- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
***7. TAKIM 264. ETAP***
SAPHIRA (85.1/85.9/-0.8/-%0.94)
saliss (100.2/100/0,2/%0,2)
ecemavi (72.8/geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(90,3/ geri dönmek üzere ayrıldı
7. Takım Ortalaması:% - 0.19
selam kızlar onay alabilir miyim
Doğru canım, paylaşabilirsinHaftaya inş. yeni üyelerle bomba gibi olacak 7.takım
ahh ahh benden biri daha kilo mu aldın sennn
Sonuç listesi paylaşılmadı ama sanırım 8.olmuşuz. İlk 5'te bile olamıyoruz. Bu hafta son diye diye aylar geçti. Artık çeki düzen verme zamanıHerkesin bahanesi çok; misafir geldi, çok sıcaktı, yürüyecek halim yok...vb. Artık bahane mahane yok kızlar. Zayıflamak isteyen devam etsin, hep birlikte zayıflayalım. Bahanem çok diyorsanız da oturun düşünün bakalım gerçekten size engel olacak kadar büyük mü bahaneniz... Madalya almayacağız sonunda, 1.olsak da farketmez ama takımın maşallahı var Önemli değil diye diye kaçamaklara alıştırdık kendimizi.
Bundan böyle her cuma en çok zayıflayan ile kilo alanlar haftalık değerlendirmelerini yapacaklar. Kilo alanlar bu hafta menülerinde olmaması gerekenleri, spor konusunda neler yapmaları gerektiklerini paylaşacak. Herkes kendi için zayıflıyor, bu nedenle ödevlerle, cezalarla olacak iş değil. Bu hafta ankaran ve yst38 kilo almalarına sebep olan nedenleri paylaşıp, önümüzdeki hafta dikkat edecekler. duruece de yüzde olarak en çok zayıflayan olduğu için ekstra ne gibi değişiklikler yaptığını paylaşacak. Mesajlarınızı bekliyoruz
Sonuç listesi paylaşılmadı ama sanırım 8.olmuşuz. İlk 5'te bile olamıyoruz. Bu hafta son diye diye aylar geçti. Artık çeki düzen verme zamanıHerkesin bahanesi çok; misafir geldi, çok sıcaktı, yürüyecek halim yok...vb. Artık bahane mahane yok kızlar. Zayıflamak isteyen devam etsin, hep birlikte zayıflayalım. Bahanem çok diyorsanız da oturun düşünün bakalım gerçekten size engel olacak kadar büyük mü bahaneniz... Madalya almayacağız sonunda, 1.olsak da farketmez ama takımın maşallahı var Önemli değil diye diye kaçamaklara alıştırdık kendimizi.
Bundan böyle her cuma en çok zayıflayan ile kilo alanlar haftalık değerlendirmelerini yapacaklar. Kilo alanlar bu hafta menülerinde olmaması gerekenleri, spor konusunda neler yapmaları gerektiklerini paylaşacak. Herkes kendi için zayıflıyor, bu nedenle ödevlerle, cezalarla olacak iş değil. Bu hafta ankaran ve yst38 kilo almalarına sebep olan nedenleri paylaşıp, önümüzdeki hafta dikkat edecekler. duruece de yüzde olarak en çok zayıflayan olduğu için ekstra ne gibi değişiklikler yaptığını paylaşacak. Mesajlarınızı bekliyoruz
Günaydın kızlar.........
Kızlar benim en büyük sorunum hareketsizlikti masabaşı işim olduğundan
bu hafta en çok ona dikkat ettim spora ağırlık verdim
işte bile arkadai odadan ayrıldığında 5 dk leslie yaptım
galiba ondan fark oldu
Günaydıın
İşte sporun etkisiSorma canım ya bende masabaşı çalışıyorum bizim kilo vermemiz çok daha zor gün içinde değil spor yapmak diğer insanlar gibi yürüyemiyoruz bile bende ne zaman spora ağırlık versem fazla kilo veriyorum. Tebrik ederim seni canım böyle devam et
Kızlar benim en büyük sorunum hareketsizlikti masabaşı işim olduğundan
bu hafta en çok ona dikkat ettim spora ağırlık verdim
işte bile arkadai odadan ayrıldığında 5 dk leslie yaptım
galiba ondan fark oldu
canım ben varya işe başladım yaklaşık 7.ayda tam tamına 10 kilo aldım kendime şaşıyorum bazen yaaaaaaaaa
herkese merhaba beni gruba aldığınız için teşekkür ederim çok heycanlandım :) gerçekten kilo vermek istiyorum allah şevkimizi kırmasın güzel güzel kilo verelim
Hoş geldin takımaBen takım kaptanıyım, Buseryem de kaptan yardımcısı, o da buralardaydı uğrar birazdan tanışırsınız Forumda yenisin sanırım, biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun, hedef kilon nedir? Daha önce diyet deneyimin oldu mu? vb.
Hoş geldin takımaBen takım kaptanıyım, Buseryem de kaptan yardımcısı, o da buralardaydı uğrar birazdan tanışırsınız Forumda yenisin sanırım, biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun, hedef kilon nedir? Daha önce diyet deneyimin oldu mu? vb.
herkese merhaba beni gruba aldığınız için teşekkür ederim çok heycanlandım :) gerçekten kilo vermek istiyorum allah şevkimizi kırmasın güzel güzel kilo verelim
Geldim geldim
Hoşgeldin şekerBende takımın bazen kilo veren bazen kilo alan gözü hiç doymayan Buse'si İnş. sende aramızda istediğin kiloya ulaşırsın Merak etme kaçamak maçamak yapacak olursan itinayla saçını çekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?