çok çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun...
kızlar dün iftarda su ve ekmeksiz çorba içebildim sadece oda eşimin zoruyla
çünkü dün az kalsın evi yakıyordum
eşime köfte yapıcaktım hazır olanlar varya buzlu kızartıyorsun gayet normal bir şekilde yağı ısıttım tek bi tanesi atmayı denedim baktı sıçrıyor en iyisi kepçeyle atıyım dedim bir attım çatır çatır sıçramaya başladı bi an panikledim kapağını kapattım bu sefer tencere delirdi resmen yağ akmaya başladı ve birden alev bir harladı hemen altını kapattım ama aspiratörü falan geçti dolabın yarısına kadar ateş yükseldi saniyelik bir olay ve gözümün önünden hiç gitmiyor çünkü ocağın yanında örgü tutacaklar kablolar telefon falan vardı bi tutuşsa önüne geçemezdim ocağı kapattım ateş söndü bu seferde ben ağlama krizine girdim her yerim titriyordu eşimde şok oldu o tam görmedi olayın boyutunu ama beni görünce tahmin edebildi anlıcağınız çok gergindim bişeyde yiyemedim
sahurdada 1 kk peynir ve çok az pide ve şekersiz çay içebildim
yok canım niye kapansın takım... sayınız çok az zaten... izne gidenler falan döner toplanır bi şekilde...
benim de çenem çok düşüktür... şöyle oku oku bitmesin isterim sayfalar...
evet maalesef.... ben normalde zero içerim onun kiloya çok etkisi olmuyor... ama geçen gün eşim bulamamış normal almış hemen farketti...
bi de ben iftardan sahura 1,5 litreyi bitiriyorum...içinde fare var dediler, böcek var dediler, alkol var dediler ama ı ıhh hiç biri vazgeçirmiyor... :))
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza
Nasıl katılabilirim...
Katılabilirsin neden olmasınHoş geldin
Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşsun. Dediğin gibi tutuşsa kablolar önüne geçmek çok daha zor olurdu. Hem stres oluyor hem korkuyor insan. Bizim de ütü tutuşmuştu, tavana kadar alev çıkmıştı resmen. Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım. İnsanın eli ayağı boşalıyor resmen. Çok geçmiş olsun
Her neyse geçmiş konuları açmaya lüzum yok...
Diyet kolada aşırı derece aspartam var diye biliyorum. Aspartamın da kansere neden olabileceği, Azheimer'ı tetiklediği, nörolojik hastalıklara neden olduğu...vb söyleniyor. Hiç bir şey söylemeseler de sonuçta katkı maddesi ve doğal değil. Doğal olmayan her şeyin de yan etkisi olduğunu unutmamak lazım. En azından az tüketmeye çalışmakta fayda var aslında...
selam bende aranıza katıldım çok mutluyum =) 167 boyundayım ve 70 kiloyum bugün diyete başlıyorum
Kilo bildirimi yapmam gereklimi peki...
beğenmem mi paşam benim, fırsat mı oluyor
Cuma sabah ya da perşembe akşamdan da bildirebilirsin... Gerçi mai vermiş aynı cevabı...
