Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşsun. Dediğin gibi tutuşsa kablolar önüne geçmek çok daha zor olurdu. Hem stres oluyor hem korkuyor insan. Bizim de ütü tutuşmuştu, tavana kadar alev çıkmıştı resmen. Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım. İnsanın eli ayağı boşalıyor resmen. Çok geçmiş olsun

Her neyse geçmiş konuları açmaya lüzum yok...

Diyet kolada aşırı derece aspartam var diye biliyorum. Aspartamın da kansere neden olabileceği, Azheimer'ı tetiklediği, nörolojik hastalıklara neden olduğu...vb söyleniyor. Hiç bir şey söylemeseler de sonuçta katkı maddesi ve doğal değil. Doğal olmayan her şeyin de yan etkisi olduğunu unutmamak lazım. En azından az tüketmeye çalışmakta fayda var aslında...

geçmiş konu derken neyi kastettin anlamadım.. sen beni yanlış anlıyorsun sanırım... neyse daha dikkatli olurum konuşurken...
diyet kolayla zeronun içerikleri çok farklı... tabiki çok çok zararlı ama vazgeçemiyorum işte...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam bende aranıza katıldım çok mutluyum =) 167 boyundayım ve 70 kiloyum bugün diyete başlıyorum

Hoş geldin canım, daha önce takımlara katılmış mıydın? Biraz kendinden bahseder misin, hedef kilon nedir, daha önce hiç diyet deneyimin oldu mu...vb

Kilo bildirimi yapmam gereklimi peki...

Öncelikle tanışalım, kaynaşalım Kaç kilosun, hedef kilon nedir... Sen de kendinden bahsedersen seviniriz

Kuralları da paylaşayım yeri gelmişken:

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

Merhaba
ben daha önce 5. takımdan mezun olmuştum. Epey oluyor ilk doğumumdan sonra kilolarımı grupla vermiştim
4 ay önce 90 kilo ile doğum yaptım ilk ay 6 kilo gitmişti
2.ay 2 sini 3. ayda 4 ünü toplam da verdiğim 6 kiloyu geri aldım ve 90 kilo olarak bu aydayım şimdi
hedefim 65
75 ile hamile kalmıştım
buda benim başarı hikayem
sizinle yenisini yazmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/240063-kadisin-basari-oykusu.html

birazda kendimi anlatayım ben mühendisim çalışıyorum 2 oğlum var doğum sonrası izin bitti ve işe başladım
bayramdan sonra ev taşıyacağım şu an buna konsantre olmuş durumdayım
sizlerde kısacık kendinizi tanıtırsanız sevinirim
sağlıklı kilo vermeler

Bu arada kutlayamadık kızlar bu hafta 3. olmuşuz, geçen hafta da 1.olmuştuk Son 2 haftadır gayet iyi gidiyoruz, hepimizin ellerine sağlık
yldd ( 77 / 75 / 2 / 2,6 % ) takımda en çok zayıflayan olduğu için tebrik ederim Gerçi listelerde yldd takımda en çok kilo veren gözüküyor, 06an(59/56/3/%5,08) yarışmada bulunmadığı etap sayısına bölündüğü için yüzdesi düştü, ama epey kilo vermiş ayrıca tebrik ederim

canım daha telaşen bitmedimikitebrikler bizda 4olmuşuz dediler biz kaçıncı oldukama azimliyim

canım geçmiş olsun benimde başıma gelmişti evlenicem diye eksikelrimizi aldık eve geldim kızartmanın sosunu yapıcam ana birden harlandı o anı asla unutamam rahmetli babam fırladı kızım korma diye öyle böyle korkmadım birdaha korkuyorum domates işinden:18::18:

Son düzenleme:

O kadar saniyelik bir anda aklıma komşular geldi yangın büyüse onları nasıl çıkratıcam diye daha hala çıkamdım etkisinden

aramıza hoşgeldin canım

Öncelikle hoş geldin, 6. takımın kaptanıyım. Başarı hikayeni okudum, bir kez başarmışsın ve yenisini de yazarsın Bize de örnek olsun, insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur. Ben de 146 kiloyken diyet nedir umrumda değildi. Zaten kilo da veremem hep alıyorum diyordum ki evlendiğimde 85-90 kiloydum. İstedikten sonra oluyormuş, hele de takımların inanımaz faydası var

Benim telaş biter mi canım ya Dün nöbetteydim sabah geldim eve... Bugün kayınpederleri iftara çağırdım, harıl harıl yemek hazırlıyorum... Çek de kulaklarımı yemeyeyim bu hazırladıklarımdan :18: Yarın da hani evlenecek arkadaş var demiştim ya onun evine gitcez yardıma. Pazartesi yüksek lisans için hocayla görüşmeye gideceğim. Dua et paşam da kadın beni beğensin Salı boşum, çarşamba yüksek lisans evraklarımı teslim etmeye ünv. gideceğim. Bu sefer de sınava çalışmaya başlayacağım

Sen naptın paşam, valla gidiyor kiloların 2 2 :)))

o kadar saniyelik bir anda aklıma komşular geldi yangın büyüse onları nasıl çıkratıcam diye daha hala çıkamdım etkisinden

:18::18::18:allah birdaha yaşatmasın ne diyim ben birde düdüklüden korkuyorum bir kere patlıcaktı az kalsın gazı vanadan anaca kapadım

aramıza hoşgeldin canım
hoşbuldum

evet ben istedikten sonra insanların başaracakalrına eminim ama tabi bu istemenin çeşidine bağlı
takımda olmak biraz daha düzenli tutuyor ve bakıyor takım arkadaşları düzenli spor beslenme yapıyor sende ister istemez okudukça etkileniyorsun
ben bugün itibari ile düzenli beslenmeye
kalori hesabı yapmaya yediklerimi yazmaya
ve inşallah spor yapmaya başlıyacağım
nivea body cd var onunla yine kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum
sayın kaptanım :)

O kadar saniyelik bir anda aklıma komşular geldi yangın büyüse onları nasıl çıkratıcam diye daha hala çıkamdım etkisinden

büyük geçmiş olsun
bende düdüklüden pek korkarım
zorunlu olmadıkça kullanmam

:18::18::18:allah birdaha yaşatmasın ne diyim ben birde düdüklüden korkuyorum bir kere patlıcaktı az kalsın gazı vanadan anaca kapadım

benim başıma öyle bişey gelmedi ama asla düdüklü tencere kullanmıyoum bu yüzden saatlerce pişiyorum herşeyi usanmadan
çeyizme bile almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…