öğlen 1 kase çorba, 2 biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 büyük kupa yeşil çay, 1 lt su.
Kızlar bitki çayımı içiyorum şimdi bir kaç gündür ara vermiştim.
Başldım tekrar
öğlen 1 kase çorba, 2 biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 büyük kupa yeşil çay, 1 lt su.
kızlar çok teşekkür ederim beni görüpte sevindiginiz için :))sabah yediklerim şunlar
1-badem domates
20beyaz peynir
3-sahanda yumurta yarım çatal
4-sivri biber
5-2 adet çavdar ekmegi kurutulmuş
6-diyet çayım
sabahta kalkar kalkmaz limonlu ballı suyumu içtim
öylenede meyva yiyecegim akşamada allah kerim şuan hiç bir fikrim yok ama muhtemelen mercimek süzmesi ve bol salata yapıcam yogurtta olur eşimgile patlıcanı döşücem kıymayla yanınada pilav pirinç söz bunlardan yemicek paşa sözükızlar olurda girmesem kusura bakmayın olurmu gene ara ara girer yazarım bebeler malum kardeşimgil gelicek birazdan laf ediyolar biz geliyoz sen pc başından kalkmıyolar diyorum bu haftada beni izinli sayın perşembe doktordan sonra annemi bana getiricem taksiyle annemlere gidicez cuma bildirim yapamazsam kusura bakmayın kardeşim interneti kapatmış arkadaştan girebilirsem giri yazarım bu haftadan sonrada gidicekler memelete sonra oruç giriyo zaten araya işşallah oructa dahada kilo vermiş olucam malum az öz yicem işşallah eşimde akşam yürüyüşe gidicektim ama kardeşimgil var gidemem ya sonra görüşürz daha mutfagı topluyum makinaya dizicem beni özleyin ben sizleügün için sevinmişinizya sagolun gene 1 hafta yokum bebeler kardeşimgil gene bana kalmaya geliyocumartesinden sonra boşum kanımca
hangi bitki çayı bu tatlım bende düşünüyorumda bu gün çay almayı:)[/QU
9 u bir yerde çayı
arada yeşil çayda içiyorum
kahvaltın güzel olmuş ama bence öğleyi meyveyle geçiştirme akşama çok aç olursun en azından 3 kaşık yemek 1 dilim ekmek falan ye yoksa akşam kanımca dayanamazsın patlıcana :) bu kadar misafirlikte dikkat et yediklerine aman haa ıskalama diyeti( diyene bak :=)
cısss neden yaptın kaçamak bakıyım(diyene bak.)
günaydın kızlarrr size bir süprizim vaar kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 61.4 kiloyummmmm
bugun çok hareketli bir gün olucak belki doğru dürüst öğle yemeği bile yiyemicem abur cubura saldırmamak için sıkı br kahvaltı ettim birazda uykuumu aldm 10da kalktm.
kahvaltım :
kk büyüklüğünde peynir
3 dilim ekmeğim
krem peynir , reçel, domates , salatalık
1 cup çay az şekerli
herhalde benim hatam az yemek ya ben çorba içsem dolmayı yemezdim o yüzden çabuk pes ediyorum açlığa dayanamıyorum. bu sefer aç kalmamaya dikkat edicem:=)
Dondurma ve cips yedimAslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim Sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum
Dondurma ve cips yedimAslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim Sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum
canım 1 kase çorba 1 dilim ekmek. Dolmalarında içindeki pirinci düşünerek yedim. 2yk pirinç 1 dilim ekmek çünkü. Yanında fırında peynirli börek vardı. Onuda peçeteye sarıp ara öğün yaptım 1 tanesini. Diğerinide arkadaşıma verdim. Akşam 1 kase yeşil fasülye yedim(yemek derli toplu durunca daha çok görünüyor. Gözüm doyuyor) 2 dilim ekmeğe denk gelecek şekilde de makarna yedim(kızlar münüyü böyle yapmış. Bozmadım bende)herhalde benim hatam az yemek ya ben çorba içsem dolmayı yemezdim o yüzden çabuk pes ediyorum açlığa dayanamıyorum. Bu sefer aç kalmamaya dikkat edicem:=)
özlenmezmisin sen hiç?kızlar çok teşekkür ederim beni görüpte sevindiginiz için :))sabah yediklerim şunlar
1-badem domates
20beyaz peynir
3-sahanda yumurta yarım çatal
4-sivri biber
5-2 adet çavdar ekmegi kurutulmuş
6-diyet çayım
sabahta kalkar kalkmaz limonlu ballı suyumu içtim
öylenede meyva yiyecegim akşamada allah kerim şuan hiç bir fikrim yok ama muhtemelen mercimek süzmesi ve bol salata yapıcam yogurtta olur eşimgile patlıcanı döşücem kıymayla yanınada pilav pirinç söz bunlardan yemicek paşa sözükızlar olurda girmesem kusura bakmayın olurmu gene ara ara girer yazarım bebeler malum kardeşimgil gelicek birazdan laf ediyolar biz geliyoz sen pc başından kalkmıyolar diyorum bu haftada beni izinli sayın perşembe doktordan sonra annemi bana getiricem taksiyle annemlere gidicez cuma bildirim yapamazsam kusura bakmayın kardeşim interneti kapatmış arkadaştan girebilirsem giri yazarım bu haftadan sonrada gidicekler memelete sonra oruç giriyo zaten araya işşallah oructa dahada kilo vermiş olucam malum az öz yicem işşallah eşimde akşam yürüyüşe gidicektim ama kardeşimgil var gidemem ya sonra görüşürz daha mutfagı topluyum makinaya dizicem beni özleyin ben sizleügün için sevinmişinizya sagolun gene 1 hafta yokum bebeler kardeşimgil gene bana kalmaya geliyocumartesinden sonra boşum kanımca
evet kimse görmeyince yenmemiş oluyor. Bende mutfakta gizli gizli yerdim. Arada hala yaparımdondurma ve cips yedimaslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?