Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla sporu yapta ne zaman yaparsan yap :)
ayrıca 2 şeftali 2 kavun aynı öğün için çok olmuş. 1 orta boy şeftali ve yanında 1 çay bardaği ayran veya 2-3 kaşık yoğurt veya biraz peynir ye. meyve yanında tükettiğin süt ürünü mide kazınmalarını alır.
öğlenki menün şu olmuş: 2.5 dilim ekmek yoğurt ve kayısı(şeker) ekmeğin yanında protein almalısın yada sebze yemeği. ayrıca salatanı ihmal etme.
1 tabak derken kaç kaşığa denk geliyor? yanında ne var?

jalapeno_ biberi.(bize daha kolay bir isim ver lütfen) benim metabolizma hızım 1700kal. boyum 172. başlangıç kilo 104. 3 diyetisyene gittim ve mantığını oturtmak adına güzel bilgiler edindim. elinde örnek alıcan bir liste olsun. sonra işi kavrayınca üstünde oynamalar yap. bizde oynamalara yardım edelim. ben çok güzel oynarım

sağ ol canım akşam sporu yaparım bende fırsat buldukça. leslie yi indirmeyi planlıyorum bende ali nin videosu vardı kaybettim onu seviyordum ikisinide bir bulmayı deniyeyim bakayım

biber de bana yst38:=) biliyorum diyetisyene gitmem gerekiyor ama şöyle memnun kaldığım biri olmadı hiç güvenmiyorum onlara güzel bir liste hazırlamam gerekiyor farkındayım araştırıyorum bu gün pazardan anneme bol bol sebze aldırdım bu hafta güzel listelerim olacak. barbunya yanında salata olur büyük ihtimal daha yemeden bilemeyeceğim
küçük ipuçlarım var bezelye iştahı kapatır gibisinden araştırıyorum tatlım çok heycanlıyım yarında pztsi hani tam sıkı diyete başlama tarihi:)

canım pazartesiyi unut. diyete başlama günü diye koşullandırma kendini. ben perşembe başlamıştım. daha sağlıklı oluyor emin ol. 2. si daha önce gittiğin diyetisyenin metabolizma hızını söylemiştir sana mutlaka elinde de bir liste ve dönüşüm tablosu vardır. yoksa eğer benim diyetisyenimin verdiği detaylı dönüşüm tablosunu ve tavsiyelerini paylaşırım. birkaç hafta bir gün öncesinden yeme planı yap. son dakika yemekleri olmazsa kaçamaklarda olmaz. bizimle paylaş planlarını bizde sana soralım yedinmi? ölçüsü nedir diye. böylece soracaklar psikolojisiyle daha azimli olursun. benim şuanki en büyük hatam bu zaten yemeklere son dakikada karar veriyorum.

aksam yemeği: 17.30
bezelye yemeği ... 3 yemek kaşığı bezelye 3 tane kanat ( yemegın suyundan hiç koymadım )
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
dayanamadım dondurmamıda yedım pilavla değiş tokuş yaptım. napıyım cok canım cekti buzdolabında uslu uslu bana bakıyordu :26:

saat 19.30da da sporumu yapıcam kızlar

tabiki paylaşırım ilgin için teşekkürler arkadaşım.2 yıl önce metabolizma hızım 1800 dü evet var bi dönüşüm listem ona göre ayarlamaya çalışıcam ama bir haftalık bir program hazırlamam çok zor herzaman süpriz yemekler çıkıyor ortaya bugünden yarını hazırlamam bile sıkıntı oldu ben balık istiyorum annem diyor karnıyarık yapalım gerçekten büyük bir nefis terbiyesi söz konusu
olmadı ton balığı alır ben onu yerim napayım artık
yarınkı programım
sabah 2 dilim kepek ekmeği, haşlanmış yumurta, 2kk peynir, domates salatalık
ara öğün 1 bardak süt
öğle balık yanına 1 kase salata 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün 5 tane badem
akşam 5 kaşık közde patlıcan 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün 1 porsiyon meyve
spor olarak buldum cdyi nivea badyle dinamik sabahlar ama ben akşam yemeğinden önce yapmayı planlıyorum

