hoşbulduk kaptan evet yeni keşfettim burayı iyikide keşfetmişim. 26 yaşındayım ev sarmaşığıyım belkide bu yüzden kilo aldım 105 kilo civarındayım yarın sabah ilk işim tartılmak ve sizle paylaşmak olacak. daha önce yaptım 110 kilo civarındaydım 96yı gördüm ancak gene kilo aldım. bizim evde biraz fazla misafir olur onlara yemek yaparken bol bol bende alıyorum nasibimi o yüzden sürdürmem zor oluyor diyeti ancak kararlıyım bu sefer bırakmayacağım diyet programımı. Keşke kimse bilmese diyet yaptığımı birşey olmaz diye diye iyice üstüme geliyorlar annemde ye diyo bu kadarla ne olcak falan sonra veremiyorum o hafta kilo morelim bozuluyor bırakıyorum bu sefer kimseye çaktırmayacağım iştahım yok midem almıyor sıcaktan yaparken yedim falan dicem bakalım sürdürebilecekmiyim.
bu yarışmayı pek anlamadım yaşayarak öğrenirim:) cuma sabahtan sabaha tartılcaz galiba bide hergün beraber konuşacağız tavsiyelerde bulunacaz inşallah
hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallah benim öncelikli hedefim piskolojik sınır olan 70 in altına düşmek farkındayım eylük sonuna kadar 35 kilo veremem belki ama en azından deniyeceğim spor falanda yapıcam gönlümce alışveriş yapmak istiyorum beden problemi yaşamak istemiyorum
umarım bu hafta kilo verme açısından daha iyi geçer. daha fazla su içmek gerek onu anladım. hala vücudumda ödem var. onu atmam lazım. sabah kahvaltısında yumurta yedim bugün. yanında da simit ve peynir.
memnun oldum buse=) tabi kaçamak yapacak olursam çekin saçlarımı ama sabahtan beri yapmadım saat 10da uyandım belkide henüz midem tam olarak uyanmamıştır:)
kaptanım valla n oldu bilmiyorum ama 87.4 düm bugün. henüz vucudum kendine gelemedi sanırım. neyse oğluşum şuan müsade etmiyor yine gelirim
umarım bu hafta kilo verme açısından daha iyi geçer. daha fazla su içmek gerek onu anladım. hala vücudumda ödem var. onu atmam lazım. sabah kahvaltısında yumurta yedim bugün. yanında da simit ve peynir.
Kahvaltıda simit yemeyin çok kalorili filan diyorlar ama ben haftanın 5 günü sabah simit + peynir + çay yedim. Yine de verdim kilo. Zaten yediğin ekmeğin yerine simit yiyorsun ama simiti yarım yemekte fayda var o zaman çok daha çabuk kilo veriliyorÇünkü 1 simit 4 dilim ekmek yerine geçiyor. Benim diyet listemde 3 dilim ekmek yazıyor. Ya da sabah simit yediysem öğlen kesinlikle ekmek yemiyorum, dengeleniyor...
