok ne yazıkki. ya dışardan söylüycem ya yemekhaneden. diyeceksinizki yemek hane yemeğini diyetine uydur. o çok zor oluyor. misal bugün menüde çorba, mantı, börek ve karpuz vardı. ben sadece börek ve karpuz yedim. çok iştahım yoktu zaten. ama herzaman nefsime bu kadar hakim değilim. bana midemdeki o kara deliği kapatacak bir yol söyleyin. sanırım birazda psikolojik. ipo nun verdiği diyeti tekrar denemeyi düşünüyorum ama bakalım yapabilecekmiyim.

sabah 1 dilim ekmek biraz peynir domates yedim
eve gelince yarım kase kuruyemiş yedim. (saat 4 gibi. içinde sadece fındık badem ve ceviz vardı. ara öğün olarak saydım)
akşam 4yk pilay tavuk sote 2yk patlıcan yemeği, 3-4 dilim karpuz
az önce çay yanında küçük kete ve ince dilim kek yedim. kete diyince pastane ketesi gelmesin aklınıza avucumun ortasında kalıyor. kekde fındık doluydu)(kendimide kandırdım oh ne güzel)

allah kavuştuyrusn canım nere gidiyo enişte
canım eşimin kayseriye tayini onaylandı yarın ordaki görevine başlıycak. ben görümcelerimle kalıyorum. onlar oğlana bakıcak bende işe gidip gelicem.
ödem bendede çok oluyor ya ne yapmak lazım
valla anneme kiraz sapı mısır püskülü iyi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…