Takımın komple kapanmasından iyidir canım. İyi kötü yazıyor insanlar bir şeyler ve ben de elimden geleni yapıyorum
kızlar dün iftarda su ve ekmeksiz çorba içebildim sadece oda eşimin zoruyla
çünkü dün az kalsın evi yakıyordum
eşime köfte yapıcaktım hazır olanlar varya buzlu kızartıyorsun gayet normal bir şekilde yağı ısıttım tek bi tanesi atmayı denedim baktı sıçrıyor en iyisi kepçeyle atıyım dedim bir attım çatır çatır sıçramaya başladı bi an panikledim kapağını kapattım bu sefer tencere delirdi resmen yağ akmaya başladı ve birden alev bir harladı hemen altını kapattım ama aspiratörü falan geçti dolabın yarısına kadar ateş yükseldi saniyelik bir olay ve gözümün önünden hiç gitmiyor çünkü ocağın yanında örgü tutacaklar kablolar telefon falan vardı bi tutuşsa önüne geçemezdim ocağı kapattım ateş söndü bu seferde ben ağlama krizine girdim her yerim titriyordu eşimde şok oldu o tam görmedi olayın boyutunu ama beni görünce tahmin edebildi anlıcağınız çok gergindim bişeyde yiyemedim
sahurdada 1 kk peynir ve çok az pide ve şekersiz çay içebildim
canım daha telaşen bitmedimiki tebrikler bizda 4olmuşuz dediler biz kaçıncı olduk ama azimliyim
canım geçmiş olsun benimde başıma gelmişti evlenicem diye eksikelrimizi aldık eve geldim kızartmanın sosunu yapıcam ana birden harlandı o anı asla unutamam rahmetli babam fırladı kızım korma diye öyle böyle korkmadım birdaha korkuyorum domates işinden:18::18:
Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşsun. Dediğin gibi tutuşsa kablolar önüne geçmek çok daha zor olurdu. Hem stres oluyor hem korkuyor insan. Bizim de ütü tutuşmuştu, tavana kadar alev çıkmıştı resmen. Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım. İnsanın eli ayağı boşalıyor resmen. Çok geçmiş olsun
saol canım yaaa
Merhaba
ben daha önce 5. takımdan mezun olmuştum. Epey oluyor ilk doğumumdan sonra kilolarımı grupla vermiştim
4 ay önce 90 kilo ile doğum yaptım ilk ay 6 kilo gitmişti
2.ay 2 sini 3. ayda 4 ünü toplam da verdiğim 6 kiloyu geri aldım ve 90 kilo olarak bu aydayım şimdi
hedefim 65
75 ile hamile kalmıştım
buda benim başarı hikayem
sizinle yenisini yazmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/240063-kadisin-basari-oykusu.html
birazda kendimi anlatayım ben mühendisim çalışıyorum 2 oğlum var doğum sonrası izin bitti ve işe başladım
bayramdan sonra ev taşıyacağım şu an buna konsantre olmuş durumdayım
sizlerde kısacık kendinizi tanıtırsanız sevinirim
sağlıklı kilo vermeler
Merhaba
ben daha önce 5. takımdan mezun olmuştum. Epey oluyor ilk doğumumdan sonra kilolarımı grupla vermiştim
4 ay önce 90 kilo ile doğum yaptım ilk ay 6 kilo gitmişti
2.ay 2 sini 3. ayda 4 ünü toplam da verdiğim 6 kiloyu geri aldım ve 90 kilo olarak bu aydayım şimdi
hedefim 65
75 ile hamile kalmıştım
buda benim başarı hikayem
sizinle yenisini yazmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/240063-kadisin-basari-oykusu.html
birazda kendimi anlatayım ben mühendisim çalışıyorum 2 oğlum var doğum sonrası izin bitti ve işe başladım
bayramdan sonra ev taşıyacağım şu an buna konsantre olmuş durumdayım
sizlerde kısacık kendinizi tanıtırsanız sevinirim
sağlıklı kilo vermeler
canım daha telaşen bitmedimiki tebrikler bizda 4olmuşuz dediler biz kaçıncı olduk ama azimliyim
canım geçmiş olsun benimde başıma gelmişti evlenicem diye eksikelrimizi aldık eve geldim kızartmanın sosunu yapıcam ana birden harlandı o anı asla unutamam rahmetli babam fırladı kızım korma diye öyle böyle korkmadım birdaha korkuyorum domates işinden:18::18:
o kadar saniyelik bir anda aklıma komşular geldi yangın büyüse onları nasıl çıkratıcam diye daha hala çıkamdım etkisinden
:18::18::18:allah birdaha yaşatmasın ne diyim ben birde düdüklüden korkuyorumbir kere patlıcaktı az kalsın gazı vanadan anaca kapadım
hoşbuldumaramıza hoşgeldin canım
evet ben istedikten sonra insanların başaracakalrına eminim ama tabi bu istemenin çeşidine bağlıÖncelikle hoş geldin, 6. takımın kaptanıyım. Başarı hikayeni okudum, bir kez başarmışsın ve yenisini de yazarsınBize de örnek olsun, insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur. Ben de 146 kiloyken diyet nedir umrumda değildi. Zaten kilo da veremem hep alıyorum diyordum ki evlendiğimde 85-90 kiloydum. İstedikten sonra oluyormuş, hele de takımların inanımaz faydası var
O kadar saniyelik bir anda aklıma komşular geldi yangın büyüse onları nasıl çıkratıcam diye daha hala çıkamdım etkisinden
:18::18::18:allah birdaha yaşatmasın ne diyim ben birde düdüklüden korkuyorumbir kere patlıcaktı az kalsın gazı vanadan anaca kapadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?