Bu hafta daha iyi olacak, ben de sıcak demedim yürüdüm yarım saat. Sonra da ev işleri ile iyice ter attım. Kapıları sildim, yerleri sildim, süpürdüm... Öğlen menümü de tavuk salata diye paylaşmıştım ama yorulunca canım sıcak yemek yemek istemiyor o yüzden tavuk yemedim. 1 dilim karpuz ve 1 dilim peynir yedim
canım süper şok diyetler yapınca böyle oluyor. süper kilo veriyorsun ve bitiyorO zaman miden hiç uyanmasın
87,4 derkenHangi ara o kadar kilo aldın hiç mi dikkat etmedin diyetine Hani bir iki kilo anlarımda 4 kiloyu nasıl aldın
İnş. canım hepimiz fazla fazla verelimde şu sonlardan kurtulalım yakında sonuncu olucaz diye korkmaya başladım
Kahvaltıda simit yiyip kilo verdiysen birde onu yemezsen ne kadar vereceğini sen düşün artıkOoo sporda yapmışız baya bu hafta böyle gidersen verirsin bir iki kilo Hepimizede örnek olursun Peki sen tavuk yemedinde aç hissetmiyor musun kendini sonra birden yemeğe saldırma sakın Sende benim gibisin bende yorulunca yemek yemek istemiyorum kilo vermişimdir kesin diye yemeğe kıyamıyorum
O zaman miden hiç uyanmasın
87,4 derkenHangi ara o kadar kilo aldın hiç mi dikkat etmedin diyetine Hani bir iki kilo anlarımda 4 kiloyu nasıl aldın
İnş. canım hepimiz fazla fazla verelimde şu sonlardan kurtulalım yakında sonuncu olucaz diye korkmaya başladım
Kahvaltıda simit yiyip kilo verdiysen birde onu yemezsen ne kadar vereceğini sen düşün artıkOoo sporda yapmışız baya bu hafta böyle gidersen verirsin bir iki kilo Hepimizede örnek olursun Peki sen tavuk yemedinde aç hissetmiyor musun kendini sonra birden yemeğe saldırma sakın Sende benim gibisin bende yorulunca yemek yemek istemiyorum kilo vermişimdir kesin diye yemeğe kıyamıyorum
canım süper şok diyetler yapınca böyle oluyor. süper kilo veriyorsun ve bitiyor
yok yok kekleri attım zaten keteleride dolaba koydum. bugün tartıldım. 87.1 afferim banaDaha da kete, kek yasak sanaHadi kilo vermemişsin onu anlarız da, bir de üstüne aldın mı Kulaklarını uzun uzun çekiyorum hakettin Bundan böyle kaçamak yaptığını duymayayım Gözüm üzerinde ona göre
hiç sorm valla. önce bitsin diye uğraşıyım dedim sonrada ne olursa olsun napıyım dedim. bize işlemişler ziyan olmasın olayını. tabağın dibinde 1 kaşık yemek kalsa doysakda bırakamıyoruz ziyan olucak bunu bulamıyanlarda var diye. allah yardımcımız olsun bizide ziyankarlıktan korusun. aminanladım ki evde misafir veya misafirlik diyetin düşmanı. bütün dengeler bozuldu. kalan yiyecekler atılmasın diye yedim. umarım yarınki tartı randevusu iyi geçer.
kızlar yarın kaynımın oğlunun sünneti var annem geliyop bugün bursadan
pazartesi benle annnemle bir bursaya gidiyorum kızlar...
benim sorunlarım var bu hafta. daha doğrusu birkaç aydır psikolojik olarak üstesinden gelemediğim sorunlarım var. aniden kayseriye gittim. oğlumun pipisinden kan geliyordu bir gece hiç idrar yapmadı. devamlı huzursuzdu. sünnet için aldım götürdüm. meğer yara varmış. sünnet ettiremedim. torbalarının inmediğini öğrendim. eğer inmezse ameliyat olucak. kayseriye gittiğimden beri adet görüyorum. bu haftada devam ederse 4. haftam olucak. evime döndüm eşim 1 hafta durdu gitti. benim tayinim ne zaman olucak ne zaman gidicem belli değil. yani up uzun bir süredir kafam rahat değil. herşeyi boşvermiş durumdayım. kiloymuş kıyafetmiş vs vs. bu hafta üstüne düştüm. yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum. ama ara öğün ana öğün dengesini henüz sağlayamadım. çünkü 2 aydır farklı ortamlarda farklı personelle çalışıyordum. şimdi eski düzenime döndüm bakıcaz göücez. tayinim çıkıp kayseriye gittiğimde eşimin beni yeni halimle görmesini istiyorum. evde yatılı misafirlerim var. yürüyüş spor yapamıyorum çok fazla. sabahları uyanınca 10dk bel kalça hareketleri ve doktorum programında verilen 10 hareketi yapmaya çalışıyorum. işte böyle benim kendimi toplamam bir süre daha alır ama inşallah topluycaam. zaman aleyhime işliyor çünkü.Sonuç listesi paylaşılmadı ama sanırım 8.olmuşuz. İlk 5'te bile olamıyoruz. Bu hafta son diye diye aylar geçti. Artık çeki düzen verme zamanıHerkesin bahanesi çok; misafir geldi, çok sıcaktı, yürüyecek halim yok...vb. Artık bahane mahane yok kızlar. Zayıflamak isteyen devam etsin, hep birlikte zayıflayalım. Bahanem çok diyorsanız da oturun düşünün bakalım gerçekten size engel olacak kadar büyük mü bahaneniz... Madalya almayacağız sonunda, 1.olsak da farketmez ama takımın maşallahı var Önemli değil diye diye kaçamaklara alıştırdık kendimizi.
