Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü menümüde yazayım
sabah yarım porsiyon nesfit
öğlen bir tabak mantar sote yarım dilim ekmek
arada nescafe çay bardağıyla
bu nescafe var ya benim iştahı mı da kesiyo baş ağrımı kestiği gibi
akşam 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği cacık 2 lokma ekmek,
yarım muz

iyi geceler size kızlar

evet aynen bana da oluyor, ben de hergun kendimle konusuyorum yeterli yedin diye

mesela bak benimle kiyaslayabilirsin, ben iftar ve sahur senin 3 ogunde yediginden daha fazla sey yiyorum. ama yediklerimin hicbirini cikaramam cunku daha once yaptim cok az yiyordum bazi seyleri yemiyordum sonra bir koyverdim verdigimden fazlasini aldim bence hic cok degil yediklerin

iste yediklerim :)

iftar{
bir kepce corba;
3-4 tane sarma;
iki yemek kasigi patlican yemegi;
salata;

arada girissini ile yogurt iki cay kasigi da balli cerez;
iftar sahur arasi, 1 saat 40 dk yuruyus yaptim.

sahur{
iki kepce corba;
iki yemek kasigi suzme yogurt;
3 zeytin;
bir tatli kasigi acuka;
salata;
1 dilim ekmek;
iki litre toplamda su ictim.
}

banada oluyodu eskiden hep suçluluk hissediyordum ama şimdi yavaş yavaş bırakıyorum o huyumu öyle hissettiğimde sonuçta eritiyorum diye susturuyorum kendimi yoksa kendimizi kodlamış oluyoruz ben çok yedim kilo veremem diye

kızlar iftarda

yoğurlu çorba,çok az fırında patlıcan yarım güllaç

sahurda

çavdar ekmekli tost ve su

teşekkür ediyorum deneyeceğim

baa öyle gelmiyor çünkü 3gündür gerçekten çok çok yiyorum.
bu arada yediklerin çok çok güzel neresi çok geliyor anlamadım:44:

benim iftar menüm
1kase çorba
fırında tavuk yapmıştım 1parça tavuk 4 5 parça patates
bol salata

çay yanında bisküvili pasta ve 2çatal güllaç

sahurda
domates
salatalık
yoğurt
yarım gözleme

toplamda 2litre su

galiba artık psikolojık olarak cok gelıyor bize :) senın menude ıyı ama bıküvili pasta yedın madem güllaç yeme ıkısı bırden cok

tartılma günü yarın mı acaba canım

Kızlar bir kaç gündür yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım, kusura bakmayın. Yüksek lisans başvurusu için koşuşturuyorum. İş de yoğun geçiyor. Cuma da yokum. Kardeş takıma söyleyeceğim yarın listemizi hazırlasınlar. Ben akşam taslağını paylaşırım. Kilo bildirmeyi unutmayalım. Bir de Buseryem artık yok, takımın kaptan yardımcısına ihtiyacı var. Kaptan yardımcılığı yapmak isteyen var mı canlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…