kilo çizelgesının nasıl degısecegını hala kımse soylemedı bana ya
Bu hafta yorgunluktan öldüm bittim resmen kızlar ya. Perşembe sabah işe gittim, öğleden sonra okula gidiğ evrakları teslim ettim. Gece 3,30da otobüse binip Denizli'ye gittim annemin yanına, cuma geri döndüm. Eve uğramadan eşimle alışverişe çıktık. 3-4 saat yürüdük resmen. Bugün de kayınpederlere yemeğe gittik. Her ne kadar biz onlara gitsek de boş boş oturmuyorum. Yemeğin hazırlanması, kaldırılması...vb. hareketli geçiyor. İftar olduğu için biraz da ayıp olmasın diye yemeği fazla kaçırdım.Sonra eşimle çok yemek yedik diye, çıktık yarım saat yürüyüş yaptık. Yarın da arkadaş evleniyor demiştim ya onun yeni evine temizliğe gideceğiz. Orada da iyice yorulurum. Pazartesi nöbetçiyim, salı eltim hamile olduğu için ona yardıma gideceğim... Bu hafta sürekli iş, hareket... Aslında iyi de oluyor, yoksa sıcakta evden çıkası gelmiyor insanın. Bahaneyle hem hareket de etmiş oluyorum. Bir de çevremdeki insanlara yardımım dokununca ben de mutlu oluyorum Daha kendi evimin temizliğe ihtiyacı var, onu ne zamana sığdıracağım hiç bilmiyorum ama
bu arada psikolojimi bozan başka bişeyi daha söyleyim. yanımda 2 görümcem var. biri 50 küsür kilo diğeri 45 kilo. bizim baskül dijital göstergeli. görümcem üstüne çıkınca sayıları göstermiyor. oğlum gidip arkadan destek verince çıkıyor sayılargülüyümmü kendi halimemi ağlıyım bilemedim. bir tanede eltim var. o da kemikleri dışında resmen. zayıfmı zayıf. ne olcak bana böle
bence çok fena hırs yapmalısın canım canlı örnekler hep karşında bak bak diyet yap spor yap
kızlar berbat kalorili ama bir o kadarda yoğun 3günden sonra merhaba
misafirler gezmeler tatlılar mantılar börekler
annemlere gittim yemek zorundaydım
pişmanımmmm
kızın banaaaceza vernnn
yapamayım bi daha
bide regl oldum çenem açıldı
inş bu hafta kilo almam:18:
çok moralim bozuk kızlar. kayseride merkeze 1 saat uzakta bir yere vereceklermiş beni. bana yine yollar göründü.
bu arada psikolojimi bozan başka bişeyi daha söyleyim. yanımda 2 görümcem var. biri 50 küsür kilo diğeri 45 kilo. bizim baskül dijital göstergeli. görümcem üstüne çıkınca sayıları göstermiyor. oğlum gidip arkadan destek verince çıkıyor sayılargülüyümmü kendi halimemi ağlıyım bilemedim. bir tanede eltim var. o da kemikleri dışında resmen. zayıfmı zayıf. ne olcak bana böle
canım en başında hazırlarken kaydetmeni istenen bi adres var dı ordan değiştirebiliyorsun galiba onu not etmedin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?