kızlar şu jillianı bende yaptım cok agır hareketler var ya her yerım sızlıyor ılk kez yaptıgım ıcın heralde.. sız ne kadar sureyle yapıyorsunuz onu??????
canım ilk kısım 10 10 10 toplam 30 gün
ağrılarda 4 gün sürüyor sonra alışıyosun
Evet kızlar sizle paylaşayım dedim....Ben ramazandan önce sabah öğle akşam maydonoz suyu veya yeşil çay içitim acayip tok tuttu..Ama ramazanda sadece geceleri içebiliyorumm....Akşam yatmadan çörek otu içiyorum.Buda cildimi ve bedenimi yeniliyor artı :) alerjim var onuda azaltıyor çok etkili...Kızlar çörek otuyla kabızlık derdinizde kalmaz....Çok zinde tutuyor benden demesi :)
Yeni ben yaratmaya az kaldı :) Yani :
ya çörek otunu nasıl içiyorsun anlatır mısın bende de kabızlık problemi vardaa:44:
sosyal yasantım yok hiç birşey yapamıyorum....kilolarımdan dolayı çoook rahatsızım...Ama ara da spor için çıkıyorum canıım eliptk bisiklet aldım onu kullanmaya başlıyorum....Bide benm bedenen ara sıra rahatsızlığım oluyor... bir hafta hareket etmemem gerekiyor heppp yatıyorumbuda beni olumsuz etkiliyor.....Ramazan da girdi araya ...Bakalım ne olacak :)
kızlar tartım yok henüz ve tartılmadım acaba kilo verdim mi meraktayım
asıl heyecanım da hafta sonu yeni evimin temizliğini yapacağım çarşamba günü eni mobilyalarım gelecek
daha ben halı ve perde beğenmedim
kızkardeşim gelecek bunun için de çok sevinçliyim
birde bu kilolarım gitseee ohhhh ne güzel olacakkk
yürüme banında yürüyüşümüde yaptım kızlar nasıl terletiyor
Yeni evmi satın aldınız ne güzel
Sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturman dileğiyle
Allah kolaylık versin...
oruçkenmi yapıyorsun yürüyüşünü helal olsun vallahi
ben iftardan sonra 30 35 dk bisiklet biniyorm
nasılsınız ben ev işi yaptım tatail dönüşü hala biyiremedşim işleri öldüm yav
1 saat yurudum, cokkk susadimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?