Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlarrr size bir süprizim vaar kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 61.4 kiloyummmmm

bugun çok hareketli bir gün olucak belki doğru dürüst öğle yemeği bile yiyemicem abur cubura saldırmamak için sıkı br kahvaltı ettim birazda uykuumu aldm 10da kalktm.

kahvaltım :

kk büyüklüğünde peynir
3 dilim ekmeğim
krem peynir , reçel, domates , salatalık
1 cup çay az şekerli

Son düzenleme:
Kızlar bitki çayımı içiyorum şimdi bir kaç gündür ara vermiştim.
Başldım tekrar

öğlen 1 kase çorba, 2 biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 büyük kupa yeşil çay, 1 lt su.

kızlar çok teşekkür ederim beni görüpte sevindiginiz için :))sabah yediklerim şunlar
1-badem domates
20beyaz peynir
3-sahanda yumurta yarım çatal
4-sivri biber
5-2 adet çavdar ekmegi kurutulmuş
6-diyet çayım
sabahta kalkar kalkmaz limonlu ballı suyumu içtim
öylenede meyva yiyecegim akşamada allah kerim şuan hiç bir fikrim yok ama muhtemelen mercimek süzmesi ve bol salata yapıcam yogurtta olur eşimgile patlıcanı döşücem kıymayla yanınada pilav pirinç söz bunlardan yemicek paşa sözükızlar olurda girmesem kusura bakmayın olurmu gene ara ara girer yazarım bebeler malum kardeşimgil gelicek birazdan laf ediyolar biz geliyoz sen pc başından kalkmıyolar diyorum bu haftada beni izinli sayın perşembe doktordan sonra annemi bana getiricem taksiyle annemlere gidicez cuma bildirim yapamazsam kusura bakmayın kardeşim interneti kapatmış arkadaştan girebilirsem giri yazarım bu haftadan sonrada gidicekler memelete sonra oruç giriyo zaten araya işşallah oructa dahada kilo vermiş olucam malum az öz yicem işşallah eşimde akşam yürüyüşe gidicektim ama kardeşimgil var gidemem ya sonra görüşürz daha mutfagı topluyum makinaya dizicem beni özleyin ben sizleügün için sevinmişinizya sagolun gene 1 hafta yokum bebeler kardeşimgil gene bana kalmaya geliyo cumartesinden sonra boşum kanımca

Son düzenleme:

kahvaltın güzel olmuş ama bence öğleyi meyveyle geçiştirme akşama çok aç olursun en azından 3 kaşık yemek 1 dilim ekmek falan ye yoksa akşam kanımca dayanamazsın patlıcana :) bu kadar misafirlikte dikkat et yediklerine aman haa ıskalama diyeti( diyene bak :=)

canım öylen 2 adet kaysı yedim şimdide 6 yemek kaşıgı zeytin yaglı barbunya ve kırmızı biber dolması yedim minnacıkbol da salatabirazdanda sodamı içicem öylen 3 dilim minnacık karpuz yedim bebem akşamada kavun yerim herhalde sonrada birşey yemeyi düşünmüyorum bu aldıgım 2 kiloyu verem lazım adetimde yakın nasıl vericeksem

Ekmek fazla olmuş canım 61 kilo için 3 dilim çok Reçel de yemişsin ohh ne güzel Krem peynir de bol yağlı... Diyet kısmını kaçırdım ben :44: Öğlen telafi etmişsindir eminim

herhalde benim hatam az yemek ya ben çorba içsem dolmayı yemezdim o yüzden çabuk pes ediyorum açlığa dayanamıyorum. bu sefer aç kalmamaya dikkat edicem:=)

Aç kalmamak da lazım, özellikle sabah ve öğlen yemekleri çok önemli, tabi ara öğün de olmalı. Yoksa akşam çıldırırcasına aç oluyor insan ve resmen gözü dönüyor. En azından benim öyle oluyor

Dondurma ve cips yedim Aslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim Sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum

Ye Buse'cim ye canım, dondurma ye cips ye, bir de kola içseydin Yağ olsun dönsün sana, 2 satır önce zayıflıyorum yazmıştım, al hemen o verdiğin kiloları da. Nasıl olsa zaman çok, veririz demi canım Ben dün elma kurusu aldım marketten, üzerinde sağlıklı ara öğünler için yazıyor, 18gramı 65 kalori. Tavsiye ederim cips gibi, hem de hafif mayhoş, biraz da tatlımsı. Ye çıtır çıtır, hem daha az kalorili