Bundan böyle her cuma en çok zayıflayan ile kilo alanlar haftalık değerlendirmelerini yapacaklar. Kilo alanlar bu hafta menülerinde olmaması gerekenleri, spor konusunda neler yapmaları gerektiklerini paylaşacak. Herkes kendi için zayıflıyor, bu nedenle ödevlerle, cezalarla olacak iş değil. Bu hafta ankaran ve yst38 kilo almalarına sebep olan nedenleri paylaşıp, önümüzdeki hafta dikkat edecekler. duruece de yüzde olarak en çok zayıflayan olduğu için ekstra ne gibi değişiklikler yaptığını paylaşacak. Mesajlarınızı bekliyoruz
herkese merhaba beni gruba aldığınız için teşekkür ederim çok heycanlandım :) gerçekten kilo vermek istiyorum allah şevkimizi kırmasın güzel güzel kilo verelim
hoşgeldin. kaçamak dediğimiz şey hayatımızın bir parçası. herpi senin elinde olan şeyler değil. ama kaçamaktan sonra günü tamamlamaya çalış. mesela öğlen kaçamak yaptın akşam salatayla ve ekmeksiz hafif bir yemekle geçiştir. kaçamak yaptım diye diyeti bırakma. kaçamak yapınca 1-2 bardak daha fazla su iç. spor yapıp psikolojini bozma oyun havası yap evde uğraşırken kıvır göbek at. depresyona sokmaz seni. birde yürüyüş yapıyorsan unutmaki yağlar 20dk dan sonrayanmaya başlar. ilk 20dk vucudunu ısıtırsın. benim diyetisyenim en az 1 gün arayla 45dk yürüyüş önermişti. yürüyüş yapamıyorsan nette lesli gibi güzel videolar var. evde geçirdiğin zamanı onunla değerlendir. bunlar şimdilik ufak tiyolar. zamanında benimde yaptığım tiyolar. umarım tekrar hayata geçirebilirim.hoşbulduk kaptan evet yeni keşfettim burayı iyikide keşfetmişim. 26 yaşındayım ev sarmaşığıyım belkide bu yüzden kilo aldım 105 kilo civarındayım yarın sabah ilk işim tartılmak ve sizle paylaşmak olacak. daha önce yaptım 110 kilo civarındaydım 96yı gördüm ancak gene kilo aldım. bizim evde biraz fazla misafir olur onlara yemek yaparken bol bol bende alıyorum nasibimi o yüzden sürdürmem zor oluyor diyeti ancak kararlıyım bu sefer bırakmayacağım diyet programımı. Keşke kimse bilmese diyet yaptığımı birşey olmaz diye diye iyice üstüme geliyorlar annemde ye diyo bu kadarla ne olcak falan sonra veremiyorum o hafta kilo morelim bozuluyor bırakıyorum bu sefer kimseye çaktırmayacağım iştahım yok midem almıyor sıcaktan yaparken yedim falan dicem bakalım sürdürebilecekmiyim.
