Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrik ederim canım su da olsa giden gitti ben de yeni başladım ama bak aynıyım haftaya inşallah benimde gider
regli oldum sanırım ondan gitmedi

bugün kü menüm sabah küçük bir börek ayran
öğlen küçük bir börek
akşam biraz patates yemeği,ama canım pek çekmedi karpuz yedim,bir dilim kadar
baktım ki akşam sütüm azalmış boş meme emiyo yavrum biraz daha bişeyler atıştırdım yarım muz biraz süt

bol su günde 5 lt içiyorum sanıırm

haftaya grup bırıncısı bız olalım kızlar yaa :)

tutalım şu boğazları dicem ama bende bugun fazla kacırdım ıftarda 2 kase corba yarım porsıyon makarna bırde 3 top dondurma yoğurt

Kızlar kocaman bir kucaklanmayı hakettiniz :118: 2.olmuşuz. Özellikle fly_fly tebrik ederim canım seni En çok kilo veren sen oldun. Kendime de kızıyorum, tüm takım kilo verirken gram vermemişim :96: Telafi edeceğim kızlar, ne ceza verirseniz kabul :105:

fly'cım unutma haftanın 1.si paylaşım alanında nasıl 1.olduğunu anlatması gerekiyor

yst38 canım listeyi hazırlamışsın. İzinli gideceksin diye biliyordum seni. Tayin kesinleşti filan demiştin. Geriye dönüp okuyamadım henüz ama, gitmiyorsan buradaysan sevindim

glaze_butterfly
mmrv
Neredesiniz kızlar zaten takımda yenisiniz, bildirim de yapmamışsınız?

Son düzenleme:
günaydın bayanlarr hafta sonu da mesai yapan bennnn yazık bana

biraz halsizim bugün her yerim ağrıyor sanki
siz kesin uyuyosunuz bu saatte

günaydın bayanlarr hafta sonu da mesai yapan bennnn yazık bana

biraz halsizim bugün her yerim ağrıyor sanki
siz kesin uyuyosunuz bu saatte

Kolay gelsin canım, haftasonu çalışmaktan ben de nefret ediyorum. Bazen nöbet haftasonuna denk geliyor, zaman da geçmek bilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…