Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada dun sahurda yumurta yedım 2 dılımde kepek ekmegı
iftarda fırında patates karpuz salata sonra lımonata ve malesef 1 dılım tıramısu

o yuzden sımdı sahur yapmadım yeterınce tokum su ıcıp yatıyorum

yazdıklarını okurken ben yoruldum canım ya

kızlar iftarda mercimek çorbası , ızgara ve 1 tane baklava yedim
sahurda tost ve şekersiz çay
pazar günümde çok hareketli geçti
iftara kadar iş yaptım mutfak,banyo,tuvalet,ütü
sa 5 ten 6 ya kadarda spor yaptım

kızlar berbat kalorili ama bir o kadarda yoğun 3günden sonra merhaba
misafirler gezmeler tatlılar mantılar börekler
annemlere gittim yemek zorundaydım
pişmanımmmm
kızın banaaaceza vernnn
yapamayım bi daha
bide regl oldum çenem açıldı
inş bu hafta kilo almam:18:

Son düzenleme:
slm millet gözümüz aydın güzel bir sonuçla yeni bir haftaya başladık. benim bu aralar sabahları bulantılarım oluyor. çok keyfim yok. ne oldum ne olucam sorularıda psikolojimi epeyce etkiliyor. neyse sanırım bide mens olcam acayip gözüm dönmüş şekilde bişeyler yiyorum.

eşim gideli 1 ay oldu. sanırım evin direği oymuş. o gittiğinden beri ev resmen dökülüyor. önce çamaşır makinem bozuldu. arkasından ocaktan doğalgaz kaçağı saptadım. arkasından mutfak dolabının cam kapağı kırıldı. dün akşamda mutfaktaki çeşmenin tutma yeri kırıldı. ne oluyor böyle anlamadımki.

bu arada psikolojimi bozan başka bişeyi daha söyleyim. yanımda 2 görümcem var. biri 50 küsür kilo diğeri 45 kilo. bizim baskül dijital göstergeli. görümcem üstüne çıkınca sayıları göstermiyor. oğlum gidip arkadan destek verince çıkıyor sayılar gülüyümmü kendi halimemi ağlıyım bilemedim. bir tanede eltim var. o da kemikleri dışında resmen. zayıfmı zayıf. ne olcak bana böle

bence çok fena hırs yapmalısın canım canlı örnekler hep karşında bak bak diyet yap spor yap

çok moralim bozuk kızlar. kayseride merkeze 1 saat uzakta bir yere vereceklermiş beni. bana yine yollar göründü.

ohh maşalah menü güzel evet kızlar verın cezaları 30 dk. yuruyus benden .....

anamm onları gördukce ınsanın yıyesı gelmez bee

Merhaba kızlar haber vermeden kayboldum farkındayım suçluyum bilgisayar başına oturamadım bi haftadır tatil modundaydım.Telefonumdan girebilseydim yazacaktım ama denedim o da olmadı :/ Bir de sanırım cezaları hakedıorum çünkü pek dikkat de etmedim.ne güzel 67 küsürlere inmiştim ama şuan yine 69 olmuşum

selamlar :):)
ay gelebildim nihayet!
regl oldumagrilarim var, ayrica dogum kontrol ilaci kullaniyorum ve kilo almaktan korkuyorum
iki gun yeterli spor yapamadim ama dun ve bugun basladim yine.
bir de yuruyus disind yan egzersizlere baslayacagim.
beslenmemi hicc bozmadim :)

bugun iftardan once 45 dk yurudum, iftarda yediklerim {
3 kasik corba,
iki uc kasik patlican sote;
3-4 kasik bulgur pilavi;
1 bardak ayran, bir findik, bir incir }

arada meyve yedim bir incir ceyrek elma, simdi de spora baslayacagim, holeey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…