bu yarışmayı pek anlamadım yaşayarak öğrenirim:) cuma sabahtan sabaha tartılcaz galiba bide hergün beraber konuşacağız tavsiyelerde bulunacaz inşallah
hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallah benim öncelikli hedefim piskolojik sınır olan 70 in altına düşmek farkındayım eylük sonuna kadar 35 kilo veremem belki ama en azından deniyeceğim spor falanda yapıcam gönlümce alışveriş yapmak istiyorum beden problemi yaşamak istemiyorum
haklısın kaptanım. ben bu siteye ilk üye olduğum zamanlar kızlara söyliycem diye yemeklerimi gram gram takip ederdim. suyumu sporumu. 2011 temmuzdan bu yana uğraşıyorum. yoruldum. güzel sonuçlar aldım ama görüntü bozukluğundan hevesim kırıldım. vucudum ince özellikle belim çok ince ama basenlerimden dolayı çirkin bir görüntü var. herkes diyorki spor yap yürüyüş yap. yapmasam zaten sünük sünük olurdu vucudum. 20 kilo az değil sonuçta. benim teyzem 60 kiloda ama arkadan bakınca kocaman tamponları var. bizim annem tarafı hep geniş basenlere sahip. yeterli kiloya gelince gerekirse cerrahi operasyon bile düşünebilirim. hevesimi kıran en büyük etmende bu zaten. eşim 1.75 ben 1.72 nerdeyse aynı kilodayız ama benim görüntümle onunki arasında dağlar kadar fark var. buda canımı sıkan farklı bir etmen. böyle işte kızlar. konuşmayı özlemişim. kusura bakmayın. eskiden o kadar çok yazar konuşurdumki. şimdilik gidiyorum azcık başınızı dinleyin. yine gelip başınızı şişiririm.Aynen canım yorulunca yemek istemedim, çok da aç değilim. Akşam yemeğine yerim artık tavuğu :)) Zaten ev işi ile ilgilenmeye de devam ettim anlamadım zamanın nasıl geçtiğiniBoş boş oturunca insanın bir şeyler atıştırası geliyor, çalışınca anlamıyor ama
Şok diyetler çok kilo verdirip aniden aldırıyor haklısın. Ben de 1 ayda 10 kilo verip 2 ayda daha fazlasını almıştım yıllar önceAma artık daha iyi gidiyor. Hep söylerim yine söylüyorum ömür boyu yapabileceğimiz bir diyet uygulamalıyız. Ömür boyu diyince insanın gözleri pörtlüyor ama öyle açlık orucu gibi değil zaten yaptığım. Burdan da paylaşıyorum görüyorsunuz. Hemen hemen her şeyi yiyorum ama daha az. Benim tek avantajım tatlı ile aram yok, abur cuburu sevmem; yanımda saatlerce çekirdek / cips / dondurma ye canım çekmez Ayda yılda bir yerim, o yüzden sıkıntı da yaşamıyorum. Yaptığım en önemli değişiklikler: Çaya şeker atmamak, ekmeği olabildiğince azaltmak, beyaz ekmek yerine kepek / çavdar vb. yemek, her gün en az yarım saat yürümek... Eskiden "aman boş ver kim kalkacak yerinden", "ay yorgunum şimdi yapamam" filan diyordum. Şimdi daha çok hareket ediyorum. Tabi benim kilom çok fazla olduğu için haftada 1 kilo vermek çok daha kolay oluyor. Valla az olsun öz olsun, bir daha da almayayım, başka bir şey istemiyorum :18: Hedeflediğim kilo 90, 1 sene sonra ulaşsam bana yeter
yok yok kekleri attım zaten keteleride dolaba koydum. bugün tartıldım. 87.1 afferim bana
hiç sorm valla. önce bitsin diye uğraşıyım dedim sonrada ne olursa olsun napıyım dedim. bize işlemişler ziyan olmasın olayını. tabağın dibinde 1 kaşık yemek kalsa doysakda bırakamıyoruz ziyan olucak bunu bulamıyanlarda var diye. allah yardımcımız olsun bizide ziyankarlıktan korusun. amin
güle güle git gel canım. iyi yolculuklar iyi eğlenceler.
merhabalar bende bu takıma katılmak istiyorum acaba alınabilirmiyim ??
