Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru canım, paylaşabilirsin Haftaya inş. yeni üyelerle bomba gibi olacak 7.takım

Kızlar bu haftada galiba sonlarda olucağız Daha hiç dereceye giremedik ne olacak bizim bu halimiz Ramazan'da yaklaştı hadi herkes iyice asılsın diyetine

Sonuç listesi paylaşılmadı ama sanırım 8.olmuşuz. İlk 5'te bile olamıyoruz. Bu hafta son diye diye aylar geçti. Artık çeki düzen verme zamanı Herkesin bahanesi çok; misafir geldi, çok sıcaktı, yürüyecek halim yok...vb. Artık bahane mahane yok kızlar. Zayıflamak isteyen devam etsin, hep birlikte zayıflayalım. Bahanem çok diyorsanız da oturun düşünün bakalım gerçekten size engel olacak kadar büyük mü bahaneniz... Madalya almayacağız sonunda, 1.olsak da farketmez ama takımın maşallahı var Önemli değil diye diye kaçamaklara alıştırdık kendimizi.

Bundan böyle her cuma en çok zayıflayan ile kilo alanlar haftalık değerlendirmelerini yapacaklar. Kilo alanlar bu hafta menülerinde olmaması gerekenleri, spor konusunda neler yapmaları gerektiklerini paylaşacak. Herkes kendi için zayıflıyor, bu nedenle ödevlerle, cezalarla olacak iş değil. Bu hafta ankaran ve yst38 kilo almalarına sebep olan nedenleri paylaşıp, önümüzdeki hafta dikkat edecekler. duruece de yüzde olarak en çok zayıflayan olduğu için ekstra ne gibi değişiklikler yaptığını paylaşacak. Mesajlarınızı bekliyoruz

Aynen saldıkça saldık her hafta gittikçe daha geriye düştük ben söz veriyorum bundan sonra kaçamak maçamak yok Burda ne kadar zorluklarla kilo verdiğimizi bildiğimiz halde kaçamak yapıyoruz bundan sonra kaçamağa hayır Ayrıca yeni karar çok iyi olmuş hem yanlışlarımızı görücez hemde hep beraber nasıl daha fazla zayıflayabiliriz anlayacağız

Kızlar benim en büyük sorunum hareketsizlikti masabaşı işim olduğundan
bu hafta en çok ona dikkat ettim spora ağırlık verdim
işte bile arkadai odadan ayrıldığında 5 dk leslie yaptım
galiba ondan fark oldu

Günaydın kızlar.........

Günaydıın

İşte sporun etkisi Sorma canım ya bende masabaşı çalışıyorum bizim kilo vermemiz çok daha zor gün içinde değil spor yapmak diğer insanlar gibi yürüyemiyoruz bile bende ne zaman spora ağırlık versem fazla kilo veriyorum. Tebrik ederim seni canım böyle devam et

canım ben varya işe başladım yaklaşık 7.ayda tam tamına 10 kilo aldım kendime şaşıyorum bazen yaaaaaaaaa

Günün büyük bir çoğunluğu işte geçiyor, onda da masa başında oturduğumuz için hareketsiz kalıyoruz haklısın. 5dk bile hareket edince nasıl da farkediyormuş bak

canım ben varya işe başladım yaklaşık 7.ayda tam tamına 10 kilo aldım kendime şaşıyorum bazen yaaaaaaaaa

Bende bu sene başladım bende normalde tartıda en fazla 63'ü görürdüm sonra bir baktım 76 oldum 4-5 ayda Allah'tan aynı hızlada verdim Şimdi ise eskisindede zayıf olmak istiyorum

Son düzenleme:
Dünkü menüm:
sabah
1 bardak süt
1 simit
1 dilim peynir

öğlen
Yarım kase brokoli çorba
3 kaşık domatesli erişte
3 köfte
1 bardak ayran

ara
5-6 kiraz

akşam
1 tabak bamya
1 bardak kadar yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

Bugünkü menüm:
sabah
1 domates
2 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 kaşık kayısı marmelatı

öğlen (daha yemedim)
ızgara tavuk (200gr kadar)
salata

herkese merhaba beni gruba aldığınız için teşekkür ederim çok heycanlandım :) gerçekten kilo vermek istiyorum allah şevkimizi kırmasın güzel güzel kilo verelim

herkese merhaba beni gruba aldığınız için teşekkür ederim çok heycanlandım :) gerçekten kilo vermek istiyorum allah şevkimizi kırmasın güzel güzel kilo verelim

Hoş geldin takıma Ben takım kaptanıyım, Buseryem de kaptan yardımcısı, o da buralardaydı uğrar birazdan tanışırsınız Forumda yenisin sanırım, biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun, hedef kilon nedir? Daha önce diyet deneyimin oldu mu? vb.

hoşbulduk kaptan evet yeni keşfettim burayı iyikide keşfetmişim. 26 yaşındayım ev sarmaşığıyım belkide bu yüzden kilo aldım 105 kilo civarındayım yarın sabah ilk işim tartılmak ve sizle paylaşmak olacak. daha önce yaptım 110 kilo civarındaydım 96yı gördüm ancak gene kilo aldım. bizim evde biraz fazla misafir olur onlara yemek yaparken bol bol bende alıyorum nasibimi o yüzden sürdürmem zor oluyor diyeti ancak kararlıyım bu sefer bırakmayacağım diyet programımı. Keşke kimse bilmese diyet yaptığımı birşey olmaz diye diye iyice üstüme geliyorlar annemde ye diyo bu kadarla ne olcak falan sonra veremiyorum o hafta kilo morelim bozuluyor bırakıyorum bu sefer kimseye çaktırmayacağım iştahım yok midem almıyor sıcaktan yaparken yedim falan dicem bakalım sürdürebilecekmiyim.
bu yarışmayı pek anlamadım yaşayarak öğrenirim:) cuma sabahtan sabaha tartılcaz galiba bide hergün beraber konuşacağız tavsiyelerde bulunacaz inşallah
hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallah benim öncelikli hedefim piskolojik sınır olan 70 in altına düşmek farkındayım eylük sonuna kadar 35 kilo veremem belki ama en azından deniyeceğim spor falanda yapıcam gönlümce alışveriş yapmak istiyorum beden problemi yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:

Geldim geldim

Hoşgeldin şeker Bende takımın bazen kilo veren bazen kilo alan gözü hiç doymayan Buse'si İnş. sende aramızda istediğin kiloya ulaşırsın Merak etme kaçamak maçamak yapacak olursan itinayla saçını çekeriz

Son düzenleme:

memnun oldum buse=) tabi kaçamak yapacak olursam çekin saçlarımı ama sabahtan beri yapmadım saat 10da uyandım belkide henüz midem tam olarak uyanmamıştır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…