Menümü paylaşayım:

sabah
1 poğaça
1 bardak çay (su bardağına 1 şeker)

ara
1 bardak yoğurt

öğlen
200 gr ızgara tavuk
yarım kase mantar çorba
2 dilim ekmek

akşam (yemek yemek istemedik)
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık kayısı marmelatı
domates

2 litre su
1 soda

ya kızlar ben sürekli yemek yiyorum gibime geliyor bir anlatayım size bugünü
sabah 3 dilim salam 1 kk peynir domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün 1 dilim kavun
öğle 3 kaşık yoğurt 5 kaşık zeytinyağlı barbunya 1 dilim kepek ekmeği
ara öğün 1 bardak süt
akşam yarım alabalık bol salata 3 dilim kepek ekmeği
az öncede yarım muz yedim

tokum aslında ama canım neler istiyor bir allah bir ben birde siz diyettekiler bilir:)
şimdide nivea cdsini yapmayı planlıyorum ama üşeniyorum ya bu sıcakta hiç hoş değil spor keşke yüzsem bol bol hiç yorulmam bıkmam

Dondurma ve cips yedim Aslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim Sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum

akşam akşam beni güldürdünya dilerim rabbimde seni güldürsün işşallahcuma günü ablam kuran okuttuydu az irmik helvası vardı gittim geldim eşimin soktum agzına adam artık dayanamadı hanım yeter yemiyorum ay ne olucek ben yicemde kilo alırım diye yemiyorum tatlım hadi ye dedim yoksa kazayla ben yicem dedim allahım benim günahım ne dedi bende benle evlenmen dedim kız tatlı türü olsa evde eşime yediriyorum adamın şekeri çıkmasa bari:18::18:ama azimliyim işşallah becerebilirsem buruya koyucam resmimi ben malum yere koyuyorum orda bakıyolar çok arkadaşım gördü 7 takımdam bende sizleri çok merak ediyorum ban aözelden ulaşında sizlere malum yerden göstereyim kendimi ipucu veriyorum f

02 TEMMUZ - 08 TEMMUZ mesaj sayımı
fatos0808 ( 5 / 7 / 5 / 9 / 3 / 0 / 0 ) 29
aydogdugul ( 8 / 2 / 0 / 3 / 5 / 7 / 5 ) 30
Buseryem ( 5 / 6 / 3 / 6 / 4 / 10 / 0 ) 34

ankaran ( 2 / 1 / 7 / 0 / 4 / 0 / 0 ) 14

yst38 ( 3 / 8 / 2 / 2 / 0 / 2 / 16 ) 23
elvina ( 2 / 1 / 1 / 0 / 3 / 1 / 2 ) 10

duruece ( 7 / 9 / 8 / 6 / 1 / 4 / 0 ) 35

Jalapeno_Biberi ( - / - / - / - / - / 3 / 5 ) 8
hoscakal.cocuklugum ( - / - / - / - / - / - / 4 ) 4

Bu hafta mesaj sayıları geçen haftaya göre çok daha iyiydi, ellerinize sağlık arkadaşlar Veee gelelim mesajı 15in altına düşen elvina ve ankaran'a, cezanız bu hafta diyetle ilgili yararlı bir yazı bulup paylaşmak Madem ki az yazıyorsunuz, hepimize yarar sağlamış olursunuz

herhalde benim hatam az yemek ya ben çorba içsem dolmayı yemezdim o yüzden çabuk pes ediyorum açlığa dayanamıyorum. Bu sefer aç kalmamaya dikkat edicem:=)
canım 1 kase çorba 1 dilim ekmek. Dolmalarında içindeki pirinci düşünerek yedim. 2yk pirinç 1 dilim ekmek çünkü. Yanında fırında peynirli börek vardı. Onuda peçeteye sarıp ara öğün yaptım 1 tanesini. Diğerinide arkadaşıma verdim. Akşam 1 kase yeşil fasülye yedim(yemek derli toplu durunca daha çok görünüyor. Gözüm doyuyor) 2 dilim ekmeğe denk gelecek şekilde de makarna yedim(kızlar münüyü böyle yapmış. Bozmadım bende)
özlenmezmisin sen hiç?
dondurma ve cips yedim aslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum
evet kimse görmeyince yenmemiş oluyor. Bende mutfakta gizli gizli yerdim. Arada hala yaparım

diyetle ilgili değil ama diyet motivasyonunu arttırıcı iyi bir yazı araştırıp yazayım sanırım daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…