1.60 boyundayım 62 kiloyun suan.
sabah kahvaltm 9.15kahvaltımı 10dan önce mutlaka yaparım )
kk taze köy peyniri az tuzlu yedim tuzla aram hiç iyi değildir hayatta tuzlu bişi yiyemem.
bir tane az pişmiş yumurtam
2 dilim ekmeğim
biraz domates ve salatalık az biraz salam
bir dilimimede iki lokmacık kadar reçel koydum kahvaltıda recel yemem gün boyu tatlı steğimi kesiyor
ara öğünüm:
küçük br dilim armut ve bir bardak ayran içtim içimdei harereti aldı oh
kızlar birde size birşey sorucam ben çok düzensizdim gece 2lere 3lere kadar durur adam akıllı bir tek aksam yemek yerdm öğlen kalktıgımı hesaba katarsak
3 gündür düzene soktum uykumu yememi sporumu ama 1 kilo almıs gözüktüm aksam 6dan sonrada bişi yemiyorum halbuki çok acıkırsam yogurt dogm kontrol hapı kullanıyorum bıtmesıne 1 hafta var o yapmıs olabilirmi. annmle konustuk paylastım düzene soktugun için vucudun toparlıyordur kendini 1 hafta sonra hızlanıcaktır kilo vermeye baslarsın stres yapıp kendıne bahane uretme dedi napcam kızlar ben
benim sorunlarım var bu hafta. daha doğrusu birkaç aydır psikolojik olarak üstesinden gelemediğim sorunlarım var. aniden kayseriye gittim. oğlumun pipisinden kan geliyordu bir gece hiç idrar yapmadı. devamlı huzursuzdu. sünnet için aldım götürdüm. meğer yara varmış. sünnet ettiremedim. torbalarının inmediğini öğrendim. eğer inmezse ameliyat olucak. kayseriye gittiğimden beri adet görüyorum. bu haftada devam ederse 4. haftam olucak. evime döndüm eşim 1 hafta durdu gitti. benim tayinim ne zaman olucak ne zaman gidicem belli değil. yani up uzun bir süredir kafam rahat değil. herşeyi boşvermiş durumdayım. kiloymuş kıyafetmiş vs vs. bu hafta üstüne düştüm. yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum. ama ara öğün ana öğün dengesini henüz sağlayamadım. çünkü 2 aydır farklı ortamlarda farklı personelle çalışıyordum. şimdi eski düzenime döndüm bakıcaz göücez. tayinim çıkıp kayseriye gittiğimde eşimin beni yeni halimle görmesini istiyorum. evde yatılı misafirlerim var. yürüyüş spor yapamıyorum çok fazla. sabahları uyanınca 10dk bel kalça hareketleri ve doktorum programında verilen 10 hareketi yapmaya çalışıyorum. işte böyle benim kendimi toplamam bir süre daha alır ama inşallah topluycaam. zaman aleyhime işliyor çünkü.
haklısın kaptanım. ben bu siteye ilk üye olduğum zamanlar kızlara söyliycem diye yemeklerimi gram gram takip ederdim. suyumu sporumu. 2011 temmuzdan bu yana uğraşıyorum. yoruldum. güzel sonuçlar aldım ama görüntü bozukluğundan hevesim kırıldım. vucudum ince özellikle belim çok ince ama basenlerimden dolayı çirkin bir görüntü var. herkes diyorki spor yap yürüyüş yap. yapmasam zaten sünük sünük olurdu vucudum. 20 kilo az değil sonuçta. benim teyzem 60 kiloda ama arkadan bakınca kocaman tamponları var. bizim annem tarafı hep geniş basenlere sahip. yeterli kiloya gelince gerekirse cerrahi operasyon bile düşünebilirim. hevesimi kıran en büyük etmende bu zaten. eşim 1.75 ben 1.72 nerdeyse aynı kilodayız ama benim görüntümle onunki arasında dağlar kadar fark var. buda canımı sıkan farklı bir etmen. böyle işte kızlar. konuşmayı özlemişim. kusura bakmayın. eskiden o kadar çok yazar konuşurdumki. şimdilik gidiyorum azcık başınızı dinleyin. yine gelip başınızı şişiririm.
süpersin 87.1 olmuşsun, tebrik ederim canım
Doğum kontrol hapları bünyeye göre değişse de bir çoğumuzda kilo aldırıyor ne yazık ki. Çevremde ben dahil kullanan herkes kilo adı. Hatta ben endokrin uzmanına gittiğimde Diane-35 kullandığımı söyledim. İlacı bırakmamı söyledi. 3 aydır doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Ama sende de aynı sonuç olacak diye bir şey yok. Bazen annenin dediği gibi vücut da kendini toparlıyor olabiliyor. Düzensiz besleniyormuşsun çünkü.
