galiba artık psikolojık olarak cok gelıyor bize :) senın menude ıyı ama bıküvili pasta yedın madem güllaç yeme ıkısı bırden cok
tartılma günü yarın mı acaba canım
ben şeftali kabız yapar die biliyordum ama:44:şeftali ye üstüne bol su iç :) kabızlıga bırebır..
denedim canım pek etki etmedi ramazandan önce kullanmıştım ama tekrar deneyebilirim teşekkür ederimkızlar bende doğadanın kayısılı form çayını aldım oda işe yarıyor tavsiye ederim
Kızlar bir kaç gündür yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım, kusura bakmayın. Yüksek lisans başvurusu için koşuşturuyorum. İş de yoğun geçiyor. Cuma da yokum. Kardeş takıma söyleyeceğim yarın listemizi hazırlasınlar. Ben akşam taslağını paylaşırım. Kilo bildirmeyi unutmayalım. Bir de Buseryem artık yok, takımın kaptan yardımcısına ihtiyacı var. Kaptan yardımcılığı yapmak isteyen var mı canlar?
haklısın ama ne yapayım irademe hakim olamadım
evet yarın canım saat 16ya kadar ama erkenden yapmaya çalışıyor herkes aksilikler yüzünden ben bugün iftardan önce tartılmayı düşünüyorum inş vermişizdir hiç yoktan gram
ben şeftali kabız yapar die biliyordum ama:44:
denedim canım pek etki etmedi ramazandan önce kullanmıştım ama tekrar deneyebilirim teşekkür ederim
kaptanim kurallari bilsem ben de yardimci olmak isterim ama cok acemiyim daha
ben yapayim simdiden bildirim yarin sabah hayatta kalkamam :) tam bir kilo vermisim :)
dinmeyen (63,5 / 61,4 / 60,4 / 1 / %1,66)
kızlar iftardan önce tartıldım 69.8 çıktım çok mutluyum ama buyuk ıhtımak ılk hafta oldugu ıcın vucuttakı sıvı gıtmıstır dıye tahmın edıyorum bu yuzden sevıncım bıraz burukama bu kadar fark edermı o bılmıyorum deneyımlı arkadaslar bılgı verırse sevınırımm
ilk başladıgım kilo 73 şimdi 69.8 hedef 57...
Sonuç listesinden de bakabilirsin, genelde diyete ilk başlanılan hafta %3-4 kilo kaybı oluyor. Hem vücuttaki faza su atılıyor..vb Bu nedenle sıkıntı yok canım. Haftaya bu kadar çok kilo kaybı olmaz. Olsa da güzel olur gerçi
tebrik ederimmmben yapayim simdiden bildirim yarin sabah hayatta kalkamam :) tam bir kilo vermisim :)
dinmeyen (63,5 / 61,4 / 60,4 / 1 / %1,66)
vay vay çok güzel vermişsin ilk hafta normaldir de ben niye vermemişim yaaaaakızlar iftardan önce tartıldım 69.8 çıktım çok mutluyum ama buyuk ıhtımak ılk hafta oldugu ıcın vucuttakı sıvı gıtmıstır dıye tahmın edıyorum bu yuzden sevıncım bıraz burukama bu kadar fark edermı o bılmıyorum deneyımlı arkadaslar bılgı verırse sevınırımm
ilk başladıgım kilo 73 şimdi 69.8 hedef 57...
tebrikler canımmmKilo bildirimi
111.500
yarın sabah gireme belki
Kızlar bir kaç gündür yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım, kusura bakmayın. Yüksek lisans başvurusu için koşuşturuyorum. İş de yoğun geçiyor. Cuma da yokum. Kardeş takıma söyleyeceğim yarın listemizi hazırlasınlar. Ben akşam taslağını paylaşırım. Kilo bildirmeyi unutmayalım. Bir de Buseryem artık yok, takımın kaptan yardımcısına ihtiyacı var. Kaptan yardımcılığı yapmak isteyen var mı canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?