anladım. sen yine bizimle paylaşmaya devam et. bizde listene yardımcı olalım. ve evet nefsine hakim olmak zor. ne yalan söyleyim benim eşim bana engel olmasa ben bukadarını başaramazdım. hep önüme geçti. canımın çekeceği şeyleri eve getirmedi. kendinin canı istediysede yemedi. tamamende mahrum bırakmadı. tadınada baktırdı bazı yiyeceklerin. birde diyetisyenim günlük yazdırıyordu bana o çok etkili oluyor.
nivea nın cd si gerçekten etkili. ama bazı hareketleri dizimi çok rahatsız ettiği için lesli ile devam ediyorum.

diyetisyenim haftada 1-2 kez olmak koşuluyla 2 top dondurmayı ara öğün olarak vermişti. öğlen ve akşam yemeklerinin arasında. tabi max ve diğerleri buna dahil değil

canım ya hani küçük çubuk maxlar var ya cocuklugumuzn dondurması bir top falan cıkar ondada zaten :26:

sporumu hiç aksatmıyorum allahtan bi güzel 1 saatlik yaptım yne güzel bi dus sonrada buz masajı inş faydasını görürüm allahım bu selülitler ne ara bu kadar olustu hala ınanamıyorum

insanın diyet yaparken evde bir destekçisi olması diyetin devamlılığı ve başarısı için gerekli. benim kilo almamın nedenlerinden biri de eşimin yemek seçmesi ve benim beğenmediği yemekleri bitsin diye yememdi. şimdi midemin çöplük olmadığını anladım. ayrıca kendime göre yemek yapıyorum artık. eşimin de kilosu var çünkü.

Düzgün beslenmek ailede olan bir alışkanlık olmalı benimde ablam yemek seçerdi o 50 kilo onun yemediklerini yiyen olduğum çok belli:) bende kıyamam hanı yemeğin çöpe dökülmesine illa bitiririm onu o yüzden şimdi ewde yemek bitmeden yeni yemek yapmamaya çalışıyoruz annemle. iyisini yapıyorsun sen tatlım eniştede fit olsun yanında:=)

kızlar kahvaltım
yarım k peynir,6 zeytin
yarım domates salatalık biber
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

Günaydın kızlar şuan işim olduğu için eski mesajları okuyamıyorum birazdan girip hepsini okuyacağım

canım süper şok diyetler yapınca böyle oluyor. süper kilo veriyorsun ve bitiyor

Ne gerek var şok diyete hem vücudumuza o kadar eziyet etmeye zaten sonradan fazlasıyla alıyorsun en iyisi sağlıklı ve kalıcı bir biçimde zayıflamak

Aynen ben ne zaman bilgisayar yada televizyon karşısına çeksem canım sürekli birşey yemek istiyor zaten hareketsizim birde üstüne kilo alıcam

Geçmiş olsun canım herşey üstüste gelmiş umarım senin tayininde çabucak çıkarda kavuşursun eşine Bu kadar olayın arasında yine iyi tutmuşsun ben çoktan salıvermiştim kendimi ve tüm verdiklerimide almıştım

Eki Görüntüle 459901
bu benim diyete ilk başladığım halim. burda 104 kiloyum
Eki Görüntüle 459902
buda şubat gibi galiba. neyse sanırım az çok görünüyor halim. burdaki halimde 88-90 gibiydim.

Azmin zaferi örnek oldun hepimize

ben geldim tombul kelebeklerim ni hayet sizlere kavuştum ablam memleketten gelmişti anca gitti bende pc giremedim ne var ne yok bebeler görüşmeyeli

Hoşgeldin canım özlemişiz seni

Günaydın kızlaaaaaaaar

Günaydın

Kızlar az önce tartıya çıktım 64,80'dim birde dün öyle hiç dikkat etmedim haftasonu diye kaçamak yapıp spora pek dikkat etmedim galiba yine kilo vermeye başladım

Günaydın kızlar ben geldim. Bu sabah uyanmakta zorluk çektim doğrusu. Neyse şimdi işteyim. Kahvaltı 1 tost ve çay
ara 8 badem, 2 fındık
öğlen ne olur bilmiyorum bakıcaz. Ne yemek gelirse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…