Takımda yeni arkadaşlar bilmeyebilir ama ben az çok tayin mevzularını filan biliyordum, psikolojik olduğunu da tahmin etmiştim zaten. Ama kilo alan herkes paylaşsın dediğim için seni de ayrı tutmak yakışık olmazdı diye yazdım. Benim bildiklerimin üzerine de olmayan şey kalmamış. İnsan zaman zaman kaldırabileceğinden fazla yükle uğraşıyor. Bir de hep söylerler ya "aksilik başladı mı peşi sıra aksilikler gelir" diye. Şuan toparlanmaya başladığını farkediyorum, umarım bir an evvel düzene girer.:114:
Bol bol kalça hareketleri yapmak lazımBenim de sanki yanlarıma ekstra bez torbalar eklenmiş gibi 2 çıkıntı var. Ne yapsam düzelmiyor. Oturarak çalışmaktan kaynaklanıyor sanırım. Hepimize ezberletilen beden imajı var ya, hep onun için mücadele ediyoruz. Ne yazık ki kıyafetler de hep o bedenlere göre hazırlanıyor Bizim yaylaya git, seni gören el üstünde tutar. Oralarda hala kadın dediğin etli butlu olur, kalçalı olur mantığı var Beni gören zaten o kadar çok beğeniyordu ki anlatamam, sanki best model türkiye 1.siyim Güzelliğin ne kadar göreceli olduğu, toplumun ve reklamların dayatmaları sonucu olduğunun da kanıtı bu.
Eki Görüntüle 459901
bu benim diyete ilk başladığım halim. burda 104 kiloyum
Eki Görüntüle 459902
buda şubat gibi galiba. neyse sanırım az çok görünüyor halim. burdaki halimde 88-90 gibiydim.
hoşgeldiiinnn....ben geldim tombul kelebeklerim ni hayet sizlere kavuştumablam memleketten gelmişti anca gitti bende pc giremedim ne var ne yok bebeler görüşmeyeli
yok canım azmin beni terk ettiği son nokta bunlarkız aynı ben he azmin zaferi aferim sana
inş. aynı hevesle tekrar başlarımcanım bende daha yenı basladım cok şiddetli ağrılarım oluyordu. 1 hafta sonra bıtıo hasta olucam ödemmi oluştu acaba birkaç haftaya kendini belli eder hasta olayımda sonra tekrar tartılcam ona göre bırakabilirimde.
öğle yemeğimide yedm kızlar bol soğanlı et yemeğinden bir tabak koydum suyunu oldugu gibi döktüm bir dilim ekmeğimi azcık bandırdım etlerini yedim salatamdan bol bol yiyip ayranımı içtim
aksam menüm ise: sebze çorbası yapıp güzel bi salata yapıcam.
yst38 çok güzel bi geliişim olmuş tebrik ediyorum seni süper bi azim incecik görürüz inşallah seni çokta uzaklarda gözükmüyor herhalde baksana
kızlar canım çok dondurma istiyor dolapta çikolatalı max var yesemmi acaba çokmu zararı dokunur ya
Eki Görüntüle 459901
bu benim diyete ilk başladığım halim. burda 104 kiloyum
Eki Görüntüle 459902
buda şubat gibi galiba. neyse sanırım az çok görünüyor halim. burdaki halimde 88-90 gibiydim.
merhaba kızlar nasılsınız tartıldım 106 kilo çıktım
bugünümü anlatayım sabah kahvaltıda 2 krep 2 kk peynir ve salatalık yedim
ara öğün 2 dilim şeftali ve 2 dilim kavun yedim meyveye dayanamıyorum arkadaş:)
öğle 5 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim arada bir kaç kayısı yedim
akşama 1 tabak zeytinyağlı barbunya yiyeceğim
ara öğün olarak yoğurt yerim galiba
hepinize bir sorum var.spor yapcamda bazıları diyorki akşam yap asıl yağı akşam sporu yakıyor bazıları diyor sabah yap metabolizman gün boyu hızlı kalsın. şeytan diyorki öğlen yap iki görüşüde takip etme siz nasıl yapıyorsunuz :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?